Kysymys:
Onko olemassa luetteloa ilmaisista majoitusresursseista?
Slavo
2011-06-22 12:57:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluan matkustaa ulkomaille halvalla ja haluaisin mieluummin löytää jonkun yöpymispaikan henkilön tai verkkosivuston kautta kuin varata hotellin tai hostellin. Siellä on couchsurfing.com, josta tiedän.

Voitteko suositella muita resursseja, joista löydän ilmaista majoitusta?

Kymmenen vastused:
#1
+25
Beaker
2011-06-22 13:04:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Rehellisesti, pitäisin kiinni sohvasurffista. Vihaan kuulostaa uutiselta ja sanoa, että Craigin luettelo voi olla vaarallinen, mutta tunnen joitain ihmisiä, joilla on ollut huonoja kokemuksia ... todella huonoja kokemuksia. Sanon, että pidä kiinni sivustosta, joka vahvistaa käyttäjät.

Jos et haittaa työskentelyä, voit aina mennä jonkun sellaisen kanssa, kuten WWOOF. Myös hostellissa työskentely on yleensä melko hyvä keikka. Vapaa paikka asua ja käteistä. Tyypillisesti voit helposti löytää työtä yhdellä vain kävelemällä sisään ja kysymällä.

Kiitos wwoof-linkistä. Minulla ei ollut aavistustakaan, että tällaisia ​​mahdollisuuksia oli tarjolla monissa paikoissa. Tämä ruokkii edelleen eskapistisia fantasioitani.
Väitän, että tämä ei ole "ilmaista majoitusta", koska tarjoat työvoimaa kaupassa. Siten niin kutsuminen tarkoittaisi, että työsi ei ole arvoa.
@Keyslinger Touche. Rahanvaihtoa ei kuitenkaan ole. Saadaksesi täysin teknisen TANSTASFL: n. Mikään ei ole koskaan ilmaista.
Travel.SE-neuvoja lukuun ottamatta? ;)
@Mark Mayo Hah, todellakin. Hyvä lisäys myös wikiin.
Muut sivustot: http://www.helpx.net/index.asp ja http://www.helpexchange.net/
#2
+10
VMAtm
2011-06-22 13:23:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

CouchSurfing on paras valinta. Siellä on myös http://hospitalityclub.org, mutta se pysähtyy vuodesta toiseen ja http://bewelcome.org. Kokeile kaikkea, niin saat vaihtoehdon pysyä.

#3
+10
Mark Mayo
2011-06-22 13:26:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Couchsurfing ja Hospitality Club ovat yleisimpiä, varmasti. Voit kuitenkin harkita myös baarityötä - joissakin maissa (esim. Englannissa) se sisältää usein majoituksen. Samoin hostellissa työskentely saa usein ilmaisen sängyn. Ja joskus vain jutteleminen ystävällisten paikallisten kanssa voi toimia sinun eduksesi.

Joo, voit usein saada ilmaisen sängyn hostellissa (mutta ei palkkaa) Australiassa melko usein, jos työskentelet hostellissa. Sänky on yleensä 20 dollaria (asuntola) ja 40 dollaria (yksityinen huone) per yö hostellissa, mutta minimipalkka on 15,51 dollaria tunnissa - joten yritä olla repimättä työskentelemällä 6 tuntia päivässä vastaanotossa saadaksesi ilmaisen sängyn. . Kunhan sanoin' :)
#4
+9
mrigasira
2011-06-22 15:38:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit kokeilla http://www.airbnb.com/. Olen käyttänyt sivustoa saadaksesi selville majoituksen joillekin matkoilleni ja olen löytänyt siitä melko hyödyllisen.

Haittapuolena on, että et voi varata majoitusta heti. Sinun täytyy olla yhteydessä omistajiin ja nähdä, mikä toimii sinulle. Tämä tarkoittaisi, että aloitat haun melko aikaisin.

[Airbnb] (http://www.airbnb.com/) on mielestäni paras paikka. Pysymme vain siellä. Ehdottomasti katsomisen arvoinen. Isännät ovat hyödyllisiä selvittäessään, mitä haluat saada lomastasi, ja tarjoavat jopa ehdotuksia halvoista matkustustavoista tai nähtävyyksistä, jotka eivät ole tyypillisiä nähtävyyksiä. Sinun pitäisi tarkistaa se.
Kiitos niin paljon, että luet tämän. Olet kirjaimellisesti muuttanut tapaa, jolla ajattelen majoituksen löytämistä.
Kiitos siitä! Pelasti päiväni. Minulla on parhaat isännät, joita haluat suositella, jos haluat koskaan kokeilla sitä, kun menet New Yorkiin. Vakavasti, nämä ihmiset saavat minut haluamaan perustaa oman paikkani saada ihmiset pysymään! :)
airbnb ei ole aivan 'halpa'. Kuten 60% halvempi kuin hotelli, ei 80% :)
Päivityksenä Airbnb on nyt melkein yhdenmukainen hotellien hintojen kanssa.
#5
+2
Ivan
2012-06-21 14:32:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joskus saatat olla kiinnostunut nukkumisesta saapumis lentokentällä, jotta voit säästää ensimmäisen yön rahaa uudessa paikassa. On sivu, joka auttaa sinua päättämään, onko yhdellä tai toisella lentokentällä mukavampaa nukkua siellä: Nuku lentokentillä.

HUOMAUTUS: Se saattaa kuulostaa hullulta, mutta minä Olemme nukkuneet useita kertoja eri lentokentillä, ja jos sinulla ei ole ongelmia nukkua melun kanssa, se on hyvä vaihtoehto, jos lentosi lähtee liian aikaisin tai saavut liian myöhään määränpäähän.

#6
+1
InquilineKea
2012-06-21 10:30:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit kokeilla yksittäisten kaupunkien aliversioita ja pyytää kaatua. Minulla on ollut paljon parempia kokemuksia Redditistä kuin Couchsurfingista, ehkä siksi, että ihmiset usein "varastavat" Reddit-viestini ennen kuin tarjoavat minulle sohvansa, mikä tarkoittaa, että he ovat usein kiinnostuneempia minusta.

Tarkasteltuani näitä alueellisia subreddittejä (esim. [Oma paikallinen] (http://www.reddit.com/r/helsinki)) epäilen, että tämä toimisi muualla kuin Yhdysvalloissa (plus Iso-Britannia ja mahdollisesti jotkut muut Länsi-Euroopan maat) . Suurimmassa osassa maailmaa Reddit ei ole * niin * suosittu.
#7
+1
Ivan
2012-06-21 14:26:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sohvasurffaus kuulostaa hyvältä, mutta jos pidät ylellisyydestä, sohvasurffauksesta löytyy luksusversio: talon istuminen. Tunnen kaksi verkkosivustoa, jotka tarjoavat istumapaikkoja: Houses it world ja Care Taker. Ajatuksena on, että omistajat tarjoavat ilmaista majoitusta ylellisissä tai loma-asunnoissa, ja sinä siivoat ja vartioit heidän kotiaan.

Ainoa ongelma on, että näiden sivustojen tilaamisesta joudut maksamaan pienen maksun.

#8
+1
Ivan
2012-06-21 14:37:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit myös vaihtaa kotiasi, kuten Cameron Diaz ja Kate Winslet elokuvassa "Lomat". Tämä on ihanteellinen vaihtoehto perheille, koska säästät paljon rahaa eikä sinun tarvitse työskennellä. Ongelmana on, että sinun on oltava erittäin luottavainen vieraasi suhteen. Käytä ExchangeMouse -sovellusta löytääksesi kodin vaihtoon yli 60 kodinkerhoklubin välillä. Tulokset vaihtelevat suuresti sijainnistasi ja määränpäästäsi riippuen, koska kiinnostuksen on oltava molemminpuolista, kovaa on sivustoja, jotka tarjoavat pisteitä vaihtavia myös tämän vaatimuksen ylittämiseksi.

#9
  0
Sandra Gies
2013-05-26 06:07:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sekä Helpxin että WWOOF: n isäntänä pyydän, ettei kukaan näitä palveluita käyttävä pidä niitä ilmaisina. Jonkun isännöinti voi maksaa kalliisti, etenkin syrjäisellä alueella, josta hänet on haettava ja palattava sitten johonkin kuljetusmuotoon.

Sekä isännälle että vapaaehtoiselle on paljon mahdollisuuksia upeisiin kokemuksiin. Ei ole mitään pahempaa kuin jonkun tuhlata aikaa ja energiaa hyödyntämällä tilannetta ja käyttäytyä ikään kuin se olisi loma. Käytä näitä palveluja vain, jos sinulla on tarkoitus ja rehellisyys olla tuottava ja itse vastuussa. Se EI OLE lastenhoitopalvelu ... se on työ ja sen on täytettävä perustason sitoutumistasot.

No, vapaaehtoinen sijoittaa myös paljon rahaa vapaaehtoistyöhön. Kuvittele, että joudut maksamaan kalliille lentoyhtiöille ja pitkän matkan bussilipuille vain päästäksesi isännälle. Sitten isäntä muuttaa täysin sopimuksen tekemästänne työstä, sisätilojen kunnostushankkeista aina ankariin maataloustöihin ulkona joka päivä. Sano, että olet sanonut isännälle, ettet voi olla auringossa kauan, ja hän oli suostunut. Sano, että menetit nyt 1000 euroa + vain päästäksesi sinne ja takaisin sieltä menettämällä aikaa myös väittäessäsi isäntää, joka ajattelee vapaaehtoisten olevan orjia käytettäväksi ja väärinkäyttäjiksi.
#10
  0
jbg
2015-12-29 05:32:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kotihoito on vaihtoehto pitkäaikaiseen oleskeluun, ja se on todella hyvä tapa kokea paikka enemmän "paikallisena" kuin turistina. Minusta MindMyHouse oli hyvä paikka etsiä mahdollisuuksia.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...