Kysymys:
Miten parhaiten vältetään verkkovierailumaksut ulkomaille matkustettaessa?
Jan
2011-06-22 01:41:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsin datasuunnitelmia, joita voin käyttää kiertäessäni alueen eri maita ilman, että tarvitsen huolehtia verkkovierailumaksujen syömisestä. Jos tällaisia ​​suunnitelmia on olemassa, oletan, että enimmäkseen suuret tietoliikennepalvelujen tarjoajat, kuten Vodafone tai T-Mobile, tarjoavat niitä.

Oletko Isossa-Britanniassa? Jos on, olisi hyödyllistä muokata viestiäsi vastaamaan sitä.
Ei, Saksa. Tämän ei kuitenkaan pitäisi todella vaikuttaa vastauksiin ...
Nosta paikallinen ennakkomaksu tai vuokraa luuri lentokentältä, jos puhelimesi ei tue heidän verkkoaan
Yhdeksän vastused:
#1
+42
Ciaocibai
2011-06-22 03:57:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oma kokemukseni on ollut, että on parasta hankkia SIM-kortti jokaiselle maalle, jossa matkustan. Paikallisilla tarjoajilla on melkein aina parhaat tarjoukset, ja SIM-korttien ostaminen on suhteellisen halpaa.

Erityisesti Aasian maissa (joissa minulla on enemmän matkakokemuksia) voit helposti noutaa SIM-kortteja ostoskioskeista melkein mistä tahansa, ja hinnat ovat todella edullisia verrattuna asuinpaikkaani (Uusi-Seelanti).

Myös kansainvälisten palveluntarjoajien verkkovierailu on erittäin kallista; Esimerkiksi Uuden-Seelannin matkapuhelinoperaattorini kanssa Kiinassa maksaisin 25 dollaria + megatavu, kun taas paikallisen SIM-kortin ostaminen maksoi minulle 8 dollaria 250 megatavusta.

Olen käyttänyt myös tätä menetelmää. Se toimii hyvin kaikille lukitsemattomille matkapuhelimille. Jotkin maat, kuten Japani, eivät kuitenkaan käytä SIM-kortteja.
Tiedän, että tämä on suhteellisen helppoa puheelle / tekstille, mutta kuinka hyvin tämä toimii datayhteyksissä? Onko tarjoajat kiinni?
Myös Pohjois-Afrikassa
-1
Tehty. Toivottavasti se auttaa.
Voin vahvistaa, että tämä vastaus on edelleen voimassa Euroopassa.
25 dollaria + GB, eikö olekin? Jos se on megatavuina, se on mielettömän kallista ...
#2
+17
Joel Spolsky
2011-06-22 07:25:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se riippuu siitä, mihin maihin matkustat. Jos maa käyttää GSM: ää, useimmissa tapauksissa paras tapa on varmistaa, että sinulla on lukitsematon GSM-puhelin, ja hankkia maksettava SIM-kortti maasta, johon aiot.

Jos etsit Googlessa "kansainvälistä SIM-korttia", huomaat, että on paljon sivustoja, jotka myyvät maksettavia SIM-kortteja, ja monissa maissa niitä on helppo ostaa lentokentälle saavuttaessa, jos tiedät tarkalleen mitä olet etsit.

#3
+13
Mark Mayo
2011-06-22 11:26:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mahdollinen vaihtoehto on yleinen sim-kortti, kuten GoSim -sivustolta. Ne toimivat melkein kaikissa maissa.

Toinen sneakier-menetelmä riippuu siitä, mihin tietoja tarvitset ja kuinka nopeasti niiden on oltava, on 3G Kindle. Sillä on ilmaista tietoa kirjojen lataamiseen Amazonin Whispernetistä melkein kaikissa maailman maissa, ja siinä on kokeellinen verkkoselain. Pienellä vaivalla olen onnistunut saamaan siihen Gmailin, Google Mapsin, GTalkin ja enemmän - Facebook ja Twitter toimivat jopa enimmäkseen.

Joten on mahdollista käyttää kokeellista selainta toisessa maassa ilmaiseksi? Yllättynyt kukaan ei ole hakkeroinut järjestelmää kääntääkseen sytyttimen wi-fi / usb-hotspotiksi.
@kiradotee kyllä, kunhan maata tukee whispernet, mutta se (kun käytin sitä 5 vuotta sitten) oli HIDAS. KUTEN. KOIRA. Ainoastaan ​​todella hyödyllinen sähköpostin tarkistamiseen, et halua selata tai jakaa yhteyttä.
#4
+9
Gagravarr
2011-06-22 01:46:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oletan ehkä Yhdistyneessä kuningaskunnassa lueteltujen verkkojen perusteella?

Euroopassa Vodafone on tällä hetkellä melko hyvä. Vodafone Passport tarkoittaa, että puheluun vastaaminen / soittaminen on yksi maksu, loput ovat Yhdistyneen kuningaskunnan verokantaa. Jos sinulla on 40 puntaa + kuukaudessa suunnitelma, he antavat sinulle 25 megatavua päivässä / maassa tietoja ilmaiseksi ja 10 ilmaista tekstiä päivässä.

Kun menen Euroopan ulkopuolelle, poimi PAYG-sim-kortti, kiinnitä se varapuhelimeen ja käytä sitä. Yleensä toimii paljon halvemmalla ja antaa sinulle paikallisen numeron, jotta ihmiset voivat soittaa sinulle helposti maasta, jossa olet.

-1: Tämä vastaus sisältää liian lokalisoitua tietoa; yritykset muuttavat suunnitelmiaan jatkuvasti ja ilman varoitusta, joten tämä vastaus saattaa vanhentua pian. Muista, ettemme vastaa vain tämän henkilön puolesta juuri nyt, rakennamme kestävää referenssia.
Kahden viime vuoden aikana jokainen muutos, jonka Vodafone on tehnyt eurooppalaiseen verkkovierailuun, on tehnyt siitä halvemman (esim. Hinnat laskivat, enemmän asioita mukana), joten on mahdollista, että asiat paranevat verrattuna vastaukseen ajan myötä!
Aivan - ja jos ne paranevat, vastaus ei ole enää tarkka.
@HedgeMage: Siitä huolimatta yleinen käsitys hinnoista on silti hyödyllinen
#5
+9
fredley
2011-06-24 21:46:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaikka käyttö on melko hidasta, Kindle 3G -selain toimii tarpeeksi hyvin sähköpostia ja joitain selauksia varten, ja 3G-SIM-kortti on sopimusvapaa ja toimii suurimmalla osalla maailmaa. Estä ostokustannukset, mikä tekee siitä ilmaisen Internetin käytön paljon matkustettaessa.

ja pidä mielessä, että uusimmat versiot ovat poistaneet verkkoselaimen toiminnot käytöstä (lukuun ottamatta wikipediaa ja amazon.com) käytettäessä 3G: tä eikä WiFi: tä.
Ei ole mitään takeita siitä, että Amazon ei lopulta estä yleistä 3G-selaamista. Jos haluat käyttää tätä menetelmää, sinun on hankittava Kindle 2 tai 3
#6
+9
mouviciel
2011-07-07 10:45:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oma paras tapa välttää verkkovierailumaksut matkoilla on yksinkertaisesti EI tuoda matkapuhelin ulkomaille.

Puhelun soittaminen on helppoa mistä tahansa ilman matkapuhelinta ja Internet-yhteyksiä on tarjolla monissa paikkoja nettikahviloissa.

Lisäksi tämä on esine, jota et varasteta, jos se pysyy kotona.

Teen myös tämän. Mutta jos minulla olisi älypuhelin, jossa on Google Maps tai vastaava, lyön vetoa, että haluaisin löytää halvan tavan tuoda se.
melko viisas sinusta, vaikka otan tavallisesti matkapuhelimeni käyttämään Wi-Fi-mahdollisuuksia, joita kahvilat, ravintolat ja hotellit yleensä tarjoavat. Internet-kahviloissa käyminen on kalliimpaa, ja joskus joudut jonottamaan.
#7
+4
Sparkle
2011-06-29 05:24:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Parhaat hinnat ovat yleensä olleet, jos ostat paikallisen SIM-kortin. Vaihtoehtoisesti voit keskustella ystäviesi kanssa Skype-tilin kautta Internetissä. Jos haluat vain soittaa puheluja, Skypen lisäksi on useita IP-palveluntarjoajia. Jos haluat vastaanottaa puheluita, on halvinta ostaa SIM-kortti paikallisesti.

Tämä kysymys koskee * datan * verkkovierailumaksujen välttämistä
#8
+3
kiradotee
2016-04-27 02:27:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se ei ole kaikkien maiden kestävä menetelmä, mutta jos olet Yhdistyneestä kuningaskunnasta, saat Three Sim -kortin, heillä on Feel At Home -järjestelmä, jonka avulla voit käyttää suunnitelmaasi muut maat *.

* Kirjoitushetkellä ( päivitetty huhtikuussa 2017 ): Australia, Itävalta, Belgia, Bulgaria, Kanaalisaaret, Kroatia , Kypros, Tšekki, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Gibraltar, Kreikka, Hong Kong, Unkari, Islanti, Indonesia, Mansaari, Israel, Italia, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Macao, Malta, Alankomaat , Uusi-Seelanti, Norja, Puola, Portugali, Irlannin tasavalta, Romania, Slovakia, Slovenia, Espanja, Sri Lanka, Ruotsi, Sveitsi, Yhdysvallat.

(+1) Melko outo luettelo, mutta silti mielenkiintoinen.
#9
  0
chx
2017-04-30 04:40:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On olemassa melko paljon taskupisteitä, joilla on maailmanlaajuiset tai usean maan tietosuunnitelmat paljon halvemmilla hinnoilla kuin verkkovierailut. Minulla on Glocalme U2, olen kuullut hyviä asioita Pokefista, joka näyttää olevan halvempi, mutta kattaa paljon vähemmän maita. Lisäksi Glocalme U2 sallii paikallisen SIM-kortin, mutta ei vaadi sitä. Vastaavia laitteita ovat Skyroam ja Keepgo, mutta en tiedä mitään niistä, mutta ne näyttävät olevan paljon kalliimpia kuin joko Glocalme U2 tai Pokefi.

Nämä ovat vain dataratkaisuja, mutta kysymys oli ensinnäkin tiedoista, toinen VoIP on ystäväsi, jos haluat soittaa puheluja.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...