Kysymys:
Mitkä luottokortit kattavat maailmanlaajuisesti?
user141
2011-06-30 21:10:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Matkustaessani törmäsin kahteen tilanteeseen, joissa luottokorttiani ei hyväksytty. Käytän pääasiassa MasterCardia. Kiinassa (vaikka 10 vuotta sitten) Visa hyväksyttiin useimmissa kaupoissa, mutta MasterCard ei. Yhdysvalloissa MasterCard-korttini hylättiin useita kertoja, koska se oli Yhdysvaltojen ulkopuolella oleva CC-numero. Tämä voi olla todellista ärsytystä.

Voisiko kukaan suositella minulle CC-yritystä, joka antaisi minulle maailmanlaajuisen kattavuuden? Vai onko tämä vain mahdotonta?

Tämä rahasivuston kysymys liittyy ERITTÄIN tähän aiheeseen: http://money.stackexchange.com/questions/3203/how-can-americans-get-a-chip-and-pin-credit-card-for-use - ulkomailla
... mutta muille kuin amerikkalaisille keskuudessamme (kuten OP täällä) tämä kysymys ei ole oikeastaan ​​hyödyllinen.
Jotkut maat ovat puolivälissä välillä 1 ja 2 (Japani yksinäisen planeetan mukaan).
Seitsemän vastused:
#1
+11
Gagravarr
2011-06-30 22:17:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toinen ongelma on, jos korttisi tukee EMV: tä (joka tunnetaan Isossa-Britanniassa nimellä Chip and Pin), jota monet yhdysvaltalaiset kortit (ja joistakin muista maista) eivät tue.

Sinulla saattaa olla ongelmia etenkin Euroopassa, jos korttisi ei tue EMV: tä (ts. siinä ei ole sopivaa älypiiriä). Olet yleensä kunnossa hotelleissa ja erittäin turisteissa kaupoissa, mutta ulkopuolella voit löytää korttisi hylätyksi, ei vain arvokkaille tavaroille, jos sillä ei ole sirua.

Siksi on suositeltavaa hankkia kortti, jossa on siru (vaikka se olisi määritetty sirulle ja allekirjoitukselle). Katso lisätietoja wikipedia ulkomaiset kortit -osiosta.

Siru- ja PIN-kortteja ei ehkä voida käyttää kauppiaiden sijainneissa automaattisilla maksuilla (kuten itsepussi supermarketeissa), mutta suurin osa pystyy käsittelemään maksun myös pyyhkäisemällä. Siru- ja PIN-järjestelmät ovat myös maakohtaisia ​​- Isossa-Britanniassa se on Visa-verkossa (enimmäkseen). Singaporessa kortit ovat siruja ja ne tukevat Visa- ja NETS-palveluja, mutta Visa-maksutapahtumat tehdään pyyhkäisemällä ja allekirjoittamalla.
pakotettu ainakin Alankomaihin: kaikki pyyhkäisyasemat ovat nyt poissa, vain siruja ja pinnejä tuetaan edelleen ATM-korteille ja oletettavasti luottokorteille (käytän vain harvoin myymälöitä), missä ne hyväksytään lainkaan (useimmat kaupat eivät hyväksy luottokortteja täällä tähtitieteellisen cc-yhtiöiden perimät maksut).
#2
+9
Mark Mayo
2011-06-30 21:15:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sikäli kuin tiedän, se ei vain ole mahdollista. Visa ja Mastercard näyttävät olevan aina eniten kattavia, Visa yleensä useammin.

Otetaan kuitenkin esimerkiksi Uzbekistan. Eilen aamulla Nukusissa ei ollut pankkiautomaatteja. Kaikki pankit lukuun ottamatta vain Visa hyväksyivät Cirrus- tai Plus-kortteja. Ja vain yksi pankki otti Mastercardin.

Tänään Khivassa on vain yksi pankkiautomaatti kaupungissa, ja se on Mastercard!

Suojaan nyt vetoni ja minulla on enemmän kuin yksi plus vähän rahaa :)

yritit itse asiassa löytää pankkiautomaatin Uzbekistanista? Luotin käteisen vaihtamiseen hotelleissa. Parempi hinta ja paljon vähemmän vaivaa. Tietysti paljon enemmän käteistä euroissa ja dollareissa kuin normaalisti on tottelematon muutaman päivän ajan.
Samarkandissa ei ollut huono asia, ja Bukharassa hotellissa oli pankkiautomaatti. Mutta Nukus ... melkein mahdotonta, varsinkin Visa ...
#3
+8
vartec
2011-08-31 20:58:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yleisesti ottaen kokemukseni mukaan VISA on kattavampi kuin MasterCard, mutta kumpikaan ei ole 100%. Joten parhaan kattavuuden saavuttamiseksi on suositeltavaa, että sinulla on yksi niistä.

Kapealla merkkejä, kuten American Express tai Diners Club, ei hyväksytä yleisesti, joten älä vaivaudu heidän kanssaan kansainvälisiin matkoihin.

Muista kuitenkin, että monissa maissa on paikkoja, joissa luottokortteja ei yleensä hyväksytä kaupoissa. Esimerkiksi Alankomaissa voit maksaa missä tahansa "PIN-kortilla", mikä tarkoittaa periaatteessa vain maksukorttia ja vain paikallisesta pankista. Se näyttää kuitenkin parantuvan hitaasti ottamalla käyttöön EMV: t (sirukortit, joille on myönnetty PIN-koodi).

Mitä tulee Visa vs. Visa Electron- tai MasterCard vs. Maestro -palveluun, en ole nähnyt yhtään paikkaa, joka hyväksyisi sähköisen maksun, mutta ei luottokortteja. Toisaalta on paikkoja, joissa hyväksytään vain luottokortit (ei pankkikortit) (autonvuokraus, hotellivaraukset jne.).

+1. Visa on toiminut minulle kaikkialla, missä olen tähän mennessä käynyt (mukaan lukien esim. Kuuba, Panama, Argentiina, Thaimaa ja Albania). Ja "työllä" tarkoitan, että olen voinut nostaa käteistä ainakin joistakin pankkiautomaateista tai pankeista. (Harkitsen kortilla maksamista vain suhteellisen "kehittyneissä" maissa sijaitsevissa kaupoissa.) Kortillani on sekä Visa Credit että Visa Debit, mutta olen havainnut, että yleensä vain Credit toimii ulkomailla.
Kanadan (CIBC) viisumini ei toiminut Sydneyssä, Australiassa yhdessä ravintolassa, jossa toimi toinen Kanadan (RBC) Visa. Kauppiastili oli ilmeisesti [Bank Westissä] (http://www.bankwest.com.au/). Soitin Visa-numerooni, ja heidän loppupuolestaan ​​he eivät edes nähneet yritystapahtumia. Totean tässä, että se, että yksi Visa-kortti toimii ulkomailla, ei tarkoita toista.
Brasiliassa jotkut kaupat hyväksyvät vain veloituksen (Visa Electron) mutta eivät luottoa (Visa), koska pankkikulut ovat pienemmät.
#4
+5
Doc
2012-01-30 14:55:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sekä Visa (Plus) että Mastercard (Maestro / Cirrus) verkkosivustoissa on ominaisuuksia, joista voit etsiä tietystä kaupungista mistä päin maailmaa tahansa, jotta löydät pankkiautomaatit, jotka toimivat minkä tahansa Visa / Mastercard -kortin kanssa.

Oletetaan, että pankkiautomaattikorttisi on merkitty joko Mastercard-, Maestro- tai Cirrus-logolla, joten sen pitäisi toimia millä tahansa Mastercard-paikannuslaitteessa luetellulla pankkiautomaatilla. Mastercardilla on myös mobiilisovellus iPhonelle, Androidille ja Blackberrylle.

Jos se on merkitty joko Visa-, Electron- tai Plus-logoilla, sen pitäisi toimia missä tahansa pankkiautomaatissa. Visa locator tai mobiiliversiossa.

Myanmarissa (alias Burma) heillä on todellakin jälleen kerran pankkiautomaatti (t), mutta ne eivät kuulu mihinkään maailmanlaajuiseen verkostoon, joten ne sopivat luokkaasi 2. Ottaen huomioon, että maailmanlaajuiset verkot perustuvat pääasiassa Yhdysvaltoihin, en näe tämän muuttuvan ennen kuin kaupan rajoitukset on poistettu. Ironista on, että Yhdysvaltain dollari on laajalti hyväksytty - tai ainakin se oli silloin, kun olin siellä 4 vuotta sitten.

#5
+4
Ankur Banerjee
2011-06-30 21:31:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Visalla oli aiemmin kolme järjestelmää nimeltä Visa (luottokorteille), Visa Debit (maksukorteille) ja Visa Electron (myös maksukorteille, mutta se otettiin käyttöön vain tietyissä maissa). Kun he käynnistivät markkinointikampanjansa Go With Visa, he lopulta yksinkertaistivat tätä niin, että useimmilla heidän verkkonsa korteilla - olipa kyseessä sitten luottokortti tai maksukortti - on vain Visa-logo ja ne kulkevat saman maksujen käsittelyverkon läpi. Näin ollen Visa-kortti on nyt yksi parhaista panoksistasi. Siellä on kuitenkin varoituksia - kanadalainen ystävä, joka tuli Singaporeen, huomasi voivansa käyttää Visa Debit -logo-korttiaan vain tietyissä pankkiautomaateissa, jotka tukivat sitä nimenomaisesti. yhtä käytetään vain Maestro-nimisten pankkikorttien kanssa (jälleen kerran vain tietyillä alueilla). Toisin kuin Visa, laitos tai pankkiautomaatti, joka voi käsitellä MasterCard-logokortteja, ei välttämättä pysty käsittelemään Maestroa (ellei se tue tietysti myös Maestroa).

Lisäksi monilla mailla on omat maksuverkot, jotka ovat massiivisia omassa maassaan, mutta eivät hyväksy missään muualla. Esimerkiksi Kiinassa on UnionPay, joka on mielestäni ainoa kotimainen kortti, joka on sallittu Kiinassa; Sitä tukevat myös melko monet vietnamilaiset, malesialaiset ja singaporelaiset pankit. Myös Singaporella on oma järjestelmä nimeltä NETS, joka muutama vuosi sitten oli ainoa kortti, jota voit käyttää missä tahansa maassa, mutta se on nyt muuttunut. Suurimmalla osalla Aasiaa on nyt melko hyvä kattavuus Visa- ja MasterCard-korteilla, entinen on paljon suositumpi. Monissa Aasian kauppiaiden paikoissa voit pyyhkäistä vain Visa-korttia. Useimmat pankkien pankkiautomaattien verkot tukevat kuitenkin MasterCardia.

#6
+4
rs79
2011-06-30 22:40:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suosittelen yhdysvaltalaisille matkailijoille Visa-allekirjoitusta. Useimmat pankit tarjoavat sitä vuosimaksulla, mutta Capital One tarjoaa maksuttoman vaihtoehdon. Heillä ei ole maksua ulkomaisista liiketoimista, mikä muuten olisi 3%. Se voi varmasti lisätä, jos sinulla on kallis maku;) Mitä tulee hyväksyttävyyteen, Visa on kokemukseni mukaan eniten vaihtoehtoja.

#7
+4
Rory
2011-07-12 20:51:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Itä-Afrikassa (esim. Keniassa, Tansaniassa) Visa hyväksytään paljon yleisemmin kuin MasterCard. Minulla oli Mastercard ja vain noin puolet &-pankkiautomaateista, joissa kävin, hyväksyin sen, mutta melkein kaikki he hyväksyivät Visan. Nostin käteistä pankkiautomaatista (luottokortiltani) ja käytin käteistä paikallisesti, joten en tiedä kuinka hyvin viisumit / mastercardit ovat kaupoissa, mutta kuvittelisin, että käteinen hyväksytään aina paljon useammin.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...