Kysymys:
Mitkä ovat tehokkaimmat ratsastuspaikat Yhdysvalloissa?
Max
2011-06-29 20:30:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen viime aikoina matkustanut New Yorkin osavaltiosta NYC: hen melko usein ja haluaisin löytää sivuston, joka on tehokkaampi kuin craigslist-luettelo houkutellakseen luotettavia ajo-osuuksia kaasun ja tietullien jakamiseksi.

Onko kellään ehdotuksia muille sivustoille? Mikä on ollut kokemuksesi noista sivustoista? Onko olemassa ketään, joka validoi käyttäjiä ja jolla on suuri käyttäjäkunta Yhdysvalloissa?

Kahdeksan vastused:
#1
+7
Keyslinger
2011-06-30 00:41:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on ollut suuri onni Craigslist Rideshare

-sivustossa
Olen käyttänyt sitä säännöllisesti, mutta auton omistajana NY-osavaltion ja NYC: n välillä on ollut epäluotettavaa; joskus on joku kiinnostunut, mutta useimmiten ei ole. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että siellä matkustaa enemmän ihmisiä kuin lähettää Craigslist Rideshare -palveluun, minkä vuoksi tiedustelen.
Toivon, että olisi jotain parempaa, mutta olen vain onnistuneesti järjestänyt ratsastusosakkeita Yhdysvalloissa (ratsastajana tai kuljettajana) Craigslistin avulla.
#2
+5
silent1mezzo
2011-06-29 22:39:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen käyttänyt Carpool Worldia muutaman kerran (ei NY: ssä) ja olen aina pitänyt sitä melko hyvänä. Sillä ei ole tapaa validoida käyttäjiä (AFAIK) paitsi perustuvan sähköpostin ulkopuolella. Se kuitenkin veloittaa ihmisiltä rahaa auton jakamiseksi, joten olettaa, että tämä eliminoisi joitain hulluja.

#3
+5
iHaveacomputer
2011-07-20 08:13:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Häpeämätön itsemainonta täällä :)

ei vanhentuneita ilmoituksia, rekisteröitymistä ei vaadita ja silmissäsi on erittäin helppoa.

Ei näytä toimivan vuodesta 2015.
@schulwitz: Se on edelleen verkossa ja toimii minulle jo nyt :)
#4
+4
Matthew Read
2011-06-29 23:23:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ridester on beetaversiossa, mutta näyttää kehittyvän kunnolliseksi sivustoksi. En ole käyttänyt sitä, mutta se näyttää paljon vähemmän luonnosteltavalta kuin monet muut ja ajattelin, että se olisi laukauksen arvoinen. Valitettavasti en voi olla hyödyllinen!

#5
+3
Kendall
2013-05-03 22:27:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Löysin juuri Zimride.com -sivuston - näyttää kaikkien sivustojen parhaimmalta, Facebook-yhteyden kautta muodostetulta sivustolta ja maksujen maksamisesta sivuston kautta ennen kuin ihmiset pääsevät autoon.

Oli erittäin hyödyllinen sivusto, mutta ei enää toimiva, ellet ole heidän järjestelmässään.
#6
+2
Simon
2013-05-03 23:24:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Liftshare.com on Ison-Britannian suurin autojen jakeluverkosto, ja asiakkaita ovat muun muassa British Broadcasting Cooperation (BBC), Tesco Supermarkets, Heathrow Airport ja Environmental Agency.

Se on amerikkalaisen yrityksen off-shoot. (jonka verkkosivustoa en pääse käyttämään).

Kun olen Yhdistyneessä kuningaskunnassa, hyperlinkki ohjaa automaattisesti Yhdysvaltain verkkosivustolle. (Toivon)

#7
+1
Luke Frye
2013-02-20 13:54:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sikäli kuin olen kokenut, http://rideship.com on ratkaisuni perheeni ja ystävieni matkatarpeisiin. Se palvelee erittäin turvallisesti ja turvallisesti matkustajille, jotka menevät haluttuihin kohteisiin kätevästi.

#8
  0
schulwitz
2015-11-11 06:24:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pitkän matkan matkoja varten Ridesharemyroute on erinomainen työkalu löytääksesi ja kartoittaaksesi kaikki reittiäsi päällekkäisten craigslist-alueiden ajo-osuudet.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...