Kysymys:
Hodofobia ... Peloissaan tekemästä asioita tai menemästä vaarallisiin paikkoihin
Sufendy
2011-06-22 08:06:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Intian, Thaimaan tai joidenkin Afrikan maiden kaltaiset paikat sisältävät joskus riskejä matkailijoille. On todennäköisesti hienoa, jos pysymme pääkaupungin alueella, mutta jotkut mielenkiintoiset vierailukohteet ovat todella kammottavia, kun niitä katsellaan televisiosta.

Joitakin vaarallisia aktiviteetteja ovat vaellus, sukellus tai telttailu.

Kun ajattelet vierailua tai tekemistä heidän kanssaan, on aina pelko siitä, että jotain saattaa tapahtua, kuten sieppaaminen, eksyminen, vihamieliset kansalaiset / kyläläiset, rikokset, hain hyökkäys, hyytelökohtaukset, onnettomuudet jne. Siksi vierailen vain paikoissa, jotka ovat jo osoittautuneet todella turvallisiksi ja käteviksi.

Haluan todella tehdä sen joskus. Onko ehdotuksia pelon torjumiseksi?

Sivuston alkuaikoina on erityisen tärkeää pitää kysymykset objektiivisina. Ehdotusten pyytäminen pelon torjumiseksi ei ole tämän sivuston aihe, eikä se ole objektiivista. Esität itsehoitokysymyksen, et matkakysymyksen.
Kolme vastused:
#1
+16
Mark Mayo
2011-06-22 11:21:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yllä oleva Jozza'a-lainaus on niin monissa hullujen matkailijoiden Facebook-profiileissa, joita kohtaan. Olen tällä hetkellä Etelä-Venäjällä 34 tunnin junamatkan jälkeen ja yritän selvittää, miten päästä Kazakstaniin. En puhu kieltä, en tiedä minne olen menossa, ja olen yksin. Ja tiedätkö mitä? Minulla ei ole ollut mitään ongelmia, ei rikoksia, juna kulkee hyvin (täsmälleen ajoissa), ja yleensä ihmiset ovat ystävällisiä ja avuliaita, vaikka et ymmärtäisi toisiaan.

Ystävä pyöräili Lontoosta Uuteen-Seelantiin yli 20 kuukauden ajan. Hän pyöräili omilla paikoillaan kuten Iran, Afganistan, Intia - kaikki 'kovat' maat, jotkut hyvin pelottavia. Jälleen hän oli kunnossa. Hänellä oli joitain pelkoja, varmasti, mutta yleensä hän selviytyi hämmästyttävillä tarinoilla.

Henkilökohtainen lainaukseni on, että niin kauan kuin selviät huonosta kokemuksesta, se on hieno tarina ja lisää hahmosi.

Toinen ystäväni (jota haen tällä hetkellä) on Uzbekistanissa. Hän ratsastaa 85cc: n skootterilla Lontoosta Mongoliaan. Hän on kaatunut, hajonnut, kadonneita osia - ja ihmiset ovat hitsanneet hänen skootterinsa turhaan yhteen, metsästäneet hänelle varaosia ja kieltäytyneet aina ottamasta rahaa - he auttavat mielellään sydämensä hyvyydestä.

Se on jotain, jonka alat ymmärtää - jokaisessa maassa on rikoksia, joitain pahoja ihmisiä. Mutta jos olet varovainen, YLEISESTI ihmiset kaikkialla ovat periaatteessa hyviä ja auttavat mielellään toisiaan.

Älä pelkää, ole varovainen. Se on upea maailma siellä - se on pelottavaa, mutta se on jännittävää. Mene tutkimaan sitä!

"Henkilökohtainen lainaukseni on, että niin kauan kuin selviät huonosta kokemuksesta, se on hieno tarina ja lisää hahmosi." Upea tarjous @Mark !! Kiitos
Kuulostaa siltä, ​​että skootteripoika tekee Mongol-rallia?
+1 Ihmiset ovat hyviä. Sanonta, josta olen kotoisin "Folk are folk".
@Ginamin - teknisesti ei, hän on aloittanut aikaisin, mutta on kuitenkin ilmoittautunut Mongolia Charity Rallies -joukkueelle, koska se tarkoittaa, että hän voi kaataa skootterin niiden läpi helpommin Mongoliassa. Hänen bloginsa: http://mongolia.charityrallies.org/zorritosloquitos
Mahtava. Epävirallinen on tie. Täytyy tukea rallin juoksijoita.
#2
+9
John Lyon
2011-06-22 09:43:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

20 vuoden kuluttua olet pettynyt siihen, mitä et tehnyt, kuin niihin, joita teit. Joten heitä rusetit. Purjehdi pois turvallisesta satamasta. Ota kiinni purjeveneistä. Tutkia. Unelma. Löydä.
-Mark Twain

#3
+7
bitboxer
2011-06-22 09:07:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hanki joku, joka haluaa matkustaa kanssasi. Joku, joka on jo käynyt joissakin maissa, jotka kuuluvat "vaarallisten" luokkaasi.

Ja yritä muistaa, että vaellus ja telttailu eivät ole vaarallisia ja että useimmat ihmiset ovat todella mukavia. Intia ja Thaimaa ovat erittäin turvallisia.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...