Kysymys:
Onko vene, joka vie turisteja Islantiin Pohjois-Amerikasta?
MatthewMartin
2011-06-29 02:42:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen varma, että onnekkailla eurooppalaisilla on vene, joka vie heidät sieltä Islantiin. Onko matkailijoille mahdollista päästä Yhdysvalloista tai Kanadasta Islantiin?

Millaista venettä etsit? Kuin risteily tai vain halpa matka sinne?
Miksi et lentäisi sinne? Jos sinulla on pari viikkoa aikaa ripustaa Islannissa, et halua viettää suurinta osaa veneessä keskellä merta, eikö?
Koska olisi hienoa tehdä uudelleen Bjarni Herjólfssonin ja Eric Punaisen matkat. Veneestä riippuen matka veneellä voi olla miellyttävämpää kuin lentäminen.
Lisäsin [tag: seikkailu] -tunnisteen syyn perusteella, miksi et halua lentää.
Neljä vastused:
#1
+12
John Lyon
2011-06-29 03:34:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä lähtee Bostonista ja tekee muutaman pysäkin Islannissa, joista yksi on Heimaeyssa, jossa he tunnetusti taistelivat tulivuorta vastaan ​​ja voittivat. Se pysähtyy myös Grönlannissa ja Skotlannissa. Tämä risteily vierailee myös Islannissa.

Molemmat risteilyt päästävät sinut pois veneestä vain 8 tuntia kerrallaan (maalla ei ole yöpymisiä), mikä Minun on sanottava, että et todellakaan näe suurta osaa Islannista. Vaihtoehto on lentää suoraan Islantiin Bostonista, Minneapolis / St. Paul, New York JFK, Orlando Sanford, Seattle tai Washington DC Icelandairin kanssa

#2
+7
fredley
2011-06-29 03:34:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sikäli kuin voin kertoa, kaupallisia matkustajaliikennepalveluja ei ole, mutta saatat pystyä vetämään kyydin rahtialuksella, kuten tämä matkustaja näyttää tekevän.

Hei, tiedän, että lähetit vastauksen kauan sitten, mutta valitettavasti linkki on kuollut. Voisitko päivittää vastauksesi oikealla linkillä (ehkä [arkistoinnin] (https://archive.org/) tai [verkkokätkö] avulla (http://brutegorilla.com/how-to-use-google- webcache /) -palvelu)? Kiitos!
#3
+6
Kate Gregory
2011-06-29 18:55:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ota yhteyttä Adventure Kanadaan. Heillä on laivamatkoja, jotka lähtevät Kanadasta, ja matkoja, joihin osallistuu Islanti, ja on mahdollista, että heillä on matkoja, jotka tekevät molempia.

#4
+6
Tom Au
2011-09-21 00:42:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Syksyllä on prinsessaristeily, joka vie sinut Islannista ja Grönlannista New Yorkiin Pohjois-Amerikkaan.

Mutta se alkaa Euroopasta (Kööpenhamina). Joten sinulla on ainakin yksi matkan osa tyydyttävällä tavalla.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...