Kysymys:
Pitääkö sinun toimittaa matkareitti saadaksesi Venäjän viisumin? Ja onko sinun pitäytyä siitä kiinni?
hippietrail
2011-06-25 14:24:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Uskon, että joissakin maissa viisumin saamiseksi sinun on toimitettava aiottu matkareitti. Olen melko varma, että olen kuullut Venäjän olevan tai ollut aiemmin sellainen maa.

Mitä itsenäiset matkustajat tekevät? Olen ajatellut vaellusta koko Venäjällä ilman tarkkaa suunnitelmaa, ja ystäväni on halunnut tehdä matkan Venäjän yli myös ilman tarkkaa suunnitelmaa. onko meillä paljon byrokratiaa, jonka kanssa meidän olisi kohdeltava? Vai onko se vain virallista puhetta / byrokratiaa, jossa he tekevät siitä monimutkaisen, mutta käytännössä se osoittautuu helpoksi?

tehnyt tämän vielä? Kiinnostuuko sinusta, saitko ystäväsi saamaan sinulle kutsun, vai käyttikö lopulta yritystä? :)
@Mark Mayo: Ei, en ole sen jälkeen oppinut [toisesta kysymyksestä] (http://travel.stackexchange.com/questions/295/can-i-apply-for-a-russian-visa-from-the-republic-of -georgia), että en voi edes hakea Venäjän viisumia ennen kuin palaan Australiaan, joka voi olla kuusi kuukautta tai enemmän ...
Voi kyllä, hakeminen omasta maastasi tai asuinmaastasi on tuskaa - olin iloinen, että asuin tuolloin Lontoossa, koska en ole vieläkään * kuullut Venäjän Wellingtonin suurlähetystöstä ...
Kolme vastused:
#1
+15
Mark Mayo
2011-06-26 23:27:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Itse asiassa on olemassa kolmas, harvinaisempi vaihtoehto. Mutta se on vaihtoehto, jolla olen tällä hetkellä.

Jos matkasi kestää yli 30 päivää, et voi käyttää turistiviisumia - koska se on enimmäispituus, etkä voi pidentää

Voit kuitenkin hakea yritysviisumia ja sinulla on täydet oikeudet sanoa, että se on tarkoitettu matkailuun. Sain yritykseltäni tukikirjeen (huolimatta siitä, että sanon, että menen vain turistina) ja työskentelin visatorussia.comin kanssa varmistaakseni, että minulla on kaikki yksityiskohdat, ja voila, 3 kuukauden kaksinkertainen Venäjän Business Visa!

Se aiheutti raja kaverille hieman hämmennystä, mutta nopea puhelu ja hän oli siitä melko tyytyväinen.

Tarvitset jälleen kutsukirjeen (visatorussia voi auttaa sen kanssa), ja määrität karkean reitin (sanoin juuri ne viisi suurta kaupunkia, joissa toivon vierailevani), mutta nämä eivät mene viisumiin, eikä sinun tarvitse noudattaa sitä. Kuten kuitenkin mainittiin - jos olet missään paikassa yli muutaman päivän, sinun on rekisteröidyttävä hotelliin tai asuinpaikkaasi. Jälleen visatorussia auttaa selittämään kaiken tämän.

Onnea!

Hei, ihmettelit kuinka luotettava visatorussia on? Ja ihmettelen, onko tämä edelleen ajan tasalla 15.2.2016. Kiitos
@KФ Minulla ei ollut ongelmia. En ole ollut Venäjällä sen jälkeen, joten voi vain olettaa, että se on edelleen tarkka.
Kaikille uteliaille visatorussia on luotettava ja näyttää siltä, ​​että heillä on suuri asiakastuki. Pudotin viisumihakemuksen (visatorussia-tositteella) konsulaattiin ja sain venäläisen viisumini viikkoa myöhemmin. [02.03.2016]
@MarkMayo: Tiedän, että se on nyt muutama vuosi sitten, mutta kuinka kallista oli saada tämä viisumi? Minkä rajan ylitit?
@hippietrail Vaihdoin Ivalosta Suomesta Murmanskiin Venäjälle (Noin 2 viikkoa ennen kuin tämä sivusto tuli julkiseen beta-versioon!). En muista elämästäni, mitä se maksaa, mutta tein sen Venäjän konsulaatissa Lontoossa.
Palasin juuri matkalta. Tässä on joitain tietoja (ranskalainen pov): Kutsu visatorussian kanssa maksaa 40 euroa. Jos aiot yöpyä yli 7 arkipäivää, sinun on ilmoitettava yöpymispaikka (virallinen lomake on olemassa). Jos asut hotellissa, he tekevät tämän automaattisesti puolestasi. Jos päätät yöpyä ystävien / Airbnb: n luona, heidän on tehtävä se puolestasi. Visatorussia ehdottaa tätä palvelua 50 euron hintaan (melko kallis sen arvoiseen hintaan).
#2
+12
VMAtm
2011-06-25 16:33:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa ongelman ratkaisemiseksi:

Saat kahdenlaisia ​​viisumeja: turistiviisumi ja yksityinen viisumi.
Tärkein ero niiden välillä on kutsumuoto. :

  1. Turistiviisumia varten sinun on annettava hotellikuponkeja koko Venäjällä olemisen ajaksi. Kun aiot matkustaa, on erittäin kallista maksaa hotellista, jossa et aio yöpyä. Joten en suosittele sitä.
  2. Yksityisen viisumin saamiseksi ystäväsi on saatava ja lähetettävä sinulle kutsu. Virallisesti asut ystäväsi kotona. Sitä ei tarkasteta säännöllisesti, vaan hanki aina paluuliput itse, ja kaikki on kunnossa ( katso myös tämä vastaus, jos aiot yöpyä yli 3 kuukautta).

Lisätietoja löydät täältä. Kutsun saamiseksi ystäväsi on otettava yhteyttä paikalliseen FMS: ään Venäjällä.

Muualla minua on suositeltu hankkimaan kolmas viisumityyppi, yritysviisumi. Haha, juuri se mitä Mark sanoo vastauksessaan ...
#3
+4
rozwal
2013-05-10 07:33:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mielestäni yritysviisumit ovat loistava vaihtoehto, vaikka niiden hankkiminen onkin kalliimpaa.

Tärkeää on huomata, kuten Mark Mayo jo ehdotti, että olet olet oikeus tehdä turistimatkoja yrityksesi viisumin kanssa, heti kun hankit sen. Vaikka konsulaatit vaativat kutsukirjeitä (LOI) venäläiseltä yritykseltä, sinun ei tarvitse käydä tässä yrityksessä ollessasi Venäjällä tai vastaavaa. Sinun ei myöskään tarvitse näyttää liikemieheltä;) Normaalisti maksat toimistolle, joka järjestää sinulle LOI: n venäläiseltä yritykseltä, ja olet hyvä hakemaan. Koska viisumin myöntää konsuli, rajaväestöillä ei ole oikeutta kyseenalaistaa sitä.

Aikaisemmin matkustin Venäjän kautta yhden vuoden monikertaisen viisumin avulla. Matkustin Venäjälle Abhasiasta jalkaisin 25-vuotiaalla reppulla, eikä yritysviisumistani kysytty.

Toinen asia on rekisteröinti. Jos muistan oikein, jos oleskelet yli 3 päivää tietyssä paikassa, sinun on rekisteröidyttävä itse kyseiseen paikkaan. Tämän tekee hotelli, jossa asut. Entä jos olet itsenäinen matkustaja? Voit ilmoittautua kenen tahansa omakotitaloon postitoimistoon, kunhan kyseinen henkilö omistaa paikan. Viime kerralla ilmoittautuin ystäväni luona Cherkesskiin 2 tai 3 kuukaudeksi (sic!), Vaikka jäin sinne vain 1 tai 2 päiväksi. Sain paperilipun, jossa ilmoitettiin rekisteröintini. Ainoa mitä minun piti tehdä myöhemmin, on väittää, että en asunut missään muualla kuin 3 päivää, mikä tekisi minun vaativan uuden rekisteröinnin mitätöimään edellisen.

Jos haluat majoittua hotellissa, myöskään ole ongelma. Voit näyttää heille yksityisen rekisteröinnin, joka on edelleen voimassa, ja kertoa heille, ettet tee uutta. Niin kauan kuin et ole pitkään heidän kanssaan, siinä ei pitäisi olla mitään ongelmaa. Vaikka olet kaukana rekisteröintipaikastasi, voit sanoa, että olet matkalla ja että palaat pian ystäväsi luokse. Mutta yleensä kukaan ei pyydä sinulta rekisteröintiäsi. Silti on hyvä olla sellainen joka tapauksessa! Kun lähdin Venäjältä, kukaan ei pyytänyt minulta sitä. Luin kuitenkin raportteja siitä, että ihmisiltä pyydettiin joskus rekisteröintiä maasta poistuttaessa.

Matkustin Mustasta merestä Kaspianmerelle ja takaisin kaikkien Kaukasian tasavallan läpi, mikä tarkoittaa, että ylitin lukuisia sisärajatarkastuksia, ja FSB kuulusteli minua jopa muutaman minuutin ajan. Ingerin ja Ossetian raja). Viisumikysymystä ei koskaan nostettu esiin. Joten älä huoli matkustamisesta itsenäisenä matkustajana, jolla on yritysviisumi Venäjällä!

Maanantaina minun pitäisi saada uusi Venäjän viisumi, tällä kertaa 3 kuukauden kaksinkertaisen maahantulon viisumi, ja olen poissa käytöstä hitchhiking taas Venäjän kautta. Teen saman, rekisteröin aikaisin jo pitkään jonnekin, ts. CSeriin, enkä enää vaivaudu.

Onnea!Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...