Kysymys:
Vahvin matka-aurinkovoide?
Mark Mayo
2011-06-29 20:14:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ystävä, joka palaa helposti, matkustaa Afrikkaan kuivana kautena. Mikä on markkinoiden vahvin aurinkovoide, ja onko sitä järkevää käyttää - eli estäisikö se mahdollisesti hikoilun, joka ei välttämättä ole terveydelle vartalolle?

Viisi vastused:
#1
+21
Michael Pryor
2011-06-29 21:00:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vahvin aurinkovoidetta olisi käyttää isoa hattua ja pitkiä hihoja ja housuja (mieluiten valkoisia vaatteita). Tarkoitan tätä vilpittömästi. Ainoa tapa estää aurinko tehokkaimmalla tavalla on ryhtyä toimiin estääkseen auringon pääsyn ihoosi.

[Slip Slap Slop] (http://fi.wikipedia.org/wiki/Slip-Slop-Slap)
Olen ystävä, joka palaa helposti (30 min aurinkoisella brittiläisellä talvipäivällä / alle 5 min NZ kesällä), voin sanoa vastauksesi ja jotkut spf 50 tekivät temppun. Kerran, kun olin alttiina ilman aurinkosuojaa, en palanut niin nopeasti tai kovasti kuin odotin. Ilmeisesti tämä ei päde kaikille tai tekosyy olla ottamatta riskiä vakavasti. Jotain muuta, minua lääkäri neuvoi, on, että jotkut malarialääkkeet voivat tehdä ihosta polttavamman, en muista, kumpi tekee, mutta Malarone ei.
Uskon, että doksisykliini tekee sinusta alttiimman auringolle.
#2
+8
John Lyon
2011-06-30 03:32:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aurinkovoiteiden, pitkien hihojen, hatun ja aurinkolasien lisäksi kannattaa harkita myös sinkkivoideja (sinkkioksidia). Se on fyysinen este, vastustaa hikoilua, ja näistä syistä krikettijärjestäjät käyttävät, kun heidän täytyy pelata auringossa koko päivän. Se on myös hypoallergeeninen ja sitä käytetään estämään joitain ihosairauksia (tarjoamalla jälleen fyysinen este ihon ja ympäristön välille). enter image description here

#3
+6
Brian Vallee
2011-06-29 21:11:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun tarkastelet vaatteita SPF-suojaamiseksi, voit käyttää opasta Ihosyöpäsäätiössä. Seurasin tätä 2 viimeisen kerran Intiassa.

#4
+6
silent1mezzo
2011-06-29 22:36:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Veljeni palaa todella helposti ja on alkanut käyttää SPF 75

Hän on huomannut eron tämän ja SPF 30: n välillä.

#5
+5
hippietrail
2011-06-29 20:22:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Australiassa, kun otsonikerros alkoi hävitä ja kaikki alkoivat käyttää voimakasta aurinkovoidetta, he kertoivat meille, ettei millään SPF (aurinkosuojakerroin) -arvolla yli 30 ollut mitään merkitystä. He ovat lopettaneet tämän sanomisen mielestäni kaupallisen paineen vuoksi. Tästä aiheesta Wikipedia-artikkelissa sanotaan, että väitetyn SPF: n ylärajat pannaan täytäntöön useissa maissa.

Tavanomainen selitys yli 30-vuotiaiden arvottomuudelle on "kuka palaa puolessa tunnissa? 30-vuotiaiden kanssa voit olla ulkona 15 tuntia eikä palaa, joten et tarvitse korkeampaa." No, voin palaa joissakin tapauksissa 15 minuutissa, jos olen melonnassa melonnalla, voin olla auringossa 16 tuntia, enkä halua polttaa tai edes rusketusta, joten mittaamalla "aika, kunnes sinulla on auringonpolttama " ei ole hyvä. Ostan 45 tai 50, mutta täydennän hatulla ja pitkillä hihoilla.
Uskon, että avain on pikemminkin hakea ja hakea uudelleen kuin odottaa, että yksi korkean SPF: n sovellus kestää. En polta niin helposti, mutta se riippuu olosuhteista. Paloin kerran seitsemässä minuutissa.
Luulen, että vaikka jatkat SPF 15: n käyttöä (15 * kuinka kauan palaisitkin), sinulla on palovamma. Minulla on ollut joitain pahoja palovammoja vedessä SPF 15: n kanssa.
Australiassa hallituksen mainitsema neuvo on käyttää vain SPF 30+: ta ja mielestäni hakea uudelleen joka toinen tunti.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...