Kysymys:
Onko turvallista matkustaa Kreikassa valtion menoleikkausten mellakoiden aikana?
fredley
2011-06-24 17:16:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Matkustan pian Kreikkaan Ateenaan ja olen nähnyt raportteja viimeaikaisista levottomuuksista. Pitäisikö minun olla huolissani? Pitäisikö minun peruuttaa matkani?

Päivitä

On hieno, taksit ovat tällä hetkellä lakossa, mutta Syntagma Sqaure on kunnossa:

enter image description here

Minne Kreikassa olet menossa? Jotkut alueet ovat mellakoiden suhteen huonompia kuin toiset.
Minne olet menossa Kreikassa, ja miten olet menossa? Lakot saattavat olla enemmän mellakoita, riippuvat siitä missä olet ja miten!
-1
Minulla on myös tämä kysymys. [Rautatieliikenne on keskeytetty] (http://www.raileurope.ca/rail-tickets-passes/balkan-flexipass/discounts-and-pricing.html). (Joten toissijainen kysymys: Onko mahdollista edes pysähtyä Kreikassa matkustettaessa Euroopan läpi?)
Toinen asia, joka sinun tulisi harkita, on, onko sinulla matkavakuutus vai ei (se ei välttämättä kata siviilioikeuksia - tarkista vakuutuksesi) ja / tai palautusoikeudet joihinkin jo suunniteltuihin tapahtumiin. Inhoan tuhlata suuria määriä rahaa.
Jotkut ystäväni olivat Ateenassa viime viikolla, vain yhden päivän ennen kotiin lentämistä. He ovat edelleen siellä, koska heidän passinsa varastettiin pysäköidyltä autoltaan vieraillessaan Akropoliksessa. Vain varoituksen sana.
Ottaen huomioon Kreikan ajankohtaiset kysymykset, jos menet, yritä vaihtaa kaikki Kreikan eurosetelisi seteleihin muista Euro-maista niin usein kuin mahdollista. Jos Kreikka romahtaa, nämä setelit ovat arvottomia.
@Stuart Se on järjetöntä. Ajatus siitä, että Kreikan euroseteleistä voisi yhtäkkiä tulla mitään arvoton, on täysin väärä.
Kolme vastused:
#1
+28
nic
2011-06-27 12:11:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ehdotan, että et peruuta matkaa.

Olen työskennellyt Ateenassa levottomuuden aikana.

En voi ennustaa mitä tapahtuu, mutta yleensä monet ihmiset osoittavat mielenosoituksia rauhanomaisesti, sitten pieni sadan hengen ryhmä alkaa kohdata poliisia tunnin ajaksi, sitten muutama ihminen alkaa heittää kiviä / kyynelkaasua ja juoksee vähän. Todellinen väkivalta on tunnissa hyvin paikallista, kuten yksi kilometri tietystä avenueesta. (Tiedän tämän, koska olin kivihiiriryhmässä kuvassa).

Se on hyvin paikallinen riski, joten pysy vain poissa ja sinun pitäisi olla kunnossa. Ateenan liikenne on luultavasti suurempi vaara tilastollisesti.

Neuvoisin, jos olet huolissasi:

Ole tietysti valmis myöhästymään junista / busseista / lautoista lakkojen vuoksi.

Luulen, että lakot ovat ylivoimaisesti suurin ärsytys, jonka joudut kohtaamaan.
onko viisaampaa vuokrata auto kuin ottaa takseja kiertääksesi?
#2
+10
rs79
2011-06-30 00:25:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olimme Ateenassa viime viikolla. Paikallinen mieliala oli rauhanomaista kaunaa. Meitä käskettiin eksymään pois kaikenlaisesta seurakunnasta. Kuulimme kuitenkin, että turistialueet ovat immuuneja tälle (tuomme loppujen lopuksi kaivattuja ulkomaisia ​​varoja) ...

#3
+6
geo
2011-10-08 10:22:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kreikan ongelma ei ole "mellakat", se on enemmän kuin kaikkialla, missä köyhyys lisää riskiä saada tavarasi varastetuksi. Hotellissa tämä ei yleensä ole riski, mutta älä mene ulos kello 3 aamulla odottaen siellä turvallisuutta. Olet yksin pakistanilaisten, afgaanien, heroiiniriippuvaisia ​​(ja meillä on myös paljon niitä ...).

Päivällä Ateena on turvallinen. Mitä väkivaltaan, se on suunnattu poliisille ja poliisit kaikille, jotka sattuu olemaan. Älä siis ole mielenosoitusten lähellä, ellet halua ottaa valokuvia uutistoimistollesi ... :)

Oletko stereotypioimassa tiettyjä maahanmuuttajaryhmiä vaarallisiksi?


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...