Kysymys:
Kuinka kauas Washington DC: hen minun pitäisi ajaa ennen metrolla matkustamista?
Michael McGowan
2011-07-01 06:38:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aion ajaa Washington DC: hen, mutta ymmärrän, että Metro on paljon parempi kuin ajaminen, jotta voin todella kiertää DC: n keskustassa. Ensinnäkin, onko tämä oletus oikea?

Oletetaan, että metro on todellakin tapa, jolla minun pitäisi lopulta päästä keskustani määränpäähän, kuinka lähellä minun pitäisi ajaa ennen metroaseman löytämistä? Pitäisikö minun pysähtyä ensimmäiseen Marylandin laitamilla vai pitäisikö minun mennä kaupunkiin vähän? Olen ensisijaisesti huolissani liikenteen välttämisestä mahdollisuuksien mukaan sekä matkustusajan lyhentämisestä yleensä. Matka tapahtuu viikonloppuna (4. heinäkuuta viikonloppuna), jos se on merkityksellistä. Kohteeni DC: ssä on metrolinjan Navy Yard -aseman ulkopuolella.

Seuranta : Olen ehkä löytänyt viime hetken hotellitarjouksen keskustasta. Voinko pysäköidä yön yli ehdotetuille metroasemille?

Olen melko varma, että et voi pysäköidä yön yli metrossa - mutta voit kadulla. Varsinkin koska sunnuntaina ja maanantaina pitäisi olla ilmainen pysäköinti (myös mitatuilla paikoilla). Mene vain aikaisin löytääksesi sellaisen.
Neljä vastused:
#1
+23
Jin
2011-07-01 12:46:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Asuin DC: ssä / Pohjois-VA-alueella viimeiset neljä vuotta. Voin kertoa, että kaupungin metrolla ajaminen on oikea tie. Liikenne DC: ssä on erittäin huono, ja lisäksi tiet voivat olla erittäin hämmentäviä vierailijoille. Pahin osa on todennäköisesti pysäköinti. Parhaimmilla turistitunneilla on melkein mahdotonta löytää sitä.

En tiedä mistä Marylandin osasta sinusta tulee. Jos tulet punaisen viivan (Shade Grove) alueelta, suosittelen ajamista Bethesda-asemalle ja pysäköidä siellä. Jos tulet Red Line (Glenmont) -alueelta, suosittelen pysäköintiä Silver Spring -asemalla.

Lähiöaseman asemilla on pysäköintialueita (ne veloittavat tuntien mukaan tai enintään 5 dollaria päivässä), missä useimmat DC: n sisällä olevat asemat eivät.

Jos aiot tehdä nähtävyyksiä kaupungissa, tutustu viralliseen DC-metro karttaan

Suurin osa turistikohteista on saavutettavissa metrolla. Voit myös tarkistaa kaikki metroasemat, jotka on kierretty Google Mapin turnauspisteisiin.

Saat erilaisia ​​metro-kortteja.

SmarTrip-kortti: toimii kuin muovinen luottokortti. voit ostaa nämä MD / VA-ruokakaupoista. Aloitat 20 dollarin arvolla ja voit lisätä siihen lisää dollareita myöhemmin.

Mielestäni paras tarjous vierailijoille on yhden päivän lippu. 9 dollaria, se on voimassa yhden päivän rajoittamattomalla metromatkalla arkisin klo 9.30 jälkeen tai koko päivän lauantaisin ja sunnuntaisin.

+1 tälle vastaukselle. Molemmat ehdotetut asemat ovat lähellä Beltwaya ja ennen DC-alueen liikennettä räjähtää kaaokseen.
Voit myös ostaa SmarTrip-kortteja asemilta."Voit ostaa SmarTrip®-kortin myös miltä tahansa rautatieasemalta" (https://wmata.com/fares/smartrip/)
Tiedän, että tämä viesti on nyt melko vanha, mutta Yhden päivän lippu on nyt 14,75 dollaria, mikä ei ole paljon alennusta useimmille kävijöille.Myös I-270: n saapuva liikenne on vilkasta aina Germantowniin asti aamuisin.Hallitus Shady Grovessa;taistelu koko matkan Bethesdassa olisi tuhlausta.Tulemalla alas 95 tai 295 Silver Springille, saat samalla tavoin ulkohihnan kroonisimmin ruuhkautuneen osan.Paljon parempi pysäköidä Greenbeltille tai New Carrolltonille.
#2
+7
MatthewMartin
2011-07-01 16:37:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Työmatkan kohteet täyttyvät työpäivinä hyvin varhain aamulla ja täyttyvät aikaisemmin, kun katsot lähempänä kaupunkia sijaitsevia metroasemia. Lähimmillä metroasemilla ei edes ole pysäköintialuetta. Valitsin yhden linjan lopun metroasemista ja saapun aikaisin, ehkä 8 aamulla.

Muistan ensimmäisen vierailuni DC: hen, jossa yritin ilmestyä rauhassa 9 tai 10, eikä Fallsin kirkossa ollut tilaa. Nyt alueen asukas, jos aion tehdä sen uudelleen, olisin kokeillut pysäköintiä Wien-Fairfax-pysäkillä.

Liikenne 4. heinäkuuta on erityisen huono, vaikka se on viikonloppuna. Kun on tapahtumassa ralli tai jopa suuri tapahtuma, joskus on hankalaa saada pysäköintialue lähemmille asemille, joudut ehkä joutumaan junalla ulos saadaksesi paikan vähemmän tungosta junasta. Tämä oli tapaus, kun John Stewart oli kaupungissa.

#3
+4
rs79
2011-07-01 17:49:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pysyn alueella, ja jos kysyisit paikalliselta heidän mielipiteitään metroasemasta, sinun on todennäköisesti peitettävä lapsesi korvat :). Tämän sanottuaan suosittelen ajamista metrolla erityistilaisuuksissa, kuten 4. heinäkuuta ilotulitus. Pysäköidaksesi, tule alas (etelä) Wisconsin Avenue (liittymä 34 pois I-495). Kun olet Wisconsin Avenuella, aja useita metropysäkkejä - alkaen Medical Centeristä, Bethesdasta, Friendship Heightsista ja AU / Tenleytownista. Kaikki nämä ovat pääasiassa asuinalueita, ja niiden ympärillä on paljon katupysäköintiä. Ja kun otetaan huomioon, että nämä ovat keskustassa, kaukana hulluudesta, et ole niin hukkua turisteille, jotka kiirehtivät junia, PLUS matka on lyhyempi kuin kaukana olevat asemat. Sana katupysäköinnistä - piiri valvoo mittareita lauantaisin. Onnea ja nauti vierailustasi!

MUOKKAA: Huomasin juuri lopullisen määränpääsi olevan vihreällä linjalla - suosittelen siksi pysäköintiä Greenbelt-tontille - uskon, että se on vain lähiliikenteen poistumistie 25 (?) pois I-95/495: stä.

Greenbeltin metroasema on ** Lopeta 24 **.Uloskäynti 25 on US 1 (College Park / Beltsville).
#4
  0
johnVonTrapp
2019-04-11 22:18:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Asuin Dullesin lentokentällä noin 4 vuotta. Jos tiedät milloin mennä, ja joitain vaihtoehtoisia reittejä, voit tehdä sen kaupunkiin ja löytää pysäköinnin suhteellisen helposti. Tästä huolimatta 4. heinäkuuta viikonloppu on ainutlaatuinen, ja kaikki menee kiskoilta. Ensinnäkin suurin osa ostoskeskuksesta ja ympäröivistä kaduista on suljettu ilotulitteiden ja tapahtumien vuoksi, ja metro on erittäin tungosta, etenkin ilotulitteiden jälkeen (katso https: //www.nps. gov / subject / nationalmall4th / closures.htm).

Koska se on loma, asemien pysäköinti on hieman erilaista. En voi puhua paljoakaan punaisesta ja vihreästä linjasta (suurin osa tietoni on NoVA Orange ja nyt Silver), mutta toiset ovat oikeassa siinä, että sinun ei pitäisi luottaa yön yli pysäköintiin aseman tontilla. Aseman ympärillä on kuitenkin yleensä pysäköintitilaa katupysäköinnin tai kolmannen osapuolen pysäköintihallin kautta.

Mikä tärkeintä, jos liikennettä ei ole, metro on hitaampaa tai samanlainen kuin ajo. Älä pysähdy vain linjan kärjessä liikenteen välttämiseksi. Esimerkiksi Wiehle-Reston Eastista Metro Centeriin metrolla on 45-65 minuuttia. Ajo kestää 30--240 minuuttia. Joten metro on varma asia, mutta ajo voi olla nopeampaa tai pahempaa. Ennen kuin hopeaviiva tuli esiin, ajoimme East Fallsin kirkkoon asti ja otamme oranssilla viivalla loppuosan.

Erityinen 4.7. Varoitus Kuten sanoin , se on eläintarha 4. päivänä. Se menee kauhealta jokaisesta näkökulmasta. Varusta itsesi tietoon mahdollisista reiteistä, ole tietoinen pysäköinnistä sen varrella ja lähellä määränpäätäsi ja mikä tärkeintä; DC: ssä on joskus nopeampi ottaa erittäin mutkainen reitti kuin suoraan sisään.

Suosittelen, mene niin pitkälle kuin pystyt, kunnes saavut liikenteeseen, ja jos vyötäröllä ei ole liikennettä, mene niin etelään niin kuin voit, koska sinä olet joka tapauksessa menossa!Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...