Kysymys:
Onko mahdollista päästä Filippiineiltä Taiwaniin Japaniin (tai päinvastoin) lentämättä?
hippietrail
2011-06-28 21:47:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla ei ole pelkoa lentämisestä, mutta näyttää siltä, ​​että paras tapa nähdä saarivaltiot on hypätä saarilla ja nämä kolme maata ovat kaikki suhteellisen lähellä toisiaan, jos otat huomioon niiden syrjäisimmät asutut saaret.

Tiedän, että aikaisemmin Taiwanin ja Japanin välillä oli lautta, joka lopetti toimintansa vuonna 2008. Ja Filippiinien ja Taiwanin välillä ei näytä olevan lauttoja.

Joten kuinka todellinen seikkailija tekisi sen? Voitteko maksaa kalastusaluksille tai veneille, jotka oletettavasti kuljettavat tavaroita näiden maiden välillä?

Haluan tehdä selväksi, että en usko voivani tehdä sitä yhdellä veneellä. Yksi Filippiineiltä Taiwaniin ja toinen Taiwanista Japaniin olisi myös hyvä. (Lisää muutoksia olisi myös hyvä.) Olen sisällyttänyt kysymykseen myös käänteisen matkan, koska pidän kumpaakin tapaa suurena seikkailuna.

Myös missä kohdin voin laillisesti tulla kumpaankin maahan tulli- ja maahanmuuttotarkoituksiin?

Ja olisiko paljon vaikeampaa löytää Japanista lähtevä vene, jonka oletan olevan paljon tiukemmin valvottu maa?

(Ole hyvä ja älä älä vastaa "vain lentää on helpompaa", tällaiset vastaukset ovat aiheen ulkopuolella.)

Odotan vastausta tähän. Kaikki kolme maata, joissa en ole vielä käynyt, haluaisin kuulla myöntävän vastauksen!
Pahoittelemme palauttamista, mutta "maalla" tagwiki-tekstistä huolimatta kattaa merimatkat. Kyse on pintamatkoista, ei kuivuudesta. Olen myös lähettänyt korjauksen tagwikiin.
Piti kiinni vain tagwiki-sopimuksesta. Toiseksi ajatellut, olen samaa mieltä tagwiki-muokkauksesta.
Kaksi vastused:
#1
+19
Tim Post
2011-06-29 04:34:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit, mutta matka on vähän epätavallisella puolella. Suurin osa varustamoista hyväksyy matkustajat suhteellisen halvalla hinnalla, ja voit vain merkitä ne mukaan. Asun Manilassa, vävy isäni johtaa yhtä tällaista yritystä, veli on toisen keittiömestari.

On joitain varoituksia:

  • Olet ympäröity "suolaiset merimiehet", mikä saattaa olla sinulle hyväksyttävää tai ei.
  • Olet jumissa heidän aikataulussaan, et todennäköisesti saa niin paljon aikaa kussakin satamassa kuin haluat
  • Majoitukset ovat melko yksinkertaisia ​​- sänky, suihku ateriat
  • Sinun on vältettävä aluksia, jotka menevät Somalia-Somaliaan lähelle, ellei se ole määränpääsi.
  • Sinä on varmistettava, että kohdelaiturit ovat tosiasiallisesti laillinen maahantulopaikka - he eivät ehkä pysty pääsemään sinne, jos sinulla on muuta kuin merimiehen viisumi (hyvin lyhytaikainen oleskelulupa, joka on rajattu hyvin tietylle alueelle ) tai vaadittavaa viisumia. Siellä ei ehkä ole lainkaan maahanmuuttovirkailijaa, mikä tarkoittaa, että et pääse sisään. Varmista.

On silti todennäköisesti paras vaihtoehto, jos todella haluat matkustaa laivalla. Katsoin nopeasti joitain risteilylinjoja ennen vastaamista, mutta en nähnyt sellaista, joka tarjosi reitin, josta puhuit. Haluat ehkä tehdä siellä vähän tutkimusta.

On hieman sääli, että veneellä matkustaminen (paitsi viihdetarkoituksiin) on melkein kadonnut.

Voisitko ehdottaa tällaisia ​​varustamoita tai tarjota karkean hinnan ainakin yhdestä osasta? (Juuri nyt olen taas kiinnostunut Okinawa-Taiwan-bitistä.)
@hippietrail Olet tällä hetkellä Filippiineillä? Voin kysyä anopiltani. Luulen, että he vievät matkustajia, mutta sitä he eivät avoimesti mainosta.
Ei, olen tällä hetkellä Sydneyssä maksamassa edellisen matkan ja haaveillen seuraavasta. Mutta tällainen tieto tekee siitä todellisemman ja auttaa minua tekemään päätöksiä seuraavasta matkasta (-: (Kerro minulle, jos minun pitäisi kysyä uusi kysymys vain tälle bitille.)
Kysyn. En tiennyt tuolloin kirjoittaessani tätä vastausta, että täällä on vielä liikenteessä muutama matkustajakone, joiden kohteet ovat ulkomailta. Kuluu viikko, ennen kuin näen hänet uudestaan, onko mitään kiirettä?
Ei kiirettä ollenkaan! Koska näyttää siltä, ​​että saat laadukkaan vastauksen, esitän uuden kohdennetun kysymyksen.
[Kuinka tarkalleen voin matkustaa Taiwanin ja Okinawan välillä meritse?] (Http://travel.stackexchange.com/questions/11567)
@TimPost mitä hän sanoi?
#2
+6
Beaker
2011-06-29 06:32:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

MUOKKAA: Juuri avasi Keelungin sataman Taiwanissa. Käyttäjä on suljettu. Kuulin, että heidän piti jatkaa toimintaansa, mutta eivät. Älä huomioi edellistä viestiäni siitä, että lautta on varmuuskopioitu.

Tunsin aikaisemmin kaverin, joka toi ihmisiä Filippiineiltä Taiwaniin Koahsuingin kautta. Se on mahdollista, mutta sinun on oltava varovainen. Monet ihmiset tekevät tämän pudottamaan sinut laittomasti Kentingiin tai sen lähelle. Jos nappaat veneen, ota yksi, joka pysähtyy rekisteröidyssä saapumissatamassa, joka on vain Koahsuing ja Keelung aluksille, sikäli kuin tiedän.

Täällä on ollut huhuja ex-patsaiden joukossa, että Tähtiristeilyt ponnahtaa jonkun Japanin saaren risteilyjen aikana, mutta sinun on otettava yhteyttä heihin, koska mikään tiedot on lueteltu heidän sivulla.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...