Kysymys:
Kuinka voin matkustaa Yhdysvaltain kaupunkien välillä lentämättä?
VMAtm
2011-06-22 03:41:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voitteko auttaa minua päättämään, minkä tyyppisellä liikenteellä voin matkustaa yhdestä Yhdysvaltain kaupungista toiseen (se on iso matka) ilman lentämistä?

Onko busseja saatavilla ja onko siellä sopiva tapa matkustaa?

Se riippuu siitä, missä kaupungeissa aiot käydä. Joissakin paikoissa junat ovat parhaita, toisissa bussit ovat parhaita. Monissa paikoissa julkinen liikenne on harvinaista tai sitä ei ole ollenkaan, ja tarvitset auton.
Onko mitään syytä äänestykseen?
Kahdeksan vastused:
#1
+27
victoriah
2011-06-22 03:46:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Linja-autoja on useita:

ja luultavasti enemmän mitä pystyn ' ajattele juuri nyt.

Voit matkustaa myös junalla:

Linja-autoreitit kattavat yleensä suuremman osan maasta kuin junalla. Voit nähdä Amtrak-verkon kartan täältä:

Pitkän matkan junat ovat yleensä mukavampia kuin kaukoliikenteen bussit. Pitkän matkan junissa, joihin sisältyy yön yli tehtyjä matkoja, on yleensä makuuvaunut ja sängyt. Tämä vaikuttaa tietysti hintaan, jos haluat yksityisen mökin, jossa on sänky, joka maksaa paljon enemmän kuin tavallinen istuin.

Bussit ovat melko halpoja, mutta melko epämiellyttäviä (riippuu mukavuustasostasi).

Jos olet hyvä kuljettaja ja yli 25-vuotias, voit harkita auton vuokraamista. Kaupungista vuokraamisen ja palauttamisen kustannukset voivat kuitenkin olla melko korkeat. Joskus voit saada erikoistarjouksia vuokra-autoista erittäin halvalla, kun yrityksellä on suuri määrä autoja, joita se tarvitsee palauttaa tiettyyn kaupunkiin.

En usko, että se ansaitsee toista vastausta, mutta halusin mainita http://www.peterpanbus.com, joka koskee Yhdysvaltain pohjoisosien kaupunkien välistä matkustamista. Minulla oli hyviä kokemuksia heidän kanssaan ja huomasin heidän olevan parempana vinttikoiralle tai jopa Amtrakin rautateille heidän palvelemissasa kohteissa.
@Beoffett: Itse asiassa mielestäni sinun pitäisi luoda uusi vastaus. Mitä enemmän tietoa, sitä parempi, varsinkin jos se sisältää henkilökohtaisia ​​kokemuksia! Jonkin ajan kuluttua, jos vastauksia on paljon (tai liian monta), joku voisi luoda "yhteisöwiki" -vastauksen yhteenvedolla kaikista muista vastauksista.
Täytyy sanoa, jos saat muutoksen, matkustaa megabussien itärannikolla. Linja-autot olivat hämmästyttäviä, mukavia, ilmaisia ​​wifi - kun taas vinttikoirabussit olivat tyhjiä ja kalliita.
Lisäksi menimme junalla Chicagon ja Seattlen välillä - ja WOW nämä junat ovat mukavia. Hanki hyvä kirja ja asukaa :)
Yup-junissa on paljon jalkatilaa istuimillaan. Voit täysin kallistaa istuimen ja nukkua. Ota vain huopa, kirja, kuten @Spedge sanoi.
#2
+13
dbkk
2011-07-06 14:39:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Autonvuokraus on joustavin ja miellyttävin vaihtoehto.

Yhdysvaltojen kaupunkien väliset linja-autot eivät ole lähellä mukavuutta, tiheyttä tai mukavuutta suurimmalle osalle maailmaa (esim. Euroopassa ja Itä-Aasiassa) ). Muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta (noin viisi suurta kaupunkia), kun pääset määränpäähän, julkinen liikenne on harva ja harvinainen, kun taas kaduilla kävely on epätavallista ja toisinaan vaarallista. Linja-autoja käyttävät yleensä ihmiset, joilla ei ole varaa autoon ja joiden on päästävä jonnekin, eivätkä matka- / huvimatkoille.

Junat toimivat hyvin vakiintuneilla käytävillä (Bostonin / NYC / DC: n ja itärannikon välillä San Franciscon lahden alue lännessä), mutta muuten voi olla sekä kalliimpaa että vähemmän kätevää kuin lentokone.

#3
+11
amh
2011-06-29 02:15:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jotain hienoa Amtrakista on se, että voit peruuttaa lippusi ilman rangaistusta.
Joten voit aina muuttaa suunnitelmiasi viime hetkellä.

Jos muistan oikein, Amtrak ei hyvitä lippusi kustannuksia peruutuksen yhteydessä; se vain antaa sinulle lahjakortin, jonka voit käyttää tulevaa matkaa varten.
#4
+9
Malvolio
2011-09-09 20:57:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toinen vaihtoehto on vuokrata matkailuauto. Se on tietysti kalliimpaa, mutta se on erittäin joustavaa ja säästät hotelleissa (plus tapaat kaikenlaisia ​​outoja ja upeita ihmisiä pysäkillä):

enter image description here

En usko, että säästät hotelleissa. Keskimääräinen hotelli maksaa noin 60-100 dollaria / yö, mutta matkailuauto maksaa todennäköisesti 150 dollaria päivässä. Lisäksi et halua ajaa matkailuautoa kaupungin sisällä, jossa pysäköinti on painajainen.
@iHaveacomputer - Kuten sanoin, "se on tietysti kalliimpaa, mutta [...] säästät hotelleissa". Jopa hyväksymällä matematiikkasi säästät 60-100 dollaria yössä matkakustannusten kompensoimiseksi.
@iHaveacomputer mikä on enemmän kuin vuokra-auton hinta? Jos vuokra maksaa alle 70 dollaria päivässä, olet teoriassa halvempi matkailuautolla, varsinkin alueilla, joilla on vähän pysäköintiongelmia.
Voit helposti vuokrata auton alle 70 dollaria päivässä. Plus matkailuautot juovat paljon kaasua - ja tarkoitan PALJON kaasua.
#5
+8
Peter Hahndorf
2011-11-28 02:58:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos matkustat itärannikon kaupunkien välillä, niin kutsutut Chinatown-bussilinjat ovat yksi halvimmista vaihtoehdoista. Ne alkavat ja loppuvat yleensä vastaavissa Kiinan kaupungeissa New Yorkissa, Bostonissa, Washington DC: ssä, Baltimoressa, Philadelphiassa ja muissa kaupungeissa. Kiinan kaupungissa heillä on pienet toimistot, joista bussit lähtevät.

Yksi tällainen bussilinja, Fung Wah, on [Wikipedia-artikkeli] (http://fi.wikipedia.org/wiki/Fung_Wah_Bus), joka sisältää osan heidän turvallisuustiedoistaan. Heillä on myös verkkosivusto osoitteessa [www.fungwahbus.com] (http://www.fungwahbus.com/)
ja he ajavat sadetta tai paistaa! Muistan lumimyrskyn pari vuotta sitten joulun aikaan. Kaikki muut linja-autoliikenteen harjoittajat lopettivat toimintansa päiväksi, kun Chinatown silti ajoi. Se antaa sinulle käsityksen heidän turvallisuustasoistaan, mutta jos todella tarvitset matkaa ...
#6
+7
gmich
2011-11-29 23:29:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suosittelen ensin Bolt Busia ja toisena MegaBusia matkalle itärannikolla (Boston, New York, Phili, DC, Baltimore).

Kuten muissa vastauksissa mainitaan, molemmat ovat yleensä halvempia kuin vinttikoira / Peter Pan (itse asiassa Wikipedia kertoo meille, että "BoltBus on ... 50/50 yritys Greyhound Linesin ja Peter Panin bussilinjojen välillä"). Ei vain sitä, mutta ne ovat usein yhtä halpoja, ellei edullisempia kuin Chinatown-linjat, jos ne varataan etukäteen.

Voit nousta jompaankumpaan vain näyttämällä varausnumerosi puhelimessasi heidän sähköpostiosoitteestaan ​​tai tekstiviestistään. lähettää sinulle.

Myös heidän sijaintinsa ovat käteviä. Bostonissa ja DC: ssä he lähtevät samasta paikasta kuin kaikki tärkeimmät bussit ja junat (South Station, Union Station). New Yorkissa Bolt ja Mega lähtevät (mielestäni) mukavammista paikoista kuin muut bussit. He niin katupuolen nouto 30-luvulla (Mega 31.9. Ave, Bolt 33./7. Tai 34.8. Määränpäästä riippuen). Port Authority, New Yorkin suuri bussiterminaali, on epämiellyttävä paikka olla ja navigoida on erittäin ärsyttävää. Chinatown on enemmän poissa tieltä, vaikka jos aiot olla joka tapauksessa keskustassa, sijainti on parempi.

Bolt Bus pro -vinkki: rekisteröidy tilille ennen ostamista. Näin saat "A" -lipun, mikä tarkoittaa, että pääset ensin bussiin! Varmista, että saat istuimen, jossa on pistorasia, koska kaikilla paikoilla ei ole sitä!

Jos matkustat itärannikolta mihin tahansa muuhun suurkaupunkiin, mielestäni sinun pitäisi lentää. Yksisuuntaiset hinnat ovat usein vain 50% RT: stä. Amtrak on usein (ei aina) kalliimpaa kuin lentäminen.

#7
+6
Shawn Wildermuth
2011-06-29 02:18:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Amtrak> Bussit IMO - mutta älä mene niin moniin paikkoihin.

#8
+6
BrendanMcK
2012-01-25 16:32:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos puhut pitkiä matkoja - sano Chicagosta Seattleen tai vastaavaan, mikä kestää yli päivän, vaikka matkustatkin (bussi / juna), juna on paljon paljon mukavampi, ja se voi hyvinkin olla nautittavaa kokemus itsestään.

Pitkän matkan linjoilla ratapölkkyjen ostaminen on valinnaista: säännölliset linja-autojen istuimet ovat paljon kauempana toisistaan ​​kuin lentokoneen istuimet, ja ne kallistuvat melkoisesti - ei lähellä tasainen, mutta ehdottomasti lähempänä noin 45 tuumaa - ja jopa syödä ruokaa, joka ponnahtaa esiin, kuten La-Z-Boy. (Ainoa hankala osa on, ettei ole käsinojaa, joka erottaisi istuimen osaa naapurin omasta!)

Voit nousta ylös, kävellä ympäri, suunnata katseluautoon, ostaa pullon olutta tai viiniä tai välipaloja ja katsele maisemien kulkua keskustellessasi muiden ihmisten kanssa. (Luulen, että voit myös maksaa ruokaauton käytöstä rentoon istumapalveluun, kun ensimmäisen luokan matkustajat ovat käyttäneet sitä - tein tämän 24 tunnin matkan päässä San Franciscosta Seattleen pari vuotta sitten.)

Voit maksaa vuodesohvasta ylimääräistä, mutta se on melko tyyris - maksat todella huoneesta, jossa on kerrossänky, joten on edullista, jos matkustat yksin tai matkustat ystävän kanssa, voit jakaa kustannukset kanssa - mutta se saa sinut periaatteessa ensiluokkaisesta palvelusta: ateriat sisältyvät sitten, ja sinun on käytettävä harrastajan ensiluokkaista katseluautoa. Mutta jos pidät sitä enemmän "maaristeilynä" kuin vain liikenteenä, saatat pitää sitä sen arvoista.

Huomaa, että jotkut Amtrak-linjat voivat tunnetusti viivästyä; Amtrak omistaa junat, mutta ei linjoja, ja niitä omistavat rahtiyhtiöt asettavat omat tavarajunansa etusijalle, joten ei ole epätavallista, että Amtrak-juna hidastuu ja pysähtyy jonkin aikaa, kun edessä oleva tavarajuna tyhjentää kytkimen. Juna Los Angelesista Seattleen tunnetaan tästä syystä usein "Cost Star-Late" - eikä "Coast StarLight" -kohteena ...Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...