Kysymys:
Lentomatkatautien välttäminen ilman Dramamine / Dimenhydrinate tai muita lääkkeitä
Beofett
2011-06-23 00:45:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaimoni on hyvin altis liikesairaudelle, varsinkin lentolennoilla. Aiemmin olemme käsitelleet tätä Dramamine (Dimenhydrinate) -valmisteen kanssa, mikä auttoi melko vähän.

Valitettavasti vaimoni reaktio Dramamine-hoitoon oli poikkeuksetta joutua syvään, sumuiseen uneen koko sen ajan. lento. Tämä on hänen reaktionsa useimpiin antihistamiineihin.

Suunnittelemme matkaa Eurooppaan ensi vuonna, ja olen huolissani ajatuksesta huumeistaa hänet olennaisesti tajuttomuuteen pitkän ulkomaisen lennon ajaksi.

Onko olemassa muita keinoja estää liikesairaus, joka olisi tehokasta pitkällä lennolla (yli 7 tuntia)?

En tiedä. Jos vihasin lentämistä, ajatus "herätä", kun saavuimme sinne eikä muistaa koko lentoa, houkutteli minua.
Mitä vikaa hänen huumeistamisellaan, jos se toimii? Kuulostaa siltä, ​​että hän saa myös laadukasta uniaikaa lentokoneessa, mistä olen melko kateellinen.
Se ei ole erityisen miellyttävä uni. Viimeisellä matkallamme, joka oli vain 3 tunnin lento, hän oli utelias tuntikausia sen jälkeen. Merentakaista matkaa varten hän ei todennäköisesti ole enää pörröinen pidempään (koska tarvitaan useita annoksia), mutta se myös todennäköisesti vaikeuttaa aikaeron käsittelyä.
Tapaa lääkäri. Hän saattaa ottaa suuremman annoksen kuin on tarpeen.
@Joel Ehdotan sitä hänelle. Hän saa melkein saman reaktion puolelta käsikaupan benadryylistä. En ole koskaan nähnyt kenenkään muun reagoivan antihistamiineihin niin voimakkaasti.
Siellä on hyvin läheinen kysymys myös osoitteessa ** [Pahoinvointi lentomatkustuksesta] (http://travel.stackexchange.com/questions/4330/getting-nauseated-from-air-travel) **
Neljä vastused:
#1
+9
Kate Gregory
2011-06-23 01:29:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla oli vaikeuksia ilmataudin kanssa matkustellessani raskauden alkuvaiheessa, ja löysin niistä ranteesi sisäpuolelle työntyvistä akupainantaistoista erittäin hyödyllisiä. Tunnen ihmisiä, jotka käyttävät niitä myös lapsille, jotka sairastuvat autoon. Kun olet perehtynyt paikkakohtaan vähentääksesi pahoinvointia, voit tietysti tehdä sen itse, mutta bändeissä on mukavaa, että ne jättävät kätesi vapaiksi.

Kuinka kauan sinun on käytettävä sitä ennen kuin se tulee voimaan?
Minulle minuutti, jolloin painan sitä kohtaa, pahoinvointi häviää. Jos tunnet itsesi rypistyneeksi niitä käyttäessäsi, liikuta niitä hieman, kunnes huomaat paikan, jonka muovin on painettava sinua.
Olin unohtanut nämä. Sukulainen lainasi meille parin ja kokeilimme heitä matkalle vaimoni ollessa raskaana. He työskentelivät melko hyvin hänelle. Minun on löydettävä pari ostettavaksi hänelle. Suuri ehdotus, kiitos!
Niitä pidetään yleensä lumelääkkeenä, katso täältä: http://skeptics.stackexchange.com/questions/154/do-anti-sea-sickness-bracelets-work
@jozzas - Yleinen kantani placeboissa on "jee! Ei sivuvaikutuksia!". Inhoan nähdä jonkun siirtävän syöpähoitoa aprikoosikuoppien hyväksi, mutta jotain melko vaarattomalle, kuten liikesairaus, ja apteekista $ 4 dollaria sisältävä tuote, toimiiko se "todella toimimalla" vai lumelääkkeellä, ei tee mitään minulle.
@jozzas Lumelääke on todellinen ja toimii (joillekin ihmisille). Kuten edellä mainitsin: "He työskentelivät melko hyvin [vaimolleni]". Vaikka arvostan Skeptics.SE: n käyttäjien ponnisteluja (ja osallistun myös siellä), joskus lumelääke voi korvata kaikenlaisen virheellisen tai harhaanjohtavan tutkimuksen. Kaikille tiedän, että se voi olla lumelääke, joka saa jotkut ihmiset kärsimään niin voimakkaasti liikesairaudesta, jolloin vastalumelääke olisi ihanteellinen ratkaisu.
#2
+8
AtlasRN
2011-06-23 16:53:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tiedän, että sanoit etsivän muita tapoja lääkkeiden lisäksi, mutta minulla on muutama suositus ER-sairaanhoitajana. Antivert (meclizine) on lääke, jonka määräämme yleisesti liikesairaudelle. Tuo lääke auttaa huimauksessa. Lisäksi annamme zofrania (Ondansetroni) voidaan ottaa pahoinvointiin. Zofran on oraalinen liukeneva tabletti, joka on mielestäni paras lääke pahoinvointia ja oksentelua varten. Molemmat näistä lääkkeistä voidaan ottaa yhdessä ja eivät ole uneliaita. Olen ottanut ne itse ja pystynyt ajamaan ja toimimaan normaalisti.

Pidä hauskaa Euroopassa!

Onko saatavilla reseptilääkkeitä?
Meklitsiinin on tarkoitus olla saatavilla tiskin, mutta tsofraania ei ole saatavilla. Ja meclitsiini voi auttaa pahoinvoinnin ja oksentelun suhteen, mutta jos pahoinvointi on vakavaa, suosittelen jälleen zofranin saamista.
Kiitos vastauksesta. Kokeilemme meclisiiniä, ja ehdotan vaimolleni, että hän keskustelee tsofraanista lääkärin kanssa (koska se näyttää vaativan reseptiä). Huolimatta siitä, että vastauksesi äänestettiin korkeammaksi, hyväksyin Katen alla olevan vastauksen vain siksi, että olimme kokeilleet hänen aiemmin kuvailemiaan akupainanta-alueita ja pitäneet niitä tehokkaina, kun taas emme voi testata ehdotustasi muutaman kuukauden ajan. Olisin hyväksynyt molemmat vastaukset, jos voisin. Kiitos vielä kerran erinomaisesta neuvostasi!
Ei ole ongelma. Halusin vain puhua lääketieteellisestä näkökulmasta ja antaa sinulle neuvoja siitä, mitä tiedän toimivan henkilökohtaisen ja ammatillisen kokemuksen perusteella. :) Toivon, että hän pystyy löytämään jotain, joka toimii hänelle, jotta voit nauttia matkoistasi! Ja varmuuskopiosuunnitelma ei koskaan satuta! :)
#3
+7
Matthew Read
2011-06-23 00:56:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Otan "luonnollisen" version Gravolista, joka on peräisin inkivääristä. Suoran inkiväärin pitäisi tehdä se myös. Se on ollut melko tehokas ja ei unelias, vaikka en ole koskaan ottanut sitä yli 5 tunnin lennolle.

#4
+2
mayabelle
2013-10-12 02:58:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kokeile melatoniinia - sitä myydään vitamiinien / kivennäisaineiden alueella melkein missä tahansa ruokakaupassa.

Tämä ei todellakaan auta liikesairaudessa, se vain auttaa sinua nukkumaan, mutta lennon ajaksi Eurooppaan sitä haluat - ja mikä tärkeintä, jos hän nukkuu, hänellä ei voi olla pahoinvointia.

Tiedän, että sanoit, että dromamiini tekee tämän, mutta ongelmana on, että hän tuntee itsensä jälkikäteen. Toisin kuin dromamiini, melatoniini on aine, jota keho tuottaa luonnollisesti (yöllä) saadakseen sinut uniseksi, joten sillä ei ole varsinaisten huumeiden tai unilääkkeiden tyypillisiä grogginess-sivuvaikutuksia. Pyydä häntä kokeilemaan yhden ottamista kotona yöllä ja katsomaan, miltä hänestä tuntuu seuraavana aamuna - jos hän ei ole sumuinen, se on täydellinen. Otan melatoniinia aina pitkiä ulkomaisia ​​lentoja varmistaakseni, että saavun määränpäähänni levännyt ja valmis tekemään asioita! :)Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...