Kysymys:
Mitkä ovat käyntikohteet ensimmäisen kerran Argentiinaan?
Michael Teper
2011-06-22 01:31:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Harkitsemme vierailua Argentiinassa enintään kymmeneksi päiväksi joulukuun puolivälissä tai loppupuolella. Mitkä ovat suosituimmat nähtävyydet ja käyntikohteet, varsinkin tuolloin vuoden aikana?

Toiseksi, mikä on paras tapa kiertää Argentiinassa (esim. Julkinen liikenne tai autonvuokraus)?

Olen samaa mieltä @user27478,: n kanssa, sinun on määriteltävä, millainen asia sinua kiinnostaa. Pidän Etelä-Patagoniasta patikoinnissa / vaelluksessa (yhdessä Torres del Paineen kanssa Chilen El Calafaten rajan yli). Iguazun putoukset ovat myös upeita. Ja Buenos Aires itse tietysti (tango!). Jos sinulla on vain 10 päivää, suosittelen ehdottomasti lentämistä, koska Argentiina on valtava.
Neljä vastused:
#1
+20
Mark Mayo
2011-06-22 12:02:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joulukuussa on ainakin kesä, joten voit tutustua koko maahan!

Ehdotetut kaupungit ja aktiviteetit alla:

  1. El Calafate, Patagonia - Käytä tukikohtana nähdäksesi Perito Moreno -jäätikön - maailman kolmanneksi suurimman jäätikön - ja yleisen alueen, joka sopii erinomaisesti patikointiin, kiipeilyyn ja vaellukseen. Andit ovat upeita siellä.

  2. Ushuia - maailman loppu, veneet menevät Etelämantereelle, jos sinulla on rahaa - se ei ole halpaa!

  3. Iguazun putoukset - nämä upeat putoamiset ovat noin 275 yksittäistä pudotusta Argentiinan ja Brasilian rajalla. Näitä EI VOI hukata.

  4. Buenos Aires - tangon koti. Ehdotan, että Cafe Tortoni sijaitsee Avenida de Mayossa - se on halvempaa kuin turisti-ateria + illallinen + oppitunnimainokset, joita näet kaikkialla, ja se on kaupungin vanhin tangosali. Upea show! Recoletan hautausmaa on mielenkiintoinen, ja La Bocan alue - ja katso jalkapallo-ottelu, jos mahdollista!

  5. Puerto Madryn - Wildlife Bonanza - jossa voit katsella valaita hostellisi parvekkeelta, uida hylkeillä (yksi maailman kolmesta paikasta) ja nähdä monia muita eläimiä Valdezin niemimaalla - näimme hylkeitä, merileijonia, norsuhylkeitä, valaita, guanakkoja, rheasia, mara, armadillo , ketut, pingviini ja paljon muuta!

  6. Mendoza - upea paikka Länsi-Argentiinassa, se on viinimaa! Voisin mennä sinne huomenna. Sillä on upea sää, nauttii edelleen siestasta, siellä on joitain maailman parhaita viinejä, ja pihviravintolat olivat upeita, samoin kuin jäätelö!

Kiertämiseen liittyen bussi on helpoin, turvallisin ja mukavin. Kolme pääluokkaa - semi-cama (kallistuvat tuolit), cama (kääntyy sänkyyn) ja cama-suite - uskomatonta. Sisältää yleensä ruokaa (kinkku ja juusto semi-camassa, se kasvaa samppanjaksi ja paistaa cama-sviitissä), ja laatu riippuu hieman yrityksestä, mutta suurin osa Argentiinasta on uskomattoman mukava, jopa pitkiä matkoja.

Suosittelisin todella VASTAA auton vuokraamista. Etäisyydet ovat niin suuria, parempi antaa vain julkisen liikenteen viedä sinut sinne. Ehkä voit vuokrata yhden El Calafatesta katsomaan joitain siellä sijaitsevia paikkoja, mutta jäätiköille on halpoja retkiä ja niin edelleen, se ei todellakaan ole välttämätöntä.

Pidä hauskaa!

En ole varma, lasketko tämän "julkiseksi liikenteeksi", mutta kotimaan lentomatka on varmasti mukavampaa ja turvallisempaa kuin bussi, varsinkin jos lennät täyden palvelun lentoyhtiöllä, kuten LAN, vaikka se saattaa olla kalliimpaa. Esimerkiksi matka Buenos Airesista Usuhaiaan kestää noin 3,5 tuntia vain lentäen. Kannattaa harkita vaihtoehtona, riippuen siitä, mihin olet menossa ja kuinka pakattu aikataulusi on.
Perito Moreno! http://youtu.be/lwmEsPEmKnI
#2
+9
Rodolfo
2011-06-22 02:17:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joulukuu on kesäaika Argentiinassa. Joten en suosittele sinua kokeilemaan "talvia". Buenos Aires on Argentiinan pääkaupunki. Sinun täytyy mennä Tango-esitykseen (jotkut edellyttävät, että varaat etukäteen). Sinun on myös syötävä tyypillinen grilli (jos et ole kasvissyöjä). Rakastan kaikkea, mitä he tekevät maidon kanssa, ja myös viinit ovat erittäin hyviä (Malbec on parempi rypäle). Niitä on pidetty "pienenä Etelä-Amerikan Eurooppana", ja sinun kannattaa käydä paikoissa, kuten Caminito Buenos Airesissa.

Sinun tulisi myös käydä Patagoniassa, ehkä pienellä veneretkellä tutkiakseen näkymiä.

Voit myös kokeilla Andine-järviä Argentiinan ja Chilen välillä. Tässä tapauksessa suosittelen, että aloitat yhdessä maassa ja palaat kotiin toisessa.

#3
+8
user27478
2011-06-22 02:10:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Et mainitse millaisia ​​matkoja pidät, mutta jos pidät luonnosta, suosittelen Patagoniaa - erityisesti El Calafatea ja Ushuaiaa. Joulukuu on hyvä kausi.

Argentiinan majatalot ovat suuret - vaikka et menisikään Patagoniaan. Linja-autoliikenne on erinomaista ylellisillä busseilla, lepotuoleilla ja ateriapalvelulla. Lentolentoja on myös saatavilla, mutta ne voivat olla kalliita. Suosittelen vuokra-autoa vain paikallisiin matkoihin, kun olet saavuttanut lopullisen määränpääsi.

#4
+3
Simon
2013-02-25 20:18:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yllä olevien vastausten lisäksi sinun tulee käydä Eva Peronin - "Evita", Argentiinan ensimmäisen rouvan hautapaikka El Cementerio de los Relojes ssa.

Sunnuntai Mataderos -messut ovat vierailun arvoisia. Se on varsin ulospääsy, mutta niille, jotka ovat kiinnostuneita Argentiinan maaseudun & Gauchosista, se tekee mukavan retken. (Älä unohda kokeilla Asadoa , jos sinulla on mahdollisuus, Gaucho-grilli, jonka mittasuhteet ovat suuret - toivottavasti et ole kasvissyöjä)Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...