Kysymys:
Oikea käytäntö pistorasioiden käytöstä Toronto Pearsonin kansainvälisellä lentokentällä
phwd
2011-06-29 18:42:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on tapana aina olla pitkiä lomia, myöhästyneitä tai jopa peruutettuja lentoja Torontosta. Joten haluan tehdä työtä kannettavalla tietokoneellani, ja useimmiten olen jo tyhjä edellisestä lennosta. Onko olemassa käytäntöjä siitä, mitä pistokkeita voin ja mitä en voi käyttää Toronto Pearsonin kansainvälisellä lentokentällä?

Esimerkiksi tiedän, että joissakin kahviloissa opiskelijat tuovat virtanauhoja, voinko käyttää sellaista lentokentällä? Seuraava esimerkki, kytke pistorasiat porttien sisäänkäyntien lähelle.

@hippietrail http: // travel.stackexchange.com / posts / 633 / versiot paremmin?
Neljä vastused:
#1
+16
Mark Mayo
2011-06-29 19:42:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oma näkemykseni on, että anteeksiantoa on helpompi pyytää kuin lupaa. Suurin osa siellä työskentelevistä ihmisistä ei anna rotan * siitä, että käytät powerpointia, paitsi ehkä turvallisuuden vuoksi, mutta korkeintaan he vain kertovat sinun siirtyvän mukana.

I tee paljon matkoja, lentokenttiä, linja-autoasemia, rautatieasemia, ja silmäni etsii aina alitajuisesti pistorasioita;) Olen latautunut onnellisella tavalla missä tahansa, missä sattuu olemaan pistorasia (säästää Kazakstanin junassa, jossa virta socket ei toiminut), ja eniten kommentteja minusta on "tiedätkö onko muita?" tai "voinko jakaa pistorasian?" muilta matkailijoilta :)

Virtaliuskan tuominen tekee sinusta erittäin suosittua muiden matkustajien keskuudessa. Minulla sattui olemaan yksi yöpyessäni CPH: ssa, ja ainakin kolme henkilöä tuli käymään ja pyysi käyttämään sitä eri aikoina yön aikana (terminaaleissa on vain kaksi tai kolme myyntipistettä, ei ole helppo löytää). Onnistuin jopa saamaan kutsun vierailulle Lissaboniin, jonka tein hyväksi muutama kuukausi myöhemmin.
#2
+13
Kate Gregory
2011-06-29 23:27:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen käyttänyt virtaa monilla lentokentillä, mukaan lukien YYZ, eikä minulle ole koskaan kerrottu, ettet edes häikäise. Muutama vinkki:

  • Heidän on imettävä paikka. Etsi virtaa ja näet sen
  • Portin alueella tulpat ovat usein lattiassa. Saatat joutua karsimaan kannen. Jälleen kerran kukaan ei näytä olevan mielessä. Kun he eivät ole lattialla, he ovat betonipylväissä.
  • Terminaalissa 3 (ei Air Kanadan hallitsema terminaali 1) penkeissä on pistokkeita - katso vain niiden alle
  • Air Kanadalla on nyt valtaa useimmissa lentokoneissaan taloudessa. Jos lennät silti YYZ: stä, pidä se mielessä, kun valitset kantorakettia.
  • Myös loungissa on paljon pistokkeita.
  • Tuo pieni pistokekuutio (kuten isoäitisi saattaa käyttää) - Sain yhden Canadian Tyrestä dollarilla. Täydellinen jakamaan pistoke muiden kanssa. Lähestyn vieraita ihmisiä, jotka käyttävät ainoaa pistoketta, ja kysyn, voinko irrottaa heidät, kytkeä kuution ja jakaa sitten. Saan aina kyllä.
#3
+11
Matthew Read
2011-06-29 20:11:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sanoisin, että sinun pitäisi olla kunnossa niin kauan kuin et ole tiellä. Kytke pääsy lennolle pääsyalueelle kävelytie sijaan, enkä usko, että kukaan vikaa sinua. En ole käyttänyt YYZ: n myyntipisteitä, mutta olen käynyt siellä muutaman kerran, ja yleensä turvallisuus ei häiritse ketään, joka ei vahingoita mitään.

muuten, YYZ on eniten kuulostava kuulostava lentokenttäkoodi, virnistä aina, kun näen sen :)
#4
+2
Andrew Grimm
2012-01-09 15:03:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi huolenaihe, joka heillä voi olla, on ihmisten mahdollisuus kaatua. Oletan, että paras tapa välttää ongelmaksi on pitää kannettava tietokone lähellä pistorasiaa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...