Kysymys:
Millaisia ​​kysymyksiä minun pitäisi kysyä trooppisista kohteista?
Nicole
2011-06-22 01:55:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Trooppisten kohteiden on oltava yksi suosituimmista luokista, mikä tarkoittaa, että tarjouksia tulee aina esiin, joten näiden tarjousten on vaikea olla ajamatta.

Jos katson vain määränpää, eikä tarjouskilpailut, miten saan selville, millä trooppisella matkakohteella on minulle halutuimmat ominaisuudet?

Tarvitsen apua, vaikka tiedän, mitä kysymyksiä kysyn, mutta muutamia, jotka tulevat mielessä ovat:

  • millainen retkeily on lähellä?
  • millainen keskimääräinen tuulen nopeus on?
  • minkä tyyppisiä rantoja on saatavilla ( surffaus, auringonotto, eristäytynyt, luonnonkaunis)
  • millainen vesi on? (Kirkas ja rauhallinen, voimakas turvotus, peitetty merilevällä jne.)
  • Onko vesi hyvä uimiseen? (Vastaesimerkki: teimme matkan Broomeen, Länsi-Australiaan ja huomasimme, että pohjimmiltaan ei pidä uida ollenkaan vuoden aikana, kun olimme siellä meduusojen / stinger-uhkien vuoksi)

Ja kun tiedän, mitä kysymyksiä kysytään määränpäästä, mikä on paras tapa löytää hyvä ottelu?

Kysytkö mitä tärkeitä asioita on otettava huomioon määränpäätä valittaessa? Jos niin, ehdotan uudelleenkirjoittamista; tällä hetkellä kuulostaa siltä, ​​että pyydät meitä määrittämään mitä pidät: P
@Matthew - Kyllä, kysyn oikeita kysymyksiä. Kysyn myös - kun tiedän, minkä kysymyksen kysyä, kuinka löydän kohteet, jotka vastaavat mitä pidän? Auta tervetuloa uudelleenkirjoittamaan :)
Kaksi asiaa: 1. Onko snorklaus / laitesukellus hyvä? 2. Mitkä taudit ovat yleisiä? Malariassa on paljon trooppisia kohteita. Yleisiä ovat myös hepatiitti A, jäykkäkouristus jne. Saatat myös haluta tuoda joitain antibiootteja, jos aiot olla lähellä koralleja (korallileikkaukset yleensä saavat tartunnan), ja kunnollinen ensiapupakkaus, koska lähistöllä ei ehkä ole sairaaloita.
Trooppiset kohteet ovat tavallisesti outoissa paikoissa, outoissa maissa. Kysy * valuutasta * ja * taloudellisesta tilanteesta *, Google ei voi antaa sinulle todellista mielipidettä.
Mikä on maan poliittinen vakaus tuolloin?
Viisi vastused:
#1
+11
jeroen
2011-06-22 03:33:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Melko tärkeä (muokkauksesi perusteella): Millaisia ​​rokotuksia tarvitsen, onko se malaria-alue?

#2
+8
Francesca Venturini
2011-06-22 02:56:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun en tiedä minne mennä, päätän etsimäni loman perusteella, luetteloin vaatimukset ja merkin ne sitten maata vastaan. Mitkä kysymykset ovat sinulle merkityksellisiä, riippuu etsimäsi lomatyypistä, mutta luultavasti tärkeimmät huomioitavat asiat ovat: sää, kausi, rentoutuminen, rakenteet / majoitus, tehtävät asiat, rannat, meri / korallieste, ruoka, kieli.

Jos etsit esimerkiksi eksoottista paikkaa häämatkalle, jos olet menossa kesällä, useimmissa eksoottisissa paikoissa on sateinen kausi, joten kannattaa harkita paikkaa, jossa pystyä tekemään muita asioita, vaikka sataa. Esimerkiksi Malediivit on yksi upeimmista paikoista, mutta siellä ei ole mitään muuta kuin hiekka, meri ja rentoutuminen; joten jos sataa, pilaa loma. Tällöin paikka, kuten Mauritius, olisi hyvä kompromissi, koska sillä on hyvännäköiset rannat, mutta myös paljon toimintaa.

Olen samaa mieltä siitä, että Google on aina hyvä lähde tiedot luetteloon, sitten foorumit voivat auttaa sinua päättämään lopusta.

#3
+7
Rodolfo
2011-06-22 02:01:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Trooppiset kohteet eivät jaa vuotta 4 vuodenaikaan, niillä on yleensä vain 2: sade ja kuiva vuodenaika. Päivä ja yö ovat lähes samankokoisia ympäri vuoden. Etsikää ensin kuvia verkosta ja he yrittävät löytää joitain paikallisia tarjouksia jopa Expedian kaltaisilla suurilla sivustoilla (esim. Etsiä lomapaketteja ja nähdä, mitä ne tarjoavat). paikallinen siellä. Tämä on todella parempi vaihtoehto kuin turisti. Syö, matkustele ja asu paikallisena. Tämä on paras neuvo, jonka voin antaa sinulle.

Tee tutkimuksesi säästä paikassa, johon haluat mennä. Jos etsit edullista kauppaa, saatat olla iloinen löytää halvat lennot ja hotellien hinnat, ja ajattele vain "Ooh, menen Balille / [lisää mikä tahansa muu matkailukohde]!" vain havaita, että sinulla on trooppinen kaatosade joka ikinen päivä oleskelusi ajaksi. Sinun ei tarvitse olla epäilyttäviä _ jokaisesta_hinnasta, mutta tee huolellisuus.
arvostettu kuiva / märkä kausi. Selvitä, kuuluuko kauppa märälle vuodelle vai ei. Ei se ole huono ajatus sinänsä (joissakin paikoissa se tarkoittaa tunnin sateen päivässä), mutta ole parempi tietää siitä.
#4
+6
Thierry Lam
2011-08-19 00:12:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ennen kuin varaat aurinkoisen määränpään, tarkista:

  • Onko trooppinen kohde talvi- tai kesäkaudella? Hinnat ovat trooppisen talven aikana paljon halvempia eteläisen pallonpuoliskon kohteisiin. Pohjoisella pallonpuoliskolla sijaitsevilla aurinkoisilla paikoilla on yleensä korkeammat hinnat ja vilkkaampi Pohjois-Amerikan talvella.
  • Vaikka trooppinen kesä on paras aika lähteä, sinun tulee odottaa erittäin kuumaa säää trooppinen myrsky. Trooppisen myrskyn aikana saatat olla jumissa sisätiloissa 1 päivästä muutamaan päivään.
  • Luonnonkoralliriuttojen ympäröimä laguuni on paras uimiseen, koska meri on paljon rauhallisempi ja lämpimämpi.
  • Aiotko yöpyä lomakeskuksessa? Riippuen siitä, milloin menet, saatat saada sateisia päiviä. Millaista toimintaa voisit tehdä sisätiloissa?
#5
+5
silent1mezzo
2011-06-22 01:58:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Google on ystäväsi. Etsin ehdottomasti sellaisia ​​asioita kuin '' parhaat trooppiset rannat '', '' parhaat trooppiset retkeilypaikat '' ja käyn sitten läpi kaikki erilaiset tiedot.

On aina hauskaa oppia uusista paikoista ja selvittää mihin matkustaa. Eri matkafoorumien tarkastelu auttaa tätä samoin kuin tarkastelemalla eri paikkakuntien arvosteluja.

Voit rajata hakuja lisäämällä mukaan vuodenajan, jota aiot jatkaa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...