Kysymys:
Miten pääsen Lontoon Gatwickin lentokentälle klo 5.00?
fredley
2011-06-27 15:18:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ystäväni on varannut joitain halpoja lentoja, mikä tarkoittaa, että meidän on oltava Gatwickin lentokentällä kello 5 aamu päästäksemme lennolle. Voimme yöpyä Lontoossa edellisenä iltana, mutta miten pääsemme sinne mahdollisimman halvalla? (Taksi on viimeinen keino!)

Mahdollisesti ei ole merkitystä, mutta Gatwickin lähellä sijaitsevat edulliset hotellit (Travelodge ja Premier Inn) ovat yleensä huomattavasti halvempia kuin Lontoon hotellit, jos ne ostetaan riittävän ajoissa.
Istuessamme täällä Gatwickin lentokentällä tällä hetkellä kello 3 (keskiyön jälkeen) ja törmäsin tähän kysymykseen uudelleen. Tällä hetkellä on käynnissä paljon rakennustöitä, se on meluisa! Ei edistä nukkumista :(
Neljä vastused:
Gagravarr
2011-06-27 15:46:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hanki kello 4 eteläinen junayhteys Lontoon Victorialta, pääset Gatwickiin kello 4.46.

Siellä on myös kello 4.30 Gatwick Express, joka vie sinut sisään juuri kello 5.00, mutta lippuja on vähän enemmän siitä.

Katso huomisen esimerkkejä osoitteesta http://traintimes.org.uk/london+victoria/gatwick/04:00/tuesday (no, kyseinen URL-osoite on aina työskentele tulevana tiistaina, mutta sivustolla on hakuja!)

(On myös mahdollisuus jäädä Brightoniin ja saada 3.50am-juna Gatwickiin, mutta sinä Todennäköisesti Lontoo on sekä helpompi päästä että halvempi yöpyä, vaikka sillä ei olisi rantaa!)

Mark Mayo
2011-07-28 15:23:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit myös miettiä yön yli nukkumista. Olen tehnyt sen Gatwickissa, Lutonissa ja Stanstedissä ja voin vakuuttaa teille, että Gatwick on mukava lentokenttä viettää aikaa. Lutonilla on pohjaton kahvia, mutta Gatwickissa on Wetherspoons-pubi lähdettäessä wifi: llä ja pannukakkuilla;)

Huomasin, että annoin tälle +1, luulen sen olevan pannukakkuille!
pannukakut ovat melkein paras asia yöpymisestä Gatwickissa.
minun täytyy kokeilla pannukakkuja ensi kerralla kun olen siellä!
Stuart
2011-07-28 15:20:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toinen vaihtoehto on kouluttaa Gatwickiin edellisenä iltana ja yöpyä hostellissa, hotellissa tai B&B: ssä. Olen nähnyt hostellworld-paikkoja niin halvalla kuin £ 13, ja jotkut kalliimmista tarjoavat ilmaisen noutopalvelun. jos sinulla on onnea, saat huoneen matkailumajoituksesta tai majatalosta hintaan 39 £. Tämä vaihtoehto maksaa enemmän, mutta se poistaa kiireen ja varhaisen heräämisen.

Marcus
2016-02-16 16:10:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mahdollisesti halvinta siirtoa ei vielä mainittu, tai se otetaan käyttöön vasta äskettäin.

National Express tarjoaa siirrot Gatwickiin yli 90 noutopisteestä (02/2016). Seuraava yhteys esimerkkinä:

  • 3:30 (Lontoon Victoria)
  • 4:40 (pohjoinen terminaali)
  • 4:45 (eteläinen terminaali) )

vain 7 puntaa (sisältäen palvelumaksun).

Vuoden 2016 puolivälissä se nousee 9 puntaan. Joskus on kuitenkin joitain tarjouksia, ja jos omistat valmentajakortin (10 puntaa vuodessa), se tulee 30% halvemmaksi.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...