Kysymys:
Mikä kausityö voi rahoittaa matkustamista?
Keyslinger
2011-06-22 21:45:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen kiinnostunut matkastrategiasta, johon sisältyy saapuminen työpaikallesi lähellä määränpäätäsi ja kausityötä, kunnes olet säästänyt tarpeeksi hauskaa samalla maantieteellisellä alueella ja sen ympäristössä.

Arkkityyppinen tapa tehdä tämä on saada työpaikka Alaskan konservitehtaalle tai kalastustoimintaan ja käsitellä mereneläviä kauden ajan, ja sitten olet maksanut kulut ja kotiin lennon, plus vähän rahaa poltettavaksi juoksemiseen Alaskassa, hiihtoon, koskenlaskuun, retkeilyyn jne.

Haluan tietää, mitä muita vastaavia skenaarioita on olemassa, kun osassa maailmaa on valmiit, korkean vaihtuvuuden työmarkkinat, joilta voin saada myös matkailijoita.

Mielestäni kysymyksen otsikkoa on muutettava vastaamaan, että OP haluaa tosiasiallisesti tuntea vastaavia ammatteja * muissa * osissa maailmaa, ei Alaskan vastausta.
Kuusi vastused:
#1
+16
John Lyon
2011-06-23 03:28:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Australiassa on hedelmien poiminta, jonka tekee yleensä kausityö (eli pakkaajat). Tunnit ovat pitkiä ja raskasta työtä, mutta palkkamme ovat korkeat ja suurin osa työstä on Queenslandissa, jolloin pääset joihinkin maailman parhaista sademetsistä ja riutoista sekä muualta Australiasta tai NZ: sta, kun olet valmis Siirtyä eteenpäin. Tarvitset työviisumin viisumin saadaksesi kaikenlaista työtä Australiassa.

Jos jollakin on enemmän vastauksia, jaa ne.
On olemassa varoituksia.Joskus on paljon vaikeampaa päästä mukaan kuin luulet.Joskus tarvitset muutaman sadan dollarin, jotta pääset alkuun varusteiden ja maksetun majoituksen aloittamiseen omalla omaisuudella jne. On virastoja, jotka voivat auttaa ja hostelleja erityisesti keräilijöille joillakin alueilla.
#2
+10
russjman
2011-06-23 01:56:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

WWOOF (työskentelee luomutilalla). Siellä on joitain mahdollisuuksia, jotka ovat lähempänä "kohteita" kuin toiset. Yksi kiinnostuneista oli yhteisö / luomutila lähellä buddhalaista temppeliä Brasiliassa. Sao Carlosissa oli myös mahdollisuus, ellei maaseutu ole sinua varten.

Vastaat vastauksen Ginaminin vastaavaan kysymykseen

Sinun täytyy liittyä / rekisteröityä WWOOF: iin, mikä vaatii rahaa.Olen kuullut yhden tai kaksi kauhutarinaa ihmisiltä, joilla oli erittäin huonoja kokemuksia vuosia sitten.En tiedä kuinka paljon on tehty näiden ongelmien ratkaisemiseksi.
#3
+9
Gagravarr
2011-06-22 22:38:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yleinen eurooppalaisten opiskelijoiden on Camp America ja sen kaltaiset. He maksavat lentolipusi ulos leirille, maksavat sinulle vähän, kun olet siellä (enemmän, jos sinulla on kätevä taito, kuten pelastus, ensiapu, opetus jne.), Ja sitten leirissä vietetyn ajan jälkeen olet loput kesästä nauttimaan maasta.

Englannin opettaminen vieraana kielenä (EFL) on toinen, joka voi tarjota lentoja ja melko kohtuullisen palkan, mutta tarvitset usein pätevyyden tai ainakin jonkin verran kokemusta.

Tarkoitatko [tätä] (http://www.campamerica.co.uk/page/applications/152) Camp Amerikan kanssa?
#4
+8
Tom Au
2011-09-18 03:04:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Matkailukohteet ovat yksi niistä, jotka tarvitsevat eniten kesätyöntekijöitä Alaskan kaltaisissa paikoissa.

Kesäristeilyä ottaessani minua hämmästytti toistuvasti se tosiasia, että turistikaupungit ilmoittivat tyypillisesti sanottavan väestön, 1500 kesällä ja 500 talvella.

Paikalliset väestöt eivät yksinkertaisesti tarjoa tarpeeksi työvoimaa turismikaupan hoitamiseen. Tämä pätee erityisesti siksi, että osa murtautuu paikallisiin lomailemaan POISSA kesän aikana. Mitä paikalliset tekevät, on tarjota omistusta (ja joitain johtajan kykyjä) matkailupalveluille. Loput työvoimasta "tuodaan" ja tyypillisesti "nousee" muutama päivä tai viikko ennen väkijoukkoja. Toukokuu (tai kesäkuun alku) on hyvä aika etsiä työpaikkoja siellä.

Monet hotellit ja muut majoitustilat ovat auki ja niissä on henkilökuntaa vain kesällä. Syyskuun 1. päivän (1. lokakuuta tai 1. marraskuuta) sulkeminen oli merkki, jonka näin paljon.

Pohjimmiltaan näissä kaupungeissa on kahdenlaisia ​​turisteja; ne, jotka ovat "vain" huvin vuoksi, ja ne, joiden on "työskenneltävä" tiensä läpi rahoittaakseen hauskanpitoa. Ilmeisesti haluat löytää paikkasi jälkimmäiseen luokkaan.

#5
+8
hippietrail
2011-09-18 13:50:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ainakin Länsi-Kanadassa on tehtävä puiden istuttaminen. Epämiellyttävä, mutta aina kysytty ja sitä käytetään varmuuskopiona, kun et voi saada todellista työtä. Aiheesta näyttää olevan paljon verkkosivustoja:

Voisitko sanoa, mitä tarkoitat "epämiellyttävällä"?
@guest: Ilmeisesti useimmat ihmiset vihaavat sitä, vaikka on varmasti myös ryhmä, joka rakastaa sitä.En ole koskaan kokeillut sitä, mutta vuosia sitten tapasin monia ihmisiä, jotka tekivät sen säännöllisesti tai jotka olivat tehneet sitä aiemmin.
Ah ok, kiitos.Luulin, että tarkoitit "epämiellyttävää", kuten kohdassa "ihmiset ovat eri mieltä puiden istuttamisesta".
@guest: Olet oikeassa siinä, että en ehdottomasti valinnut parasta sanaa.
#6
+6
Fomite
2011-09-20 05:17:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos olet korkeasti koulutettu tyyppi, joka haluaa silti nähdä maailmaa ja matkustaa, kannattaa ehkä tutustua "seikkailumatkailualan" yrityksiin. Näillä ryhmillä on yleensä aihealueen luennoitsijoita antamaan mitä ihmiset näkevät taustan ja kontekstin. Olen ollut matkoilla meribiologien, geologien jne. Kanssa, joten se voi olla jotain, jos sinulla on korkeakoulututkinto.

Minulla ei ole minkään erityisen yrityksen nimeä, koska rehellisesti sanottuna , ne taittuvat melko usein.

En ole varma, mistä olet kotoisin, mutta Euroopassa, juuri tästä puhut: www.studienreise.de


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...