Kysymys:
Onko olemassa halpoja GPS- tai muita navigaattoreita, joissa on ladattavia karttoja koko maailmalle?
hippietrail
2011-06-25 14:37:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En tarvitse suositusta tai luetteloa, mutta tietoni GPS: stä ja "navista" ja niiden välisistä eroista on minulle täysi mysteeri.

Mutta usein olen kadonnut backstreeteissä satunnaisissa maissa, joissa pääsy johonkin live-Google Mapsiin olisi mahtavaa. Minulla ei kuitenkaan ole varaa älypuhelimeen, jolla on maailmanlaajuinen verkkovierailu.

Voivatko GPS: t tehdä mitä haluan vai haukkan väärää puuta? Jos he voivat, onko se vain huippuluokan kuin voi?

Seitsemän vastused:
#1
+19
Ankur Banerjee
2011-06-25 15:29:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos sinulla on Nokia Symbian -laite, voit saada siihen asennetun Ovi Mapsin. Ovi Mapsin avulla voit ladata karttatiedostoja niin monelle maalle kuin haluat ja tallentaa muistikortillesi. Kun se on tehty, voit asettaa Ovi Mapsin offline-tilaan ja silti pystyä käyttämään sitä reittiohjeiden saamiseksi. Jos saat paikallisen SIM-kortin, se voi näyttää sinulle myös karkeat sijaintitiedot.

Minusta myös Google Mapsin julkisen liikenteen suunnitteluominaisuus on erittäin kätevä, mutta en voi usein käyttää sitä verkkovierailussa. Sen sijaan käytän tätä sovellusta nimeltä Métro (saatavana iPhone, BlackBerry, Symbian, Windows Mobile, PalmOS - ei vielä Android- tai Windows Phone 7 -versiota), jonka avulla voit tallentaa julkisen liikenteen tietoja offline-tilassa monille suurimmissa kaupungeissa ympäri maailmaa. Täydellinen luettelo Métron tukemista kaupungeista on täällä; Samalla sivulla voit myös mukauttaa lataustasi, jos et halua koko pakettia. Ne ovat melko säännöllisiä ja pitävät myös tietokantaansa ajan tasalla.

MUOKKAA : Google Maps on äskettäin käynnistänyt beta-ominaisuuden (vain Android puhelimet), jonka avulla voit tallentaa puhelimesi tietyn säteen karttatiedot offline-käyttöä varten. Ei niin hyödyllinen kuin karttojen lataaminen koko maalle, kuten Ovi Maps sallii, mutta jos sinulla on wifi-yhteys silloin tällöin tien päällä, sinun pitäisi pystyä ottamaan bittiä Google Mapsista offline-tilassa tien päällä.

MUOKKAA 2 : Android-käyttäjät voivat myös kokeilla ilmaista MapDroyd -sovellusta, jonka avulla voit ladata offline-karttoja maittain. Kartat itse ovat enimmäkseen bareboneja, joissa ei ole kiinnostavia paikkoja koskevia tietoja.

Rakastin Google Mapsin julkista liikennettä Singaporessa. Mutta valitettavasti se ei toimi Malesiassa
@Phelios: Google Maps Malesiassa olisi ollut iso apu. Ainakin mainitsemani Metro-sovellus kattaa Kuala Lumpurin.
Aion kokeilla sitä!
[Nokian HERE-karttasovellus] (http://www.here.com) (Ovin seuraaja) on nyt saatavana iOS-, Windows Phone- ja jopa verkkosovelluksina. Millä tahansa alustalla se mahdollistaa karttojen lataamisen myös offline-käyttöä varten.
Jep, olen aiemmin käyttänyt Nokia Symbian -puhelimia ja nyt Windows-puhelinta.Ainoa syy, miksi en vaihda Androidiin, on ladattavat (ja päivitetyt) kartat ja todellinen GPS.Ehdottomasti korvaamaton matkoilla.Myös täällä olevien karttojen laatu on huippuluokkaa, ja ne on integroitu joukkoihin online-ominaisuuksiin, jos sinulla on yhteys.Erinomaiset reaaliaikaiset liikenne- ja julkisen liikenteen tiedot tarvitsevat vain wi-fi: n.Minusta se on myös tarkempi ajo-ohjeisiin kuin Garmin.
#2
+15
user141
2011-06-29 02:47:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kannettavia GPS-yksiköitä on erilaisia. Suosikkini on Garmin eTrex. Garminin omat MapSource-kartat ovat yleensä melko kalliita ja vaativat vuosittaisia ​​päivityksiä.

OpenStreetMap on hieno vaihtoehto; sinun tulee tarkistaa sivusto, jos vaaditun alueen kattavuus vastaa tarpeitasi Myös tietojen laatu on melko kunnossa. Karttatiedot voidaan tallentaa offline-tilassa Garminin kannettavaan GPS-yksikköön, mikä kumoaa matkapuhelimen tai maailmanlaajuisen verkkovierailupaketin tarpeen. Olen edelleen hämmästynyt siitä, että kaikki Euroopan kartat mahtuvat pienelle Micro SD -kortille yhtä suureksi kuin pieni varpaankynsini.

Tarkoitatko, että OpenStreetMapin karttoja voidaan käyttää GPS-laitteissa? Kuinka tämä Garmin eTrex sopii "halpaan" vaatimukseeni? Olen kuitenkin avoimuuden halukas ja haluaisin osallistua OpenStreetMapiin matkoillani.
Kyllä OpenStreetMap-karttoja voidaan ladata Garmin-laitteisiin toisena Garmin-karttana.
Garmin etrex -yksikkö maksaa sinulle yhtä paljon kuin "halpa" älypuhelin, mutta ilman verkkovierailumaksuja.
Avoin katukartta (OSM) voidaan muuntaa Garmin-muotoon, mutta prosessi näyttää monimutkaiselta näkemissäni verkkosivustoissa. Ilmainen sovellus maps.me käyttää esiladattua OSM: ää ja on melko hyvä navigointiin. Se imee raitasi tallentamista. Samankaltaisia ​​sovelluksia on paljon (toimintoiltaan samanlainen - käyttöliittymä tietysti vaihtelee suuresti.). Maps.me lähettää oletettavasti myös muutokset OSM: ään, mutta omat eivät salli minun korjata väärää sijaintia tai luokkaa.
#3
+10
Mark Mayo
2011-09-02 02:46:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hyvin, vaikka voisit saada Google Mapsin offline-tilassa, se ei ole niin hyödyllistä muissa kuin länsimaissa. Murmansk - napapiirin suurin kaupunki, näkyy vain kahdena kaduna Google Mapsissa. Suurin osa heidän Keski-Aasian kattavuudestaan ​​on myös hyödytön.

Tarvitset lisäksi vakavaa tallennustilaa offline-Google Mapsille. Lopulta sovin NavDroyd - Androidille, mutta vastaavia on iPhonelle jne. Se maksoi muutaman dollarin, mutta ei paljon - ja kaikki kartat ovat täysin ilmaisia, koska ne vain lataavat ilmaiset Open Street Maps -kartat, jotka ovat joka tapauksessa vektorigrafiikkaa. Se oli mahtavaa. Käyttöliittymä oli minulle vähän hankala ja käytti muutaman minuutin tottua, mutta kun se oli lajiteltu, se oli loistava - jopa Siperiassa, Kirgisiassa ja Mongoliassa!

Ja palata Lontooseen on ihanaa fantastinen myös tässä, vaikka minusta on helpompaa käyttää Google Mapsia täällä, koska se sisältää muita etsimiäni tietoja (Latitude).

Google Mapsilla on melko hajanainen kattavuus. Mielestäni sen peittämissä paikoissa se toimii hyvin, ja joissakin paikoissa, kuten Georgian tasavalta ja Pohjois-Korea, se on täysin tyhjä. Sitten taas Etelä-Koreassa se on paljon huonompi kuin Korean vaihtoehdot, kuten Daum - mutta Daum ei toimi englanniksi!
Ainakin Murmanskin esimerkissä kattavuus Google Mapsissa on parantunut.
#4
+8
Gagravarr
2011-06-25 14:52:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on älypuhelin, joka voi tallentaa välimuistikartat paikallisesti (se on Nokia N900, mutta monet muutkin tekevät niin muutamia merkittäviä poikkeuksia lukuun ottamatta).

Ennen kuin menen jonnekin, Wi-Fi-yhteydellä selaan ympäri aluetta, jolla vierailen, joten puhelin lataa kaikki kartat. Kun olen siellä, voin sitten navigoida ympäriinsä tarvitsematta ladata mitään, vain käyttämällä välimuistikarttoja ja GPS: ää. Voin myös selata ympäröivää aluetta, mikä on kätevää suunnittelua ja suuntautumista varten.

Minulla on myös bonus käyttää jo mukanani mukanani olevaa gadgetia, joten en todennäköisesti unohda sitä!

Minulla on tapana matkustaa pitkiä aikoja laajemmilla alueilla, vaikka joskus teen samanlaisen temppun verkkokirjani kanssa rajoitetummin.
Jos sinulla on Nokia-puhelin ja siinä on tarpeeksi tallennustilaa, voit hakea kokonaisia ​​maita kerrallaan Ovi Maps Offline Downloader -työkalun avulla.
#5
+6
dbkk
2011-09-09 01:26:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Halpa lukitsematon Android-puhelin, jossa on GPS (hinta on noin 120 dollaria) sekä ilmainen offline-karttasovellus, kuten RMaps. Et tarvitse datayhteyttä, mutta sinulla on mahdollisuus syöttää halpa paikallinen ennakkoon maksettu SIM-kortti puheluita ja verkkoyhteyttä varten.

Sitten voit käyttää Mobile Atlas Creator 1.8 -sovellusta. ladata asiaankuuluvat kartat eri lähteistä ennen matkalle lähtöä (tai kannettavan tietokoneen ja hotellin WiFi-yhteyden käyttöä tien päällä).

Lainaatko Yhdysvaltain dollareita puhelimesta Yhdysvalloissa? Olen Australiasta, jossa lukitsematon puhelin on perinteisesti ollut hieman tuskaa. Toimivatko SIM-kortit kaikkialla maailmassa? Näyttää siltä, ​​että muistan jotain kahdesta eri järjestelmästä sen mukaan, missä maassa olet.
@hippietrail Hinta on Yhdysvaltain dollareissa ja vain viitteeksi (jotkut maat ovat varmasti helpompia kuin toiset). Maailmassa on useita erilaisia ​​verkkotyyppejä (GSM on yleisimpiä). Jopa ilman verkon kattavuutta offline-karttojen ja GPS: n * pitäisi toimia (vaikka joissakin puhelimissa GPS lukittuu nopeammin, jos se on kytketty verkkoon).
#6
+1
Prashanth
2012-12-05 23:12:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

MapDroyd tarjoaa ladattavia offline-karttoja, mutta tämä koskee vain Android-puhelimia. Yritin tätä puhelimellani ja vertailin Google Mapsiin vuosi sitten. MapDroydilla oli melko vähän työtä saadakseen kiinni Googlesta.

#7
  0
Rog182
2012-12-05 04:14:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

iPhonessa on sovellus nimeltä Galileo, jota voit käyttää. Se käyttää Openstreetmaps-tietoja. Kytke välimuistitoiminto päälle sovelluksessa ja sitten kun olet hotellissa, navigoi paikkaan, johon haluat mennä, ja tartu kaikkiin tietoihin. Kun poistut paikasta, voit tyhjentää välimuistin vapauttaaksesi tilaa seuraavalle kaupungille. Minusta tämä oli todella hyödyllistä, koska voit päättää, kuinka yksityiskohtainen haluat kartoitustietosi. Joissakin paikoissa, kuten sanotaan Hampuri, keskityt vain turistikohteisiin kaupunkiin, ei kaikkeen, joten sinun ei tarvitse ladata muita 95% tason 50 zoomauksessa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...