Kysymys:
Onko tavallista, että japanilaiset sentot tarjoavat halpoja yöpymisiä kuten korealaiset kollegansa (jjimjilbangs) tekevät?
hippietrail
2011-06-26 00:33:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Japanissa ja Koreassa molemmilla on samanlainen käsite yhteisistä kylpylöistä. Japanissa heitä kutsutaan sentoiksi ja Koreassa heitä kutsutaan jjimjilbangiksi.

Koreassa on tavallista, että jjimjilbangs tarjoaa erittäin halvat yöpymiset. Maksoin noin 5 dollaria pari viikkoa sitten. Mutta vaikka olen kuullut, että sentot ovat useimmiten hyvin samanlaisia, en ole koskaan kuullut heidän tarjoavan yöpymistä. Voiko joku vahvistaa, tekevätkö vai eivät?

Jonkun pitäisi kysyä jonkin aikaa, kuka voi ja ei voi käyttää rakkaushotelleja.
Neljä vastused:
#1
+10
Stuart Woodward
2011-07-09 07:32:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Japanissa Sento viittaa yleensä naapuruston julkiseen kylpylään, jolla on vanhanaikainen kuva. Sentosilla ei ole majoitusta, eivätkä ne ole yleensä auki ympäri vuorokauden.

Terveyskylpylöissä tai Onsensin keskustassa, jotka ovat auki ympäri vuorokauden, on yleensä mukavat tuolit, joissa voit rentoutua ja nukahtaa. paikka hengailla ja hikoilla krapula ihmisille, jotka ovat unohtaneet viimeisen junansa kotiin kuin turistimajoitus.

Halpa majoitus saatat haluta katsoa kapselihotelleja suurissa kaupungeissa.

Kyllä, korealaisia ​​jjimjilbangeja näyttää käyttävän enimmäkseen ihmiset, jotka jäivät myös viimeisestä junasta kotiin. Aivan kuten Japanin manga- / internetkahviloissa, missä tilanteessa olen ollut molemmissa maissa (-: Ne ovat murto-osa kapselihotellin hinnasta. Mutta kiitos vahvistuksesta molempiin suuntiin! Kuulostaa siltä, ​​että jjimjilbangit saattavat olla enemmän kuin kokemukseni ei ole tarpeeksi laaja.
Onko "terveys" eufemismi vai käytetäänkö sitä kirjaimellisesti?
Jjimjilbangsissa, onsenissa tai sentoissa ei oletettavasti tapahdu mitään seksuaalista. Ei niin kuin länsimaiden maineiset kylpylät ovat. Koreassa parturiliikkeillä on kuitenkin eufemistisiä seurauksia!
@hippietrail: Olen lukenut, että saippuaa kutsuttiin aiemmin toruko-buroksi ennen kuin Nusret Sancaklı pääsi vaahtoon niistä. Ja sitä onsen-geishaa pidettiin kaikkein myydyimpänä geishana. Parturien osalta tämä pätee ilmeisesti myös Japaniin: http://japanese.stackexchange.com/a/2081/91
Amerikkalaiset kaupat, joissa mainostetaan "parturi-partureita", se oli myös eufemismi. Ei ole aavistustakaan, liittyykö se "leikkausliitokseen", baariin tai huonoon maineeseen, joka repii asiakkaat pois.
#2
+7
user27478
2011-06-27 06:40:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole koskaan kuullut sentosta, joka tarjosi yöpymistä. Jos haluat jonnekin halpaa yöpyä Japanissa, katso vuokrata karaokelaatikko koko yön tai yöpyä manga-kahvilassa.

Kyllä, manga-kahvilat / Internet-kahvilat ovat hyviä halpaan ja yllättävän mukavaan paikkaan kaatua, ja olen käyttänyt niitä ainakin kahdesti.
#3
+6
JasonTrue
2011-07-26 08:43:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Löydät halpoja majoituksia onsen ryokanista tai japanilaistyylisistä kuumien lähteiden majataloista, jos löydät majoituksen, jonka avulla voit varata ilman ateriapalvelua. Useimmissa tapauksissa ihmiset menevät onseniin odottaessaan monimutkaista ateriaa, mutta on vähemmän liioiteltuja ja jotkut tarjoavat vähintään osan huoneistaan ​​ilman ateriapalvelua.

Sento ei kuitenkaan yleensä tehdä tämän. Kuuma lähde tarjoaa julkisen kylvyn (yleensä vedellä kuumasta lähteestä), ja monet niistä ovat kiinni ryokanissa.

Yleensä minshuku tai eläke on kustannustehokkain vaihtoehto budjettimatkailija hostellin / reppumatkailijan tilan ulkopuolella. Monilla minshukulla tai eläkkeillä ei kuitenkaan ole englanninkielistä henkilökuntaa.

Olen asunut pienessä määrin perustason ryokaneja, jotka tarjosivat jaettuja kylpyjä halvalla jopa Tokiossa, mutta tässä tapauksessa "halpa" 45-80 dollaria / yö.

#4
+2
RoboKaren
2015-02-19 09:35:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä, jotkut niin kutsutut " super sentot" tarjoavat majoitusta ympäri vuorokauden, ja ne voivat toimia improvisoituna halpana hotellina. Supersentot ja nettikahvilat nähdään nopeasti vaihtoehtona kapselihotelleille erityisesti naisille.

Supersentot veloittavat yleensä lisämaksun, jos yövyt yli klo 23 tai keskiyön, joten kokonaismaksu on 2000-5000 YY riippuen paikan hienostuneisuudesta ja sijainnista (Tokion keskusta on tietysti paljon kalliimpi).

Pysyisit yön heidän rentoutumistiloissaan, joissa on lepotuolit (aivan kuten ensimmäisen luokan istuimet lentoyhtiössä). Kaikki tavarat ovat pukuhuoneessa, joten sinun ei tarvitse huolehtia varkauksista. Mukana on aikakauslehtiä ja ponnahdusikkunoita (jos osaat japania). Jotkut rentoutumishuoneet ovat seksiä, jotkut ovat yksinhuoltajia, ja joissakin paikoissa on molemmat. Käytät yukataa tai sento-pyjamaa ollessasi sisällä.

Suuremmissa super-sentoissa on talon ravintoloita, joten sinun ei koskaan tarvitse lähteä.

Ainoa ongelma vierailijoiden super-sentoissa on, että heillä ei ole matkatavarasäilytystä. Voit todella tulla vain siihen, mikä mahtuu kaappiin - joka on suunnilleen saman kokoinen kuin kuntosalikaappi Yhdysvalloissa - joten ei tarpeeksi iso rullamatkalle. Mutta jos säilytit matkatavarasi aseman kolikkokaapissa, se on varmasti vaihtoehto.

Useimmat eivät myöskään salli usean päivän oleskelua. He potkivat sinut ulos esimerkiksi 9a - 11a, jotta he voivat puhdistaa tilat. Voit käydä pitkällä kävelyllä (omaisuutesi kanssa) ja kirjautua takaisin sisään, mutta se ei ole mukavin sille.

Pidän sitä kuitenkin vaihtoehtona silloin, kun tarvitsen vain paikan kaatua yhdeksi yöksi.

Voitteko tarjota tyypillisiä hintoja? Muuten erittäin informatiivinen.
Kokemukseni mukaan noin Y2500 (20-25 dollaria) pienemmille / halvemmille paikoille. Jotain keskeistä ja erittäin mukavaa Tokiossa, kuten LaQua (http://www.laqua.jp), se on lähempänä Y3000: aa onsenille ja sitten Y2000: lle yöpymismaksua.
Voi paljon kalliimpaa kuin Internet-kahvilat, joita olen sitten käyttänyt. Olisi parempi muokata hinnat nykyiseen vastaukseesi muuten.
Olen aina havainnut nettikahviloiden olevan ylenmääräisiä yöllä, kun ihmiset katsovat pornoa ja tuolit ovat erittäin kyseenalaisia. Olen myös kuullut varkauksista nettikahviloissa, koska ovien kaapit eivät aina lukittu. En henkilökohtaisesti koskaan pysyisi yhdessä naisena.
Ah naisena en voi kommentoida, mutta se on ehdottomasti tekijä. Olen ollut yksin, kun minulla ei ole muita kohtuuhintaisia ​​vaihtoehtoja, ja olen löytänyt ne todella yllättävän puhtaina, mukavina ja hiljaisina. On totta, että ovet eivät lukkiudu, mutta Japani on todennäköisesti maailman turvallisin maa varkauksien suhteen. Kaikki erittäin arvokas on kanssani, kun menen vessaan tai automaattiin.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...