Kysymys:
Onko turvallista matkustaa Socotraan, Jemeniin?
John Lyon
2011-06-22 05:41:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen halunnut matkustaa Socotraan, Jemeniin nähdäkseni lohikäärmäveriset puut ja oudosti kauniit maisemat jo jonkin aikaa, mutta ottaen huomioon muualla Jemenissä vallitseva epävakaus, onko se suositeltavaa? Ovatko Socotrans vahvasti mukana nykyisissä asioissa vai ovatko he siitä jonkin verran eristettyjä? Jos on, onko olemassa tapoja päästä Socotraan, joka ohittaa Jemenin vaarallisemmat alueet?

Kysyit tiukasti turvallisuudesta, mutta huomaa, että vierailu Jemenissä tällä hetkellä (syyskuu 2016) saattaisi sinut joihinkin listoihin - esimerkiksi epäilen, että vierailu Yhdysvalloissa pian sen jälkeen olisi [ongelmallista] (http://www.reuters.com / article / us-usa-travel-visa-idUSKCN0VR1W1) ja huomaa tämä [kaveri, joka vieraili erityisesti Socotrassa] (http://www.huffingtonpost.com/niels-gerson-lohman/us-border-crossing_b_4098130.html). Yhdysvallat on käytännössä sodassa Jemenin kanssa (Saudi-Arabian kautta).
Kolme vastused:
#1
+17
John Lyon
2011-06-22 06:07:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vastaamalla omaan kysymykseeni: näyttää siltä, ​​että kaikki lennot kulkevat tällä hetkellä suurempien Jemenin kaupunkien läpi, ja veneellä matkustaminen on todennäköisesti yhtä vaarallista Somalian merirosvojen takia. Australian hallituksen Jemenin matkailuneuvonnasta:

Jemenin rannikkoalueilla on suuri piratismin riski. Merirosvot ovat hyökänneet kaikenlaisiin merenkulkuihin Jemenin vesillä ja sen ympäristössä sekä Adeninlahdella. Merirosvot ovat käyttäneet emoaluksia hyökätä yli 1000 meripeninkulman (1850 km) päässä Somalian rannikolta sijaitsevaan merenkulkuun.

Kaikki merenkulun muodot ovat houkuttelevia kohteita Somalian merirosvoille, mukaan lukien kaupalliset alukset, huvialukset (jahdit jne.) ) ja ylelliset risteilyalukset ... säilyttävät korkean valppaustason ja ovat äärimmäisen varovaisia ​​missä tahansa näiden vesien läheisyydessä.

Kansainvälisen merenkulkutoimiston (IMB) Piracy Reporting Center (PRC) mukaan siellä oli 217 yritystä yritti piratismia 47 aluksen kaapattua ja 867 miehistön jäsentä otti panttivangin Adeninlahdelle ja Somalian itärannikolle vuonna 2009.

#2
+9
mts
2016-09-14 17:04:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ei, tällä hetkellä (2016) ei ole turvallista matkustaa Socotraan tai Jemeniin.

Jemen on verisessä sisällissodassa vuodesta 2015, ilman rauhanomaista lopputulosta tällä hetkellä näkyvissä. Pohjimmiltaan kaikki hallitukset varoittavat matkustamisesta koko Jemeniin, mukaan lukien Socotran saari.

Etenkin Socotran kohdalla on mahdotonta tai vaarallista edes päästä sinne:

  • wikitravelista:

    Maaliskuusta 2015 lähtien lähes kaikki lennot Jemeniin ja sieltä pois on keskeytetty käynnissä olevan sodan ja Saudi-Arabian pommitusten takia. Marraskuusta 2015 alkaen Mukallan kaupunki (jossa kaikki lennot Socotraan ja sieltä lähtevät normaalisti pysähtyvät) on Al-Qaidan käytössä Arabian niemimaalla, mikä tekee siitä erittäin vaarallisen vierailijoille, jos sisäänpääsy on mahdollista.
    Lisäksi korkea merirosvotoiminnan taso Socotran ympäristössä (kuten Yhdysvaltain ulkoministeriö ilmoitti) tekee saarella vierailusta meritse myös erittäin vaarallista. Kun meri- ja lentoyhteydet ovat katkenneet, Socotra on siten toistaiseksi käytännöllisesti katsoen saavuttamaton, kunnes vihamielisyydet loppuvat.

  • Wikipedia sanoo samanlaista:

    Yemenia ja Felix Airways lentivät Socotran lentokentältä Sananaan ja Adeniin Riyanin lentokentän kautta. Saudi-Arabian ilmavoimien käynnissä olevan sisällissodan vuoksi kaikki lennot Socotraan ja sieltä pois on peruttu maaliskuussa 2015.

Itse asiassa suurin osa (kaikki? ) ulkomaalaiset evakuoitiin saarelta jo huhtikuussa 2015.

#3
+5
Mark Mayo
2011-12-29 08:40:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Puut näyttävät upeilta!

Wikitravelin mukaan:

Yemania Airlines tarjoaa kaksi lentoa viikossa perjantaisin ja maanantaisin:

  Sanasta Socotran saarelle (perjantaina lähtöaika klo 5.00) Adenista Socotran saarelle (maanantaista lähtö klo 9.00) Lentojen kesto on melkein kolme tuntia.  

Felix on uusi lentoyhtiö, joka on ottanut haltuunsa kaikki lennot Socotraan tarjoamalla lentoja lähes joka päivä saarelle ja takaisin.

Ja ainakin yksi verkkosivusto väittää, että se on täysin turvallinen, ainakin matkailualueilla, missä puut varmasti ovat:

Jemenin vierailijoiden yhteinen huolenaihe on turvallisuus.

Yleensä henkilökohtainen turvallisuus Jemenissä on paljon parempi kuin ulkomailla.

Kaikki kaupungit ovat turvallisia. On tavallista rikollisuutta, kuten missään tietenkin, normaalit varotoimet, jotta rahaa ei näytetä ja pidetä näkymättömänä, ovat riittäviä.

Matkustaminen on turvallista, lukuun ottamatta pohjoista, etelää (et) erityisesti Marib.

Matkailijoille on joka tapauksessa estetty ei-suositeltavat alueet.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...