Kysymys:
Tavaraliikenne Karibialla - voidaanko se tehdä? Onko se kustannustehokasta?
Keyslinger
2011-06-22 04:00:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun aloin tutkia tavaraveneillä matkustamista, toivoin, että se olisi halpa vaihtoehto lentomatkustamiselle, mutta käy ilmi, että voit odottaa maksavan 80–140 dollaria päivässä, ja matkat ovat usein viisi päivää tai jopa pidempiä .

Olen kuitenkin utelias tietämäänkö kukaan, onko Karibian saarilla, esimerkiksi Dominikasta Martiniqueen, kulkevia rahtialuksia. Jos on, kuinka yksi varaa matkan yhdelle heistä? Täytyykö sinun käydä matkatoimiston läpi? Onko se halvempaa kuin lentäminen?

Neljä vastused:
#1
+10
Walter Heck
2012-02-27 08:08:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos olet seikkailunhaluinen, mene satamaan ja kysy vain kapteeneilta. Jotkut antavat sinun tulla alukselle työskentelemällä, toiset pientä maksua vastaan. Älä kuitenkaan hämmästy, jos olosuhteet ovat karkeat, se ei ole aivan kävely puistossa!

Tavaralaivojen ongelmana on, että aluksella voi olla vain hyvin vähän ihmisiä. Kun he ovat ylittäneet sen, he tarvitsevat sellaista, kuten lääkintähenkilöstö ja muut kalliit.

Toinen vaihtoehto on mennä yksityisomistuksessa olevien veneiden, kuten purjeveneiden ja jahteiden, kanssa. FindACrew on hyvä resurssi, jos haluat järjestää sen etukäteen. Suurempien satamien vierailu on toinen ilmeinen tapa löytää veneitä, jotka etsivät miehistöä. Varmista kuitenkin, että tulet toimeen kapteenin ja muiden miehistön jäsenten kanssa hyvin ennen veneen kanssa lähtöä, sillä purjeveneet ovat hyvin suljettuja paikkoja ja turhautumista on kirjaimellisesti mahdotonta paeta.

#2
+9
phwd
2011-06-29 18:15:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Trinidadilla on lautta, joka kulkee itsensä ja sisarensaarensa Tobagon välillä. Pääset määränpäähän noin 2 ja 1/2 tuntia.

Aikuisen hinta yhteen suuntaan on noin 8 Yhdysvaltain dollaria. dollaria (TT 50,00 dollaria)
Yhdensuuntaisen lennon hinta on noin 24 Yhdysvaltain dollaria.

Lisätietoja on satamaviranomaisen verkkosivustolla

Uteliaisille näyttää siltä, ​​että lennon kesto on 25 minuuttia: http://www.mytobago.info/airtravel05.php
#3
+7
Mark Mayo
2011-06-22 18:02:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Karibialla on varmasti rahtilaivoja, joissa on vuodepaikkoja:

http://www.cargoshipvoyages.com/ViewAllVoyages/?regiontoshow=2

Esimerkkinä. Vaikka sinun yrityksesi ei ole erikseen lueteltu, kuvittelen, että sellaisella yrityksellä olisi varmasti yhteydet.

Ystäväni pyöräili Lontoosta NZ: hen ja hänen täytyi ottaa rahtilaiva Australiasta NZ: ään. Se ei ollut aivan halpaa. Samoin ystäväni katsoi veneitä Etelä-Amerikasta NZ: ään. Jälleen, ei halvempaa kuin lentäminen, mutta se on kokemus luulen - jonkin aikaa jäähdyttämällä mukavissa tiloissa ja nähdä upea valtameri ja osa satamista, joissa he pysähtyvät!

#4
+5
Keyslinger
2011-06-22 20:32:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tein vähän tutkimusta, ja käy ilmi, että Dominikaanisen tasavallan ja Puerto Ricon välistä lautta liikennöi amerikkalainen rahtiyhtiö Express Marine

Aion nähdä, onko Karibialla muita satamia, joissa kuljetetaan rahtia.

[CMA-CGM tekee matkoja] (http://www.cma-cgm.com/ProductsServices/Tourism/Default.aspx) Dunkirkin, Ranskan ja useiden Karibian paikkojen välillä (Guadeloupe, Pointe-à-Pitre, todennäköisesti muut). Näyttää siltä, ​​että useimmat makuupaikat maksavat sinulle 80-140USD päivässä.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...