Kysymys:
Kuinka matkustat maahan, jossa on eri valuutta, kuinka sinun pitäisi ottaa rahasi?
Darren Kopp
2011-06-22 01:31:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Äskettäin vaimoni ja minä matkustimme Italiaan ja ennen lähtöä saimme noin 85% rahastamme matkasekkeihin ja loput 15% käteisenä. Kun saavuimme sinne, kukaan ei ottanut matkasekkejämme, ja monissa paikoissa ei hyväksytty luottokortteja. Lopulta löysimme joitain valuutanvaihtopaikkoja, jotka veisivät matkasekit ja antaisivat meille euroja, mutta 7-15%: n maksulla, mikä ei todellakaan ollut kovin hauska yllätys.

Vaikka minusta tuntui, että matkustussekkien käyttäminen on turvallisempaa, näyttää siltä, ​​että niitä ei oikeastaan ​​hyväksytty (tavallinen selitys on petos). Joten kysymys kuuluu, onko paras vaihtaa valuuttasi vain kotona ja pitää se kaikki mukanasi matkoilla vai onko käteisen kuljettamiseen muita vaihtoehtoja, jotka ovat turvallisempia ja kustannustehokkaampia?

Vastaus riippuu siitä, mihin maahan matkustat, minkälaisia ​​asioita ostat, kuinka kauan matkustat jne.
@Joel oletamme loman pituuden.
@Darren: Vastaus riippuu siitä, kuinka kauan "loma pituus" tarkoittaa sinulle \ -:
@hippietrail alle kuukaudessa, mutta todennäköisesti lähellä kahta viikkoa
Matkasekit voivat olla tuskaa, olen nähnyt ystäväni käyvän läpi monen päivän koettelemuksen yrittäen maksaa ne Filippiineillä. Minulla ei ole aavistustakaan, mikä on niiden vetovoima. Onko kyky peruuttaa ne? Eivätkö varmasti voi olla emissiota ja lunastaa palkkioita?
Matkasekit ovat toisesta aikakaudesta. Ne ovat nyt enimmäkseen vanhentuneita; korvataan pankkiautomaatilla.
@Jacco: Riippuu maasta.
@Andrew Grimm, se mitä minulle kerrottiin, useita kertoja. Toistaiseksi en ole löytänyt maata, jossa olisi * mukavampaa tai halvempaa käyttää matkatarkistuksia; Ei Itä- tai Länsi-Afrikan maissa, ei Etelä-Afrikassa. Ei Kaakkois-Aasiassa, ei Venäjällä tai sen etelärajaa halaavissa valtioissa, ei Kiinassa eikä Mongoliassa. Ei Etelä-Amerikan länsiosissa. Eikä Magrebissa tai Arabiemiirikunnissa. Joten jos on vielä maita, joissa matkasekit ovat mukavampia kuin pankkiautomaatti, * nimeä nämä maat! * Yleinen ei-todennettavissa oleva oneliner ei muuten ole kovin hyödyllinen.
@Jacco: Ajattelin Japania, mutta se johtuu vain lukemastani, eikä henkilökohtaisesta kokemuksesta.
@AndrewGrimm: for Japan, sinun tarvitsee vain löytää 7-11 (kaikki ovat ohitse!) Ja käyttää yhtä siellä olevista pankkiautomaateista, sillä ne ottavat länsimaisia ​​kortteja.
Minä kerron sinulle, kuinka EI saa tehdä sitä - unohtuneena Uzbekistanin valuutan pankkitase taskussa ja sen löytäminen, kun Tadžikistanin rajavartijat etsivät sinua. Vain lievästi hankala ...
Matkasekit ovat menneisyyttä, tämän lisäksi ne ovat kalliita. Käytä ennakkoon maksettuja valuuttakortteja TC: n sijaan. Pankkiautomaateista on tullut suosittu ja paljon halvempi vaihtoehto. Käteisvarojen kantaminen on hyvää, mutta jotkut valuutanvaihtotoimistot ovat vaihtelevia, mikä voi johtaa kohtalokkaisiin vaihtokursseihin.
En ole koskaan nähnyt sekkiä elämässäni, kotimaassani ja joissakin maissa.
VTC niin laaja kuin liian monta muuttujaa (muun muassa lähtömaa, pankki, kohdemaa), joilla on paljon vaikutusta vastaukseen.
Salausvaluutat, Bitcoin.
@fkraiem ja kaikki muut, jotka äänestävät sulkemisesta: tämä on äärimmäisen hyödyllinen kysymys, ja suljamme säännöllisesti muut kysymykset kopioina.On mahdollista, että uudet vastaukset ovat edelleen arvokkaita.Olen samaa mieltä siitä, että kysymys on laaja, mutta se ei selvästikään ole liian laaja vastaamaan, koska siihen on paljon vastauksia.Minusta on haitallista sulkea tämä.
22 vastused:
#1
+120
Gagravarr
2011-06-22 01:38:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulen, että nykyinen tavanomainen ratkaisu on saada maksukortti (tai jos luottokortti puuttuu), jolla on alhaiset / ei ulkomaiset maksutapahtumat ja käteisnostomaksut. (Isossa-Britanniassa Halifax Clarity -kortti on paras tähän tarkoitukseen tällä hetkellä.) Ei liikaa ongelmien yhteydessä, mutta älä usko, että voit tehdä sen liian usein, koska et välttämättä aina löydä käteisautomaattia sijainnistasi riippuen.

Kannattaa saada vähän valuuttaa ennen lähtöäsi (jos sinulla ei ole sitä jäljellä toisesta matkasta), joten voit ostaa kahvia odottaessasi, että kaikki, jotka nousivat koneesta nopeammin kuin sinä, lopetat pankkiautomaatin käytön satamassa / lentokentällä / station!

Muokkaa : Koska olet sanonut olevasi Yhdysvalloissa, en voi ehdottaa sinulle parasta korttia välttääksesi / minimoidaksesi ulkomaiset maksut , mutta kysyminen personal finance SE -sivustolta on todennäköisesti paras veto selvittääksesi mikä kortti on.

Oletko koskaan törmännyt ongelmiin pankkiautomaattien skimmerien kanssa?
Minulla on @Darren, mutta he yrittivät käyttää yksityiskohtia vilpillisesti useita kuukausia myöhemmin. Ehdotan itsenäisen matka- / maksukortin hankkimista ja peruuttamista, kun palaat kotiin. Huomaa, että et ole vastuussa vilpillisistä tapahtumista, huolenaihe on kortin peruuttamisesta ulkomailla aiheutuvien haittojen vuoksi. Monet oppilaitokset kiertävät tämän yön yli lähettämällä sinulle uuden kortin omakustannushintaan - josta on kysyttävä, kun haet.
Yhdysvalloissa Internet-pankilla ei ole pankkiautomaattimaksuja (ja se jopa palauttaa osan toisen pankin maksuista). Käytin heidän korttiaan useissa maissa matkustaessani (Aasiassa, Euroopassa), en ole koskaan ongelma. Joissakin maissa saattaa olla syytä hankkia ** kaksi ** pankkiautomaattikorttia sekä MasterCard- että Visa-verkoille. Jos yksi ei toimi, toinen todennäköisesti. Skimmerit eivät ole tehokkaita, jos peität aina nastasi kirjoittaessasi sitä (90% ihmisistä ei).
Haluan, että minulla on jonkinlainen turvaverkko, kun tajusin, että matkustin ulkomaille täsmälleen yhden käteislähteen, pankkiautomaattikorttini. Joten nyt varmistan, että minulla on vähän Yhdysvaltain käteistä, esimerkiksi sata dollarin seteli, joka voidaan vaihtaa pankissa, ja toinen luotto- tai pankkiautomaattikortti, jonka tunnen PIN-koodin. Se ei tarvitse hyviä hintoja, koska sitä käytetään vain hätätilanteessa, enkä pidä sitä ensisijaisen pankkiautomaattikorttini kanssa.
Muista, että jos saat käteistä luottokortilla, sinulta veloitetaan yleensä korkoa siitä hetkestä, kun nostat
Totta, mutta korot käteiseltä nostetulta 12 tunnilta, joka kuluu verkkomaksun tekemiseen noston kattamiseksi, on melkein nolla :)
http://cardsfortravel.com/ on hyvä resurssi matkustamiseen sopivien luottokorttien löytämiseen. Löysin Chase Sapphire- ja Marriott-korttini tämän verkkosivuston kautta, eivätkä molemmat tarjoa ulkomaisia ​​maksutapahtumia.
Sen lisäksi, mitä @Casebash sanoi, luottokortit veloittavat käteisnostoista usein korkeamman koron kuin ostot. Jos kortilla on jo saldoa, tiedän, että CC-yhtiö ei maksa loppusummaa kronologisessa järjestyksessä, vaan maksaa ensin saldon halvimman koron osan ja jättää kyseisen kalliin käteisnoston kortille. viimeinen dollari saldosta tyhjennetään.
Se riippuu korttisi myöntäneestä maasta, monissa paikoissa he ovat sivistyneitä ja maksavat ensin kalleimman palan!
saksalaisille: ei ulkomaisia ​​tapahtumia ja käteisnostomaksuja: DKB, comdirect
Paras kortti Yhdysvalloissa ulkomaisten pankkiautomaattien (tai minkä tahansa pankkiautomaatin) käyttämiseen on [Schwab Bank] -kortti (http://www.schwab.com/public/schwab/banking_lending/checking_account). Maksuton tapahtumista ja rajoittamattomista alennuksista mistä tahansa pankkiautomaatista maailmanlaajuisesti.
Haluaisin lisätä Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, että on avautumassa paljon uusia "pankkeja", jotka tarjoavat Mastercard-valuuttakursseja ympäri maailmaa matkustamiseen.Olen käyttänyt "Monzoa" paljon kertoja ja se toimii fantastisesti, mutta monet toimivat samalla tavalla.
-1
Vaikka olen samaa mieltä vastauksesta, on hyvä tuoda tarpeeksi käteistä paikallisessa valuutassa päästäksesi välikohteeseen ja ehkä hieman ylimääräistä kotivaluuttasi varmuuskopiona.Vaikka on erittäin harvinaista, voi olla tehostettuja lentokenttiä ilman pankkiautomaattia (mikä sinulle ei tapahdu), mutta joskus luottokortit eivät välttämättä toimi.Sitten voit soittaa pankkiin, he ratkaisevat ongelmasi (nopeasti tai yhden päivän afaikissa).Et halua olla lentokentällä tänä ajanjaksona, eikö niin?(on myös kansainvälisiä lentokenttiä, jotka sulkeutuvat yöllä)
#2
+102
Kate Gregory
2011-06-22 01:55:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Soita pankkiin ennen lähtöä. Haluat ilmoittaa heille, että käytät luotto- tai maksukorttejasi ulkomailla, jotta et aiheuttaisi petosilmoituksia. Kysy sitten heiltä, ​​onko määränpäässäsi verkko, johon liittyy pienempiä maksuja. Esimerkiksi pankkini antoi minulle tiettyjen pankkien nimet Englannissa, Italiassa ja Saksassa ja kertoi minulle, että jos käytän pankkiautomaatteja näissä pankeissa, minulta ei veloiteta ylimääräisiä palvelumaksuja. Erittäin rauhoittava.

Jos olet menossa syrjäiseen paikkaan, kuten pienelle saarelle, tarkista online-oppaista, ovatko pankkiautomaattien rahat loppuneet. Jos on, 100 dollarin tuominen ulkoiseen valuutaan, jonka he hyväksyvät (Yhdysvaltain dollaria Fidžillä, esimerkiksi Chilen pesot Pääsiäissaarella), jonka voit saada parhaimmillaan matkalla toisessa maassa), on hyvä varmuuskopio. Älä yritä hankkia valuuttaa etukäteen, koska et todennäköisesti käytä sitä.

Joo, minulla oli ongelmia tämän kanssa Ranskassa. Loppujen lopuksi jouduin soittamaan matkapuhelimelleni UK 0870 -numeroon 30 minuutiksi, kun se lajiteltiin. Puhelinlasku oli ilmiömäinen.
Yksi asia tähän lisätään: jos kyseessä on yhteinen tili eikä toinen kortinhaltija ole matkalla kanssasi, ilmoita siitä myös pankille! Muuten saatat huomata, että korttisi käyttö kotimaassasi estää tilisi.
Tiedän ihmisiä, jotka tekivät tämän ja silti korttinsa pysäytettiin. Joillakin pankeilla on automaattinen järjestelmä, eikä huomautuksen lisääminen tilille estä ongelmaa.
@Liam Voisitko mainita nuo pankit?
#3
+30
Raj More
2011-06-22 05:32:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vastaukseni on Eurooppakeskeinen:

Olemme tottuneet Yhdysvaltain pankkeihin, jotka antavat sinulle magneettiraidalla varustetun maksukortin. Luottokortit ovat samalla tavalla. Joillakin näistä luottokorteista on siru, ja melkein mikään niistä ei vaadi nastaa luottokorttina käytettäessä.

Toisaalta, kun lennät / purjehdit / uitit lammen yli Eurooppaan, lähes jokainen paikallisella kortilla on siru ja tappi.

Useimmat eurooppalaiset kaupat hyväksyvät Yhdysvaltain luottokortit. Pystyin ostamaan ruokaa, päivittäistavaroita jne. Käyttämällä Yhdysvaltain luottokorttini.

Juna- tai bussilippujen myyntiautomaatit, muut automaattiset koneet, pienkaupat jne. Edellyttävät sirua ja tappi. Chipin ja Pinin puuttuminen sai minut odottamaan jonoa ostamaan lippu 80 minuutiksi Pariisin Gare du Nordista, ja tuskin sain junani kiinni.

Nyt poissa käytöstä: Travelex Cash Passport, joka on siru nastalla suojattu on hyvä idea, mutta se maksaa paljon. Jos lataat sen pienin välein, he voivat veloittaa sinulta vain noin 14%.

Voit myös avata ulkomaisen tilin, mutta olen kuullut, että tällaista tiliä pidetään yleensä IRS: n punaisena lippuna. audit.

Lue tämä hyvin valaiseva ketju, jonka Joel Spolsky aloitti.

Valitettavasti Travelex lopetti kassapassin toukokuussa 2013.
Ja Yhdysvallat lisäsi lopulta Chipin.Mutta emme lisänneet PIN-koodia, joten se on chip-n-sig luottokorteille ja chip-n-PIN pankkikorteille (ne olivat aiemmin PIN-koodeja).Maksukortit ovat yleensä Visa tai Mastercard.Kaikkien kauppiaiden vaikea siirtyä muuntamiselle oli lokakuu 2015, joten luonnollisesti noin puolella kaikista yhdysvaltalaisista yrityksistä on se.Tunnet meidät, joka tunnetusti saapuu myöhään sotaan ...
No, tietysti emme voi oppia mitään ihmisiltä, jotka eivät edes ymmärrä mailia, puntaa, gallonaa ja Fahrenheitia!Jotkut heistä eivät edes ymmärrä englantia!
#4
+19
Nikolay Piryankov
2011-06-22 01:38:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se, mitä teen nyt ja se on toiminut todella hyvin muutaman vuoden ajan, on suunnitella keskimäärin kuinka paljon tarvitsen, jätä kaikki pankkitilille viisumikortilla (maestro ei aina toimi).

Vedän sen sitten vain 2/3 kerralla.

Turvallista, kätevää, helppoa ja halpaa.

Viisumi on yleisesti hyväksytty kokemukseni mukaan. Vain Venäjältä löysin paikkoja, joissa he hyväksyivät Maestron, missä he eivät hyväksyneet Visaa.
@Jacco Löydät sen myös (ainakin) Alankomaissa ja Saksassa.
#5
+18
Rodolfo
2011-06-22 01:56:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se riippuu todellakin paitsi siitä, mihin olet menossa, vaan myös siitä, mihin olet tulossa. Otan yleensä mukanani tarpeeksi rahaa maksamaan kaikesta mitä tarvitsen kolmen ensimmäisen päivän aikana. Loput rahani yritän saada luottokorteillani ja yritän yleensä kuljettaa kahta niistä, yritä aina maksaa hotellista, autosta ja muusta vastaavasta ennen matkan aloittamista. Ainakin tässä tapauksessa voit nukkua ensimmäisen yön. Yritä saada rahaa maan valuutassa välivaluutan sijaan kaksinkertaisten maksujen välttämiseksi. Yritä myös olla tekemättä rahanvaihtoa lentokentällä. Jos mahdollista, ei edes hotellissasi. Nämä ovat kaksi, jotka veloittavat korkeimmat maksut. Suurin osa Yhdysvaltain luotto- tai maksukorteista ei ole ns. "Älykortteja" tai "sirukortti". Tämä oli minulle ongelma joissakin paikoissa Ranskassa jo vuonna 2004, jolloin en voinut ostaa viime hetken matkamuistoja, yritän myös olla saamatta rahaa takaisin maalta. Yleensä yritän käyttää ne kaikki, mutta jos en pysty, yritän maksaa joistakin satunnaisista hotelleista tällä rahalla. Voit aina yrittää maksaa osan hotellistasi paikallisella käteisellä ja osan luottokortilla, jos et ole maksanut etukäteen.

Haluan tuoda kotiin pienen paikallisen valuutan, etenkin kolikot. Se on erittäin hyödyllinen ensi kerralla, jolloin saat juoman tai matkalaukun lentokentältä, jos saavut väsynyt etkä löydä pankkiautomaattia. Se tekee myös ihanan "Palaan jonain päivänä takaisin" -esineen pitämään talosi ympärillä. Vain 5 tai 10 dollarin arvoinen on kaikki ero.
#6
+17
Michael Teper
2011-06-22 01:40:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luottokortit ovat melko turvallinen menetelmä, kun ne hyväksytään. Huomaa kuitenkin, että kun säästät vain harvoille luottokorteille, valtaosa veloittaa sinulta konversiomaksun jokaisesta tapahtumasta (noin 2% -5%).

Maksukortin käyttäminen ja rahan ottaminen osoitteessa ATM tarvittaessa on toinen vaihtoehto (vaikka ATM-verkko saattaa taas rajoittaa sinua). Siellä on myös maksuja, mutta ne eivät yleensä ole niin kauhistuttavia kuin erilliset pörssit.

Saatat myös huomata, että turistiansoista poissa olevat pankit antavat paremmat valuuttakurssit.

Kokemukseni mukaan , kun matkustat ensimmäisen maailman maahan, olet turvallinen ottamaan noin 20% käteisellä satunnaiskulujen varalta, täyttämällä loput debit-nostoilla ja luottokorteilla, jos saatavilla.

Muista soittaa luottokortillesi yritys ja pankki ennen lähtöäsi ja ilmoita heille matkapäiväsi. Se säästää sinulle epämiellyttäviä hetkiä pankkiautomaatin edessä tai ravintolassa, kun tapahtumasi hylätään.

Lopuksi, ole tietoinen maksukorttisi päivittäisistä ja kertaluonteisista nostorajoista. Maksujen takia saatat haluta nostaa enimmäismäärän, ja jos maksusi on liian alhainen, ja jos voit nostaa korkeintaan enintään kerran päivässä, käteisen saanti voi olla rajoitettu. Kun soitat pankkiin, tiedustele myös näistä rajoituksista ja katso, voitko nostaa niitä tarvittaessa.

#7
+15
VMAtm
2011-06-22 01:40:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensinnäkin, tarkista ensisijainen maksutapa maassa, johon aiot. Tarkista myös tapa vaihtaa rahasi isäntämaan valuutaksi.

Kun käytät pankki- tai luottokorttia, muista, että se voi rikkoutua tai yksinkertaisesti lakata toimimasta, ja sinulla on oltava rahaa käteisvarojen ratkaisemiseksi.

#8
+15
Sparkle
2011-06-29 05:05:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haen aina erilaisia ​​rahastotyyppejä. Minulla on kaksi erilaista luottokorttia, joista toinen on myös maksukortti. Minulla on jonkin verran kotivaluuttaa ja yritän hankkia jonkin verran valuuttaa maalle, johon matkustan, ennen kuin menen maahan.

Minulla on ollut vaihtelevia tuloksia vaihdon kanssa. Kotimaassani Australiassa he veloittavat paljon maksuja valuutan muuntamisesta ja yleensä antavat sinulle huonon kurssin, etenkin lentokentällä (muuntomaksu ja prosenttiosuus summasta ja huono siirtokurssi). Muissa maissa olen huomannut saaneeni erinomaiset muuntokurssit ja lentokenttä ei eronnut kaupungista. En ole koskaan käyttänyt matkasekkejä itse, mutta olen kuullut heikosta muuntokurssista.

Sinun on todella tehtävä päätös sen mukaan, mihin olet menossa. Suurkaupungit tarkoittavat yleensä, että kortit ovat hyviä ja paljon vaihtoa, pienemmät kaupungit tarkoittavat vain käteistä ja joskus varmista, että sinulla on pienempi seteli.

Ole varovainen, että joissakin maissa rahaa on vaikea muuntaa muissa maissa. Vietnamin dongia ei hyväksytä monissa paikoissa vaihtoon. Hyväksy, että menetät rahaa vastineeksi.

#9
+14
vartec
2012-10-18 20:39:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Matkustaminen Eurooppaan:

 • älä vaivaudu ottamaan Yhdysvaltain dollareita, matkasekkejä, säännöllisiä sekkejä, kultapalkkeja tai vastaavia.
 • hanki kansainvälisesti tunnustettu luottokortti ( s) ja maksukortti (t) - Visa tai Master Card (mieluiten molempien yhdistelmä); valitse sellaiset, joiden leviäminen on vähäistä ja lisämaksu suurimmille valuutoille, kuten Euro tai Ison-Britannian punta,
 • älä saa eksoottisia kortteja, kuten American Express tai Diners Club, heitä ei hyväksytä useimmissa eurooppalaisissa laitoksissa
 • hanki kortit, joissa on EMV-siru
 • varmista, että pankkisi tarjoaa täyden petosvakuutuksen.
 • maksa luottokortilla aina kun mahdollista (ellei liike näytä epäilyttävä)
 • ota käteistä pankkiautomaatista suurempina paloina - jos pankkisi veloittaa sinulta pankkiautomaatin nostosta, tapahtumakohtainen vähimmäismaksu on
Mistä tiedät, onko kortilla vähäinen leviäminen?
AilijuokhwCMT from T&C or fee table provided by your bank.
#10
+11
Rory
2011-06-29 16:17:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tarkastukset eivät ole enää yhtä yleisiä EU: ssa. Luottokortit hyväksytään laajalti pankkiautomaateissa, ravintoloissa / hotelleissa jne. Pieninä määrinä ne saattavat kuitenkin hyväksyä vain käteistä (esim. Summat < 50 €)

Suurin osa pankki- / luottokorteista on siru & -tappia täällä EU: ssa, ja monet kauppiaat saattavat hyväksyä vain sen.

Sekä Mastercard että Visa ovat yleisimpiä luottokorttimuotoja. Muita USA: n kortteja ei ehkä hyväksytä (esim. American Express tai Diners Something (katso En edes tiedä oikeaa nimeä ). Käteistä varten ehdotan, että nostat rahaa pankkiautomaateista käteisen saamiseksi. Suurin osa pankkiautomaateista hyväksyy laajan valikoiman luotto- ja maksukortteja. Jos sinulla on Cirrus- tai Maestro-kortti (näet sen kortin takaosassa), sinun pitäisi pystyä käyttämään sitä kyseisessä pankkiautomaatissa.

Itä- / Etelä-Afrikassa (esim. Kenia, Sambia, Tansania), useimmat pankkiautomaatit / pankit (jotka eivät ole niin yleisiä) hyväksyvät luottokortit, mutta Visa hyväksytään yleisemmin kuin Mastercard. (esim. 100% paikoista, joissa kävin, hyväksyin Visan, mutta 30% hyväksyi Mastercardin. Se oli tuskaa, koska minulla oli mastercard)

Jotkut itäisen Euroopan maat hyväksyvät mielellään luottokortteja jopa pieniin tarkoituksiin. Ostin välipaloja parilla eurolla Unkarista huoltoasemilta, kun käteinen loppui.
Huoltoasemilla olisi luottokorttitilat (koska ihmiset voisivat usein maksaa 50 euroa), mutta pieni lehtikioski tai pieni kahvila ei välttämättä. Myöskään Unkari ei käytä euroa, tarkista saamasi vaihto!
Anteeksi forintti! Muissa maissa se, että meillä on korttitilat (myös pankkiautomaatti, ei vain luottokortti), ei tarkoita, että voit käyttää korttiasi pieniin ostoksiin. Australiassa vähimmäismäärä on tyypillisesti 10 dollaria, vaikka korttiautomaatit ovat melko läsnä.
Jotkut kauppiaat (esim. Pubit / lehtikioskit) eivät ehkä hyväksy korttitapahtumia alle pienellä summalla (kuten 10 €)
#11
+10
RoflcoptrException
2012-02-17 16:14:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaihdan aina kotimaassani valuuttamäärän, jonka ansiosta voin asua siellä ilman ongelmia 3-4 päivää ja ottaa sen mukaani. Heti kun rahani loppuvat, käytän maestro-korttiani vain nostaaksesi rahaa pankkiautomaatista. Lisäksi yritän aina käyttää luottokorttiani aina kun mahdollista minimoidakseni tarvitsemani käteismäärät. Mielestäni se on turvallisin ja kätevin vaihtoehto. Et voi menettää paljon rahaa ryöstettäessä, mutta toisaalta sinulla on aina tarpeeksi käteistä, jos lähellä ei ole pankkiautomaattia. Varmista vain, että tiedät numerot, jotka estävät korttisi.

Matkasekit: Luonnollisesti hyvä idea, mutta sillä on käytännön ongelmia: 1) Sinun on aina löydettävä pankki niiden vaihtamiseksi. Ei vain pankkiautomaatti, joka on auki ympäri vuorokauden, vaan myös todellinen pankki, jolla voi olla naurettavat aukioloajat. 2) Todellisuudessa ulkomaiset pankit eivät saa ottaa palkkioita, mutta kaikki eivät noudata tätä sääntöä. Voi olla vaikea selittää sitä joissakin maissa. 3) Eri maissa kesti kauan matkustajan sekkien rahan vaihtaminen. Ensin on löydettävä pankki, sitten jonottava, ja sitten lopulta näyttää olevan paljon hallinnollista työtä ... he tarkistavat passi, sitten tarkistavat sarjanumeron, sen jälkeen heidän on saatava raha jne.

#12
+10
Ankur Banerjee
2011-06-22 12:24:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ehdotan, että etsit etukäteen maksettuja matkakortteja, kuten Visa TravelMoney -korttia. Pankit tarjoavat näitä eri nimillä, joten ota yhteyttä sinun ja katso, mitä heillä on. Pohjimmiltaan mitä teet ennen lähtöä, ostat sen maan paikallisen valuutan, johon aiot käydä (tai vain USD), ja tämä kiinteä summa on saatavana uuden korttisi kautta. Voit käyttää tätä korttia käteisen nostamiseen pankkiautomaateista ilman, että itse pankkiautomaatista aiheutuu muunnosmaksuja, tai pyyhkäise sitä kauppiaiden sijainneissa maksujen suorittamiseksi. Visa tarjoaa myös maailmanlaajuisen neuvontapuhelimen, josta voi saada korvaavia kortteja, jos menetät kortin. menetys rajoittuu joka tapauksessa kyseiselle kortille varattuihin varoihin.

Olen havainnut, että tämä menetelmä on paljon vähemmän tylsä ​​kuin pitää kuljettaa suuria määriä käteistä tai huolehtia siitä, hyväksytäänkö sekit . Jos etukäteen maksettua matkakorttia ei ole saatavana haluamassasi valuutassa, on parasta hankkia USD-matkakortti ja nostaa se käteisellä. sinua veloitetaan Visan tukkumyynnin valuuttakursseilla plus 1-2%: n transaktiomaksu (pankistasi riippuen).

Vau, se näyttää olevan paras yhdistelmä kaikkia suosituksia yhdestä kortista. Kiitos jakamisesta.
#13
+9
Peter Hahndorf
2011-11-20 01:58:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kaikille saksalaisille tai ihmisille, jotka voivat avata pankkitilin, ComDirect -pankki myöntää ilmaisen Visa-kortin, jota voidaan käyttää molemmissa maissa ilman maksuja ja hyvää valuuttakurssia. Käytin sitä yli 40 maassa, eikä minun tarvinnut koskaan maksaa mitään maksuja paitsi yhden kerran, kun nostin vain 3 euron vastaavan summan. Maksu oli noin 16 senttiä.

Muista myös, että joissakin maissa et voi käyttää länsimaisia ​​kortteja lainkaan. Myanmar, Iran ja Pohjois-Korea tulevat mieleen. Venezuelassa voit käyttää korttejasi, mutta saat yli 100% huonomman koron kuin Yhdysvaltain dollarin käteisvaihto kadulla.

#14
+8
Michael Smith
2012-06-02 10:32:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän yleensä pankkiautomaattikorttia käteisen hankkimiseksi paikallisesti sekä kuljettamaan dollareita varmuuskopiona, jonka voisin vaihtaa tarvittaessa. Löysin äskettäin toisen tavan viedä rahaa maahan, joka kiertää pankkiautomaatin päivittäisen rajan ja jolla voi olla pienempi maksu suuremmilla määrillä - Western Union .

Voit luoda heidän kanssaan tilin heidän verkkosivuillaan ennen matkaa ja liittää siihen pankkitilin - vahvistus kestää muutama viikko pienillä talletuksilla tilillesi (ja jos muistan oikein postikortin kotiosoitteesi, jossa on salainen koodi, jonka sinun on annettava verkkosivustolle). Sitten voit lähettää rahaa itsellesi käyttämällä (halvempaa) 3 arkipäivän palvelua. Maksu oli 14 dollaria 2500 dollarin lähettämisestä itselleni Peruun. Vähemmän, jos lähetät vähemmän. Noutat rahat mistä tahansa Western Unionin toimistosta käyttämällä rahansiirtonumeroa siirrosta ja passi henkilötodistuksena - keskisuuressa kaupungissa on yleensä useita WU-toimistoja. Valitsit siirtoa tehdessäsi, otatko rahat dollareina vai paikallisena valuuttana. Vaihtokurssi näytti olevan 1 prosentin sisällä valuutanvaihtopisteiden parhaasta kurssista.

Vertaamalla tätä maksua 5–12 dollarin maksuun, joka minulta veloitetaan ottamaan 300 dollaria ulkomaan valuuttaa pankkiautomaatista, tämä on parempi tarjous, jos voit suunnitella etukäteen ja haluat suuremman rahasumman pidemmälle matkallesi. ATM-kortin käyttäminen 2500 dollarin ottamiseen voi viedä 7 päivää kokonaissumman keräämiseen ja maksaa 35–84 dollaria kokonaismaksuista. Pankkiautomaattien valuuttakurssit vaihtelevat myös pankeittain - ne yleensä ansaitsevat rahaa valuuttakurssilla (mielestäni 1-3%).

Huomaa: WU-maksu välittömistä siirroista on paljon korkeampi - enemmän kuin 9% - joten jos teet tämän säästääksesi maksuja, muista valita hitaampi vaihtoehto. Myös kun lähetät rahaa verkossa, sinun on ehkä vahvistettava henkilöllisyytesi puhelimitse yhdysvaltalaisen ajokortin avulla. Teen tämän Skypen avulla kannettavasta tietokoneesta.

Koska Schwab ja jotkut muut pankit palauttavat kaikki pankkiautomaattimaksut ja käyttävät pankkien välisiä korkoja, en näe mitään arvoa suositella WU: ta.
#15
+8
tricasse
2012-08-27 06:37:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Matkustajien sekit ovat vanhentuneita melkein kaikkialla ja niillä on korkeat maksut.

Jos olet pari, Visa for one ja MasterCard toiselle ei yleensä maksa enempää kuin kaksi sama merkki ja se on käytännöllistä, koska pankkiautomaattimaksut voivat vaihdella suuresti pankista pankkiin ja kaupunkiin / maasta toiseen riippuen heidän suosimastaan ​​korttiverkostosta. Varsinkin syrjällä, ts. Keski-Aasiassa, Afrikassa ... Muista myös, että joissakin maissa pankkiautomaatit ovat harvinaisia ​​ja / tai koristeellisia, jopa suurissa kaupungeissa.

Jos haluat sinulla on eurooppalainen kortti euroina, maksaminen pankki- tai luottokortilla ei sisällä maksuja, eikä käteisen ottaminen pankkiautomaatista tai pankkisiirtojen tekeminen ole kalliimpaa kuin kotimaassasi (yleensä, jos sinulla on hyvä pankki, tämä vastaa 0 €).

Käteinen dollareina tai euroina on yleensä laajalti hyväksytty tai helppo vaihtaa; jos pelkäät taskuvarkaita (ja aivan oikein monissa paikoissa!), Käytä rahavyötä vaatteidesi alla, se on erittäin turvallista. Älä käytä rahapusseja kaulasi ympärillä - kaulakoru on helppo leikata ryöstölle. Vyön leikkaaminen ja ottaminen housujen / hameen / ... alla on paljon vaikeampi!

Joissakin maissa, kuten Uzbekistanissa, käteisvarat (ja pussit käteistä) ovat tavallisia inflaation ja pimeillä markkinoilla, mutta pidä mielessä, että nämä ovat paikallisia seteleitä, ei kovaa valuuttaa! Älä näytä, kuinka paljon sinulla on, tai sinua pidetään "dollari jalalla".

Voit myös pitää pieniä mutta riittäviä "hätä"-seteleitä "kansainvälisessä" valuutassa, kuten USD tai USD. EUR useissa paikoissa / taskuissa: älä laita munasi samaan koriin.

Kaikki nämä asiat ovat tietysti vähemmän välttämättömiä Euroopassa tai Pohjois-Amerikassa, jossa pankkiautomaatteihin pääsee usein ja vaihtelevia, ja missä käteisrahat (paitsi Saksasta) ovat melko epätavallisia!

#16
+3
user2471
2012-05-30 20:14:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink
 1. Laske matkan arvioidut kustannukset.

 2. Nosta 1/3 ennen lähtöäsi ja vaihda paikallisessa pankissa (joka kattaa lentokenttäkuljetuksesi) , ensimmäiset ateriat jne.).

 3. Kun käteinen loppuu, nosta rahaa millä tahansa pankkiautomaatilla (joka toinen tai kolmas päivä, mieluiten ei samassa toimipisteessä).

 4. Käytä luottokorttiasi mieluiten vain matkamuistoihin ja viimeisimpiin ostoksiin ennen lähtöä (mikä estää luottokorttisi kuljettamisen ja mahdollisesti menettää sen loman aikana).

Kuljetan korttini ja käteisen samalla tavalla riippumatta siitä, missä olen.Tarpeeton muutos rutiinissa on se, mikä voi menettää tai unohtaa asioita.
#17
+3
WGroleau
2018-02-27 18:33:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Anteeksi, jos kaipasin sitä, mutta en usko, että kukaan mainitsi yleistä käytäntöä kauppiailla Euroopassa (ja joissakin pankkiautomaateissa): Sinulle tarjotaan "mukavuutta" maksaa oman maasi valuutassa. Mikä ei ole ilmeistä (ja joskus ei edes näytetä), on se, että kauppias ja / tai heidän pankkinsa saavat ylimääräisen bonuksen pyytämällä pankiltasi enemmän dollareita kuin heidän pitäisi. Joskus he eivät edes tarjoa; he vain tekevät sen ja toivovat, ettet pakota heitä ottamaan sitä takaisin. Yksi McDonald'sin johtaja jopa kertoi minulle lie , että heitä vaadittiin tekemään se.

Et voi uskoa, että joku menisi toiseen maahan ja syömään sitten McDonald'sissa?En minäkään.Mutta bussi pudotti minut pois kolmelta aamulla ja olin jo kävellyt vähintään viisi kilometriä yrittäen löytää jotain avointa.Pidän kuitenkin mieluummin nälkäisenä kuin palkitsen jonkun siitä, että hän yritti huijata minua.
McDonalds on usein ainoa vaihtoehto, jos haluat saada jotain ennen klo 9.Ja heidän valikossaan on alueellisia vaihteluita, joten käyn usein heidän luonaan eron.
Olemme käyttäneet McDonaldsia tietyillä alueilla, joilla puhtaita vessoja oli niukasti.
Olen ollut paikkoja, joissa kahviloita on paljon enemmän kuin ravintoloita, eikä kumpikaan avaudu ennen kymmenen.Piti oppia nopeasti, missä harvinaiset poikkeukset olivat!
#18
+2
cspirou
2013-07-20 23:14:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joillakin pankeilla on tosiasiallisesti kansainvälisiä sopimuksia, joissa ei peritä maksuja toisilta jäseniltä. Esimerkiksi: Bank of America -jäsen voi käyttää mitä tahansa BNP Paribas -automaattia ilman automaattimaksua ja päinvastoin. Luottokorttien osalta on muutamia, joilla ei ole ulkomaisia ​​maksutapahtumia. Korttien vaihtokurssi on melko hyvä, joten luottaisin siihen suurimman osan ajasta ja käyttäisin käteistä enemmän viimeisenä keinona. Useat kortit saavat myös älykkäitä pelimerkkejä. Toistaiseksi ainoa löytämäni amerikkalainen kortti, jolla ei ole ulkomaista transaktiomaksua, vuosimaksua ja älykäs siru, on BA Travel Rewards -kortti, mutta saatat olla onnea ostamassa toista korttia.

Kun on kyse käteisestä, huomaan, että ehdottomasti paras valuuttakurssi tulee henkilöstä, joka matkustaa toisinpäin. Voit vaihtaa markkinahintaan, koska siitä on hyötyä molemmille. Muuten pankkiautomaatit ovat tie. Vältä TravelExiä hinnalla millä hyvänsä! Ne maksavat sinulle eniten rahaa. Koska matkustan usein Eurooppaan, säästän vain ~ 150 euroa seuraavaa kertaa varten. Se on tarpeeksi rahaa päästä hotelliin ja ylimääräistä hätätilanteissa. Minulla on se kestämään minua, kunnes pääsen pankkiautomaattiin.

Nykyään (toukokuu 2016) CapOnella on muutama kortti, jossa ei ole ulkomaista tapahtumamaksua, vuosimaksua ja älykkäitä siruja.
@LN6595 - Siitä lähtien, kun lähetin älykkäitä siruja sisältävien korttien määrän Yhdysvalloissa, kasvoi valtavasti. Lähes kaikilla korteillani on nyt pelimerkkejä, ja harvoilla, jotka eivät ole, on pelimerkkejä pian. Tuolloin Capital One ei ollut älykäs siru, mutta se on nyt.
#19
+2
Raiana
2014-01-15 00:23:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se riippuu pankistasi (esim. HSBC: llä voit nostaa ilmaiseksi missä tahansa HSBC: ssä maailmassa), luottokortiltasi, maastasi, maastasi, johon matkustat jne.

esim .: Jos olet euroalueella (eurolla): Sinulla ei ole mitään maksua.

Joka tapauksessa sinun tulee tarkistaa pankkisi kumppanuus vierailemasi maan pankkien kanssa.

esim .: Ranskassa BNP Paribasilla on kumppanuus Ison-Britannian Barclaysin kanssa, joten voit nostaa puntaa ilmaiseksi

#20
+2
JTP - Apologise to Monica
2017-06-25 17:10:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Palasin juuri matkalta Espanjaan (Yhdysvalloista). Myönnän, että suunnittelin huonosti, mitä tulee tutkimaan, mitä tekisin kulutukseen. Kun menin vaihtamaan ensimmäistä 100 dollaria lentokenttäkioskissa, sain noin 65 dollaria euroa, mikä oli kauheaa, kun otetaan huomioon, että valuuttakurssi on 1,12 dollaria per euro. Espanjassa huomasin, että jokainen ohjaamo ja myymälä hyväksyivät luottokortteja. Käytin korttia niin paljon kuin pystyin, vihjeet olivat käteisen pääkäyttö. Tarkistin juuri luottokorttitiliotteeni verkossa ja huomasin, että se käytti päivän tarkkaa valuuttakurssia ja lisäin 1%: n maksun. Se antoi minulle periaatteessa 1,13 dollarin kustannuksen euroa. Tiedän, että OP kysyi Italiasta, ja on mahdollista, että muut maat ovat erilaisia ​​kuin löysin. Soitan myös luottokorttisi myöntäjälle vahvistamaan vaihtopalkkion, mutta jopa 5% oli parempi kuin mitä sain vaihtokioskista. Espanjan kopit antoivat samanlaisia ​​huonoja sopimuksia. Huono vaihto, plus maksu.

Muokkaa - sain juuri laskun toiselta kortiltani. Vaihtokurssi oli sama, päivän kurssi, mutta lisätty maksu oli 3%. Suosittelen lämpimästi ottamaan yhteyttä kortin myöntäjään ja vahvistamaan veloittamansa maksut.

Lentokenttäkioskit antavat aina kauhistuttavia hintoja, ja niitä tulisi käyttää vain viimeisenä keinona ja pieninä määrinä, jotta voit vuorotella, kunnes löydät jonnekin paremman hinnan.
Useimmilla lentokentillä on pankkiautomaatteja, joten miksi mennä scalperiin jopa pienestä summasta?Kun saavun maahan, jossa minulla ei ole käteistä, etsin pankkiautomaattia ja saan tarpeeksi viikoksi.Ei maksua;oikea valuuttakurssi.
#21
+1
JonathanReez
2016-11-22 13:40:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se riippuu enimmäkseen siitä, mistä olet matkalla ja kuinka hyvät pankit ovat alueellasi:

 1. Jos sinulla on pankkitili, joka veloittaa pieniä maksuja kansainvälisistä pankkiautomaattien nostoista ja valuuttamaksut, sinun on parempi käyttää vain korttiasi. Mikä tahansa valuuttakurssi, jonka saat USD: llesi, ei todennäköisesti ole parempi kuin pankkiautomaatin kurssi.

 2. Jos pankillasi ei ole matalan palkkion vaihtoehtoa, ehdottaa virtuaalisen tilin avaamista Revolutissa. Se on nollamaksullinen pankkikortti, joka on kaikkien Euroopan ja Pohjois-Amerikan asukkaiden käytettävissä käymättä fyysisessä toimistossa. Voit tilata sen sovelluksen kautta, vastaanottaa sen postitse ja lisätä sen sitten tavallisella kortillasi (euroina / punnina). Revolut on loistava myös siksi, että se veloittaa pankkien välisen kurssin kaikista valuuttamääräisistä tapahtumista ja on yleensä Transferwisin tasoinen.

 3. Jos haluat käteistä vain sen vuoksi , pidä USD: tä maailman hyväksyttävimpänä valuuttana.

Valitun vaihtoehdon lisäksi suosittelen, että hankit vähintään 200 dollaria hätärahaa. Et koskaan tiedä, milloin sitä tarvitset.

Ja pidä mielessä, että yllä oleva vastaus koskee vain maita / alueita, joilla on tosiasiallisesti pankkiautomaatteja ja joilla ei ole mustan valuutan markkinoita. Joten jos aiot lähteä Venezuelaan, Uzbekistaniin, Kuubaan jne., Milloin tahansa, pysy käteisellä.

Revolutin väite "laskeutumisesta Yhdysvaltoihin" on hype.He ovat edelleen hakuprosessissa.Sama heidän vaatimuksestaan tulla todelliseksi pankiksi, kun he olivat vasta hakeneet.Heidän kilpailunsa, Denizen.io, on yhtä syyllinen epärehelliseen hyppyyn.Siitä huolimatta Revolut näyttää olevan hyvä resurssi, jos pidät jyvän suolaa kätevänä.
#22
  0
Kenny LJ
2014-08-27 16:45:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos tulet Yhdysvalloista, hanki CapitalOne 360 ​​-tilitili (aiemmin INGDirect).

Maksukortilla voit nostaa pankkiautomaatteja NOLLA-maksuilla Yhdysvaltojen puolelta. (Ainoat mahdolliset maksut ovat paikallinen pankkiautomaatti / pankki. Kokemukseni mukaan kehittyneet maat = helppo löytää maksuttomia pankkiautomaatteja; kehitysmaat = vaikeita.)

Kokemukseni mukaan tämä on helposti kaikkein kustannuksiltaan tehokas tapa tuoda rahasi ympäri. Valuuttakurssi on aina vähintään yhtä hyvä kuin mikään mitä saat rahanvaihtajalta. Esimerkki: Äskettäin Macaossa ollessani kurssini oli 1 USD = 7 967 MOP. Jopa erittäin kilpailukykyisillä rahanvaihtajien markkinoilla eräs näkemäni korko oli 7 872 eli noin 1,2% huonompi.

Näin ollen jopa maissa, joissa pankkiautomaatit yleensä perivät jonkin verran maksua kansainvälisistä korteista - esim. Thaimaan pankkiautomaatit veloittavat yleensä 180 THB (tai 5,64 USD) --- säästät silti rahaa vetäytymällä pankkiautomaatista sen sijaan, että vaihdat rahasi rahanvaihtajalla.

On sanomattakin selvää, että pankkiautomaattien nostot ovat lisäetuna on olla turvallisempaa ja kätevämpää kuin kuljettaa paljon käteistä tai matkasekkejä.

Tällä tilillä voit myös tarkistaa heti verkossa, kuinka paljon Yhdysvaltain dollareita vähennettiin tarkalleen X paikalliselle määrällesi. valuutan nostaminen. Joten jos haluat, voit jopa testata vedet vetämällä ensin pienen määrän ja nähdäksesi, mikä on nopeus. Jos se on huonompi kuin paikallinen rahanvaihtajaprosentti (jota en ole koskaan kokenut), voit mennä rahanvaihtajien kanssa.

P.S. Ainoa haitta CapitalOne-kortilla on, että voit nostaa enintään 500 dollarin arvosta rahaa päivässä.

P.P.S. Kansainvälisistä pankkiautomaattien nostoista on todennäköisesti vielä muita maksuttomia kortteja, mutta tiedän tämän. Olisin kiinnostunut oppimaan muista vastaavista korteista.

Charles Schwab tarjoaa tällaisen kortin. https://www.schwab.com/public/schwab/client_home
Ja Schwab palauttaa toisen pankin palkkiot.Ja heidän päivittäinen raja on paljon korkeampi kuin useimmat.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...