Kysymys:
Täytyykö minun vierailla Kiinan konsulaatissa henkilökohtaisesti viisumin saamiseksi?
user82
2011-06-30 17:27:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suunnittelen matkaa Shanghaihin tapaamaan ystäviä noin 5 kuukauden kuluttua. Ymmärrän, että minun on hankittava viisumi, jotta voin matkustaa Kiinaan.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun haen viisumia, joten en ole täysin varma miten jatka tätä. Kiinan Yhdysvaltain verkkosivuston suurlähetystön mukaan postitettuja hakemuksia ei hyväksytä.

Kiinan konsulaatti on muutaman tunnin päässä asuinpaikastani, joten ajattelin, että ottaisin matkan ja saat kaiken hoidettua henkilökohtaisesti.

Menenkö tällä tavalla oikein, vai onko olemassa parempi tapa saada viisumi?

Chicagon toimisto on erittäin nopea, ja jos saavut sinne ennen keskipäivää, voit saada sen iltapäivällä. Seuraa vain haluamasi viisumin, todennäköisesti L-viisumin, ohjeita.
Neljä vastused:
#1
+9
user82
2011-08-11 15:47:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Huomasin eräänä päivänä, että on yrityksiä, jotka tekevät jalkatöitä puolestasi (maksua vastaan). Katso esimerkki osoitteesta http://www.mychinavisa.com/tourist.php.

Päädyimme käyttämään China Visa Service Centeriä (mychinavisa.com) ja nyt on viisumimme. Se maksoi ylimääräiset 124 dollaria palvelumaksuista ja merenkulusta, mutta se säästää meitä vaivaa joutuessamme menemään alas Houstoniin, ja he olivat erittäin ammattimaisia ​​koko prosessissa.

#2
+5
going
2011-08-11 16:01:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Australiassa sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

Jos menet itse konsulaattiin, sinun on tehtävä edestakainen matka hakemaan viisumi itse, joten ole varovainen suunniteltaessa matkaa, koska saat todennäköisesti joutuu tekemään 2!

En tiedä suurista matkatoimistoista, mutta kiinalaiset matkatoimistot saavat aina viisumit minulle, mutta he veloittavat meiltä ylimääräisen 20 dollaria per henkilö.

Joten ehdotan, että kysyt mistä ostat lippusi, saatat olla onnekas eikä sinun tarvitse mennä itse.

Myös viisumihakemuslomake Australian konsulaattisivustolla on viimeisten X vuosien ajan ollut vanhentunut, joten sinun on täytettävä lomake uudelleen saavuttaessasi, mikä voi olla ongelma, jos sinun on kerättävä allekirjoituksia.

Viimeinen neuvonta, tarkista aukioloajat verkkosivustolta, koska tiedän, että meidän on avoinna vain puoli päivää lauantaina eikä sunnuntaina, ja mielestäni ne eivät avaudu ennen arkipäivää klo 10. Joten tarkista vain nämä ajat, jos aiot ajaa sinne.

#3
+5
Tom Au
2011-09-22 18:04:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Verkkosivuston mukaan

"2.Jos et voi tulla henkilökohtaisesti, voit antaa jonkun muun tai matka- / viisumiedustajalle tehtäväksi jättää hakemuksesi suurlähetystön tai konsulaatin viisumitoimistoon. -Yleinen, jolla on konsuliedustuslaitos asuinmaasi suhteen. "

Joten, ei, sinun ei tarvitse luovuttaa viisumia henkilökohtaisesti. JOKAN on kuitenkin käytävä konsulaatissa materiaalien kanssa. Se voi olla sukulainen, ystävä tai matkatoimisto.

Kiinalaiset eivät luota sähköposteihin.

#4
+4
Matthew Read
2011-06-30 20:10:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos olet epävarma, noudata ulkomaisen konsulaatin antamia ohjeita. Et voi todella mennä pieleen; Pahimmassa tapauksessa he kertovat sinulle mitä tehdä, eikä sen pitäisi olla radikaali ero lähetettyihin tietoihin. He näyttävät käsittelevän asioita hyvin nopeasti, ja prosessi on hyvin samanlainen kuin prosessi Yhdysvaltain viisumin saamiseksi Kanadasta (jonka olen tehnyt). Joten vastaan ​​ikään kuin et olisi lukenut linkittämääsi sivua: P


Kyllä, sinun on lähetettävä hakemuksesi suurlähetystössä tai konsulaatissa.

Tällä sivulla (mahdollisesti jo vanhentunut) on L-turistiviisumin tiedot. Aikaisemmin lähetysvaatimukset sisälsivät:

  • Yhdysvaltain passi ja kopio sen tietosivusta
  • valokuva itsestäsi, jollei tavallisista koon vaatimuksista jne.
  • Täytetty viisumihakemus
  • 130 dollaria
Haha kiitos; sanotaan vain, etten pidä siitä, mitä luin, ja toivoin, että kokeneille matkustajille saattaa olla toinen (helpompi) tapa.
@todofixthis mitä ei pidä siitä? Haluatko laitonta menetelmää?
Tässä tapauksessa konsulaatin antamat ohjeet ovat väärät. On monia yrityksiä, joille voit lähettää Kiinan viisumihakemuksesi ja sitten viedä sen konsulaattiin ja lähettää viisumi takaisin sinulle (google "Kiinan viisumipalvelu"). Konsulaatti tietää varmasti tästä ja olen käyttänyt tällaisia ​​palveluja kahdesti (vuosina 2008 ja 2012) ilman mitään ongelmia. Konsulaatti antoi minulle jopa useita saapumisviisumeita molempina aikoina!
@JohnPardon Sinun kannattaa harkita käyttäjän82 vastauksen täsmentämistä tai oman lähettämistä :)


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...