Kysymys:
Ovatko risteilyjen rantaretket rahan arvoisia?
rs79
2011-06-30 00:29:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lähdimme äskettäin 12 yön risteilylle (ensimmäinen) ja huomasimme jokaisen sataman kohtuuttomat hinnat rantaretkille. Kysymykseni on - Ovatko nämä todella kannattavia, kun otetaan huomioon, että ne lievittävät kaiken stressin vieraalla maalla kiertämisessä (mutta se on osa kokemusta, eikö?) Ja ohjataan? Vai onko melkein aina parempi poistua veneestä ja tehdä oma tapa?

Aiheeseen liittyvä matkakysymys rahassa.SE: http://money.stackexchange.com/questions/9127/hidden-costs-i-should-be-aware-of-when-booking-cruises
Kuusi vastused:
#1
+19
daybreaker
2011-06-30 00:38:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Risteilylinjan kautta varatut retket merkitään usein melko pieniksi, koska matkanjärjestäjät maksavat risteilylinjalle.

Paras veto on tutkia satamia, joissa matkustat. ja löytää hyvin arvostettu riippumaton yritys, joka tarjoaa samanlaisia ​​retkiä, usein paljon vähemmän rahaa. Heillä on usein tarpeeksi kokemusta risteilylinjoista tietääkseen tarkalleen kuinka kauan retki voi kestää, ja vievät sinut takaisin veneeseen ajoissa.

Yksi resurssi, joka on mielestäni erittäin hyödyllinen risteilyjen tekemiseen, on CruiseCritic-keskustelupalstat. Heillä on foorumi jokaiselle risteilylle ja jokaiselle kohdesatamalle, josta voit usein saada vastauksen mihin tahansa alusta tai satamaa koskeviin kysymyksiin.

MUOKKAA:

Nyt kun minä Olen ollut muutamalla risteilyllä alkuperäisestä vastauksestani lähtien. Pysyn silti sen vieressä, mutta haluan kuitenkin lisätä huomautuksen, jonka sinun on tehtävä tutkimusta riippumattomista retkipalveluista. Varmista, että ne ovat ERITTÄIN hyvin tarkistettuja.

On olemassa monia kauhutarinoita siitä, että ihmiset soittavat vain retkiyritykselle ja heille on annettu monia vakuutuksia retken pituudesta ja erityyppisistä aktiviteeteista vain ollakseen pettyneitä tai vielä pahempaa kaipaamaan venettä.

#2
+15
Dori
2011-06-30 10:40:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ottaen huomioon, että kirjoittamani vastauksen täältä todella sopii paremmin tähän kysymykseen, voin myös lähettää sen uudestaan ​​


Yleensä on kaksi syytä varata matkasi risteilylinjan kautta:

 1. Ei kadota alusta
  Jos menet retkelle, joka järjestetään risteilylinjan kautta, ja he palaavat myöhään, voit taata, että alus ei lähde ennen kuin palaat. Jos kuitenkin menet kolmannen osapuolen retkelle, niin ei ole. Se voi maksaa paljon rahaa päästäksesi alukseen seuraavassa satamassa, ja kaikki on rahaa taskustasi. Tai toisin sanoen, voit ajatella ainakin osan lisämaksusta vakuutuksena.
 2. Risteilyalueen taattu laatu
  Tämä voi olla tärkeämpää kuin luulet; yhdellä risteilyllä meillä oli huono retkikokemus ja risteilylinja oli halukas palauttamaan osan kustannuksista. Joe TourOperator, joka tietää, että sinun on oltava aluksella tiettynä ajankohtana, niin sinua ei enää koskaan näe enää, ei todennäköisesti halua tehdä sinusta onnelliseksi. syy mennä risteilyretkille: yksi risteilyn mukavimmista osista on välitön yhteisö, ja on myös hauskaa viettää aikaa samojen ihmisten kanssa laivasta.

  Joo, retket ovat kalliita. Mutta hei, kuinka usein saat mahdollisuuden viedä helikopteri jäätikköön ja sitten kävellä ympäriinsä? Tein sen ensimmäisellä matkallani Alaskaan, ja vaikka en tunne halua tehdä sitä uudelleen, se oli hieno kokemus ja olen iloinen siitä, että tein.

Viimeisellä risteilylläni puhuin sisäpiiriläisen kanssa, joka työskenteli risteilylinjalla, ja sanoin, että on erittäin harvinaista, että he jättävät jonkun taakseen satamassa, vaikka he myöhästyisivätkin ja olisivat muualla kuin risteilyssä. Usein he odottavat sinua, mutta eivät onnistu siitä.
Viimeinen risteilyni, tein yhden itsenäisen kiertueen, joka järjestettiin yksityisesti cruisecriticin kautta, mikä oli upeaa. Tein myös yhden risteilyn järjestämän kiertueen (minulla oli joukko risteilyluottoja ja ajattelin, että jopa ylihinnoiteltu, se olisi silti hyvä rahankäyttö, jota en muuten saisi takaisin). Se oli * kauheaa *, ei vähiten siksi, että bussissa oli kuin 50 ihmistä, pakettiautossa ei ollut 8 henkilöä, mutta myös tourguide ei vain ollut hyvä. Suurimmaksi osaksi menimme vain yksin, mikä oli parasta, kun tilanne salli. Ei niin kätevä, kun nähtävyys on 45 minuutin bussimatkan päässä.
#3
+9
AtlasRN
2011-06-30 05:08:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun varaan retkiä, tutkin kenen kanssa kiertue on ja menen sitten yrityksen verkkosivustolle tarkistamaan heidän hinnat. Olen havainnut, että kun varasin suoraan yritykselle, jonka kanssa halusin tehdä kiertueen, he olivat lopulta halvempia kuin jos menisin risteilylinjan tai muun matkanvarausviraston läpi. Lisäksi monissa retkissä on jopa oppaita, joten sinun ei tarvitse huolehtia yksin liikkumisesta kaupungissa.

MUTTA ... Olen myös huomannut, että on melko hauskaa vain mennä pois itse ja tee mitä haluat. Kaikki riippuu siitä, millaista kokemusta etsit. Nautin molemmista tyypeistä, joten ehkä voit kokeilla hieman molempia ja nähdä, kumpi haluat kokonaisuutena.

#4
+7
Tom Au
2011-10-05 05:09:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensimmäinen kysymys, jonka sinun on kysyttävä itseltäsi, haluatko osallistua monille rantaretkille.

Risteilyaluksen yhteydessä on kolme perustyyppiä: 1) Rantaretket 2) esitykset (yleensä musikaalit) sekä joitain esityksiä ja puheita, joihin sisältyy usein dianäyttelyjä maaretkistä ja 3) urheiluvälineiden, kuten urheilutilojen (kuntosali, kylpylä, tennis- ja käsipallokentät, uintirata) käyttö päivällä sekä cocktailjuhlat ja muut sosiaaliset tapahtumat illan aikana (aluksen tukemat tapahtumat, mukaan lukien alkoholi) ilmainen).

Useimmat ihmiset voivat osallistua vain kahteen kolmesta tapahtumasarjasta. Monille risteily on kokemus; purjehdus ja auringonotto päivällä, seurustelu yöllä. He voivat oppia mitä haluavat tietää rantaretkistä edeltävien päivien esikatseluiden kautta.

Jos rantaretket ovat etusijalla, kun taas esitykset ja seurustelut ovat toissijaisia, ymmärrä, että risteily tekee siitä suurimman osan sen rahat. Se tuskin hajoaa edes aluksella kaikkien "ilmaisten" tapahtumien takia. Risteilyllä on etuna "ostaminen irtotavarana" eksoottisemmissa paikoissa ja kokemuksissa, joten pidä tämä mielessä. Lisäksi Venäjän kaltaisissa paikoissa et periaatteessa voi mennä maihin aluksesta riippumatta (ainakaan ilman paljon byrokratiaa).

On tiettyjä "yleisiä" paikkoja, joissa on järkevää mene yksin. Lähes mikä tahansa pysäkki esimerkiksi Yhdysvalloissa. Tai kiertue Roomassa, jossa jos kaipaat laivasi, seuraava pysäkki on Napoli.

Mutta useimmissa tapauksissa se on valinta olla menemättä lainkaan maihin tai käymällä risteilyn kanssa. Et ehkä halua tehdä sitä joka päivä, jolloin sinulla on päiviä "päällä", joitain vapaita. "

#5
+2
Kate Gregory
2015-03-06 01:19:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sinulla on kolme vaihtoehtoa, kun aluksesi saapuu satamaan:

 • ota aluksen kautta varattu rantaretki
 • pysy aluksella
 • vaeltaa itse satamassa

En todellakaan usko, että neljäs mahdollisuus, ottaa virallinen kiertue ja maksaa joku siitä, mutta ei aluksen kautta, on ollenkaan hyvä idea. Et todennäköisesti säästä merkittävää summaa rahaa ja todennäköisesti huolestut myöhästymisestä takaisin alukselle. Mutta se ei tarkoita, että sinun on maksettava rantaretki. Suurimmassa osassa satamia voit vain kävellä 2, 4 tai enemmän tuntia ja pitää hauskaa. Se auttaisi, jos suunnittelisit ennen risteilyn lähtöä, ehkä tulosta kartan.

Katso risteilyretkiä ennen risteilyn alkua. tarjoavatko he jotain sellaista, mitä et muuten voi saada, vai aiotko vain laittaa sinut bussiin mihin tahansa, johon pääset omalla höyrylläsi riittävän helposti? Kuinka hinta vertautuu pääsymaksuun, jos haluaisit päästä itsesi vetovoimaan itse? Yleensä alukset tarjoavat "alhaisen hinnan takuun", mutta vain täsmälleen samalle asialle - jota et todennäköisesti löydä yhdistelmien "mutta meidän sisältää pakettiautolla aluksesta" yhdistelmien takia. Jos et usko, että 100 dollaria yhden tai kahden tunnin aktiviteetista on hyvä arvo, älä mene etsimään, myydäkö joku muu sinulle 80 dollaria - jätä se vain väliin ja tutustu itse satamaan. Jotkut parhaisimmista osista vierailla paikoilla ovat monipuoliset kohtaamiset, nähtävyydet, joilla ei ole verkkosivustoja tai myyntiedustajia, ja odottamattomat nautinnot.

Olen täysin eri mieltä siitä, ettet säästä rahaa. Yhden suuren risteilyn, jonka otin viime vuonna, maksoin hieman alle * puolet * virallisen päiväretken Efesokseen (joka olisi ollut jättimäisessä bussissa, joka oli täynnä hitaita vanhoja ihmisiä, tiedän, koska tein sen Olympiaan ja se haisi) saada sen sijaan paljon parempi, pidempi, pienempi matka. Virallisella kiertueella on syitä, mutta kustannukset eivät ole yksi niistä. (On * ehdottomasti * syytä ohittaa joitain retkiä kokonaan, sijainnista ja kiinnostuksen kohteistasi / kyvyistäsi riippuen.)
#6
+1
Simon
2013-07-31 21:26:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Risteilyretket -motto " hinnat alhaisemmat kuin risteilyalukset ".

Heidän mukaansa on yli 5000 rantaa retket 100 satamassa maailmanlaajuisesti jopa 60% halvemmilla hinnoilla kuin risteilyalukset.

Voi olla syytä tutkia.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...