Kysymys:
Mitä oikeuksia matkustajilla on, kun lennot Yhdysvalloissa viivästyvät?
user27478
2011-06-23 05:41:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mitä oikeuksia Yhdysvaltojen viivästyneillä lennoilla on? Joissakin maissa, viivästymisen pituudesta ja tyypistä riippuen, matkustajat voivat saada ilmaisen puhelun, aterialipun, majoituksen, varauksen vaihtoehtoisille lentoyhtiöille jne. Onko Yhdysvalloissa sääntöjä vai onko lentoyhtiön tehtävä päättää käytännöstä ? Merkitseekö myös tällainen viive, esimerkiksi sään viive, mekaaninen viive, lentoliikenteen viivästyminen jne. luoda kansainvälinen yhteys. Koska kyseinen kansainvälinen lento kulkee vain kerran päivässä, 1 tunnin sääviive muuttui 24 tunnin viiveeksi. Minun tapauksessani en välittänyt lähteä päivää myöhemmin, mutta olen melko varma, että muilla lentoyhtiöillä oli reittejä, jotka olisivat saapuneet suunnilleen samaan aikaan. Onko minulla mitään oikeutta pyytää siirtymistä muille lentoyhtiöille? Olisiko sillä merkitystä, jos kyseessä olisi mekaaninen viive sään viivästymisen (ts. Lentoyhtiöiden vika) sijaan?

Neljä vastused:
#1
+21
Beofett
2011-06-23 06:01:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos lentoyhtiö voi vedota säähän, liikenteeseen tai mihin tahansa viivästykseen hallitsemattomasti, sinulla ei ole oikeutta maksaa korvausta. Joskus he tarjoavat hotellikuponkeja yön yli viivästymisiä varten, mutta kokemukseni mukaan tämä tapahtuu melkein yksinomaan silloin, kun se johtuu laitteiden mekaanisista ongelmista.

Vaikka viivästykset johtuisivatkin heidän ongelmistaan, on olemassa mikään sääntely ei vaadi heiltä korvausta sinulle. Ainoa kerta, kun sinulle maksetaan korvausta, on silloin, kun sinut kaatetaan lennosta ylivarauksen vuoksi.

Joskus lentoyhtiöt voivat kuitenkin olla halukkaita hyväksymään siirrot muille lentoyhtiöille, etenkin lentojen peruutusten yhteydessä. Tämä on kuitenkin täysin heidän harkintansa mukaan. Jos he eivät halua työskennellä kanssasi, peruutuksista saatetaan tosiasiallisesti veloittaa lisämaksuja.

Se, että säännöksiä ei ole, ei välttämättä tarkoita sitä, ettei niitä vaadita korvaamaan sinulle.Loppujen lopuksi maksoit heille ajastetusta palvelusta, jossa aika on olennaista ja he eivät toimittaneet kyseistä palvelua, aiheuttavat sinulle (yleensä) todistettavissa olevaa vahinkoa.
@einpoklum Toki, voit nostaa kanteen melkein mistä tahansa Yhdysvalloissa.Onnea voittaessa.
No, en asu Yhdysvalloissa, mutta jos nämä oikeudenkäynnit ovat tyypillisesti voitettavia, se tarkoittaa, että niillä on perusteita, toisin sanoen että lentoyhtiöllä on laillinen velvoite maksaa sinulle korvauksia, mitä OP lähinnä pyysi.
@einpoklum Ensimmäinen linkki on ilmeisesti kuollut, mutta se oli hallituksen verkkosivusto, jossa kuluttajille ilmoitettiin, että heillä ei nimenomaisesti ole oikeutta korvaukseen, kuten vastauksessani esitin.Mikä melko voimakkaasti viittaa siihen, että oikeusjuttuja ei yleensä voiteta.ts. lentoyhtiöllä ei ole ** ei ** laillista velvollisuutta maksaa sinulle korvausta, mitä OP lähinnä kysyi.
#2
+16
Matt Rogish
2011-06-24 08:31:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Useimpiin säähän liittyviin peruutuksiin tai viivästymisiin (tekninen termi on WX), kuten Beofett totesi, lentoyhtiö ei yleensä ole sinulle mitään muuta kuin lopulta saada sinut sinne (joskus jopa bussilla, vaikkakin vaikea tehdä vedenalaisilla lennoilla: D ) tai palauttamalla rahasi.

Mekaanisten viivästysten tai peruutusten (MX) osalta lentoyhtiöllä on paljon suurempi velvollisuus - yleensä reitittää sinut uudelleen muihin lentoyhtiöihin tai tarjota sinulle yöpymismahdollisuuksia.

Tässä on joitain vinkkejä epäsäännöllisten lentotoimintojen käsittelyyn (IROPS):

  • Lennä tarpeeksi ansaitaksesi aseman lentoyhtiössä. Mitä korkeampi tila, sitä suurempi on todennäköisyys, että saat jotain pakattu IROPS-järjestelmään
  • Kysy ehdottomasti, onko kumppaneilla vai, jos niin ei ole, muilla lentoyhtiöillä lentoja. Alkuperäinen operaattori ei yleensä halua lähettää sinulle kilpailijaa, mutta joskus se tapahtuu
  • Ole kiltti ja kohtelias agentille! Vaikka sinulla on ollut rankka päivä ja se ei ole sinun syytäsi, se ei todellakaan ole myöskään heidän. Jos porttiasiamies on kiusattu, etsi se toisesta portista tai soita lentoyhtiön numeroon.
  • Jos matkasi meni nyt hukkaan, koska jäit lennon väliin, kerro edustajalle, että kyseessä oli "turha matka" ja haluat vain mennä kotiin. He eivät välttämättä palauta lippusi hintaa keskuksesta kotiin, mutta sinun pitäisi ainakin saada hintaero takaisin sisäosaan.
  • Aikataulu lisää lentojen välillä. Ottaen huomioon, että se oli kerran päivässä johonkin kaukaisiin kohteisiin, sinulla oli vain tunnin puskuri? Se on erittäin riskialtista, varsinkin kesäkuukausina (ukkosta jne.). Yritän yleensä saada vähintään 3-4 tuntia - tarkistan ja varmistan, että lennoni ja kansainvälisen lähdön välillä on vielä vähintään yksi lento, jos ensimmäiselle tapahtuu jotain.
  • pidempien välilaskujen yhteydessä saat lounaspassin yhdelle lentoyhtiöstä. Se on paljon hiljaisempaa, rauhallisempaa, ja yleensä aikaa viettää on ilmaista ruokaa, juomaa ja internetiä
  • Nuku lentokentällä - tutustu osoitteeseen http://www.sleepinginairports.net/. Olen viettänyt muutaman yön yli lentokentillä, ja jos teet sen oikein, voit todella nukkua kohtuullisesti ja olla valmis kello 6.00 lennolle siellä!
Olisin suunnitellut pidemmän välilaskun, mutta käytin mailia palkintolippuun, ja tämä oli ainoa aikataulu, jonka he tarjosivat minulle. Kaikki edustajat, joiden kanssa puhuin, kertoivat minulle, että lentoyhtiö lopetti tällaisten riskialttiiden aikataulujen myymisen, koska se vain aiheutti heille ongelmia myöhemmin ...
#3
+5
chrisjlee
2011-06-24 20:53:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen itse utelias ja tein Google-haun. Löysin vain uusia uutisia PBS: ltä. Ne kattavat uuden matkustajaoikeuksien laskun (voimaan elokuussa 2011):

Ote:

Ilmoitus lentomuutoksista: Lentoyhtiöiden on nyt ilmoitettava matkustajille myös viivästyksistä ja kuoppista portilla, matkapuhelimen kautta tai verkossa kotimaan lennoille. Tämä antaa matkustajille mahdollisuuden olla nousematta myöhästyneelle lennolle ja järjestää muita tapoja saapua määränpäähänsä.

Lisään lisätietoja, koska minulla on enemmän aikaa tehdä tutkimusta.

Yksi muu muistiinpano. Ilmeisesti näitä säännöksiä noudatetaan, mutta usein lentoyhtiöt rikkovat näitä oikeuksia riippumatta siitä, ovatko ne lailla. He ovat valmiita maksamaan vain sakkoja sen sijaan.

#4
+4
user141
2011-10-28 00:43:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos lennät EU-pohjaisella lentoliikenteen harjoittajalla, sovelletaan EU-lakeja (jopa Yhdysvalloissa). Kotimaan lentojen suhteen en ole varma. En ole asianajaja, mutta luulen, että koska monet yhdysvaltalaiset lentoyhtiöt jakavat koodin EU-kumppaneiden kanssa, lippusi ostaminen EU-yritykseltä saattaa antaa sinulle enemmän korvausoikeuksia, jopa Yhdysvalloissa.

Koska olet en ilmoittamatta kansainvälisen yhteytesi suuntaa, en ole varma, koskeeko tämä vastaus sinun tapaustasi.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...