Kysymys:
Onko Georgian ja Venäjän raja avoin muiden maiden kansalaisille?
hippietrail
2011-06-23 14:13:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tiedän, että Georgian tasavallan ja Venäjän välinen yksi raja, joka ei ole kapinallisten maakunnassa, avattiin virallisesti parin viime vuoden aikana.

Voiko joku siis vahvistaa tavalla tai toisella, onko Georgian ja Venäjän välinen raja avoin matkustajille?

Miksi hyväksytty vastaus on ristiriidassa muiden kanssa, vaikuttaa siltä, ​​että vastaukset ovat perusteltuja?
Hyväksyin vastauksen, jonka tein, koska olin kysymyksen esittäjä, olin Georgiassa 7 kuukautta ja tapasin ihmisiä, jotka olivat ylittäneet tai aikoneet ylittää. Hyväksytty vastaus tuki sitä. Muut vastaukset näyttävät vain toistavan sääntöjä ja huhuja ja / tai keskustelevan asiaan liittyvistä asioista ilman henkilökohtaista kokemusta tai luotettavia viitteitä. Mutta jos sinulla on viimeaikaista kokemusta tai luotettavia viitteitä, haluaisin nähdä ne sisältyvän.
Viisi vastused:
#1
+14
VMAtm
2011-06-23 14:48:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Georgian ja Venäjän välillä on yksi rajanylityspaikka: Verchniy Lars. Se on avoinna autoille 1. maaliskuuta 2010 lähtien. Huomaa, että rajan ylittämiseksi sinun on hankittava Georgian ja Venäjän viisumit.

Georgian rajaa ei voi ylittää Etelä-Ossetiasta tai Abhasian alueet ! Se on rikollinen Georgiassa, ja siellä voi esiintyä ongelmia.


Päivitys:

näiden tietojen mukaan, kaikki, mitä tarvitset rajan ylittämiseen, on:

  1. Jos maallasi on Georgian kanssa viisumivapaussopimus (kuten Ukraina, Armenia ja niin edelleen), sinun on yksinkertaisesti noudata Venäjän ja Georgian rajanylityssääntöjä (katso virallisilta sivustoilta)
  2. Jos tarvitset viisumin Georgian vierailulle, ja sinulla on se, ja noudatat rajojen ylittämisen sääntöjä - sinulla ei ole ongelmia.
  3. et voi saada viisumia suoraan Verchniy Larsin rajalla . Voit saada sen kaikilla muilla Georgian virallisilla rajoilla, mutta ei siellä. Mielestäni tämä voi aiheuttaa ongelmia joillekin ihmisille.

Eri sivustoista on myös tilastotietoja siitä, että rajan ylittäneitä ei-venäläisiä ja ei-georgialaisia.

@VMAtm: Yritin erityisesti sanoa, että tiesin, että "kapinallisten maakunnat" eivät ole ylitettävissä - kenties minun pitäisi sanoa tämä toisella tavalla? Voitteko vahvistaa, että ei-venäläiset ja ei-georgialaiset voivat todella ylittää Verchniy Larsin? Olen lukenut, että se saattaa olla virallisesti mahdollista, mutta ihmiset on syrjäytetty. Mutta muilla kuin itäisillä alueilla olevat vastaajat näyttävät aina suojaavan vedonsa.
Päivitetty kysymys. Tärkeintä on, että ** et voi saada viisumia Verchniy Larsin rajalla **. Kaikilla muilla rajoilla voit, mutta ei siellä.
@VMAtm: Kiitos, joka puhdistaa sen minulle hieman. Olen kotoisin Australiasta, joten en tarvitse viisumia Georgiaan, mutta tarvitsen viisumin ja kutsun Venäjälle, jonka oletin joutuvan hakemaan muualta, ja oletin, että rajalla ei ole mahdollista päästä, itse asiassa esitän toisen kysymyksen.
Joitakin tietoja Venäjän viisumeista löytyy täältä: http://travel.stackexchange.com/questions/11/what-is-the-best-way-to-obtain-visas-for-the-trans-mongolian-railway
Oletko rajallinen lähtemään Georgiaan Venäjältä? Saatatko päästä sinne toisesta maasta?
@VMAtm: Haluaisin todella mennä Georgiasta, jos mahdollista, koska olen kiinnostunut näiden kahden maan välisistä suhteista ja historiasta sekä siitä lähtien, kun aion olla Tbilisissä. Olen kiinnostunut siitä, mitä muita vaihtoehtoja lähistöllä on kuitenkin, kunhan se voidaan tehdä maaliikennemenetelmillä (ei lentämistä).
Azerbaidžanista Bakusta on joitain lauttoja Astrakhaniin. Mutta tämä on toinen ylitettävä maaraja.
#2
+10
hippietrail
2012-04-12 15:14:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on päivitetty vastaus tähän kysymykseen tänään 12. huhtikuuta 2012. Puolalainen matkustaja hostellissani Tbilisissä kertoo minulle, että ulkomaalaiset eri maista saavat nyt ylittää Georgian ja Venäjän rajan molempiin suuntiin klo. Verchniy Lars.

Ilmeisesti Venäjän laki tai sääntö kumottiin äskettäin, eikä Georgian puolella tätä rajanylitystä ollut rajoitettu.

Yritän sisällyttää linkki, jos löydän sellaisen.

Olin viime vuonna Kazbegissä ja ajattelin, että muut kuin IVY-maat eivät pääse ylittämään. Olisi mukavaa saada asiasta arvovaltaista tietoa, mutta luulen, että se on todennäköisesti jossakin venäjäksi.
#3
+8
RoflcoptrException
2011-08-25 16:43:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tapasin eilen ystäväni, joka palasi matkalta Georgiaan. Hän halusi myös ylittää rajan Venäjälle, mutta se ei ollut mahdollista. He kertoivat hänelle, että se on sallittu vain Venäjän ja Georgian kansalaisille.

En tiedä kertoneetko he hänelle vääriä tosiasioita, mutta afaik on raja suljettu.

Millä rajapisteellä hän oli? Verchniy Lars?
Onko tuloksia? Haluan myös tietää - saiko ystäväsi viisumin rajanylityshetkellä?
Venäjän viisumi? Tämä on erittäin outoa. Minulla on 4 ystävää, jotka kulkevat rajan elokuussa 2011.
Voi olla - lähellä 08/08 voi olla ongelmia.
#4
+5
Fleur Flaneur
2012-03-21 02:27:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se on laitonta (vaikka sinäkin SAAT päästä Georgialta Abhasiaan ja SAAT päästä Abhasiasta Venäjälle, mutta sinut pidätetään melkein varmasti, jos yrität palata Georgiaan tullessasi Abhasiasta Venäjältä, vaikkakin kokemuksesta ystäviä, jotka lähtevät Georgia-Abhasia-Georgiaan, on toteutettavissa ja ilmeisesti sekä Georgian että Abhasian viranomaiset ovat hyväksyneet sen hiljaisesti.

Voit kuitenkin poistua Georgialta Sarpin kautta Turkkiin (vain muutaman tunnin bussimatka - ehkä 4 -5 IIRC) ja vie sitten vene Turkin Trabzonista Venäjälle Sotšiin.

#5
+4
Jonathan Allard
2017-04-06 05:09:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On tili heinäkuusta 2016 , jonka on kirjoittanut australialainen bloggaaja Nick Pineapple Explorer ista ja hänen ukrainalaisesta kaveristaan ​​ ylittämässä Verkhniy Larsissa georgialaisessa autossa, valokuvia sen varmuuskopioimiseksi. Kuulemisen mukaan heillä kului sesonkiaikana 12 tuntia (odotti jonossa klo 4–16).Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...