Kysymys:
Mistä tiedän, onko turvallinen matkustaa maahan tiettynä ajankohtana?
Francesca Venturini
2011-06-22 04:22:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Onko matkailusivustoilla jatkuvasti päivitetty turvallisuusvinkkejä ja maiden poliittista tilannetta?

Tätä kysymystä voidaan pitää liian laajana ollakseen aiheena tällä sivustolla. Mutta jos kysyt erityisiä kysymyksiä maista ja ajoista, joihin haluat matkustaa, ne ovat varmasti aiheena.
Viisi vastused:
#1
+26
victoriah
2011-06-22 04:25:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Monissa maissa on niiden hallitusten ylläpitämiä matkailuneuvoja.

ja niin edelleen. On parasta tarkistaa kotimaasi verkkosivusto, koska kansalaisuudellesi voi olla uhkia, joita muita ei ole (esimerkiksi amerikkalaisvastaiset mielipiteet jne.).

Mutta älä unohda, että Yhdysvaltojen hallituksen neuvot Yhdysvaltain kansalaisille Pohjois-Koreasta eivät välttämättä ole merkityksellisiä Kiinan kansalaisille.
hyvä idea mouviciel, lisää vapaasti linkkejä muiden maiden matkailuneuvontaan.
#2
+4
zeocrash
2011-06-22 14:49:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hallituksenne ulkoministeriö sisältää yleensä matkailuneuvoja maille, kannattaa tarkistaa ne. Ei vain, että jos olet menossa vaaralliseen paikkaan, monet hallitukset tarjoavat palvelua, johon voit ilmoittautua paikallisessa suurlähetystössä. hätätilanne jne.

#3
+3
jeroen
2011-06-22 04:29:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit myös tarkistaa tietyn maan suurlähetystön verkkosivustosi, vaikka se saattaa riippua siitä, mistä olet kotoisin. Toimii ainakin minulle (hollanti).

Riippuu maasta, johon aiot mennä. Jotkut ovat tunnetusti hitaita päivittämään kaikenlaisia ​​asiaankuuluvia matkaneuvoja, ja ne voivat usein olla puolueellisia.
#4
+3
t3mujin
2011-06-29 18:21:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ja muunlaisen turvallisuuden, sään ja vastaavan suhteen, halusin aina mieluummin tarkistaa maan paikallisen sääviraston raportit, se on yleensä yksityiskohtaisempi ja suunnattu tarkemmin kunkin maan erityisiin yksityiskohtiin (vuori jne.).

#5
+2
Avik Chatterjee
2011-06-29 17:50:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Maan / osavaltioiden hallitusten sivusto päivitetään enimmäkseen turvallisuusvinkeillä \ tieolosuhteet. Poliittisia tilanteita ei kuitenkaan välttämättä päivitetä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...