Kysymys:
Mikä on halvin tapa ostaa verizon-älypuhelimen tiedonsiirto matkoilla Espanjassa?
mteng
2011-06-22 07:51:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mikä on halvin tapa ostaa verizon-älypuhelimen tiedonsiirto matkoilla Espanjassa? Myös puheminuutit olisivat hyödyllisiä, vaikka vain data olisi ihanteellista. Tarkoitan, että matkustan Etelä-Espanjassa noin kahden viikon ajan.

Mikä puhelin sinulla on? Verizon on yleensä CDMA: lla, joka on erilainen standardi kuin Espanjassa, eli GSM, joten ellei sinulla ole jonkinlaista maailman puhelinta Verizonilta, se ei välttämättä toimi siellä ollenkaan.
Ah, puhelimeni on Droid X, joten se kuulostaa siltä, ​​että se ei toimi puhelimellani.
Kahdeksan vastused:
#1
+6
Gagravarr
2011-06-22 08:23:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ehdotan, että hankit halvan GSM-puhelimen (olettaen, että sinulla ei ole onni olla jo GSM-puhelinta), ja noudata sitten pre-pay (PAYG) sim-korttia, kun pääset Espanjaan.

Tällä on myös bonus siitä, että annat sinulle espanjalaisen numeron matkan ajaksi, joten ihmiset Espanjassa voivat soittaa sinulle kohtuullisen rahasumman.

Jos haluat vain tietoja , saatat haluta hankkia lukitsemattoman 3g-USB-donglen ja noutaa sitten PAYG-sim-kortin sitä varten, mikä voi olla halvempaa kuin sen tekeminen puhelimen kautta.

#2
+5
bitboxer
2011-06-22 09:04:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Löydät luettelon mahdollisista palkkajärjestelyistä täältä: http://paygsimwithdata.wikia.com/wiki/Espanja.

Suuri luettelo monille maille! Vain yksi asia: varmista, että nykyinen puhelimesi ei ole lukittu SIM-kortille.
Olen toisen Móvilin onnellinen käyttäjä. Hinnat ovat kilpailukykyisiä, englanninkielinen tuki on helppo saavuttaa ja yhteys on erittäin hyvä (Orange-verkko). Päivitin juuri [Wiki-sivun] (http://prepaidwithdata.wikia.com/wiki/Spain#M.C3.81Smovil) nykyisillä datapaketeilla. Mielenkiintoista on, että Más Móvilin perustajat [ovat Itävallasta ja Norjasta] (http://www.masmovil.es/es/telefonia-movil/empresa).
#3
+4
Rich
2011-06-22 23:44:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toinen vaihtoehto on 3G Amazon Kindle, jonka avulla voit käyttää kokeellista selainta ilman mitään maksuja missään päin maailmaa. AFAIK tämä käytäntö ei ole rajoitettu tarjous.

#4
+3
Matthew Read
2011-06-22 20:09:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Wikipedia väittää, että Telefónica de Españalla on CDMA2000-verkko, kuten Verizon. Jos näin on, halvin reittisi on melkein varmasti avata laitteesi lukitus ja rekisteröidä se Telefónicalle, kun olet siellä. Oletan, että heillä on ennakkoon maksettuja tietosuunnitelmia, en ole varma yksityiskohdista.

Sinun on oltava varovainen CDMA-yksityiskohtien suhteen. Olen huomannut, että jotkut luettelot perustuvat CDMA-teollisuuselimeen ja ovat löysät totuuden kanssa. Näin yhden luettelon sanomalla, että Irlannilla oli CDMA-verkko, mutta ei.
#5
+2
Rory
2011-08-16 18:14:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos matkustat kannettavan tietokoneen kanssa (ja haluat tietoja siitä), saatat saada halvan ennakkoon maksetun USB 3G -avaimen.

#6
+2
Don O'Donnell
2011-08-19 20:16:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Verizon langaton lähettää sinulle ilmaisen globaalilainapuhelimen (vain laskuun lisättävät edestakaisen kuljetuksen $ 10 kustannukset.) Voit pitää sen kuukauden ajan ja jatkaa vanhan käytön puhelinnumero. Heillä on saatavana useita kaksitilaisia ​​puhelimia, monet niistä ovat älypuhelimia Moto, Samsung, HTC jne. Et ole varma, onko nykyinen tietosuunnitelmasi voimassa, mutta voit kysyä soittaessasi numeroon 1-800-711-8300.

Tarkista ensin heidän verkkosivustonsa: http://b2b.vzw.com/international/Global_Travel/index.html

#7
+2
peter
2011-11-04 12:30:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

yoigo antaa sinulle ennakkomaksutiedot edulliseen hintaan.

#8
  0
Jes Pascual
2017-08-27 15:40:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos matkustat Espanjaan, voit ottaa yhteyttä http://traveler.canariassmart.com on paikallinen Internet-palveluntarjoajaTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...