Kysymys:
Onko yksityisautopalvelun käytöllä etuja verrattuna lentokentän takseihin?
Darren Kopp
2011-06-22 02:03:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Matkaa suunnitellessani olen nähnyt ihmisten sanovan, että yksityisautot ovat huijauksia, ja toisten mielestä ne voivat olla parempia kuin kaupunkitaksit, koska tiedät kuinka paljon se maksaa etukäteen. Onko olemassa muita etuja, joita yksityisautolla voi olla kaupunkitaksilla? Onko muita haittoja kuin kustannukset? Onko kaupunkitaksilla piilotettuja kustannuksia, joista matkustajan tulisi olla tietoisia (kuten "mittarin käyttö" odottaessaan ratsastajaa)?

Mitä eroa tarkalleen on? Yksityinen autopalvelu kuulostaa minulle kuin taksipalvelu, jossa et jaa jonkun kanssa, minkä pitäisi olla etuoikeutesi joka tapauksessa.
Erona on, että yksityisautopalvelua hoitaa yritys, jossa taksia ajaa kaupunki / hallitus. Yleensä et jaa taksia jonkun kanssa, elleivät he mene samaan hotelliin kuin sinä.
Ah, en ole tottunut ajatukseen taksien hallinnasta.
Sinun tulisi olla tietoinen autoista, jotka eivät tule yrityksiltä - vain joku halusi ansaita rahaa.
missä? Luulisin, että vastaus tähän kysymykseen vaihtelee maittain ja kaupungeittain.
Tuona päivänä olin sijoitettu armeijan tukikohtaan aivan Bostonin länsipuolella. Bostonissa oli takseja, mutta yhden vieminen armeijan tukikohtaan olisi ollut ... oi 50-60 dollaria. Siellä oli limusiinia, tosiasiallisesti yksityisautoja, jotka tekivät matkan tasaiselle 40 dollaria, mikä, jos voisit jakaa muiden ihmisten kanssa, tarkoitti mukavaa halpaa matkaa (he eivät olleet silloin henkilöä kohti)
Kuusi vastused:
#1
+6
silent1mezzo
2011-06-22 02:31:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun käytät tavallista taksia, varmista, että se on hyvämaineisen yrityksen kanssa tai olet sopinut hinnasta etukäteen. Monissa maissa taksit käyttävät kaikki mahdollisuudet repiä turisteja.

Sinulla ei yleensä ole tätä ongelmaa yksityisautopalveluissa.

Yksityiset autopalvelut ovat myös yleensä mukavampia ja helpompia, että niillä on vähän pysähdyksiä tai kiertoteitä matkan varrella.

#2
+6
John Lyon
2011-06-22 03:42:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä riippuu täysin kaupungista ja tilanteesta. Olen käyttänyt yksityisautopalvelua vain kerran Limassa, Perussa, koska taksinkuljettajat ovat tunnettuja ryöstöistä ja varkauksista. Kun saavuin hostelliin, jossa yöpyin, siellä asui kaksi ihmistä, joiden taksinkuljettaja oli varastanut kaikki tavaransa veitsenpisteessä. Myös taksinkuljettaja ampui äskettäin australialaisen turistin Limassa, koska hän kieltäytyi luovuttamasta tavaroitaan.

Jälkikäteen näyttää siltä, ​​että se oli käytetty 20 dollaria hyvin, mutta en viitsi maksaa sitä paikoissa, joilla ei ollut mainetta.

Hyvä asia turvallisuudesta. Itse asiassa Lima on yksi kaupungeista, joissa olen käyttänyt yksityisiä takseja.
#3
+4
SergeS
2011-06-22 02:19:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hallitus ei taksitse taksia kaikkialla. Esimerkiksi täällä Tšekin tasavallassa hallitus tunnustaa kaksi tyyppiä: taksi ja keltainen taksi (tärkein ero on, että keltaiset voivat käyttää taksitelineitä ja erityisiä kaistoja) - mutta molemmat ovat määritelmän mukaan yksityisautoja.

Kysymykseen ei ole mahdollista vastata maailmanlaajuisesti, koska eri maissa on erilaiset olosuhteet.

Voit pitää kontekstia taksina = mitattu etäisyyden mukaan, jossa yksityisautopalvelu = kiinteä hinta (tyypillisesti).
Joten täällä kaikki ovat taksilla, kiinteä vero on kielletty hallituksessa ... osa suurista eroista on edelleen voimassa
#4
+4
user27478
2011-06-22 02:23:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kokemukseni mukaan normaali taksi on aina halvempi. Yksityisen autopalvelun ainoa etu on, että kustannukset ovat kiinteät, toisin kuin taksilla, jossa mittarin hinta (jos sellainen on) voi vaihdella reitin, kuinka kauan se kestää tai kuinka paljon kuljettaja haluaa veloittaa. Taksinkuljettaja voi myös ryöstää. Myös yksityisautopalveluilla on yleensä uudempia autoja, ja kokemukseni mukaan kuljettajat voivat olla hieman vähemmän "hulluja". Lopuksi olen havainnut, että joissakin kaupungeissa ainoat taksit, joihin on mahdollista soittaa puhelimitse, ovat yksityisiä takseja ja että tavallisia takseja voidaan tervehtiä vain kadulla.

Pohjimmiltaan löysin kaikki kirjoittamasi vastauksen kohdat: 1) Taksinkuljettajilla on mahdollisuus lisätä hintaa keinotekoisesti. 2) Taksinkuljettajat ovat joka päivä suurkaupungin läpi kulkevia henkilöitä, jotka ovat jatkuvasti tien pahimpia kuljettajia ottamatta liikennelakeja tai turvallisuutta huomioon.
Se voi kuitenkin vaihdella suuresti maittain, joissakin maissa takseissa ei ole mittareita, ja hinnat neuvotellaan yleensä etukäteen.
Yksityinen auto (minicab, kiinteämääräinen) Lontoossa maksaa puolet mustasta ohjaamosta (mitattuna) lentokentältä.
#5
+3
Thierry Lam
2011-08-18 02:40:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Matkustin Peruun järjestetyn kiertueen kanssa. Meillä oli opas, joka seurasi meitä kiertueen ajan. Viimeisenä päivänä, kun halusin saada taksin Limasta lentokentälle, olisin voinut maksaa virallisen taksin noin 30 dollaria. Opas tunsi kuitenkin jonkun, joka voi ajaa meidät lentokentälle noin 10-15 dollaria halvemmalla.

Jos joku, johon luotat, tarjoaa yksityisautoa, voit ottaa sen turvallisesti. Se riippuu todella mukavustasostasi, ennen kuin hyväksyt jonkun yksityisauton.

#6
+3
ADB
2011-08-22 07:23:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joissakin maissa on säänneltyjä ja sääntelemättömiä taksipalveluita. Sattuu niin, että ne ovat yleensä maissa, jotka ovat vähemmän turvassa. Ota ehdottomasti säännellyt siinä paikassa!Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...