Kysymys:
Voiko kukaan suositella hyvää vaellusretkeä Machu Picchulle?
justinl
2011-06-24 03:52:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suunnittelen menevän Peruun vierailemaan Machu Picchussa ensi vuonna. Kuulin, että on joitain hämmästyttäviä ja kauniita vaelluksia, jotka vievät sinut ylös ja ympäri Machu Picchulle pitkän matkan Andien läpi vaihtoehtona suoralle ja tungosta turistireitille. Se on monen päivän vaellus, jossa sinun täytyy nukkua teltoissa matkan varrella.

Onko kukaan ottanut tällaisen matkan, ja jos on, kuinka kauan se oli, kuinka paljon se maksoi (noin), ja jos tiedät matkanjärjestäjän / verkkosivuston, joka myös auttaisi tutkimuksessa ja matkan suunnittelussa!

Viisi vastused:
#1
+17
John Lyon
2011-06-24 04:43:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Älä varaa ennen kuin pääset sinne. Silent1mezzon mainitsemat hinnat ovat hämmästyttävän kalliita verrattuna siihen, mitä saat, kun olet todella Perussa. Useimpien 5 päivän kiertueiden pitäisi olla alle 200 dollaria.

Ensimmäinen askel on päästä Cuscoon. Voit lentää sinne (laskeutuminen on melko näyttävää) tai voit saada halvan bussin melkein mistä tahansa muualta maasta. Joillakin ihmisillä on ongelmia Cuscon korkeuden kanssa, joten muutaman päivän suunnittelu sopeutumiseen ja tutkimiseen on hyvä idea. Kaupungin lähellä on joitain lyhyitä kävelyretkiä raunioihin, jotka auttavat.

Cuscossa on todennäköisesti satoja matkanjärjestäjiä ( tässä on luettelo 66: sta, joilla on online-läsnäolo, on monia muita ilman yhtä), jotka järjestävät retkiä Machu Picchulle. Kysy kiertueyrityksen suosituksia ympärilläsi tai hotellissasi / hostellissasi, sillä ne todennäköisesti muuttuvat.

Jos haluat tehdä inkainpolun, on suositeltavaa varata hyvissä ajoin (kuukausina), koska tämä on niin suosittua. Suosion vuoksi se on myös hyvin liikennöity eikä ilmeisesti ole kovin viehättävä tai nautinnollinen vaellukseksi (en tehnyt sitä, joten tämä on vain kuuloa). Pohjimmiltaan valmistaudun siihen, että turisteja tulee turmelemaan kaiken sinusta.

Inkareitille on monia patikointivaihtoehtoja, jotka päätyvät myös Machu Picchulle. Ne kaikki voidaan varata ja lähteä Cuscosta alle viikon varoitusajalla.

 • Salkantay : 5 päivää / 4 yötä, menee korkealle vuorille (4600 m) ja kiipeämätön, lumihuippuisen Salkantay-vuoren ohi. Joitakin jyrkkiä osia. Erittäin upea.

 • Choquequirao : Pidempi vaellus (9 päivää), joka sisältää kulttuurisen upotuksen ja upeat maisemat. Mukana on 2 päivän retkeily Choquequiraosta samalla polulla, joten on olemassa useita toistuvia näkymiä.

 • Cordillera Huayhuash (lähtee Huarazista): Verrattain hiljainen reitti, joka tarjoaa yksinäisyyttä ja maisemia, kulkee yhdellä kahdesta reitistä lähellä Cordillera Blanca -vuoria.

 • Lares : 4 päivää / 3 yötä, Ketshuanin elämäntapa. Kuuluisa matkan varrella kohdatuista tekstiilikylistä. Ylittää kaksi huipua ja vie joitain kuumia lähteitä ja järviä.

 • Jungle Treks : Useimpiin näistä liittyy lyhyt kävelymatka, toiset alamäkeen maantiellä pyöräily ja bussi Machu Picchulle. Ei suositella, jos pidät patikoinnista.

 • DIY-vaellus : pääse Aguas Calientesiin junalla ja jatka Machu Picchulle asti joko bussilla tai patikoinnilla. viiden mailin polku. Jos pääset sinne aamunkoitteessa sen avautuessa, myöhemmin päivällä saapuvat turistijoukot eivät pilaa näkymiäsi.

Haluan mainita, että suurin osa nämä retket sisältävät täysin teltan ja maton, ruoan ja oppaan. Jotkut tarjoavat muulin kuljettamaan varusteitasi kokonaan tai osittain mukana. Löysin tämän vaelluksen henkeä vastaan ​​ja päätin kantaa oman pakkaukseni.

Muita vinkkejä:

 • Voit ystävystyä oppaidesi kanssa tarjoamalla kantaa osan ruoasta, jonka he pitävät ryhmälle (he todennäköisesti kieltäytyvät, mutta ele on arvostettu )
 • Esitä kysymyksiä oppaaltasi - huomasin, että he eivät olleet kovin puhelias historiasta tai maisemista, mutta pyydettäessä heillä oli melko vähän tietoa jaettavaksi
 • Kävele aina korkealla puolella muulista, jotta et törmääisi vuorelta
 • Noissa korkeuksissa yöllä tulee hyvin kylmää, tuo mukava makuupussi
 • Aurinko voi olla erittäin voimakasta päivällä Tuo aurinkovoidetta korkeudessa.
Henkilökohtaisesti pidin inkojen polkureittiä hyväksyttävänä. Minulla oli kaveri, joka teki DIY: lle oman vaelluksensa ilman opasta (mikä on laitonta), ja se osoittautui myös kunnossa. Jotain mitä opin, näy Cuscolle ja varaa yhden sinne. On olemassa useita retkeilijöitä, jotka haluavat tehdä ryhmiä.
Voinko olla 100% varma siitä, että Salkantay-polkua ei tarvitse varata etukäteen huhtikuulle?
#2
+7
silent1mezzo
2011-06-24 04:04:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Gap Adventuresilla on tonnia Machu Picchun matkoja (80 haulla), jotka kiertävät ja kulkevat Machu Picchun läpi. Ne eivät ole liian kalliita (21 päivää on vain 2800 dollaria). Gapilla on aina erittäin kokemusoppaita.

Contiki Toursilla on myös muutama matka Machu Picchun kautta. En ole käynyt yhdellä heidän matkoistaan, joten en voi vakuuttaa heille. Contiki näyttää hieman kalliimmalta.

Gapilla on hyviä oppaita, tapasin muutamia. Sanoisin silti kirja Cuscossa. Oppaat eivät ole yksinomaan yritykselle, vaan ne (ja kantajat) kelluvat yritysten välillä tarpeen mukaan. Ymmärtääkseni hallitus kannustaa tätä, koska se levittää rahaa ympäri kaupunkia, eikä vain muutama opas ansaitse rahaa. Sivuhuomautuksena, jotta pääset oppaaksi Perussa, tarvitset kandidaatin tutkinnon oppaaksi ... joten suurin osa heistä on melko asiantuntevaa.
#3
+5
Thierry Lam
2011-08-18 03:19:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaellin osan Laresista 3 päivää ja 2 yötä helmikuun lopussa. Ylitimme tämän retken aikana 2 noin 4000 metrin korkeutta.

 • Matkasuunnitelma :

  Päivä 1: Poistu Ollantaytambosta klo 7 pakettiautolla ja saavutamme määränpäämme noin klo 10. Kiipeät myös ensimmäisellä passillasi ennen päivän loppua.

  Päivä 2: Herää aikaisin kello 5 ja lähde leiriltä klo 7 toisen lippusi saamiseksi. Klo 16.00 mennessä olemme nousseet vuorilta paljon lämpimämpään paikkaan.

  Päivä 3: Pakettiauto otti meidät leiriltä ennen klo 10 ja suuntasimme rautatieasemalle kiinni seuraava juna Aguas Calienteen, joka on lähinnä Machu Picchua.

  Ennen Ollantaytamboon saapumista jätin suurimman osan matkatavaroistani Cuzcoon. Koska tavaroiden kuljettamiseen oli muulia ja hevosia, rajoitimme noin 5 kg: aan henkilöä kohden. Vaellus itsessään oli miellyttävä tavallisen repun kanssa.

  Suosittelen, että vietät muutaman päivän Cuzcossa tai muulla korkeammalla alueella Perussa ennen kuin aloitat vaelluksesi. Joillakin retkeilijöillä, jotka aloittavat retkeilyn yhden tai kahden päivän kuluessa Liman laskeutumisesta, on yleensä matkan aikana korkeustauti, joka ei ole ollenkaan miellyttävä. Sain korkeussairauteni jo pari päivää ennen Punon retkeä ja olin valmis retkeilemään saavuttaessani Cuzcon.

 • Täydellinen: D Kiitos yksityiskohtaisesta erittelystä ja vinkistä korkeustaudista. Jotain, mitä en ollut aiemmin harkinnut.
  #4
  +2
  Sean
  2011-07-03 07:12:33 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Olisin huolissani matkanjärjestäjästä, joka peri vain 200 dollaria Inca Trailista. Jotkut halvoista operaattoreista maksavat kannattajansa. Koska he tekevät kaiken kovan työn, kannattaa ponnistella löytääksesi operaattorin, joka kohtelee kantajia hyvin. Menimme SAS Travelin kanssa joulukuussa 2010. Se oli huomattavasti sesongin ulkopuolella, joten satoi melko vähän, mutta bonus oli, että polulla ei ollut paljon ihmisiä. Noin 15 retkeilijän ryhmämme (plus vielä tusina + portteja ja oppaita) ja yksi muu samankokoinen ryhmä olivat todella kaikki mitä näimme koko ajan. Opas oli melko hyvä. On käynyt ilmi, että hän oli arkeologian tutkinto-opiskelija, joten hänellä oli hyviä tietoja inkaneista.

  Sinulla oli tusina kantajaa ja opasta, ja luuletko, että heille kaikille maksettiin hyvin? Halusin kaataa oppaamme ja portterimme, joka meillä oli retkellä. Tämä on ilmeisesti tapana, koska matkanjärjestäjä ei yleensä maksa paljoa.
  Tietenkin tipasimme oppaan, avustajan oppaan ja kantajat. Luulin, että se meni sanomattakin.
  #5
  +1
  Alejandra
  2014-03-22 20:49:42 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Machu Picchun saamiseksi on monia vaihtoehtoja. Alkaen Classic Inca Trail 4 päivästä, Short Inca Trail 2 päivää näillä kahdella reitillä on useita arkeologisia kohteita reitillä ja kaunis maisema. Toisaalta vaihtoehtoisilla reiteillä, joilla heillä ei ole arkeologisia kohteita reitillä, on kuitenkin kauniit näkymät yli laakso, lumiset vuoret. Vaihtoehtoiset reitit ovat: - Salkantay Trek 5 päivää - Lares Trek 4 päivää - Choquequirao Trek 8 päivää

  Onnea!  Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
  Loading...