Kysymys:
Voitteko mennä Malediiveille ilman matkatoimiston apua?
realbot
2011-06-22 16:51:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Matkan järjestäminen ilman edustajia on melkein aina halvempaa ja hauskempaa, mutta koskeeko tämä myös Malediiveja? Voinko matkustaa vain Malediiveille? Onko sinulla vinkkejä tai kokemuksia raportoitavaksi?

Ääni suljettu, koska tämä ei vaikuta minulle todelliselta kysymykseltä. Mitä täällä tarkalleen kysytään?
Merkitty avattavaksi uudelleen. Se on epämääräinen, mutta siinä on kysymys. Kuinka matkustan Malediiveilla halvalla?
Merkitty myös avaamista varten.
Äänestän myös avaamisesta uudelleen, koska se tuntuu vain naiivilta kysymykseltä joku, joka odottaa Malediivien olevan lähinnä pakettimatkailijoille, mikä voi olla totta, mutta voit varmasti mennä myös heidän itsenäisesti.
Olen samaa mieltä hippietrailin kanssa ja äänestän myös uudestaan
Toivon, että voisin kuitenkin muokata "heidän" "siellä". Grr.
Viisi vastused:
#1
+23
lambshaanxy
2012-06-09 09:00:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joten vastaus on: kyllä, voit voi , jos todella haluat. Käytännössä sillä on kuitenkin järkeä vähän järkeä.

Malediivit on nimenomaisesti perustettu estämään itsenäisiä matkustajia. Ainoat paikat, joihin voit mennä ilman lupaa, ovat pääkaupunki Male, joka on tuopin kokoinen ja josta puuttuu erityisesti kaikki asiat, jotka tekevät Malediiveista upeita (valkoiset hiekkarannat, kirkas vesi, upeat korallit, vedenalaiset bungalowit jne.); ja lomakeskuksen saaret, jotka ovat vain vieraille. Matkustaaksesi muualla tarvitset "Inter Atoll Travel Permit" (IATP), joka yleensä myönnetään vain, jos sinulla on joku ulkosaarella asuvien henkilöiden kutsu. Tämä tarkoittaa, että itsenäinen matkustaja on käytännössä rajoitettu tekemään kaksi asiaa:

  1. Lennä Maleen ja pysy vain siellä. Ellet ole liikeyrityksessä, tämä tuskin tuntuu kustannusten arvoiselta.
  2. Lennä Maleen ja maksa rack-kurssi suoraan lomakeskussaarella pysyäksesi siellä. Tämä on melkein varmasti kalliimpaa kuin paketti, joka yhdistää nämä kaksi.

2018-päivitys : Asiat ovat muuttuneet huomattavasti tämän vastauksen kirjoittamisen jälkeen. IATP: t on poistettu, joten voit nyt matkustaa yksin, ja vastauksena on syntynyt majataloja ja pieniä hotelleja. Tässä on satunnainen blogimerkintä, jossa on joitain viitteitä.

#2
+14
froderik
2011-10-24 00:18:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Menimme Malediiveille Ruotsista tänä kesänä. Tarkistin säännöllisten lentojen hinnat ja oli kalliimpaa vain lentää sitten ostaa paketti matkanjärjestäjältä, joten Malediivien osalta sanoisin, että matkanjärjestäjät ovat halpa vaihtoehto.

Jos kuitenkin olet lähelläsi (Intia?), se voi olla erilainen.

Se, että olet varannut pakettimatkan, ei tarkoita, että sinun on pysyttävä sen kanssa.
#3
+10
Matt
2011-12-24 05:49:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ainoa tapa lentää sinne halvemmalla on sitoa erilliset lennot yhteen.
Eli. Australiasta on mahdollista päästä hieman yli 500 puntaa paluuna lentäen:
Melbourne → Malesia • Malesia → Sri Lanka • Sri Lanka → Mies.

Tämä on tietysti päänsärky , ja sinulla on hotelli maksaa. Olen varma, että yllä oleva vastaus koskee rahaa. Niin sanotusti.

#4
+6
Tschareck
2012-06-08 19:34:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Condor lentää Maléen Frankfurtista (am Main), ja sen hinnat ovat melko kohtuulliset. Joten jos lennät Euroopasta, niin sinne on halvempaa päästä kuin useimmille paketeille, joita olen nähnyt luetteloissa.

Haluaisin kuitenkin kysyä myös kokemukseltasi, mitä tehdä seuraavaksi, kun pääsen sinne.

#5
+4
Alex Cardo
2013-04-12 23:13:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suunnittelin matkan Sri Lankaan ilman toimistoja. Löysin liput Condor Airlines -yhtiöltä 1 pysäkillä Malediiveilta. En ole koskaan ennen käynyt Malediiveilla, joten päätin pysähtyä 5 päiväksi Maléssa. Joten minulla on 5 päivää aikaa tutustua Malediiveihin itsenäisenä matkustajana.

Voin kertoa, että sinulla ei ole mitään ongelmaa suunnitella matkaa Malediiveille ilman virkaa, mutta se riippuu kohdasta "Mitä todella haluat matkalta?" Jos haluat yöpyä Maléssa, se maksaa sinulle ei suurta rahaa. Mutta ole kärsivällinen! Liikkuminen Malediiveilla maksaa sinulle valtavasti rahaa. Esimerkiksi: Yksisuuntainen matka Maléssa lähimmälle saarelle maksaa sinulle vähintään 500 dollaria (1 hengelle).

Joten suosittelen suunnitella tämä matka itse, jos vain Malediivit eivät ole lopullinen määränpääsi. Mutta jos haluat rentoutua, mielestäni on parempi hankkia kiertuepaketti.

Jos tarvitset lisätietoja, voit lukea artikkelin blogissani Real Truth About Maldives Capital (Malé).

Jos näistä tiedoista on hyötyä sinulle, jätä kommentti!

Tervetuloa travel.se! Tässä mieluummin pidämme vastauksista, jotka eivät ole vain linkki, joten ne ovat silti hyödyllisiä, vaikka linkitetty sivu menisikin pois tai muuttuisi. Luin blogikirjoituksesi ja sinulla on paljon tietoa ja kuvia. Ehdotan, että muokkaat vastaustasi hieman sisällyttämällä siihen esimerkiksi, että et ollut pakettimatkalla, että löysit hotellin ja että kaupunki on hyvin pieni. Sitten voit lopettaa blogilinkin niille, jotka haluavat lukea lisää. Ehkä sisällytätkö jopa yhden kauniista saaren kuvista?


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...