Kysymys:
Kun matkustat Venäjällä maalla, kuulen, että sinun on ilmoittauduttava poliisiin jokaisessa uudessa paikassa, mutta maksaako tämä rahaa?
hippietrail
2011-06-25 12:28:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Matkustaessasi maalla Venäjällä (ts. ei Trans-Siperian alueella) kuulen, että sinun on ilmoittauduttava poliisiin jokaisessa uudessa paikassa, mutta maksaako tämä rahaa?

Tiedän, että on ilmoittautuminen poliisiin, kun matkustat Venäjällä, mutta onko siitä maksullista vai ovatko lahjukset yleisiä rekisteröidyttäessä? Entä kiinni jääminen rekisteröitymättä? Onko myös vähimmäisaika, joka minun on vietettävä paikassa ennen rekisteröitymistä?

Hyväksymättömän vastauksen hyväksyminen toistaiseksi nähdäksesi onko uusi yksimielisyys.
Neljä vastused:
#1
+12
weekens
2011-06-25 13:06:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit jäädä ilman rekisteröitymistä enintään kolme kuukautta saapumisen jälkeen. Mutta sinulla on oltava asiakirja, joka vahvistaa lähtöäsi (lentokone- tai junalippu toimii).

Jos haluat pysyä pidempään, sinun on hankittava väliaikainen rekisteröinti poliisiin. Se voi olla tuskallista, koska tämä rekisteröinti on sidottu paikkaan, jossa asut ja isännän tai hotellin tulee tehdä sinulle. En tiedä, tekevätkö he tämän puolestasi vai ei.

Mutta voit "hakkeroida" järjestelmän ostamalla uuden junalipun lomasi kaupunkiin ( voit tehdä tämän rautatieasemalla). Sen jälkeen sinulla on vielä 3 kuukautta. Kuulostaa idioottiselta, mutta se toimii (minulle se toimi).

Yhteenveto: Jos oleskelet alle 3 kuukautta, se ei ole ongelma, jos sinulla on lippu. Yli kolmen kuukauden aikana on ongelma, joka sinun on ratkaistava isäntänne tai hotellin kanssa (tai suoritettava yllä oleva hakkerointi).

Suurissa kaupungeissa voit käyttää yrityksiä, mikä tarjoaa sinulle paikkoja, joissa voit olla @registered @. Se ei todellakaan ole kallista, mutta joskus hyödyllistä. En myöskään usko, että sinua tarkistetaan henkilöllisyystodistukseksi, koska et ole kotoisin "vaara-alueelta" (Kaukasia tai jokin muu)
Olisin erittäin kiusallinen tekemisissä tällaisten yritysten kanssa, koska heillä ei ole laillista oikeutta antaa sinulle rekisteröintiä (se on vain poliisin etuoikeus). Joten todennäköisesti tällainen "rekisteröinti" ei ole kelvollinen.
Tällä yrityksellä on omia taloja, joten lakien mukaan ne voivat virallisesti "rekisteröityä" (venäjän kielellä "Propiska" ei ole englanninkielistä sanaa) poliisissa. En tarkoita lainkaan väärennettyä rekisteröintiä.
+1 Hyvä vastaus. mukava yhteenveto ja rakastan myös työn "hakata" käyttöä. Kiitos!
Tässä kuvattu on asukkaille (venäläisille ja maahanmuuttajille), mutta ei turisteille. Matkailijan tulee olla rekisteröity 7 päivän kuluessa, jos hän viipyy yli 7 päivää.
#2
+8
Mark Mayo
2011-06-26 23:58:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minua on käsketty rekisteröityä, jos olet paikassa vähintään 7 päivää. Yksinkertaisesti sanottuna hostellien pitäisi pystyä tekemään tämä puolestasi, se vie päivän ja on hyvin yksinkertainen. Kysy vain heiltä, ​​kun tulet sinne. Kukaan ei tarkistanut minun kaivostani poistuttaessa, mutta kun palaan Venäjälle, jatkan rekisteröitymistä - se on yksi asia, johon et halua jäädä kiinni.

Ja se ei maksa mitään?
@hippietrail Kuten tiedän, tämä on hotellikohtainen parametri. Moskovassa se maksaa 10-25 EURO, jos käytät yritystä auttamaan sinua, muissa kaupungeissa se voi olla halvempaa. Et löydä mitään tietoja virallisesta tästä johtuen. Voi olla se on ilmainen.
Anteeksi, jätin vastaamatta kysymykseen. Se maksoi minulle, mutta se ei ollut paljon - esimerkiksi Pietarissa se oli 400 ruplaa (noin 10 euroa).
10 euroa joka kerta kun muutan ??? Ai! Luulen temppu on liikkua kuuden päivän välein sitten? (-:
Tai pyydä hostelli kirjoittamaan, että olet heidän luonaan viikon, vaikka se olisi vain kaksi päivää;)
#3
+6
Viacheslav Bakshaev
2016-02-28 01:13:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Riippuu maastasi, mutta jos sinulla on vierailuviisumi ja jos aiot viipyä yli 7 päivää, sinun on ilmoittauduttava 7 työpäivän kuluessa saapumisestasi jokaiseen uuteen oleskelupaikkaasi Venäjällä!

Virallinen lähde (venäjä): http://www.fms.gov.ru/document/3834

Sieltä, kun tulit yöpymispaikkaan Venäjän federaation alueella ulkomaalaisen on rekisteröidyttävä oleskelupaikassa liittovaltion maahanmuuttoviraston alueelliseen elimeen seitsemän työpäivän kuluessa.

Tämä tarkoittaa, että ulkomaalainen on rekisteröitävä 7 työpäivän kuluessa paikallinen liittovaltion muuttoliike .

Epävirallinen lähde (englanniksi selityksineen): http://waytorussia.net/RussianVisa/Registration.html

Pohjimmiltaan sinun ei pitäisi ajatella sitä. (Et voi rekisteröidä itseäsi, ellet osaa venäjää ja sinulla on asiakirjoja isännältäsi.) Jos saat turistikupongin ja asut hotellissa, hotelli rekisteröi sinut. Jos olet kutsunut yritys tai isäntä, he tekevät sen puolestasi. Jos ostit turisti-etusetelin verkosta, sama yritys voi yleensä rekisteröidä sinut, joskus ilmaiseksi, joskus joudut maksamaan ylimääräistä.

HOTELLIT

Jos asut hotelleissa, hotellien on rekisteröitävä sinut automaattisesti ilmaiseksi 3 päivän kuluessa saapumisestasi.

HOST vahva>

Jos asut isännän luona, isännän on rekisteröitävä sinut 7 päivän kuluessa.Host voi tehdä sen ilmaiseksi liittovaltion siirtopalvelussa: 1. odota jonossa, 2. täytä lomake , 3. jätä kopio passistaan ​​ja sinun passistasi (passikopio, viisumikopio, muuttokortti). Isäntäsi voi tehdä sen myös missä tahansa postitoimistossa, mutta posti maksaa 2–3 euron maksun.

Muuten, isännälläsi on oltava "propiska" (rekisteröinti) tässä huoneistossa / talossa , missä hän isännöi sinua.

Lisätietoja isännälle (virallinen, mutta venäjäksi):

https://www.gosuslugi.ru/pgu/service /10000035899_.html#!_description

HOST ilman rekisteröitymistä nykyiselle alueellesi / vuokraaminen

Jos isäntäsi vuokraa asunnon / huoneen, voit käyttää vaihtoehtoista tapaa: sinun on löydettävä joku, joka voi rekisteröi sinut omalle "propiska" -osoitteelleen alueellaan (voi olla ilmainen, jos se on ystäväsi) tai voit maksaa ja "ostaa" tämän rekisteröinnin verkossa. (tämä "rekisteröinti" tuli Neuvostoliiton ajalta, se ei ole nyt niin tiukka ja erittäin epätodennäköistä, että se tarkistetaan, siksi on melko yleistä ostaa se verkosta). Hotellit ja matkailusivustot voivat rekisteröidä sinut osoitteesi koko loman ajaksi. Yleensä se maksaa noin 10-20 euroa kuukaudessa (Euroopan kansalaisille, mutta maahanmuuttoriskillä maille se on vähintään kaksi kertaa laajempi).

Jos sinulla ei ole tätä "rekisteröintiä", saatat joutua maksamaan sakon, tai sinut voidaan hylätä viiden vuoden ajaksi päästäksesi maahan. Luin myös, että se ei ole kovin tiukka eurooppalaisille, ja joskus he vain antavat anteeksi, jos sinulla ei ole "rekisteröintiä". Tarkoitan maahanmuuttovirkailijoita, kun poistut maasta.

Mutta suosittelen, ettet riski se, jos haluat vierailla uudestaan ​​Venäjällä.

PS: 3 kuukautta ilman rekisteröitymistä ja junalippuja, kuten aiemmin hyväksytyssä vastauksessa kuvattiin - tämä kaikki koskee vain venäläisiä / ja muita asukkaita, jos venäläiset / maahanmuuttajat ovat rekisteröityneet yhteen kaupunkiin / alueelle, mutta asuvat eri maassa yksi sitten hänen on todistettava, että hän ei ole siellä yli 3 kuukautta junalippuilla jne. Mutta tämä tarkistaa lähinnä IVY-maista tulevia maahanmuuttajia, jotka johtuvat laittomasta työmaahantulosta jne.

#4
+2
Rilakkuma
2014-11-10 05:43:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Teknisesti oletetaan olevan rekisteröitynyt 3 päivän kuluessa, ja hotellit tekevät sen puolestasi automaattisesti. Jos et ole hotellissa, tee se itse, mutta se vie aikaa ja on erittäin epämiellyttävä menettely, koska kukaan ei oikeastaan ​​puhu englantia rekisteröintipaikassa lukuun ottamatta joitakin erittäin keskeisiä paikkoja Moskovassa.

Itse asiassa, jos olet pelkkä turisti, jota ei rekisteröidä, ei ole iso juttu. Useimmiten kukaan ei koskaan pyydä sitä. Tämä riippuu kuitenkin loman kestosta.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...