Kysymys:
Missä osassa Kiinan muuria on helpompi vierailla Pekingistä alkaen?
VMAtm
2011-06-22 19:18:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen kiinnostunut vierailusta Kiinan muurilla, mutta en halua kohdata monia turisteja matkan aikana.
Onko siellä sellaisia ​​osia?
Saako kävijät kävellä sillä?

Sikäli kuin tiedän, sinulla on oikeus kävellä suurella muurilla, mielestäni on paljon helpompaa vierailla Badalingin muurilla, joka on yksi Kiinan suosituimmista lajista.
Kolme vastused:
#1
+13
ibz
2011-07-02 22:24:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten kaikessa muussa Kiinassa - jos menet paikkaan, joka on auki matkailijoille, ole valmis näkemään paljon heitä. Voit yleensä välttää laumoja menemällä arkipäivään (toisin kuin viikonloppu), välttämällä kansallisia juhlapäiviä, menemällä aikaisin aamulla ja valitsemalla vähemmän tunnetun paikan (valitse # 3, # 4, ... paikka toisin kuin sijalle 1., 2. sija). Tästä huolimatta suuri muuri on erittäin suosittu kohde, ja neitsytpaikkoja on vaikea löytää.

Mutta - niin pitkä (6500 km?) - on loogisesti melko paljon valinnanvaraa, jos etsit ainutlaatuisempaa kokemusta kuin "Disneyland", jonka näet Badalingissa tai Mutianyussa.

Tässä on muutama vaihtoehto:

  1. Siirry Jinshanling. Vaikka turistikohde on myös, se on vähemmän tungosta. Voit myös kävellä seinällä hyvin kauan - kunnes saavutat palauttamattomia osioita, joissa olet käytännössä yksin. Pääset sinne monin tavoin:
    • Helpoin tapa: Päästä Miyuniin (julkisella bussilla Dongzhimenista) ja hanki sitten minibussi Jinshanlingiin 200-300 RMB: llä (täytyy neuvotella). Erittäin hyvä, jos olet monia ihmisiä, koska 200-300 jakautuu ja se osoittautuu melko halpaksi.
    • Ota juna Pekingistä Gubeikouhin (esimerkiksi juna 6453 Pekingistä pohjoiseen klo 06.38 saapuu) Gubeikoussa klo 10.50) ja sitten miinusbussin. Tässä on luettelo kaikista junista, jotka kulkevat Gubeikoun kautta http://www.chelink.com/cha/train/hebei/gubeikou.htm - Huomaa, että Gubeikoua ei ole luettelossa virallisessa aikataulussa, etkä ehkä edes pysty ostamaan lippuja suoraan Gubeikouun, mutta junat pysähtyvät siellä ja voit ostaa lippuja seuraavalle asemalle - Luanpingille - ja hypätä Gubeikoussa. Palasin Gubeikousta Pekingiin junalla kerran ja jopa rautatieaseman henkilökunta vaati, että juna ei pysähdy - mutta vaadin odottamaan joka tapauksessa, ja juna pysähtyi.
    • Ota bussi Sihuin pitkän matkan linja-autoasemalta (joka on vain Sihuin metroaseman eteläpuolella). Menin tällä tavalla kerran. Suunnitteli menevänsä Gubeikouun, mutta kuljettaja vaati, että se ei ole matkalla (vaikka se olisi mainittu aikataulussa). Kävi ilmi, että hän halusi ottaa pikatielle, joka oli todellakin hieman kiertotie Gubeikoussa, mutta antoi minun tulla pois läheltä Jinshanlingia. Jiankouun. Todennäköisesti yksi henkeäsalpaavimmista osioista - valokuvaajien suosima. Mutta valmistaudu vakaviin (ja vaarallisiin) vaelluksiin murskatulla seinällä. Menin sinne vain autolla, joten en tiedä muista vaihtoehdoista - mutta näyttää siltä, ​​että sinne pääsee bussilla: http://www.travelchinaguide.com/china_great_wall/scene/beijing/jiankou.htm.
    • Mene itse mihin tahansa muuhun osioon - älä välitä, jos sillä on nimi tai ei, se on avoinna matkailijoille. Suosittelen sinulle tätä kirjaa: http://www.amazon.com/Hiking-Around-Beijing-Bennett-Pinnegar/dp/7119033174. Siinä on runsaasti paikkoja suurella seinällä ja yksityiskohtaiset ohjeet siitä, miten sinne pääsee.

Mitä tulee toiseen kysymykseen:

Sinulla on oikeus kävele turisteille avatuilla osioilla. Sen lisäksi - kävely tai telttailu seinällä on teknisesti laitonta, mutta sinulla ei todennäköisesti ole mitään ongelmaa (pahimmassa tapauksessa saat sakon). Ja hei, telttailu muurilla on mahtavaa !

#2
+10
Rincewind42
2011-10-22 17:55:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suurella muurilla on paljon paikkoja, joissa voi vierailla. Rajoittamalla valintaa päiväretkelle tai yhden yön yöpymisille Pekingistä saamme seuraavan luettelon. Olen lisännyt kommenttini heidän ansioistaan.

Miyun County

Simatai (司马台; Sīmǎtái) on suosittu mutta syrjäinen. Melko kaukana Pekingistä. Tällä hetkellä (2011) tämä osa on suljettu turistien keskuudessa, mutta sen pitäisi avata uudelleen pian.

Gubeikou on hyvä mutta vähän käynyt muurin osa. Vähemmän turisteja, koska se on kauempana Pekingistä kuin muut alueet.

Jinshanling (金山岭; Jīnshānlǐng), voit kävellä täältä Simatai. Järjestä kuljettajasi noutamaan sinut toisesta päästä. Et voi jatkaa Simataihin, koska kyseinen osa on tällä hetkellä suljettu.

Huairoun alue

Mutianyu (慕田峪; Mùtiányù) suosittu ja käytettävissä oleva osa seinältä. Valokuvaajien suosikki.

Jiankou (kiina: 箭 口 , 箭扣; pinyin: jian kou) erittäin fotogeeninen ja tunnelmallinen seinän osa.

Huanghuacheng - hyvin syrjäinen ja vähän käynyt, mutta varsin houkutteleva. Erittäin jyrkkä nousu.

Yanqing County

Badaling (八达岭; Bādálǐng) Tämä on turisti-ansa. Jos et pidä väkijoukoista, älä mene tänne.

Shuiguan - lähellä Badalingia, jälleen erittäin turisteja ja kiireinen sesonkiaikana.

Changping County vahva>

Juyongguanin tai Juyongin sola (居庸关; Jūyōng Guān) on helppo päästä vaikkakin voimakkaasti kunnostettu.

Hebein maakunta

Jos olet valmis menemään hieman pidemmälle päästäksesi pois turisteista ja saadaksesi ainutlaatuisen näkymän seinälle, voin suositella Shanhaiguania (Shanhai Pass). Tämä sijaitsee Hebein maakunnassa noin 300 km Pekingistä itään. Vierailu vaatii yön yli matkan, mutta näet monia mielenkiintoisia yksityiskohtia muurista häiritsemättä. Tämä on perinteisesti muurin itäinen pää, jossa se kohtaa meren. Muurin lisäksi täällä on suuri linnoitus. Hieman kauemmas rannikolta, voit löytää Lohikäärmeen pään, josta muuri todella ulottuu mereen. Ainutlaatuinen näky.

Yllä olevat tiedot on hankittu ja muokattu täältä.

Pekingissä voi olla retkiä, jotka tarjoavat sinut "Secret" -osioihin Suuren muurin. Nämä voivat viedä sinut alueille, jotka eivät ole virallisesti avoimia matkailijoille. Pyydän sinua välttämään näitä retkiä. Suuri muuri on hauras ja helposti vahingoittuva. Matkailijoille avoimia osioita hoidetaan vahinkojen estämiseksi ja korjaamiseksi. Kun vierailet suljetuissa seinän osissa, tuhoat juuri sen, mitä tulit katsomaan.

#3
+8
Keyslinger
2011-06-22 22:00:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kirjoittaja Peter Hessler vieraili muurin syrjäisimmissä osissa ja näytti tekevän erinomaista työtä välttääkseen muita turisteja. Hän toteutti toimenpiteitä välttääkseen paikallishallinnon huomion kiinnittämisen. Matkaa suunniteltaessa kannattaa lukea hänen kertomuksensa matkasta: Maalla ajaminen: Matka Kiinan läpi tilalta tehtaalle

Kirja on jaettu kolmeen osaan. Varsinkin ensimmäinen osa ja ehkä osa toisesta kiinnostaa sinua eniten.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...