Kysymys:
Pitäisikö minun ostaa vuokra-autovakuutus? Mitä suojaa luottokorttini tarjoaa?
user82
2011-06-25 04:25:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Saavuimme juuri Havaijille tänään iltapäivällä, ja kun menin hakemaan vuokra-autoa, huomasin, etten ollut tehnyt kotitehtäviäni vakuutusvaihtoehtojen suhteen.

Muistan, että luottoni kortti tarjoaa jonkin verran vakuutusta, kun käytän sitä auton vuokraamiseen, mutta kun mainitsin sen asiakaspalvelun edustajalle, hän ilmoitti minulle, että luottokorttini kattaa vain törmäykset, ja hän ehdotti, että ostan vastuuvakuutuksen vuokraamolta.

Mitä tietoja minun on tulevaisuudessa kerättävä voidakseni tehdä tietoon perustuvan päätöksen siitä, mitä vakuutuksia minun pitäisi ostaa (tai ei pitäisi) vuokrata autoa?

mikä kattavuus on vakio maakunnan ulkopuolisen suojelun kannalta
Aiheeseen liittyvä: https://travel.stackexchange.com/questions/27202/what-car-rental-insurance-should-i-get-if-my-credit-card-provides-some-coverage
Kolme vastused:
#1
+20
g .
2011-06-27 00:28:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kattavuus on kullekin politiikalle ominaista, ja se voi vaihdella suuresti maittain, joten sitä on vaikea yleistää, mutta yleistän kuitenkin ja toivon, että se auttaa.

Kuten mainitsit, on laajalti kahta tyyppiä harkittava vakuutus: törmäys - joka kattaa ajoneuvolle aiheutuneet vahingot; ja vastuu - joka kattaa vahingot, joita saatat aiheuttaa muille. Koska vakuutus on korkea marginaalialue autovuokraamoille (ainakin Yhdysvalloissa), on järkevää tehdä kotitehtäväsi etukäteen ja välttää päätöksentekoa tiskillä.

Ensinnäkin tarkistaa on sinun oma autovakuutus , jos sinulla on sellainen. Yleensä se sisältää vastuun kaikista ajamistasi autoista eikä vain omistamistasi autoista, joten siihen sisältyisi myös vuokra-auto. Se voi sisältää myös vuokra-autojen törmäyskattavuuden käytännön mukaan, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse ostaa mitään suojaa autovuokraamolta.

Jotkut luottokortit sisältävät vakuutuksen autovuokraamoille etuna, mutta tämä koskee vain tiettyä luottokorttiohjelmaa. Soita luottokorttiyhtiöllesi tarkistaaksesi kattavuutesi tiedot.

Jos sinulla ei ole kattavuutta kummankaan näistä kautta, voit ostaa kolmannen osapuolen vakuutuksen , joka todennäköisesti olla halvempi kuin ostaa autovuokraamon kautta. Autovuokraamosta riippuen joissakin tapauksissa saatat joutua toimittamaan todisteet mahdollisesta ulkoisesta vakuutusturvasta, jos kieltäydyt vuokraamosta. Lisäksi ajoneuvon vaurioitumisen yhteydessä saatat joutua maksamaan vuokra-autoyritykselle vahingoista ja vaatia ne sitten takaisin vakuutuspalvelun tarjoajan kautta.

Löydät myös vuokra-yrityksiä, jotka myyvät henkilökohtaisia ​​tavaroitaan tai samanlainen suoja. Tämä on yleensä tarpeetonta, koska omaisuutesi, omaisuutesi tai matkavakuutuksesi kattavat todennäköisesti omaisuutesi.

Huomautus: kokemukseni mukaan vuokra-autojen tarjoama vakuutus Yhdysvalloissa on kallista (esim. kaksinkertaistaa vuokrakustannukset), mutta tarjoaa vähäisiä tai jopa nolla omavastuuta. Euroopassa vuokrausyritysten tarjoama vakuutus on yleensä halvempaa (esim. Pari euroa ylimääräistä päivässä), mutta omavastuu on paljon suurempi (esim. 500--1000 euroa), ja ne saattavat vaatia talletusta sen kattamiseksi (esim. luottokortti). Kun vuokrain ensimmäisen kerran kortin Euroopassa, olin järkyttynyt tästä, enkä ollut valmis kattamaan talletusta. Mutta nyt pidän siitä paljon, koska minulla ei ole enää autovakuutusta ja vihaan maksamaan törkeät hinnat, kun matkustan takaisin Yhdysvaltoihin, eikä korkeaa vähennyskelpoista vaihtoehtoa ole.

"Yleensä se sisältää vastuun kaikista ajamistasi autoista eikä vain omistamistasi autoista, joten siihen sisältyisi myös vuokra-auto." - Huomaa, että tämä pätee yleensä vain Yhdysvaltain autovakuutuksiin. En tiedä toista maata, joka toimisi tällä tavoin vakiona. Silloinkin mielestäni on erittäin epätodennäköistä, että Yhdysvaltain autovakuutus kattaisi sinut vuokraamalla autoa Yhdysvaltojen ulkopuolella.
Lisäksi lyön vetoa, että jos luet omistamattoman ajoneuvovastuun kattavan tekstin, siellä olisi paljon poissulkemisia, kuten esimerkiksi pidennetyn loman (esim. Pidemmän kuin sanotaan 28 päivää) kattavuus. Pienellä painatuksella on merkitystä. Katso [aiheeseen liittyvä vastaukseni täällä.] (Https://travel.stackexchange.com/a/27343/3067).
Viime kerralla kun vuokrain Euroopasta, he antoivat kortilleni takuumaksuna noin 5800 euron hinnan, ja se on * vain * törmäyksen kattamiseksi vaatimattomalla manuaalivaihteistolla varustetulla VW Golf -viistoperällä.
#2
+4
user82
2012-08-24 07:37:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luotto-land.com-sivustoon julkaistusta kattavasta artikkelista (kursivointi minun):

Luottokortin kattavuus sisältää siis vahinkoja ja varkauksia, mutta se ei kata henkilövahinkoja, vastuita tai omaisuutta . Se ei myöskään kata kuljettajia, joilla ei ole lupaa autoon. Ainoastaan ​​henkilöt, jotka on mainittu autonvuokrasopimuksessa, kuuluvat tämän piiriin. Tietyt ajoneuvotyypit eivät myöskään kuulu tämän järjestelmän piiriin - yleensä kuorma-autot, matkailuautot ja muut erikoisajoneuvot eivät kuulu. Verrattuna Yhdysvaltain autovuokraamopalveluiden rinnakkaisarviointiin, luottokorttivuokrausvakuutuksen kattamat ainoat kaksi kohdetta ovat LDW ja CDW - autovarkaudet ja vahingot. Täydentävää, henkilökohtaista ja sairausvakuutusta ei sisälly tavallisiin luottokorttivuokraussopimuksiin. SLI, PAI ja PEC eivät sisälly hintaan.

Luottokortti-autovuokrausvakuutusta pidetään aina toissijaisena vakuutuksena - se kattaa sinut, jos sinulla ei ole muuta autovakuutusta tai jos et osta vakuutusta vuokra-yhtiöltä. Erittäin tärkeä asia on tietää, että minkä tahansa luottokortin vuokrausvakuutuksen kanssa kattavuuden ostaminen vuokraamolta mitätöi luottokorttivakuutuksesi. Et voi saada kattavuutta molemmista lähteistä kerralla. Jos kuitenkin henkilökohtaisessa autovakuutuksessa on omavastuu, luottokorttisi kattaa kyseisen summan. Muista, että vaikka vuokraamasi ajoneuvosi on suojattu, tarvitset erillisen vakuutuksen kattamaan mahdolliset vastuuvahingot, joita saatat aiheuttaa muulle onnettomuudessa osalliselle ajoneuvolle tai omaisuudelle. Kuten aina, paras ratkaisu on olla varovainen ajaessasi.

Sivustolla on myös kätevä infografiikka, jota ei sisälly tähän, koska se on noin 4 mailia pitkä.

TÄMÄ toinen kohta on erittäin tärkeä. Kun minun piti todella käyttää luottokorttivakuutustani vähäisen puristuksen jälkeen vuokra-autolla, heidän ensimmäinen kysymyksensä oli "hylkäsitkö kaikki vuokralaisten tarjoamat vakuutukset" ja ainoa hyväksyttävä vastaus oli kyllä. Vuokraajat työntävät kovasti, koska täällä he ansaitsevat rahansa. Usein allekirjoittaessani he sanovat "ja otat vastuun auton koko arvosta" ja muita pelottavia asioita. Lue luottokorttisi säännöt, mutta minun mielestäni se on lasku, lasku, lasku.
Toinen väite on väärä.Vaikka suurin osa luottokorttivakuutuksista on toissijaisia, jotkut ovat ensisijaisia.Yksi korttini mainostaa nimenomaan tätä tosiasiaa.Tarkista korttisi tiedot.
#3
  0
A B
2016-11-01 00:52:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jotkut Havaijin tiet ovat hyvin kapeita, ja niissä on paljon kiviä ja muita esteitä. Tarkista https://duckduckgo.com/?q=hawaii+roads&iar=images&iax=1&ia=images. Jos aiot vierailla sellaisissa paikoissa, kannattaa harkita ylimääräistä kattavuutta.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...