Kysymys:
Mikä on turvallisin tapa matkustaa Teheranista Pohjois-Pakistaniin?
nic
2011-06-22 06:56:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mikä on turvallisin tapa siirtyä Teheranista Hunzaan (Pohjoinen Pakistan)? Matkustaminen pääasiassa bussilla ja paikallisliikenteellä aina kun mahdollista.

Huomaa: Tiedän, että se ei kuitenkaan ole 100% turvallista.

Tällä kysymyksellä pitäisi todella olla [tag: overland] -tagi, mutta en halunnut poistaa yhtä muuta tagiasi. Haluat ehkä harkita sen lisäämistä.
> turvallinen> pohjois-pakistan lol, kiva vitsi länsimaalainen.
Kolme vastused:
#1
+13
Aamir
2011-09-19 13:07:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suosittelisin PTDC: tä (Pakistan Tourism Development Corporation).

Heillä on erittäin hyvät matkasuunnitelmat Pakistanin pohjoisille alueille. Sinun on ensin saavutettava Islamabad / Rawalpindi. Paras tapa tehdä se on päästä Quettaan, joka on rajakaupunki Iranin vieressä. Ota sitten lento Quettasta Islamabadiin. Maantietä Quettasta Islamabadiin voi hyvinkin kestää yli 30 tuntia kovin hyvien tieolosuhteiden ja etäisyyden takia. Lento kestää kuitenkin noin 2 tuntia.

Toivottavasti nautit vierailustasi Pakistaniin.

#2
+8
SigueSigueBen
2012-05-25 09:32:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Quettasta voit mennä junalla, joka kulkee Punjabin maakuntaan. Sieltä joudut melkein varmasti kulkemaan Islamabadin / Rawalpindin kautta, joka on kauttakulkupiste pohjoisille alueille ja Azad Kashmiriin.

Maan vaarallisimmat alueet ovat Pohjois-Baluchistan, Luoteisraja. Maakunta ja Sindh, mutta ohitat pahimman junalla. Aikaisemmin voisit tosiasiallisesti ottaa pohjoisen tien Quettan ja Islamabadin välillä, mutta en yritä sitä nykyään.

Jotta saisit käsityksen turvallisuusriskistä, ihmiset ajavat omalla ajoneuvollaan Iranin raja ja Punjab näyttävät saavan poliisin saattajan (ainakin Quettasta). Sikäli kuin tiedän, junaa pidetään turvallisena. Muualla bussimatka on normaalia.

Myös Iranin puolella rajaa olevalla Zahedanilla on huono maine, joten haluat ehkä kulkea läpi nopeasti.

#3
+6
amjad
2012-10-26 13:31:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Asun Hunzassa ja asun Berliinissä. Mielestäni paras tapa on saada paikallinen yhteyshenkilö / opas, joka voi matkustaa kanssasi Quettasta Hunzaan.

Haluan mieluummin palkata paikallisen ja matkustaa joukkoliikenteellä. Kun olet Gilgitissä, voit matkustaa yksin yksin missä tahansa, milloin tahansa Hunzaan. Se on turvallinen!Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...