Kysymys:
Onko moskeijoissa käydessään tavanomaisia ​​vaatetusrajoituksia?
fredley
2011-06-24 17:22:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vieraillessani monissa katolisissa kirkoissa tiedän, että monet vaativat polvien ja hartioiden peittämistä, joten asianmukainen pukeutuminen on välttämätöntä vaivatonta matkustamista varten. Onko olemassa vastaavia sääntöjä, joita voidaan soveltaa käydessään moskeijassa?

Liittyykö tämä kysymys todella matkaan?
Miksi se ei olisi? En todennäköisesti vieraile tuntemattomissa palvontapaikoissa, ellet ole matkalla, ja sopiva vaatetus on asia, jonka matkustajan on pidettävä mielessä.
Tällaiset tiedot ovat painetuissa matkaoppaissa, joten mielestäni ne ovat aiheesta. Minulla oli vaikeuksia viime vuonna tullessani Georgian ortodoksiseen kirkkoon, että kävi ilmi, että matkaopas neuvoi minua, jos olisin katsonut.
def matkustamiseen liittyvä, on hämmästyttävää, kuinka monta kertaa olen ollut vaarassa aiheuttaa loukkauksia, yksinkertaisesti pukeutumalla shortseihin!
Se voi riippua maasta, esim. Turkki on liberaali kuin Iran (jopa moskeijoissa) ...
Jotkut moskeijat eivät salli pyörätuolissa olevien ihmisten mennä sisään
Viisi vastused:
#1
+23
asalamon74
2011-06-24 17:57:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yleisimmät säännöt (voivat vaihdella tietysti):

  • sinun on poistettava kengät.
  • miehet: housut, ei shortsit
  • naiset: pitkä hame (tai housut)
  • naiset: olkaa ja käsivarsia ei voida paljastaa
  • naiset: huivi (joskus)
No, ollakseni uskonnollisesti erityinen. Miesten on peitettävä polvensa (miehen osoittamaton alue on vatsasta polviin), joten monissa osissa muslimimaailmaa on ok käyttää shortseja riittävän kauan peittääkseen polvet hyvin (kuten Egypti, Libanon, Tunisia, Jordania, Algeria ja jopa Libya) pääkaupunkien ulkopuolella en henkilökohtaisesti suosittele sitä.
naisille, sanoisin vieraillessani moskeijassa, huivi on melkein aina välttämätöntä ...
"sinun on poistettava kengät". tämä ei ole tarkkaa. profeetta Muhammad rukoilee kengillä. nykyisissä moskeijoissa ihmisten on poistettava kengät vain maton takia. Saudi-Arabiassa on moskeija ilman mattoa, joten emme poista kenkiä. ja lyhyet hyväksytään, jos peittävät polvet.
#2
+15
Ankur Banerjee
2011-06-24 23:11:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Moskeijoiden vaaterajoitukset vaihtelevat usein maittain ja jopa maan moskeijoissa. Kaikkia pyydetään ottamaan kengät pois sisäänkäynnin alueelta. Miehille shortsit eivät ole sallittuja; naisille ei hameita tai paljaita olkapäitä, minkä lisäksi jotkut maat valtuuttavat naiset myös käyttämään huivia.

Nämä ovat perusasioita, mutta kuinka "vieraanvarainen" moskeija on turisteille, riippuu yleensä siitä, kuinka monta turistit vierailevat paikassa. Useimmilla heillä on usein kylpytakit, jotka he antavat sinulle ilmaiseksi "peitellä itsesi", jos vaatteitasi pidetään sopimattomina. Pienemmissä ja / tai vähemmän suosituissa moskeijoissa ei välttämättä ole tällaisia ​​säännöksiä.

Aiheeton: Moskeijoilla on usein erityisiä sisäänkäyntejä muille kuin muslimeille. Älä mene proomuamaan sisään pääsisäänkäynnin kautta; jos et ole varma, kysy. Suurin osa moskeijoista ei myöskään salli kävijöitä päärukousalueelle. Tästä huolimatta suurin osa ihmisistä - tai henkilökunnalta, jos moskeijassa on niitä - ovat ystävällisiä ja auttavat sinua ratkaisemaan vaaterajoitukset tai muut kysymykset.

jopa he voivat lainata jotain "tilapäistä" peittämään sinua.
Haluaisin lisätä asiaan liittyvän tosiasian tällä hyvällä vastauksella. Uskonnollisen identiteetin sijasta sisäänkäynti moskeijoihin riippuu pääasiassa kyseisen henkilön "taharasta" (http://fi.wikipedia.org/wiki/Taharah). esimerkiksi musliminaiset (kun taas jaksolla) ja miehet, jotka tarvitsevat pakollista suihkua, on ehdottomasti kielletty pääsemästä mihinkään moskeijaan. siis miehille riittää hyvä suihku, kun taas naisille se vaihtelee villisti sijainnista riippuen (kun taas tutkijan POV: sta riittää hyvin suihkutettu ja ei-ajanjakso).
#3
+7
VMAtm
2011-06-24 17:51:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yleensä sinulle sanotaan, jos sinun on tehtävä joitain erityisiä sääntöjä, jotka vaihtelevat maasta toiseen ja jopa kaupungista toiseen.
En muista jotain sovellettua kaikille paitsi että sinun ei todellakaan pitäisi syödä tai nukkua siellä tai jotain sellaista :)
Myös koirat ovat kiellettyjä.
Rauhallinen, rauhallinen ja kohtelias ei-muslimi ei houkuttele negatiivista energiaa käydessään moskeijassa.

#4
+6
Creatrix Tiara
2011-09-30 21:34:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se riippuu tietystä maasta ja paikan normeista. Malesiassa sijaitsevassa Putrajayan moskeijassa saat peittäväksi vaaleanpunaisen kaapun, ja silloinkin et pääse oikeaan moskeijaan, ellet ole muslimi; kuitenkin vieraillessamme Alankomaissa kaikenlaisten taustojen (ja pukeutumisen) nuorten matkaryhmän kanssa meidät toivotettiin tervetulleiksi turkkilaisiin surauihin (erilaisten minimoskeijoihin) sellaisina kuin olemme.

Löysä ja vaatimaton taipumus olla oikea tapa edetä.

#5
+1
Majed
2015-02-03 19:25:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

ollakseen tarkempi.

Miehille se on kuin kirkoille.

sinun on peitettävä olkapäistä polviin.

** Lyhyet hyväksytään, jos ne peittävät polvet, kuten useimmat tutkijat sanovat. (Rukoilen koko ajan Saudi-Arabiassa koko ajan), mutta jotkut moskeijat ovat kiellettyjä shortseja, eivät kaikki.

Naisille Naisille <:>

Jos heidän täytyy rukoilla:

Heidän on peitettävä kaikki, mutta ei hänen kasvojaan ja käsiään.

Jos heidän täytyy vain käydä:

se on erilainen ja vähemmän tiukka ja erilainen maittain :). ja yleiseen rooliin hän tarvitsee ainakin pitkiä housuja ja t-paitoja. (tämä on perusasiat kaikissa paikoissa) Saudi-Arabiassa hänen on jopa peitettävä hiuksensa (tämä on Max).

** Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja etenkään koirille, joten ole varovainen.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...