Kysymys:
Mikä on helpoin tapa löytää loma-asunto?
Mic
2011-07-01 02:30:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen vuokrannut muutaman loma-asunnon ja pidin siitä todella, mutta hyvän löytäminen vie aina tunteja ja tunteja. Näyttää siltä, ​​että on yli 100 erilaista sivustoa, jotka kaikki luetelevat erilaisia ​​koteja (joissa on paljon ja toisissa vähemmän mukavampia), ja ajattelen, että löydän täydellisen paikan seuraavalta sivustolta.
Onko siellä kajakki tai Expedia loma-asunnoille (kokeilin Vamoose, mutta se oli kauheaa)?

Neljä vastused:
#1
+10
Baer
2011-07-03 18:55:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lomakohde-sivustoja on tuhansia. HomeAway on alan suurin toimija ja omistaa 31 näistä sivustoista, mutta sivustoja on tuhansia, joten on todella vaikea nähdä kaikkia kaupungin vuokra-vaihtoehtoja yhdessä paikassa.

Ratkaisu se on hakukone, joka etsii loma-asuntoja (kuten Kayak lentoja varten). Näitä hakukoneita on useita, joista jokaisella on erilainen käyttökokemus:

Otalo

WeGoRound

Oodle

Vamoose

Täysi paljastus: Rakensin Otalon ratkaisemaan vain tämä ongelma etsimällä eri loma-asuntosivustoja yhdellä haulla (kuten kajakki lennoille).

otalo näyttää olevan kuollut dropbox-linkki
#2
+9
Joel Spolsky
2011-07-01 02:48:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lähes kaikki loma-asuntosivustot ovat saman yrityksen (muuten juuri julkiseksi tulleen HomeAwayn) omistuksessa, ja monet heistä käyttävät kirjaimellisesti samaa ohjelmistoa ja tekevät hakuja samasta tietokannasta. Se on yleensä vaikea ongelma, koska markkinoilla on niin paljon loma-asuntoja ja ne kaikki ovat erilaisia, ainutlaatuisia, yksittäisiä kukkia.

#3
+5
The Travelling Chicken
2011-07-03 23:45:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suosittelen:

Kuhunkin sivustoon tulisi lisätä lyhyt ominaisuus - ei vain linkki
#4
+2
user141
2013-05-15 16:47:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on hyviä kokemuksia AirBnb: stä ja vain huoneistoista. Tämän sanottuani minulla on myös vaikutelma, että mitä vakiomaisemmaksi hakukone tulee, sitä vakiomaisemmiksi myös tarjoukset tulevat.

Mielestäni helpoin tapa löytää loma-asunto on tekemällä tarkalleen, mitä teet. Minusta tuntuu, että loma-asunnon kauneus on enimmäkseen hämärässä, johon se on piilotettu. Aina kun hankit kajakin kaltaisen palvelun loma-asunnoille, saat standardoidut tulokset, kun taas kun omistaja pyrkii luomaan oman verkkosivuston (kuinka omituinen html-asettelua voi näyttää), sama vaiva on sitten tarjottu sinulle hyvä ja hyvin hoidettu loma-asunnoista.

Joten yleinen mielipiteeni on, että mitä vanhemman yhteydenoton omistajiin saa, sitä parempi sijainti. Lisäksi tuet paikallista taloutta toisin kuin monikansalliset hakukoneet.

Henkilökohtainen Katson loma-asunnon etsinnän olevan hauskaa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...