Kysymys:
Mikä vuoden aika on paras Trans-Siperian Express -liikenteelle?
The Travelling Chicken
2011-07-02 22:17:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen kiinnostunut lähtemään junamatkalta Moskovasta Pekingiin Mongolian kautta.
Onko tälle Siperian matkalle suositeltavaa aikaa vuodesta?

Onko tämä tieto ok, vai tarvitsetko jotain muuta?
üks vastaus:
#1
+23
VMAtm
2011-07-03 18:21:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensinnäkin sinun on oltava valmis tällaiseen matkaan - Moskovasta Mongoliaan kestää 4 päivää (muutoksilla), ja sinun pitäisi hankkia joitain asioita, kuten sähköisiä kirjoja tai elokuvia. Sinun tulisi myös miettiä mahdollisuuksia ladata elektroniset laitteesi - latauksia ei ole saatavana kaikissa junissa eikä kullakin asemalla.

Näiden valintojen jälkeen suosittelen sinua päättämään, minkä luokan matkustat:

  1. korkea luokka (venäjäksi 'Spalniy')
  2. 1. luokka ('Kupe' venäjäksi)
  3. 2. d luokka ('Platzkart' venäjäksi)

Korkea luokka on erittäin kallista (noin 700 dollaria) , korkealaatuisella palvelulla. Rautavaunussa matkustat vain kahden hengen huoneissa. Se on erittäin mukava, rauhallinen ja hiljainen paikka.

1. luokka on paljon halvempi (noin 250 dollaria), huoneet ovat tarkoitettu 4 hengelle, ja monet palvelut eivät ole ilmaisia. Tämä muunnelma on myös mukava, ja täällä voit tehdä hyvän matkan.

2. luokan luokka on halvin (150 dollaria) ja tungosta. Rautavaunun huoneet eivät ole kiinni, ja toisella puolella on muita paikkoja. Tämäntyyppinen matka on meluisaa, mutta jos etsit jonkinlaista yhteydenpitoa, kannattaa mennä tänne.

Sään näkökulmasta ehdottomasti ei suosittele sinua matkustamaan kesän keskellä ( 20. kesäkuuta - 20. heinäkuuta ) - tämä on erittäin kuuma aika vuodesta, eikä jokainen junavaunu tarjoa mahdollisuuksia saada raitista ilmaa (jopa korkealuokkaisena).
Sinun tulisi myös älä matkustele talven keskellä ( joulukuussa ja tammikuussa ) - tämä on hyvin kylmää aikaa vuodesta, päivät ovat lyhyitä, etkä saa iloa matkustamisesta.

Tarkista myös huoneiden lukumäärä, kun saat lipun - jotkut niistä (tämä riippuu valitsemastasi junatyypeistä ja luokasta) eivät voi avata ikkunaa ja päivittää huoneeseen (koska on hätätilanteita) poistuu sieltä).

Yritä hankkia halvimmat liput kausihintojen mukaan (anteeksi, vain venäjäksi - yleensä maaliskuuhun, huhtikuuhun ja lokakuun kuukausiin) ja vältä yleisiä vapaapäiviä (esimerkiksi toukokuun 1. ja 9. toukokuuta) )

Kiitos tästä erinomaisesta, kattavasta vastauksesta! Lähetän todennäköisesti vielä muutaman kysymyksen tästä aiheesta (mutta jaan ne erillisiin viesteihin, jotta ne olisivat helpommin muiden käyttäjien saatavilla)
Lähetin juuri http://travel.stackexchange.com/questions/938/trans-siberian-express-stopping-along-the-way also ...
VMAtm: kiitos kaikesta tästä tiedosta; Minua kiinnostaa myös sellainen seikkailu, ja on hienoa saada niin tiivis tietolähde, kiitos paljon!
@Jérémie Olet tervetullut. Maassamme tämän tyyppinen matka on erittäin suosittu suunnitelmissa, mutta kaikki eivät tee sitä loppuun. Onnea sen kanssa.
@VMAtm kiitos paljon tästä hämmästyttävästä vastauksesta.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...