Kysymys:
Mitä voidaan tehdä moottoripyörän pitämiseksi turvassa tiellä?
Raj More
2011-06-23 20:09:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ajattelen enimmäkseen varkauksien ehkäisemistä.

Olen kuullut ratkaisuja: "Pidä hänet ketjuissa parkkipaikalla" aina asti: ja aja / työnnä polkupyörää huoneen sisälle. "

Mihin toimenpiteisiin voi ryhtyä moottoripyörän pitämiseksi turvassa tiellä?

Kahdeksan vastused:
#1
+10
user82
2011-06-24 06:01:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Satunnaiset varkaat yrittävät voittaa sytytys- / ohjauslukon ja ajaa sen kanssa tai luiskauttaa sen pickupin takaosaan. Ammattivarkaat tuovat pari baaria harjaterästä ja kaverin tai kolme, noutavat kyydin ja kuljettavat sen kuorma-autoon.

Pidä katettua / maanalaista / autotallipysäköintiä mieluummin kattamattomana / tontti / katupysäköinti. Jos vähemmän ihmisiä näkee moottoripyörän, vähemmän ihmisiä houkuttelee poistumaan siitä. Suurin osa varkauksista tapahtuu klo 23.00–6.00, kun lähellä ei ole liikaa ihmisiä. hyvin valaistu, näkyvä parkkipaikka ei estä kokenutta rikollista, jos kukaan ei näe häntä.

Jos mahdollista, pysäköi myös esteiden väliin, matalalla maalla ... missä tahansa polkupyörän lastaus polkupyörään olisi vaikeaa ohjata.

Ole kuitenkin varovainen, ettet pysäköi kulkuovien eteen, raidallisille alueille (esim. tasoitustilojen viereen) ja lähelle koneisto. Myönnetään, että pyöräsi on täysin turvallinen takavarikoidussa erässä ....

#2
+5
Mark Mayo
2011-06-23 21:54:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ystävä on tällä hetkellä ratsastamassa Lontoosta Mongoliaan. Hänen tapansa (hän ​​on tällä hetkellä Uzbekistanissa) on ollut löytää hostelleja / hotelleja, joissa on suojattu kadunvarsipysäköinti, joten hän ei voi vain laittaa omia lukkojaan, mutta ohi kulkevien opportunististen varkaiden ei ole mahdollista käyttää sitä.

Toistaiseksi, niin hyvä!

#3
+5
AtlasRider
2012-02-09 23:31:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vietin kahdeksan kuukautta matkustamalla Arizonasta Argentiinaan vuoden 2001 KLR 650r -autolla. Kiinnitin varusteeni (kypärä, takki jne.) Pyörääni 15 jalan Python-kaapelilukolla, mutta silmukoin sen myös pyörien läpi ja liitin pysyvään rakenteeseen.

En koskaan oli vaikeuksia löytää paikka pysäköidäni pyörääni. Löysin aina tavan saada se pois kadulta illaksi. Aja polkupyörääsi portaita kohti hostelleja tai hotelleja. Mitä vähemmän kehittyneillä alueilla matkustat, sitä taipuvaisemmat ihmiset antavat sinun tehdä sen.

Suurin vinkki pyörän kiinnittämiseen on, että sinulla on "huono" pyörä tai saatat sen näyttämään siltä, ​​että se ei ole arvokasta. Pidä se likainen ja julkisessa paikassa.

Viimeinen sana, maailma on turvallisempi paikka kuin luulisi. Pidä hauskaa.

#4
+4
silent1mezzo
2011-06-23 20:26:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Helpoin ja halvin vaihtoehtostani:

  1. Osta pari pyörälukkoa
  2. Laita ne jokaisen pyörän ympärille.

Jos joku todella haluaa varastaa polkupyörän, jonka hän aikoo (vaikka se olisi hotellihuoneessasi), tämän pitäisi estää useimmat ihmiset.

#5
+4
Rory
2011-06-29 16:31:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kävin 5000 km pyöräretkellä ympäri Länsi-Eurooppaa ja käytin lukkoja ja ketjua lukitsemaan kaksi polkupyöräämme. Kadun ulkopuolella oleva pysäköinti on myös hyvä, estää ketään näkemästä sitä tieltä. En löytänyt missään, mikä antaisi sinun tuoda moottoripyörän huoneeseen.

#6
+4
Tim Kuehn
2012-02-09 02:52:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

OP ei mainitse maata tai moottoripyörän kokoa / tyyppiä.

Olen ollut ympäri Pohjois-Amerikkaa Honda Valkyrie Interstate -autolla - joka on melko iso pyörä - eikä minulla ole koskaan ollut ongelmia turvallisuuden kanssa.

Tavalliset asiat yöllä on tehty:

  1. laita pyörä paikkaan, jossa vastaanotto näkee sen,
  2. ylös jalkakäytävälle lähellä sisäänkäyntiä,
  3. pysäköintialueella

Kaikissa tapauksissa laitan sen yleensä kannen alle, joka pitää elementit poissa ja estää rennon harhautuksen.

YMMV muille maille, mutta Pohjois-Amerikassa en olisi liian paranoidi kiinnittämästä isoa pyörää.

#7
+3
Witold
2012-02-11 00:08:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oletettavasti kysymyksesi koskee Yhdysvaltoja?

Jos näin on, aseta siihen pyörän suojus ja pysäköi se suoraan vastaanottoalueen luo ja pyydä heitä katsomaan. Se on oikeastaan ​​kaikki mitä tarvitset. Kaikki muu on vainoharhaisuus.

Hyvä moottoripyörälukko, jota ei voida helposti leikata pulttisaksilla alle 30 sekunnissa, on erittäin kallista ja epäkäytännöllistä painon ja massan vuoksi. Hullu lukko saattaa tehdä sinusta tuntuu paremmalta, mutta se on melko hyödytön. Polkupyöriä on yksinkertaisesti liian helppo varastaa.

#8
+1
user47342
2016-07-13 22:18:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos mukana on useampi kuin yksi pyörä, ketjua kaksi polkupyörää yhteen. Se ei välttää ongelmaa, mutta se poistaa vaihtoehdot nostaa pyörä kuorma-autoon.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...