Kysymys:
Minkälainen pistokesovitin minun pitäisi pakata Intiaan?
fredley
2011-06-30 20:03:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Matkustan muutamassa Intian kaupungissa Delhistä Bangaloreen. Minkä tyyppinen liitinsovitin minun pitäisi pakata?

Aiheeseen liittyvä: http://travel.stackexchange.com/a/4034/141
Kahdeksan vastused:
#1
+21
R.. GitHub STOP HELPING ICE
2011-07-01 05:12:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Älä pakkaa mitään. Löydät paljon halvempia ja todennäköisesti parempia pistoliittimiä kaikkialta Intiasta. Odotat maksavan R 30-30 yksinkertaisista, jotka sopivat vain yhdysvaltalaisiin tyyppisiin pistokkeisiin, ja R 40-50 täysin universaaleihin. Löydät ne mistä tahansa kaupasta / lähikaupasta suurimmissa kaupungeissa ja matkailukohteissa, mutta saatat saada paremman valikoiman sähköasentajan kaupoista.

Lämpimät mielipiteet taloudellisesta tilanteesta. :-( Rs 100: lla, vaikka se on silti hyvä 10 dollaria tai enemmän kuin mitä maksat sovittimen ostamisesta Yhdysvalloissa tai useimmissa länsimaissa.
#2
+13
Laura
2011-07-22 23:47:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen samaa mieltä @R: n kanssa. Vietin Delhissä yli neljä kuukautta vuonna 2009, ja vaikka toin mukanani pari pistokeliitintä, on paljon helpompaa ja halvempaa ostaa ne vain sieltä. Kaikilla markkinoilla on niitä. (Muista vain, että melkein kaiken hinta Intiassa on neuvoteltavissa!)

Sen lisäksi, että ostat pari pistokeliitäntää, voit ostaa myös yleiskäyttöisen ylijännitesuojan, jossa on ylijännitesuoja. Näyttää siltä, ​​että tämä ja luulen, että maksoin vastaavan määrän $ 5 USD yhdestä Delhin markkinoilla. Nämä ovat hyvä idea, jos tuot useita elektroniikoita, kuten kannettavaa tietokonetta, tablettia, puhelinta, iPodia.

Yleisjohto on loistava monista syistä: 1) Voit liittää kaiken elektroniikkasi verkkoon kerran. Kokemukseni mukaan monissa intialaisissa hotelleissa / hostelleissa / vierastaloissa ei ole paljon myyntipisteitä, joten jos sinulla on useita ladattavia asioita, virtakaapeli on paras ystäväsi.

2) Ylijännitesuoja on todella tärkeä (varsinkin jos matkustat kesällä Intiassa, vaikka et tarkentanut, milloin matkasi oli). Katkokset, sähkökatkokset ja virtapiirit ovat yleisiä, etkä halua kannettavan tietokoneen paistuvan.

3) Jos sinulla on jokin näistä, sinun ei tarvitse ostaa paljon yksittäisiä sovittimia. pienet ja helposti kadonneet pistokkeet.

Kuten aiemmin mainitsin, sinun on kuitenkin ostettava tämä Intiasta varmistaaksesi, että itse PowerStripillä on oikea pistoke. (Se on todennäköisesti maadoitettu pistoke, joka näyttää tältä.)

Viimeinen asia on varmistaa, että tarkistat jännitevaatimukset kaikelle, mitä mukaasi otat liittää. Monet elektroniset laitteet voivat automaattisesti muuntaa, mutta hiustenkuivaajat tarvitsevat tyypillisesti jännitemuuntajan tekemään ne puolestaan.

+1 ylijännitesuojalle, kollegani ei tuonut sellaista ja hänen kannettava tietokone sai fritzed.
@jpatokal Olen käyttänyt elektroniikkani Intiassa jo pitkään. En tuntenut ylijännitesuojan tarvetta, mutta suosittelen sitä varmasti. Pimennys on melko yleistä. Varsinkin kesällä, kun verkko ei riitä toimittamaan kaupunkien virtaa jatkuvasti. Ei vain tuota tarpeeksi voimaa vaatimusten täyttämiseksi.
#3
+9
Michael Jablonski
2011-06-30 20:20:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kävin viime vuonna Intiasta (Yhdysvalloista) ja toin yhden näistä. Se on vain sovitin, ei jännitteenmuunnin. Se toimii kannettavan tietokoneen, puhelimen laturin jne. Kanssa, jos ne tukevat 110 V ja 220 V. Jos sinulla on laitteita (parranajokone, hiustenkuivaaja jne.), Jotka toimivat vain 110 V: n jännitteellä, tämä ei toimi. Joidenkin "kansainvälisten" hotellien kylpyhuoneessa on 110 voltin pistorasia parranajokoneita varten.

vakavasti? ihmiset tuovat hiustenkuivaajia ja parranajokoneita lomalle? Saattaa olla halvempaa saada hiustyyli / parranajo parturiliikkeestä Intiassa kuin maksaa ylimääräistä ylipainoisista tai ylipainoisista matkatavaroista.
@iHaveacomputer kuinka suuri on partaveitsi, jonka joudut maksamaan ylimääräisestä painosta tuodaksesi sen?
#4
+7
Mark Mayo
2011-06-30 20:28:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tarvitset jotain tällaista:

http://www.roamingfox.co.uk/India-Travel-Adapter-pr-16236.html

Mitä teen, kun tarvitsen vahvistusta, on tarkistaa tämä sivusto:

http://users.telenet.be/worldstandards/electricity.htm

Siinä on YKSITYISKOHTAINEN luettelo kaikista tyyppeistä, jännitteestä ja maista, jotka käyttävät niitä. Se on ollut kätevä joillekin muukalaismaille, joissa olen käynyt, eikä ole vielä epäonnistunut.

Minulla on monisovitin. Ainoa maa, jota se ei tunnu käsittelevän, on Etelä-Afrikka, jossa on 3 jättiläistä piikkiä - isompia kuin Isossa-Britanniassa!

Onnea ja nauti Intiasta!

Etelä-Afrikka käyttää tyypin M pistoketta, joka perustuu BS546-standardiin ja jota käytetään historiallisesti Isossa-Britanniassa ja jota käytetään edelleen siellä tiettyihin erikoistarkoituksiin, nimellisarvo 15 ampeeria sulakepiirille tai 16 ampeeria katkaisijalla suojatulle piirille.Tämä pistoke löytyy myös Intiasta, vaikka Intiassa yleisin pistoke on pienempi tyyppi D, joka on jälleen alun perin suunniteltu käytettäväksi Isossa-Britanniassa 5 ampeerin sulatetuissa piireissä.
#5
+6
rs79
2011-07-01 01:36:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suosittelisin tätä Amazonilta. Vaikuttaa siltä, ​​että kolmas osapuoli myy sitä tällä hetkellä ... Olen käyttänyt tätä laajasti myös Euroopassa, Intiassa, Eteläisen Tyynenmeren alueella ja Yhdysvalloissa. Hintapistettä ja mukavuutta ei voida voittaa ...

Varoitus - Rakennuksen laatu ei ole erinomainen, mutta kun otetaan huomioon, että Radio Shack myy yksittäisiä sovittimia hintaan 10 USD USD / kpl, tämä on hintansa arvoinen, monta kertaa ...

#6
+6
Peter Hahndorf
2012-03-15 14:11:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se riippuu siitä, mistä olet kotoisin. Suurimmalla osalla laitteistani on Manner-Euroopan kaksinapaiset pistokkeet. Näihin tarkoituksiin et tarvitse sovitinta lainkaan. Kaikki virtapisteet vievät ne samoin kuin kolme nastaista intialaista pistoketta. yhdelle yhdysvaltalaiselle pistokkeelleni ostin hyvin pienen / kevyen USA: sta Eurooppaan -sovittimen 20 Yhdysvaltain senttiä. Iso-Britannia ja Australia tarvitsevat isomman, joka on saatavana kaikkialla Intiassa 80 sentillä.

#7
+4
Jillian
2013-02-14 06:40:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ota tien soturin matkasovitin. Se on pieni ja kestävä, ja siinä on vain kaksi kappaletta, jotka muunnetaan jokaiseksi kuviteltavaksi olevaksi pistokekokoonpanoksi! Se on melko halpa (20 dollaria) ja sinulla on adapteri elämään, jonka voit ottaa mukaan kaikkiin seikkailuihisi!

#8
  0
Matas Vaitkevicius
2018-10-06 19:58:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Intiassa käytetään 3 tyyppistä pistoketta: tyyppi D, C ja M

Ne näyttävät seuraavilta:

D

enter image description here

 • C

  enter image description here

  M

  enter image description here

  Näet paljon universaaleja pistorasioita

  enter image description here

  Intian jännite on 230 volttia 50 Hz. Joten olet kunnossa Euroopasta ja Aasiasta, et niin paljon Yhdysvalloista.

  Lisätietoja liittimistä ja jännitteistä • Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
  Loading...