Kysymys:
LAX Anaheimiin - kuinka paljon hitaampi Super Shuttle on kuin ohjaamo?
Kate Gregory
2011-06-25 18:05:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lennän LAX: iin ja minun on päästävä Anaheim Hiltoniin (lähinnä kongressikeskukseen). Vaikka se on vain 29 mailia, minulle sanotaan, että se kestää 90 minuuttia ja maksaa 100 dollaria taksilla. Se on melko taksimaksu, joten ajattelen Super Shuttle -autoa. Ongelma on, että joka kerta kun kokeilen sukkulaa, näyttää siltä, ​​että vietämme 30-45 minuuttia ajaessamme ympäri lentokenttää ja sitten menemme ensin kaikkien muiden hotelleihin (ja koteihin!) Lisäämällä matkalle tunteen kuin tunti.

Koska laskeudun klo 22.00 Kalifornian aikaa, joka tuntuu kello 1.00, en todellakaan ole siihen sopiva. Mutta ehkä matkan moottoritie on suurempi osa, eikä se ole niin paha? Onko kenelläkään kokemusta ohjaamoista, sukkuloista jne. Erityisesti LAXista Anaheimiin, ja ehdotuksia, joista minun pitäisi valita?

Hyvä kysymys!
Oletko menossa BlizzConiin?
LAX: n kiertäminen SuperShuttilla, kunnes olemme saaneet tarpeeksi matkustajia paeta, on yksi turhauttavimmista alkuista matkalleni, jonka olen vielä tavannut. Luulen, että peruutusmatka ei ole niin huono, mutta sain taksin (ei kuitenkaan Anaheimiin asti)
Neljä vastused:
Dori
2011-06-26 07:17:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joitakin ajatuksia:

 • Se 29 mailia kuulostaa siltä, ​​kuin se olisi tullut joku PR-edustajalta - Google Maps asettaa sen yli 35 mailia ja 60-80 minuuttia liikenteen kanssa . Asuin siellä, olisin arvioinut, että ajo kestää noin 90 minuuttia ilman liikennettä.
 • Tiedätkö, millainen aikataulusi on matkan aikana? Ellet tiedä aiot mennä muutaman korttelin päässä hotellista / kokouskeskuksesta koko matkan ajan, haluat melkein aina vuokrata auton Etelä-Kaliforniassa. Muista, että et voi taksilla kiinni kadulla, ja julkinen liikenne on hyvin rajoitettua.
 • Matkustatko yksin vai muiden kanssa? Jos kyseessä on vain sinä, on vaikea perustella maksamaan 120 dollaria ohjaamosta (molempiin suuntiin) verrattuna 16 dollaria kuljetuspalveluun (molempiin suuntiin). Ohjaamon hinta on kuitenkin sama riippumatta siitä, kuinka monta ihmistä he antavat sinun tunkeutua.
 • Olen Joelin kanssa samaa mieltä siitä, että John Wayne (SNA) ja Long Beach (LGB) ovat parempia vetoja, mutta kannattaa pitää mielessä, että sukkulalipun hinta on:

  • 16 dollaria LAX: ille / sieltä
  • 10 dollaria SNA: lle / sieltä
  • 35 dollaria LGB: lle / sieltä

  Mikä tekee SNA: sta näyttävän parhaimmalta. Minulla ei ole aavistustakaan, miksi LGB on paljon enemmän, kun ohjaamon hinta olisi alle 70 dollaria.

+1. Tämä sai minut miettimään: miksi et voi taksia kiinni kadulla Etelä-Kaliforniassa? Eivätkö heidän saa lopettaa, vai onko heitä niin vähän tai mitä?
@Jonik - Mielestäni se on kana- ja muna-asia: taksimatkailijat eivät odota taksien näkevän kadulla, joten taksinkuljettajat eivät odota noutavansa hintoja kadulla. Myös So Cal on hyvin levinnyt; alueen peittäminen vaatii valtavan määrän takseja, eikä taksia käyttävä väestö ole siellä tukemassa niitä.
Joel Spolsky
2011-06-26 01:41:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jep, se on SuperShuttle-luonne ... se vie kaksi kertaa kauemmin ja ajaa sinut pörröiseksi, mutta se säästää rahaa.

Pitäisikö sinun todella lentää LAX: iin? Anaheimiin lähempänä LAXia on kaksi kaupallista lentokenttää - John Wayne ja Long Beach - molemmat ovat miellyttäviä ja hiljaisempia lentokenttiä.

Olen lentämässä YYZ: stä - ei suoria lentoja SNA: lle jne. Ajattelin, että lentojen vaihtamisen kustannukset ja aika ylittävät ohjaamon kustannukset ja ajan.
@Kate Split -lennot ovat toisinaan halvempia YYZ: ltä, se riippuu päivämäärästä ja useista muista tekijöistä. Voisin tarkistaa, vain siinä tapauksessa.
Kate Gregory
2011-09-17 07:23:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koska se tapahtui, en mennyt Anaheimiin LAX: sta, mutta Carlsbadiin. Olen kuitenkin juuri ottanut paluumatkan. Varasin 5:05 sukkulan Anaheim Hiltonilta. Menimme ulos noin 5:15, mutta jatkoimme edestakaisin hotellilta hotellille ja itse asiassa ajoimme viimeisen kerran Hiltonin ohi noin klo 18. Ajoimme lentokentän omaisuudelle kello 6.40, mikä oli suureksi järkyttyneeksi kello 7.30 lennon kaverille, jolle oli kerrottu olevan 45 minuutin matka, ja koska menimme ensin hänen terminaaliinsa, päädyin kävelemään terminaali noin klo 7.00, kutsumme sitä kahden tunnin matkalle.

Joten joo, sukkulani historia - että se lisää matkalle vähintään tunnin - pätee myös täällä Kaliforniassa, jossa kaupunkien välisen matkan voidaan ajatella olevan suurempi kuin ajan hajanaisuus. Tiesin, mitä olin tekemässä, minkä vuoksi varasin kello 17.00 sukkulan.

JOEL
2012-04-17 08:38:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tein juuri viime yönä. Riippuu siitä, kuinka monta ihmistä matkustaa meille, se oli 4, joten päätimme taksista. Huono idea, että se maksoi 110 dollaria LAX: sta Anaheimiin, minun olisi pitänyt ottaa 18 dollaria prosenttiyksikköä sukkulana. Toivottavasti se auttaa!Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...