Kysymys:
"Sormusten herra" -kiertueet Uudessa-Seelannissa
VMAtm
2011-06-22 03:11:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Onko Uudessa-Seelannissa kiertueita paikoissa, joissa Sormusten Herra -elokuvat on tehty?

Kahdeksan vastused:
#1
+13
Jan
2011-06-22 03:16:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos olet valmis käymään kuvauspaikoissa yksin, LOTR Location Guidebook on mukava.

Usein paikalliset matkanjärjestäjät kattavat kuvauspaikat lähistöllä tai jopa Tarjoa erityisiä puolen päivän tai päivän retkiä syrjäisempiin / vaikeampiin paikkoihin. Jos alueella on jotain LOTR-aiheista nähtävää, siellä on aina joku enemmän kuin halukas näyttämään sen sinulle.

#2
+13
Ciaocibai
2011-06-22 03:44:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen käynyt vain muutamassa eri paikassa, mutta Hobbiton oli aika siisti ja suosittelisin ehdottomasti sitä.

Voit myös tutustua Wellingtonin Weta-studioihin. Se on todella siisti, ja mikä parasta, ilmaista.

Onnea!

Tein Hobbiton-kiertueen viime vuonna, ja kyllä, se oli mahtavaa - mutta tarkista ennen lähtöäsi, koska kuulin, että se suljettiin, kun Hobbitia kuvattiin .... vaikka se saattaisi antaa sinulle paremmat mahdollisuudet nähdä rekvisiitta ja asioita, jotka jäävät jälkeen :)
#3
+7
Jonathan Thomson
2011-07-07 14:35:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos haluat patikoida (tai vaeltaa, kuten me täällä kutsumme), voin suositella sydämestäni poistumista tieltä ja takamaallemme. Sinua palkitaan majesteettisilla maisemilla samalla kun nautit Sormusten herra -paikoista. Maalla on joukko ensiluokkaisia ​​"suuria kävelyretkiä", jotka on kuvattu luonnonsuojeluministeriön verkkosivustolla.

Esimerkiksi Tongariro-risteystä pidetään laajalti Uuden-Seelannin parhaimpana. päivän kävely ja vie sinut läpi Mordorin, ylittäen Tt Tongariron ja Nt-Ngauruhoen (Mt Doom).

Routeburn-raita ei ole LOTR-sijainti, mutta kävelemällä se tuntuu varmasti elokuvassa ja Dart-joen laakso ennen radan alkua oli Isengardin kohtaus. Rata ylittää eteläiset Alpit, ja minusta se oli aivan henkeäsalpaava.

Vaikka nämä kävelyretket eivät ole matkoja, on yrityksiä, jotka käyvät opastetuilla kävelyretkillä, vaikka mikään ei estä sinua tekemästä sitä yksin. Ole vain hyvin valmistautunut, sillä säämme (erityisesti Alppien alueilla) voivat muuttua ja muuttua vaarallisiksi hyvin nopeasti.

Loistava resurssi on myös Tourism New Zealandin verkkosivusto. Jos haet tältä sivustolta sanaa "Sormusten herra", löydät melkoisen matkanjärjestäjän, joka vierailee elokuvapaikoissa.

#4
+6
Mark Mayo
2011-06-22 11:46:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oikeastaan ​​on muutama, mutta tunnetuin on nimeltään Sormusten herra -kierrokset. Vaikka Hobbiton on viileä nähdäksesi shire-alueen, South Islandin sijainnit ovat ylivoimaisesti näyttävämmät, etenkin Queenstownin ympäristössä.

#5
+3
Mark Mayo
2012-06-13 04:37:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä uusi CnnGo-artikkeli syvenee Uusien-Seelannin Lord of the Rings -matkailijoiden käytettävissä oleviin uusiin retkiin ja vaihtoehdoihin.

Käymällä Hobbitonissa (Matamata), Mordorissa ( Tongariron kansallispuisto), Rivendell (Wellywood), Misty Mountains (The Remarkables) ja paljon muuta, ne sisältävät myös seuraavat linkit ja yhteystiedot:

Katso myös:

#6
+2
LOTR Tour
2011-07-05 04:11:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Matkanneuvojalla mielestäni korkein luokitus on Twizel, suurin sijainti NZ: ssä ja on Gondor. Saat lisätietoja osoitteesta Lord of the Rings Tour, joka eroaa yllä mainitusta sivustosta.

#7
+2
Gibson Lu
2016-02-02 15:11:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen myöhässä juhliin, mutta jokaiselle, joka lukee tämän myöhemmin:

Ajo Matamataan Aucklandista on melko nopeaa (noin 2 tuntia), ja tietokeskuksen löytäminen on helppo tapa vierailla Hobbitonissa. Keskuksessa on esitteitä ja avulias henkilökunta, joka varmistaa, että saat kokeilla Hobbit-olutta ja ostaa kopiosormuksen :).

Liittyvä verkkosivusto: http://www.matamatanz.co. nz / Tekemistä / Hobbiton-Movie-Set-Tour

Onko tälle web-viitteitä?
http://www.matamatanz.co.nz/Things-to-Do/Hobbiton-Movie-Set-TourHope sitä tarkoitit :)
#8
  0
CharlieQ
2016-07-18 07:00:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulen, että voit mennä Glenorchyyn, jossa suurin osa sormuksen herralla olevista sodan kohtauksista on kuvattuTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...