Kysymys:
Mitä säännöksiä eurooppalaisen kuljettajan tulisi tietää ajaessaan Yhdysvalloissa?
user141
2011-06-30 18:56:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On ilmeisiä. Yhdysvalloissa on pidä kaista -järjestelmäsi, jossa kuten Euroopassa, sinun odotetaan pysyvän oikealla (vasemmalla Yhdistyneelle kuningaskunnalle) niin kauan kuin mahdollista. Viimeisimmällä matkallani Yhdysvaltoihin kohtasin mahdollisuuden käydä läpi punaisen valon, jos käännyt oikealle, ellei sitä nimenomaisesti ole sallittu.

Mitä eurooppalaisen kuljettajan tulisi tietää ajon aikana Yhdysvalloissa? Mitkä ovat tehtävät ja kiellot verrattuna Euroopassa ajamiseen.

@AndrewFerrier Hyvä kommentti, sinun pitäisi muuttaa se vastaukseksi, jotta voisin antaa sinulle luottosi. Kuulet usein ihmisten sanovan, että he haluavat, että Eurooppa mukauttaa USA: sta pitävän kaista -järjestelmän. Hauska, että sellaista ei ole. Mikä merkki osoittaa pitävän kaistaa -tien? Onko oikealla puolella kulkeminen myös yhtä kiellettyä kuin sen ulkopuolella?
"Yhdysvalloissa on pidä kaista -järjestelmäsi. En usko, että tämä on totta ... ja tiedän, että se ei ole nyt totta Kansasissa. Sinut voi nyt lipputtaa pysymällä vasemmalla kaistalla.
"Pidä kaistaa" -konseptia ei tunneta kaikkialla Pohjois-Amerikan länsirannikolla: BC, Washington, Oregon, Kalifornia, Idaho, Nevada jne.
@wallyk: Minun on oltava eri mieltä Kaliforniasta. En koskaan tiennyt, että käsitteellä on * nimi *, mutta varmasti käytäntö on löytää kaista ja pitää siitä kiinni - ei ole tarvetta palata oikealle kaistalle, kun olet ohittanut. Tämä on erilaista kuin monilla vasemmalla rannikolla ja ylikulkutiloissa, joissa he kaikki selittämättömästi haluavat tehdä puolet tiestä enimmäkseen hyödyttömäksi (mikä heistä tulee, jos vasenta kaistaa käytetään vain ohittamiseen).
Kahdeksan vastused:
#1
+30
ESultanik
2011-07-01 19:10:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kaksi muuta vastausta ovat melko hyvin käsiteltyjä asioita, mutta tässä on vielä muutama huomautus:

 • Joissakin osavaltioissa on laillista tehdä vasen kääntyminen punaisen valon läpi, jos molemmat leikkaavat kadut ovat yksi tapa. (Toisin sanoen, punaista valoa voidaan pitää pysäytysmerkkinä.)
 • Joissakin (ehkä kaikissa?) osavaltioissa liput voidaan ajaa liian hidas, vaikka ilmoitettua vähimmäisnopeusrajoitusta ei olisikaan. (Viittaus koskee yleensä jotain "Liikennevirran estäminen".)
 • Useimmissa osavaltioissa on laitonta nähdä alkoholia julkisesti, mukaan lukien (ja erityisesti) matkustajana auto. On kuitenkin joitain osavaltioita, joissa auton matkustajien on laillista juoda alkoholia. Mississippissä kuljettajien on edelleen laillista käyttää alkoholia ajon aikana, kunhan heidän alkoholipitoisuutensa veressä on alle 0,08%.
 • Henkilökohtaisen kokemukseni perusteella olen huomannut, että joissakin Euroopan maissa se on yleistä autoille, jotka ovat ohittamassa moottoritietä, leijuamaan jonkin aikaa kahden kaistan välillä (näin tämän paljon Iberiassa). Erityisesti Scandanaviassa näin, että monet oikean kaistan autot todella liikkuvat olkapäälle ohitettaessa. Kokemukseni mukaan en ole koskaan nähnyt kumpaakaan näistä käytännöistä Yhdysvalloissa, ja ne todennäköisesti rikkovat monien osavaltioiden määräyksiä.
 • Ottaen huomioon 20-luvun puolivälin th -autojen autopuomi , rakennettiin monia suuria, monikaistaisia ​​teitä. Sellaisena liikennevalojen asettamisesta näiden yli 3-kaistaisten teiden risteyksiin vasempien käännösten sallimiseksi tuli pullonkaula. Siksi jotkut osavaltiot toteuttivat muita keinoja kääntyä vasemmalle suurilla teillä. Esimerkiksi jughandle-käännös on hyvin yleinen, etenkin koillisosassa. " Median U-Turn Crossover" on myös hyvin yleinen Michiganissa.
 • Tämä viimeinen huomautus ei koske niin paljon säännöksiä, mutta suosittelen lämpimästi GPS / SatNav-laitteen tuomista tai vuokraamista. Toisin kuin suurimmassa osassa Eurooppaa, mielestäni opasteet Yhdysvalloissa ovat erityisen huonoja. Esimerkiksi Euroopassa maaseudulla on usein merkkejä, jotka osoittavat lähimpien kaupunkien suuntaan. Yhdysvalloissa tällaiset merkit viittaavat yleensä vain lähimpään valtatielle, joten ellet tiedä, mikä moottoritie osoittaa sinut määränpäähäsi, saatat olla epäonninen.

Lisäykset (2011-07-19):

 • Yhä useammassa osavaltiossa on laitonta käyttää matkapuhelinta ajon aikana. Lain sanamuoto vaihtelee valtioittain; joissakin tapauksissa on jopa laitonta koskettaa matkapuhelinta ajon aikana. Useimmissa (ellei kaikissa) valtioissa on kuitenkin hyvä käyttää handsfree-laitetta ( esim , bluetooth-kuulokkeet).
 • Joissakin osavaltioissa ( esim. , Oregon ja New Jersey) on laitonta pumpata omaa polttoainettasi; kaikki huoltoasemat ovat "täyden palvelun" ( ts. hoitajan on pumpattava polttoainetta puolestasi). Näissä osavaltioissa sinun ei tarvitse tiputtaa hoitajaa hänen palvelukseensa, vaikka olen varma, että sitä arvostetaan. En ole varma Oregonista, mutta ainakin New Jerseyssä tiedän, että on laitonta poistua ajoneuvostasi polttoainetta pumpattaessa (oletettavasti hoitajan turvallisuuden vuoksi). Uskon, että nämä lait annettiin 1940-luvun lopulla / 1950-luvun alussa, koska hallituksen mielestä polttoaineen pumppaus oli liian vaikeaa ja vaarallista toimintaa keskimääräiselle autoilijalle. Lakit ovat todennäköisesti pysyneet voimassa, koska niiden kumoaminen merkitsisi suuren määrän kaasuammattilaisten työpaikkojen menetystä. Oregonissa on mahdollista joutua hukkumaan tunnin kuluttua keskellä ei mitään, kunnes huoltoasema avautuu, joten suunnittele eteenpäin.
 • Jos aiot käyttää tutkanpaljastinta, lait vaihtelevat osavaltioittain (suunnilleen samalla tavalla kuin eri maissa Euroopassa). Tutkatunnistimen käyttö on laillista kaikissa osavaltioissa paitsi Virginia ja Washington, DC. Joissakin osavaltioissa ( esim , Minnesota ja Kalifornia) on laitonta asentaa tutkanilmaisin tuulilasista, koska se estää kuljettajan näköä.
Ensimmäinen ja viimeinen lisäyksesi eivät ole eroja. Sama voidaan sanoa Euroopasta. Mukava kohta huoltoasemilla.
@Andra: Tiedän, halusin vain korostaa sitä tosiasiaa, että näitä käytäntöjä ei ole valtakunnallisesti; lait vaihtelevat valtioittain. Hyvä asia kuitenkin.
Siirtyminen olkapäälle auton ohittamiseksi on yleinen tapa Texasissa ja oletettavasti monissa muissa eteläisissä osavaltioissa Yhdysvalloissa, mutta vain kahdella kaistalla. Kiitos-aalto on yleensä kunnossa, jos ohitat toisen auton, kun he siirtyvät puolestasi.
Olen eri mieltä GPS: stä, mutta samasta syystä. Minulla ei koskaan ollut suuria ongelmia ajaessani Yhdysvalloissa, koska jos olisin pitkällä matkalla, suunnittelin reitin. Ranskassa paikallista liikennettä varten sinun on noudatettava seuraavaan suurkaupunkiin viittaavia merkkejä, joskus 50 km: n päässä, vaikka ajaisitkin pari km.
Teksasissa vaaditaan (tai ainakin oli), että kulkevan ajoneuvon ohittaman ajoneuvon on vedettävä oikealle. En ole kuitenkaan koskaan nähnyt sitä missään muualla Yhdysvalloissa.
@JohnFx Luulin, että useimmilla osavaltioilla oli lakeja ajamasta olalla; eikö niin ole TX: ssä?
Teksasin liikennesäännöissä on useita poikkeuksia, mukaan lukien "toisen nopeammin kulkevan ajoneuvon kulkemisen salliminen";
Vaikka Oregon kieltää itsepalvelupolttoaineen, on olemassa joitain alkuperäiskansojen varauksia, jotka sallivat sen, mikä tarkoittaa, että vain 99,99% Oregonin huoltoasemista ei ole itsepalvelua. Yli 40 vuoden aikana yli 600 000 mailissa en ole koskaan jäänyt odottamaan huoltoaseman avaamista. Se tarkoittaa vain sitä, että saattaa olla tarpeen ajaa odotettua pidemmälle päästäksesi avoimelle asemalle. Interstatesin varrella käytännössä kaikki asemat ovat auki ympäri vuorokauden, etenkin lomapäivinä. Yksi voi vapaasti poistua ajoneuvosta polttoainepysähdyksissä, kuten pestä ikkunat tai tutustua lähikauppaan.
#2
+19
Dori
2011-07-01 10:02:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulle nämä ovat kaksi tärkeintä asiaa, jotka kuljettajien tulisi tietää Yhdysvalloissa:

 1. Eri osavaltioissa on erilaiset lait . Kalifornian lain tuntemus ei auta, jos sinut vedetään johonkin muusta 49 osavaltiosta.

 2. Hanki tietosi luotetusta lähteestä vahva>. Siellä on paljon väärää tietoa; ainoa tapa tietää, mitä laissa todellisuudessa sanotaan, on saada se suoraan osavaltiolta.

  Tässä on esimerkiksi Kalifornian virallinen kuljettajan käsikirja risteyksistä (alla korostettu minun):

  • Risteyksissä, joissa ei ole STOP- tai YIELD-merkkejä, hidasta ja ole valmis pysähtymään. Antaudu liikenteelle ja jalankulkijoille jo risteyksessä tai juuri tulossa risteykseen. Myös laskeudu ensin saapuvalle ajoneuvolle tai polkupyörälle tai oikealla olevalle ajoneuvolle tai polkupyörälle jos se saavuttaa risteyksen samaan aikaan kuin sinä.
  • Kohdassa "T" "risteykset, joissa ei ole" STOP "- tai" YIELD "-merkkejä, suostuvat liikenteen ja jalankulkijoiden tielle. Heillä on ajo-oikeus.
  • Kun käännyt vasemmalle, anna ajo-oikeus kaikille lähestyville ajoneuvoille, jotka ovat riittävän lähellä vaarallisuutta. Etsi myös moottoripyöräilijöitä, pyöräilijöitä ja jalankulkijoita. Kun käännyt oikealle, muista tarkistaa, ovatko kadun ylittävät jalankulkijat ja polkupyöräilijät tulossa takana oikealla. Jaetuilla, valtateillä tai moottoriteillä, joilla on useita kaistoja, tarkkaile ajoneuvoja, jotka tulevat mille tahansa ylitetylle kaistalle. Käänny vasemmalle tai oikealle vain, kun se on turvallista.
  • Kun kaikissa kulmissa on "STOP" -merkkejä, pysähdy ensin ja noudata sitten yllä olevia sääntöjä.
  • Jos olet pysäköinyt tien ulkopuolelle tai poistut pysäköintialueelta tms., Anna periksi liikenteelle ennen paluuta tielle.
sama Euroopassa, eri maissa on erilaiset lait (ja ne voivat hyvinkin olla ristiriidassa keskenään tai jopa itsensä kanssa).
Sikäli kuin tiedän, nelisuuntainen stop-merkki on Pohjois-Amerikan erikoisuus. Nämä toimivat yleensä FIFO-jonoina, mutta eivät aina. Esimerkiksi, jos jalankulkija estää ensimmäisenä saapuneen auton, hänen on odotettava, ja kyseisen jalankulkijan rinnakkaiset autot menevät.
#3
+17
Gilles 'SO- stop being evil'
2011-07-20 02:39:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä ei ole asetus, mutta se voi silti olla erittäin tärkeä. Jos poliisi pysäyttää sen, älä ota refleksiä ojentamasta hansikaslokeroon auton papereita varten. Tämän voidaan tulkita tavoittelevan asetta, ja saatat saada ampumisen ennalta ehkäisevästi. Kun olet pysäyttänyt auton, pysy istuimellasi ja pidä kätesi hyvissä ajoin todisteina (ohjauspyörässä).

Katso myös lisää suosituksia Yhdysvaltain poliisi.

"Älä jatka ajamista". Tämä on huolestuttava neuvo, koska jotkut ihmiset pukeutuvat poliiseiksi, jotka ajavat poliisiautolla tavoin ryöstääkseen sinua. Joissakin maissa on suositeltavaa jatkaa ajamista, kunnes olet paikassa, jossa on tarpeeksi todistajia. Voin kuvitella tämän neuvon olevan pätevä myös laajalle levinneessä maassa kuten USA, jossa on paljon autioita paikkoja.
Joissakin maissa todellinen poliisi ryöstää sinut. Näin on tapahtunut kahdelle kaveriporukoilleni Mexico Cityssä.
@hippietrail Tämä tapahtuu myös Yhdysvalloissa, vaikka se tapahtuu yleensä virkamiehen muodossa, joka antaa kuljettajalle mahdollisuuden "välttää pisteitä ja oikeudenkäyntimaksuja" (liikennelainaus sisältää lisämaksuja oikeudenkäyntikuluista, vaikka hylkäätkin oikeudenkäynnin) käteisen maksaminen (joka sitten menee upseerin taskuun). Etkö ole varma, kuinka todennäköisesti he kokeilevat tätä kuljettajasta, joka vierailee toisesta maasta.
@Beofett: Kun ajoin Yhdysvalloissa 21-vuotiaana valkoisena vierailijana köyhästä maasta, poliisi oli yleensä erityisen mukava minulle ja antoi minun päästä eroon paljon.
@hippietrail hyvä kuulla! Meillä on Yhdysvalloissa paljon todella upeita lainvalvontaviranomaisia, mutta valitettavasti vaatii vain yhden huonon, jotta saat todella huonon vaikutelman.
@hippietrail. Hyvä sinulle, kun olet tietoinen etuoikeudestasi. Kokemuksesi Yhdysvaltain lainvalvontaviranomaisten kanssa ei välttämättä ennusta, miten he kohtelevat muita ihmisiä.
FYI: On todella huono idea yrittää lahjoittaa poliisia Yhdysvalloissa. Saat todennäköisemmin lisäongelmia kuin pääset niistä.
@Andra: Yhdysvaltain asukkaana (mutta ei poliisina) lopetan ehdottomasti ajon, jos sinut vedetään yli. Olen kuullut, että jos olet huolissasi siitä, että sinut vetävä auto ei ole todellinen poliisi, vedä yli ja kun upseeri tulee auton luo, rullaa ikkuna alas ja kerro heille huolesi ja pyydä heitä soittamaan toiseen poliisiautoon. Jos jatkat ajoa, todellinen poliisi tulkitsee pakenemaan, oletettavasti siksi, että sinulla on erinomainen pidätysmääräys tai jotain, josta olet paljon enemmän pulassa). Henkilökohtaisesti en ole koskaan, koskaan huolissani tästä ajaessani Yhdysvalloissa.
Hyvä tietää myös: Yhdysvalloissa poliisiauto, joka vetää sinut yli, pysähtyy takanasi, ei edessäsi. Sakkoja ei koskaan anneta paikan päällä, poliisi ei koskaan käsittele rahaa, ja kaikki maksusehdotukset tulkitaan todennäköisesti lahjontayrityksiksi.
Kuten monet muutkin liikennelakit, ylinopeuslippujen maksu vaihtelee myös osavaltioittain. Esimerkiksi ainakin muutama vuosi sitten [oli laillista maksaa virkamiehelle käteisenä pienistä ylinopeusrikkomuksista Montanassa] (http://www.nytimes.com/1989/07/10/us/speeding- on-helppo-ja-melkein ilmainen-montana.html). Virkailija seuraisi sinua jopa läheiselle pankkiautomaatille, jos tarvitset käteistä. Eräs ystäväni, joka asui aiemmin Montanassa, vahvisti tämän. En ole kuitenkaan varma, onko näin edelleen.
@auujay Ainakin kerran, kun väärennettyjen poliisien kohdalla oli erityinen ongelma ihmisten vetämisessä, olen nähnyt paikallisen poliisin (läntisen PA-alueen) televisiossa suosittelevan hidastamista ja 4-suuntaisten vilkkuvalojen kytkemistä päälle sen varmistamiseksi, että poliisi haluaa sinun vetäytyvän mutta jatka ajoa (mitä sinun pitäisi tehdä, jos nykyistä sijaintia ei ole turvallista ajaa yli), kunnes voit vetää myymälän / huoltoaseman pysäköintialueelle todistajien / valvontakameroiden kanssa.
#4
+13
jrc
2012-11-15 22:46:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Seuraava pätee ainakin Kaliforniaan verrattuna Ruotsiin:

 • Kaliforniassa, hallitsemattomissa risteyksissä (ilman liikennettä) opasteet tai signaalit) teoreettisesti "perät oikealla olevalle ajoneuvolle tai polkupyörälle, jos se saavuttaa risteyksen samaan aikaan kuin sinä" ( Ensisijainen oikealle ). Käytännössä suurinta osaa risteyksistä ohjataan kuitenkin pysäytysmerkeillä tai liikennevaloilla, hallitsemattomilla risteyksillä vain hyvin kehittymättömillä alueilla, joilla on vähän liikennettä, mikä tekee siitä enimmäkseen kysymyksen. Ruotsissa sovelletaan samaa "Priority to the right" -järjestelmää, mutta suuri ero on, että monia risteyksiä ei valvota, ja on olemassa muita merkkejä (ensisijainen tie, ensisijaisen tien pää, risteysmuoto ja prioriteetti) ja säännöt ( utfartsregeln , svängningsregeln jne.) kumoamaan oikeanpuoleinen prioriteetti tai muulla tavoin muuttamaan etuoikeutta tekemällä siitä kriittinen ymmärtää ja pitää mielessä "etusija oikealle" koko ajan.

 • Kaliforniassa sinua kehotetaan ajamaan kaistalla, jolla liikenteen sujuvuus on sujuvin, vaikka yleensä sinun odotetaan pysyvän oikealla (jos kaksi kaistaa) tai valitse keskikaista (jos kolme kaistaa). Ruotsissa se on totta, mutta on olemassa tärkeä poikkeus: jos samassa suunnassa on kaksi kaistaa ja nopeusrajoitus on 70 km / h tai pienempi, voit ajaa millä tahansa kaistalla ja saatat jopa kulkea oikealle.

 • Kaliforniassa ei ole ohjeita kun toinen kuljettaja ohittaa sinut . Ruotsissa, jos toinen kuljettaja yrittää ohittaa sinut, vaikka passi olisi väärä tai vaarallinen, sinun on helpotettava passia siirtymällä oikealle. Voit ajaa jopa olkapäälle, jos se on järkevää.

 • Kaliforniassa moottoritielle tultaessa moottoritieliikenteellä on etuoikeus. Ruotsissa, jos olemassa tietty ramppi, kummallakaan puolella ei ole ajotietä. Molemmat osapuolet ovat velvollisia osoittamaan keskinäistä harkintaa sulautumisen yhteydessä.

 • Kaliforniassa sinun on käytettävä turvavöitä koko ajan. Ruotsissa turvavöitä ei vaadita nimenomaan ajoneuvon taaksepäin tai ajettaessa pysäköintialueella, huoltoasemalla jne.

 • Kaliforniassa voit kääntyä oikealle punaisella ("voit kääntyä oikealle, jos kääntämistä kieltävää merkkiä ei ole"). Ruotsissa ei ole tällaista säännöstä, vaikka onkin epäselvä tapaus, jossa se on mahdollista. Jos on merkki "Pysäytä keskisignaali" [Pysäytä signaalille] ja liikennevalo sijaitsee risteyksen jälkeen, valo koskee sinua vain, jos ylität risteyksen. Jos käännyt oikealle, valo ei syty ja saatat tosiasiallisesti kääntyä oikealle punaisella. (Tämä ei ole yleistä.)

Vakavasti? Oikeuden voi siirtää Ruotsissa? Asun Ruotsissa, tyttöystäväni on suorittamassa tenttiään Ruotsissa, mutta en ole koskaan kuullut tätä (OK, asun 650 km päässä lähimmästä moottoritiestä).
Kyllä, Google "ohittamisesta oikealla". Yksi erityisistä poikkeuksista esimerkiksi osoitteessa http://korkortonline.se/teori/omkorningar/ sanoo: "* Sallittu, jos nopeusrajoitus on enintään 70 km / h ja samaan suuntaan on vähintään 2 merkittyä kaistaa *. [Sallittu, jos nopeus on sallittu raja on enintään 70 km / h ja samaan suuntaan on vähintään kaksi merkittyä kaistaa.]
#5
+7
fretje
2011-06-30 19:13:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suurimmassa osassa (Manner) Eurooppaa on etusijalla oikealta tulevalla liikenteellä (risteyksessä, jossa ei ole liikennevaloja), eikä sinun tarvitse välttämättä pysähtyä, kun muuta liikennettä ei näy.

Joten yksi niistä asioista, joiden mielestäni monilla eurooppalaisilla on aluksi vaikeuksia ajaessaan Amerikassa, on se, että risteyksessä, jossa ei ole liikennevaloja, on järjestelmä ensin tullutta palvellaan ensin, ensin PYSÄYTÄ (ilmeisesti - katso kommentit - sinun täytyy pysähtyä vain, kun on stop-merkki). Amerikassa on paljon risteyksiä, joilla on stop-merkki kaikkiin neljään suuntaan, sitten käytetään ensin tullutta palvellaan ensin -järjestelmää. Sitä ei ole Euroopassa, koska sinulla ei yksinkertaisesti ole risteyksiä pysäkkimerkkien kanssa kaikkiin suuntiin (enimmäkseen vain 2 niistä ja päätie on etusijalla). Ainakin en tiedä yhtään.

Sanon aluksi, koska mielestäni se on erittäin hyvä (ellei parempi) järjestelmä kun tottuu siihen . Mutta tällä voi olla myös jotain tekemistä sen kanssa, että useimmat Amerikan risteykset ovat paljon suurempia kuin Euroopassa, joten on yleensä paljon helpompaa nähdä kaikki liikenne eri suunnista.

Oletko varma toisesta kappaleestasi? Kanadassa sinun ei tarvitse pysähtyä risteyksessä, ellei sinulla ole joko jarruvaloa tai stop-merkkiä, enkä ole havainnut mitään erilaista matkoillani Yhdysvaltoihin tai asuessani Chicagossa. [Wikipedia näyttää olevan samaa mieltä] (http://fi.wikipedia.org/wiki/Traffic#Intersections); Siinä sanotaan, että sekä Eurooppa että Yhdysvallat asettavat liikenteen oikealta puolelle hallitsemattomissa risteyksissä, mutta siinä ei mainita mitään pysähtymisestä oletuksena. [Sama kuin Kanada] (http://www.drivingschool.ca/drivereducation/page3.html).
Matthew Read on oikea. Yhdysvalloissa sinun on pysähdyttävä risteyksessä ilman liikennevaloa vain, jos siinä on stop-merkki (tämä on nimenomaan stop-merkkien tarkoitus). Monissa risteyksissä on pysähtymismerkit vain joillakin haaroilla, eikä kaikilla (ts. Nelisuuntainen risteys, jossa vain pohjoiseen / etelään suuntautuvan liikenteen on lopetettava).
@Matthew, @Beofett: Olen ajanut lähinnä San Franciscossa, ja siellä sinun on todella pysähdyttävä jokaisessa risteyksessä. Saattaa olla, että kaikkialla on tosiaankin pysähtymismerkkejä ... Olen ehkä katsonut sitä.
On syytä huomata, että sääntöön "sinun ei tarvitse pysähtyä ilman punaista valoa tai stop-merkkiä" -sääntöön sovelletaan yleensä ajo-oikeuden sääntöjä (esim. Jos siellä on auto, pyörä tai jalankulkija, jolla on oikeus -ylittämättä sinua, et voi kyntää niiden läpi yksinkertaisesti siksi, ettei pysäytysmerkkiä ollut).
Euroopassa (ainakin tiedän paikoissa) stop-merkki tarkoittaa "pysähdy ja anna periksi".Stop-merkit kaikilla neljällä tiellä näiden sääntöjen avulla saisivat kaiken pysähtymään.Yhdysvaltain säännöt ovat erilaiset.
#6
+5
phoog
2015-10-13 01:52:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yhdysvalloissa liikennevalo, jossa on vihreä vasen nuoli, osoittaa "suojatun vasemman käännöksen": saapuvalla liikenteellä on punainen signaali, samoin kuin ristiriitaisilla jalankulkijoiden ylityksillä. Tässä on esimerkki Federal Highway Administrationin artikkelista:

Left-turn traffic signal, location unknown

Euroopassa suuntanuolisignaali ei tarkoita, että vastakkaisella liikenteellä olisi punainen signaali. Se tarkoittaa vain sitä, että voit edetä nuolen osoittamaan suuntaan, mutta sinun on silti annettava etuoikeus tavalliseen tapaan.

Olin kerran Italiassa, käännyin vasemmalle 4-suuntaisessa risteyksessä, jossa liikenne oli ollut kääntyä vasemmalle tai oikealle, koska suoraan edessä oleva katu oli yksisuuntainen katu väärään suuntaan. Tämän osoittamiseksi signaali osoitti vasenta vihreää nuolta ja oikeaa vihreää nuolta. Valitettavasti ärsytin lähestyvää kuljettajaa leikkaamalla hänen edessään. Hän myös ärsytti minua, koska ajattelin, että hänellä oli punainen valo. Vasta muutama hetki myöhemmin tajusin, että olen ollut väärässä ja miksi.

Voin kuvitella, että eurooppalainen kuljettaja Yhdysvalloissa, vihreää vasenta nuolta vastapäätä, autojen lähestyessä autoa. risteyksestä toisesta suunnasta odottaisi todennäköisesti ennen käännyttä vasemmalle, ainakin kunnes oli selvää, että nuo autot pysähtyivät. Kaikkia kyseisen eurooppalaisen takana olevia amerikkalaisia ​​kuljettajia todennäköisesti ärsyttää tällainen käyttäytyminen.

Toinen ero liikennesignaaleihin: Useimmat eurooppalaiset signaalit on suunniteltu siten, että ristiliikenteen signaalia ei ole mahdollista nähdä, mutta tämä on mahdollista useimpien amerikkalaisten signaalien kanssa.

Amerikkalaisissa risteyksissä on tyypillisesti ainakin yksi signaalipää risteyksen toisella puolella. Muiden etujen lisäksi kuljettaja pysähtyy pysäytyslinjalla nähdäksesi, milloin signaali muuttuu, koska signaali on useita metrejä eteenpäin eikä suoraan yläpuolella. Katso esimerkiksi tämä kuva:

Intersection of Randall Road and Fabyan Parkway, Geneva, Illinois, United States

Tämän seurauksena on, että kun odotat punaisella valolla, näet ristiliikenteen signaalin hyvin vinossa kulmassa. Voit yleensä nähdä, mikä lamppu on valaistu etsimällä aurinkovarjoista heijastuvaa valoa. Kun ristiliikenteen valo muuttuu keltaiseksi, voit valmistautua aloittamaan ajon.

Eurooppalaiset signaalit sijoitetaan yleensä vain risteyksen lähelle. Joitakin seurauksia tästä erosta:

 • Euroopassa, kun pysäytät auton pysähtymislinjalla, et näe pääsignaalin päätä (ellei sinulla ole avoautoa tai ehkä aurinkokattoa) . Useimmissa signaaleissa on pieni signaalipää, joka on asennettu matalalle napalle, joten ensimmäisen auton kuljettaja näkee, milloin mennä. (Jos pysähdyt signaalille, josta puuttuu tämä toinen, pienempi valo, ja olet pitkä kuin minä, sinulla on hyvin vaikea nähdä signaalia.) Esimerkki:

Red traffic signal in Paris, France

 • Jos annat auton pysähtyä hieman ohi pysäytyslinjan, olet täysin onnea, koska et näe signaalia lainkaan.
 • Monissa Euroopan maissa on välittömästi vihreää valoa edeltävä signaalivaihe, joka kehottaa kuljettajia valmistautumaan ajon aloittamiseen. Muutama sekunti ennen kuin valo muuttuu vihreäksi, keltainen valo syttyy, joten signaali näyttää sekä punaista että keltaista. Tätä ei tarvita Yhdysvalloissa, koska kuljettajat näkevät, kun signaalit muuttuvat. Esimerkki:

Red-and-yellow traffic signal, location unknown

 • Joissakin Yhdysvaltain risteyksissä valo ei tietenkään muutu vihreäksi heti, kun ristiliikenne saa punaisen valon, koska esimerkiksi vastakkaista liikennettä varten voi olla suojattu vasemmanpuoleinen käännös tai risteys voi olla epätavallisen monimutkainen. Tällaisissa tapauksissa on usein kyltti, jossa lukee "VIIVÄTTYVÄ VIHREÄ" tai "VIIVETETTY VIHREÄ ODOT" mustalla kirjaimella valkoisella pohjalla. Tämän on tarkoitus kertoa kuljettajille, että he eivät ala ajaa, kun ristisignaali muuttuu punaiseksi, ja odottaa kärsivällisesti, että heidän oma valonsa muuttuu vihreäksi.

Delayed green sign on U.S. traffic signal

Kun olin lapsi, minulla ei ollut aavistustakaan, miksi joku voi olla "viivästynyt vihreä" - ajattelin aina, "tietysti se viivästyy; jos vihreä ei odota toisen valon syttymistä muuttua punaiseksi, mitä hyötyä liikennevalosta on? "

Lopuksi viivästynyt vihreä signaali voi olla nuoli, joka osoittaa suojatun vasemman käännöksen. Tässä on esimerkki Harrisonburgista Virginiasta (katso keskustelu hburgnews.com -artikkelista):

Left-turn signal in Harrisonburg, Virginia, United States

(Viiden lampun signaalin yläosassa on pyöreä punainen valo, keltaisilla ja vihreillä nuolilla vasemmalla ja keltaisilla ja vihreillä ympyröillä oikealla.)

ah pelätty vasen kääntönuoli ... pahin keksintö ikinä. se ei tee mitään turvallisuuden vuoksi ja vain hidastaa ihmisten toimintaa. uh.
@sgroves Olen hämmentynyt. Kuinka se hidastaa ihmisten toimintaa?
@sgroves tutkimuksessa tässä kysymyksessä törmäsin muutamaan vasemmanpuoleiseen suuntaan suuntautuvaan signaaliin, joka sallii vasemmalle käännökset, vaikka käännös ei olisi suojattu. Esimerkki on tämän vastauksen viimeinen kuva. On myös uudempi signaali, jonka katsotaan olevan vähemmän epäselvä, ja siinä näkyy vilkkuva keltainen vasen nuoli, kun vasen käännös on sallittu, mutta suojaamaton. Molemmat poistavat ongelman joutua odottamaan huolimatta tulevasta liikenteestä.
olet oikeassa. ongelmana on tietysti se, että suurin osa vasemmasta vilkkuvaloista ei ole kuvaamiasi tyyppejä. toivottavasti tulevaisuudessa heidät muutetaan, mutta ne ovat edelleen huomattavan ärsyttäviä kaikissa yhdysvalloissa. ole varma muista maista.
Ainakin Alankomaissa vasen nuolivalo _tarkoittaa_, että lähestyvä liikenne on punaista, ja jos se on erilaista muualla Euroopassa, niin se on minulle uutinen.
@phoog Missä Euroopan maassa / maissa vasen nuolivalo * ei * tarkoita, että tulevassa liikenteessä on punaista?
@gerrit Ainakin Italiassa, ilmeisesti sen ajo-kokemukseni perusteella.
Belgiassa monissa risteyksissä on liikennevalot "kadun toisella puolella" kuten Yhdysvalloissa.Ei niin Alankomaissa.Olen ajautunut noin 10 maassa (Yhdysvalloissa, Kanadassa ja useissa Euroopan maissa) ja enimmäkseen se käyttää järkeä.Hah, vanhat hyvät ajat, kun Belgiassa heillä oli 3-kaistaiset tiet.Yksi kumpaankin suuntaan ja keskikaista ... katso kuka pelkää ensin!
#7
+1
Piotr Dabkowski
2017-11-30 03:19:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kaliforniassa (ja mahdollisesti joissakin muissa osavaltioissa) on yksi outo asetus, jonka mukaan ajotieltä alkaa tie, joten ole varovainen pysäköidessä. Lakit ovat erittäin tiukkoja ja se maksoi minulle 110 dollaria, koska autoni oli hieman päällekkäinen reunakiven (50 cm!) Kanssa. enter image description here

eikö SFMTA-sääntö ole pysäköinti jalkakäytävän punaisella maalatulle alueelle?
Kyllä, tämä on ehdoton sääntö.Kaikilla ajotieltä ei kuitenkaan ole punaisia reunakiveyksiä, ja ajotie määritellään reunakivien väliseksi alueeksi.EU: ssa tämä ei ole niin tiukkaa - kukaan ei välitä reunakiveyksistä - ja niin kauan kuin jätät tarpeeksi tilaa kansalle jättää kaikki on kunnossa.
Tämä vaihtelee myös suuresti osavaltioittain.Baltimoressa, missä vartuin, ei ollut laitonta pysäköidä ajotieltä eteenpäin, ellei sitä ole nimenomaan rajoitettu kyltillä tai jos se on maalattu.
#8
-1
Andrew Ferrier
2012-09-16 22:02:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Korjattu : Hyvä kysymys, mutta oletuksesi on osittain virheellinen: Yhdysvalloissa ei ole keep-your-lane -järjestelmää monissa osavaltioissa , paitsi missä merkit osoittavat nimenomaisesti , mutta eivät kaikki. Monet kuljettajat ajavat tällä tavalla, mutta itse asiassa sinun pitäisi käyttäytyä samalla tavalla (vaikkakaan ei identtisesti) kuin miten teet Euroopassa: pysy oletuksena oikealla (tai vasemmalla) siirtymällä vain ohittamaan. .

Tämä Wikipedia-sivu ja tämä sivu tiivistää lait osavaltioittain.

Tämä vaihtelee osavaltioittain ja myös tiellä olevien kaistojen lukumäärän mukaan. http://www.dmv.ca.gov/pubs/hdbk/traffic_lanes.htm#choose_lane sanoo nimenomaisesti "Älä kutoa sisään ja pois liikenteestä. Pysy yhdellä kaistalla niin paljon kuin mahdollista". Verrattuna Australiaan, jossa on selkeä "Säilytä vasemmalle ohittamisen" -sääntö, suurin osa Yhdysvalloista on pitkälti pidä kaista -järjestelmääsi - ainakin teillä, joilla on yli 2 kaistaa.
Doc, otan sen takaisin. Kaivautuessasi syvemmälle näyttää siltä, ​​että olet oikeassa "kaikkein" karsinnassa, vaikka joissakin osavaltioissa on silti vain vasemmalle kaistalle ohittamista varten -järjestelmä. Tämä sivu tekee melko hyvän työn tiivistääkseen tämän: http://www.mit.edu/~jfc/right.html. Siitä huolimatta on syytä huomauttaa, että olen nähnyt "Stay in Lane" -kylttejä ajoittain moottoriteillä. Mietin nyt, mitä heille on tarkoitettu ... jos pysyminen kaistalla on oletusarvo.
"Pysy kaistalla" - tai "Älä ohita" -merkit ovat yleensä lyhytaikaisia ​​ohjeita, yleensä pisteessä, jossa edessä oleva tie tekisi kaistanvaihdon jostain syystä vaaralliseksi. esim. tunnelin, tienrakennusten tai äkillisten kaistan suunnanmuutosten läpi. Näiden merkkien mukana tavallisesti kulkevat kaistojen väliset viivat muuttuvat kiinteiksi viivoiksi kuvaamaan, etteivät ne muutu niiden välillä.
Poistaminen tekee vastauksesta täysin luettavissa. Älä ylitä tavaraa: muokkaa vain poistaaksesi virheelliset tiedot. Sinun pitäisi optimoida rajattomalle määrälle ihmisiä, jotka saattavat lukea vastauksesi tulevaisuudessa, ei niille harvoille ihmisille, jotka ovat saattaneet lukea sen alkuperäisen ja lopullisen version välillä 29 minuutissa. Jos nuo ihmiset haluavat tietää, mikä muuttui (ja melkein varmasti eivät ole), he voivat tarkastella muokkaushistoriaa.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...