Kysymys:
Pariisin metro lippujen ostaminen Eurostarista ennen matkaa / matkan aikana?
Gagravarr
2011-07-03 16:21:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aina kun Eurostar pääsee Brysseliin, ja varsinkin kun pääsee Pariisiin, metrolippuautomaatteihin liittyy aina hullu sekoitus, ja jos et ollut ensimmäisessä linja-autossa, niin hyvin pitkä jono ...

Pari vuotta sitten onnistuin ostamaan Pariisin metroliput Lontoon Eurostar -tietopisteestä ennen lähtöäni, kuten täällä kuvataan. (Se oli oikeanpuoleisessa tietopisteessä turva- ja passitarkastusten jälkeen.) Minusta tuntuu muistan, että he jopa myivät minulle liput puntaina päivän valuuttakurssilla!

Olen myöhemmin suositellut tätä ystävällesi, joka ei voinut ostaa lippuja neuvontapisteestä, ja sen sijaan oli pitkä jono metron lippuautomaateissa saavuttaessa.

Tietääkö kukaan, myyvätkö Eurostar edelleen metrolippuja tietopisteestä? Ja / tai myykö aluksella oleva buffet niitä? (Luulen, että olen kerran kuullut ilmoituksen siitä)

Kaksi vastused:
#1
+27
Gilles 'SO- stop being evil'
2011-07-05 01:10:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Muistan, että Pariisin metrolippuja oli saatavana Eurostarista ja Lontoon infopisteestä, mutta se tapahtui muutama vuosi sitten ja ei ehkä enää pidä paikkaansa. Hinta on melko kalliimpi kuin jos hankit ne Pariisista.

Pariisissa Nordissa ei yleensä ole niin paljon jonoa, varsinkin ruuhka-aikojen ulkopuolella. Tämä on yksi Pariisin vilkkaimmista asemista, ja yksi Eurostar ei ole niin suuri kuormitus. Suurin osa matkustajista menee näkyvimpien lipunmyyntiautomaattien kohdalle, mutta aseman eri kulmissa on monia koneita. Suuntaa laiturin kauimpaan päähän (mistä lähiöpalvelut lähtevät; myös esikaupunkien lippujen myyntiautomaatit, kuten Seat 61 kuvassa olevat, myyvät myös metrolippuja) Tai suuntaa alakertaan metro- / RER-alueelle ja levitä hieman; se riittää usein, jotta sinun ei tarvitse jonottaa paljon, jos ollenkaan.

Kuten ehdotin, käännyin vasemmalle Eurostarilta ja suuntasin kohti esikaupunkialueita ja sain metroliput Green-lippuautomaatista ilman ongelmia, ei jonoa!
#2
+12
GS - Apologise to Monica
2011-08-16 01:14:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit ostaa yhden lipun tai 10 lipun carnet'n buffetista.

Vuonna 2013 hinnankorotus oli noin 10-20%, ja heillä oli vain carnet'ja.

Syyskuusta 2015 lähtien marginaali oli noin 50% (15 puntaa @ 1,37 euroa / punta, verrattuna Pariisin 14,10 euroon). He myivät myös yksittäisiä lippuja noin 20%: n lisähinnalla (1,60 £ - 1,80 € Pariisissa).

He mainitsevat joskus lippujen saatavuuden junan PA-ilmoituksissa.

Lähteet: oma kokemukseni (maaliskuu / huhtikuu 2011, syyskuu 2015), keskustelu kommenteissa, tämä verkkosivu

Rajoititko ostamaan 10 carnet'n, vai tekivätkö he myös yksittäisiä lippuja?
Ei ole varma - silti halusin carnet'n.
Olen juuri ostanut alukselta - saatavilla on vain 10 carnet'ta, ei yksittäisiä. Tällä hetkellä 10 euron carnet on 14,90 € tai 11,80 £
@Gagravarr Tällöin tiedot, että ne ovat ylihinnoiteltuja, tulisi lisätä viestiin. Pariisin lippuautomaattien nykyinen hinta on 13,30 euroa 10: n carnetille.
Olen sisällyttänyt näiden kommenttien lisätiedot viestiin.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...