Kysymys:
Kuinka oleskella Thaimaassa yli 30 päivää?
The Travelling Chicken
2011-07-02 22:22:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Thaimaa asettaa 30 päivän rajoituksen turistiviisumilla matkustaville Yhdysvaltain kansalaisille. Mikä on paras tapa viipyä enintään kolme kuukautta? Tähän mennessä olen keksinyt nämä vaihtoehdot:

 1. Lennä Singaporeen tai muuhun lähellä olevaan kohteeseen Palattuasi hanki toinen 30 päivän viisumi (maaliikenteessä saan vain toisen 14 päivän viisumin).

 2. Hanki pidemmän aikavälin viisumi (melko tyyris ja paljon paperityöt)

Vain kaksi vuotta sitten minulle myönnettiin kuuden kuukauden 3 sisäänpääsyviisumi Thaimaahan ilmaiseksi! Nyt näyttää siltä, ​​että paras mitä voin tehdä, on hakea 60 päivän, 2 maahantuloviisumia. Asiat muuttuvat aina Aasiassa.
FYI, alun perin merkittyn vastauksen jälkeen [Thaimaan viisumien myöntämistapaan on tehty useita muutoksia] (https://travel.stackexchange.com/a/88871/35615).Esimerkiksi maarajojen kautta voidaan myöntää vain 2 viisumivapautta kalenterivuotta kohden.Myös mustalle listalle voi tulla, jos ylität yli 90 päivän ajan.Monikertaviisumeita on vähän vaikeampaa saada.
Kolme vastused:
#1
+23
dbkk
2011-07-03 09:33:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaihtoehdot ovat:

Matkailuviisumi kotimaassasi (1-3 merkintää, 60 + 30 päivää jokaisessa maahantulossa)

Dokumentaatio on ei erityisen vaikeaa. Tarkat vaatimukset vaihtelevat konsulaatista riippuen, mutta yleensä se on 1-sivuinen hakulomake, kaksi kuvaa, kopio vahvistetusta lentoreitistä ja äskettäinen pankkitili, josta käy ilmi vähäinen saldo (noin 1500 dollaria). Viisumimaksu on 35 dollaria per saapuminen (plus postikulut molempiin suuntiin, jos haet postitse).

Postitse hakeminen on mahdollista useimmissa maissa, varaa vähintään 2 viikkoa. Haittana on pieni mahdollisuus, että passi menee väärin.

Henkilökohtaiseen hakemiseen sisältyy yleensä kaksi käyntiä, yksi asiakirjojen palauttamiseksi ja sitten seuraavana päivänä viisumin hakemiseksi. Konsulaatit ovat suljettuina Thaimaan ja Yhdysvaltojen vapaapäivinä. Suurissa maissa (USA, Iso-Britannia, Saksa) on useita kunniakonsulaatteja, jotka ovat yleensä vähemmän kohteliaita ja paljon kohteliaampia kuin Thaimaan suurlähetystö DC: ssä tai suuret konsulaatit (LA, NYC, Chicago). Niitä voi kuitenkin olla vaikea löytää, ja niiden aukioloajat ovat rajoitetut.

Etuna ennen matkaa hakemiseen kotimaassasi on, että voit pyytää 2 tai 3 maahantulovierailua, mikä antaa sinulle pidempään oleskeluun. Konsulaatit Aasian Aasiassa myöntävät yleensä vain kertaluonteisia viisumeja.

Sallittu oleskelu on 60 päivää sisäänpääsyä kohti . Kertaluonteisen 30 päivän pidennyksen leiman voi hankkia Thaimaan maahanmuuttotoimistosta (kestää ~ 3-6h, 1900 bahtia).

Viisumivapaus ilmateitse (30 päivää)

Jatkaaksesi lentää johonkin naapurimaihin ja palaa takaisin (on paljon matalan lentoyhtiöt, kuten AirAsia). Voit myös poistua Thaimaasta maalla ja lentää takaisin yksisuuntaisesti.

Teknisesti Thaimaan maahanmuutto (tai lentoyhtiö) saattaa pyytää sinua näyttämään lentolipun takaisin kotimaasi 30 päivän kuluessa ja todistuksen varoja, mutta tätä noudatetaan harvoin, varsinkin jos näytät puhtaalta.

Viisumivapaus maalla (15 päivää)

Thaimaahan saapuminen minkä tahansa maarajanylityspaikan kautta (useimmiten Kambodžaan tai Laosiin) antaa sinun olla vain 15 päivää.

Usein käytetään viisumia (lähimmän rajan ylittämistä ja palaamista välittömästi Thaimaahan). On matkanjärjestäjiä, jotka helpottavat tätä (yleensä Poipetiin, Kambodžaan, koska se on lähinnä Bangkokia).

Laos ja Kambodža perivät viisumeista rajalla (20–40 dollaria). Siksi halpalentoyhtiön myöntämä viisumi paikkaan, joka ei veloita 30 päivän maahantuloa (esim. Singapore tai Malesia), ei voi olla kalliimpaa kuin kaksi 15 päivän maalla suoritettavaa viisumia.

Turistiviisumi Itä-Aasiassa (60 + 30 päivää)

Thaimaan konsulaatit Aasiassa myöntävät ulkomaalaisille kertaluonteisia turistiviisumeita, jolloin 60 päivää oleskelu ja 30 päivän pidennys. Dokumentointivaatimukset ovat yleensä vähäiset (vähemmän kuin kotimaassasi). Yleisimmin käytettyjä ovat Penang, Malesia ja Vientiane, Laos (jälkimmäiseen pääsee helposti maalla, 8 h bussilla Bangkokista). Yleensä palvelu on seuraavana päivänä. Suhteellisen edullisia ja luotettavia aineita voidaan käyttää välttämään jonossa seisomista.

Joidenkin konsulaattien (Rangoon, Hong Kong, HCMC) tiedetään rajoittavan, tarkista ennen lähtöä.

Huomautuksia:

 • 30 päivää lentäen / 15 päivää maalla noudatetaan useimpia länsimaisia ​​passeja (esim. Yhdysvallat, Iso-Britannia, Ranska, Saksa). Jos haluat tarkempia tietoja kansalaisuudestasi, tarkista vaatimukset kansallisuuden mukaan . Jotkin maat (esim. Brasilia ja Korea) saavat 90 päivää viisumia ilman maata tai lentäen.
 • Säännöt muuttuvat usein, yllä olevat ovat voimassa lokakuuta 2011 .
 • Viisumivaatimukset ja -maksut voivat vaihdella eri konsulaateissa (jopa samassa maassa). Thaimaan konsulaattien verkkosivustot ovat usein vanhentuneita.
 • Viisumin voimassaolopäivä osoittaa viimeisen sallitun saapumispäivän , ei sallittua oleskelun kestoa. Esimerkiksi turistiviisumi, joka on voimassa vuoteen 2011-12-31, tarkoittaa, että tämä on viimeinen päivä, jona saat tulla Thaimaahan. Oleskelun kesto määräytyy maahantuloleiman avulla (60 päivää normaalisti, tarkista maahanmuuton jälkeen).
Kiitos tiedosta! Luin jostain, että 60 päivän viisumit myönnetään vain sellaisten maiden kansalaisille, joilla on viisumin vastavuoroisuus Thaimaan kanssa, ja Yhdysvallat on yksi niistä. Sovelletaanko tätä sääntöä edelleen?
@Jen - ei, 60 päivän turistiviisumit ovat kaikkien saatavilla, varsinkin jos haet SE-Aasian ulkopuolella. Jotkut Thaimaan konsulaatit myöntävät ne Aasian sisäpuolella helposti, toiset ovat haluttomia kansalaisuudesta riippuen ... mutta Yhdysvaltain passin kanssa sen ei pitäisi olla ongelma. Hyvin harvoissa maissa on viisumien vastavuoroisuus Thaimaan kanssa.
Jen 30 päivän viisumi, josta puhut, on vain leima passissasi, kun saavut Thaimaahan lentokoneella, 60 päivän viisumi, josta dbkk puhuu, on tarra, joka vie yhden sivun passiisi ja sinun on haettava sitä * ennen * menet Thaimaahan. Koska olet amerikkalainen, saat molemmat, 60 päivän yksi vie vain enemmän organisaatiota, koska sinun on lähetettävä passi Thaimaan suurlähetystölle.
#2
+14
Ankur Banerjee
2011-07-03 04:42:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Monet turistit, jotka haluavat oleskella Thaimaassa yli 30 päivän ajan tavallisella turistiviisumilla (saapuvilla lennoilla), kulkevat viisumilla läheisiin maihin. Olet oikeassa, että maaliikenteen maahantulo saa vain kahden viikon viisumin kuukauden pituisen viisumin sijaan, mutta joskus sinun on arvioitava, mikä menee sinulle halvemmaksi.

Etsit tietysti halvinta halpalentoyhtiön lennot, jotka vievät sinut takaisin ja takaisin Thaimaahan. Kaikki nämä lentävät yleensä Airbus A319-A320 3-3 -istuinten kokoonpanotasoja, jotka ovat uusia ja melko mukavia. Tässä ovat vaihtoehtosi.

 • Tiger Airways Singaporeen: Singapore Airlinesin budjettivarsi (et kuitenkaan voi käyttää SIA: ssa tai siihen liittyvissä kanta-asiakasohjelmissa ansaittuja kanta-asiakaspisteitä), Heillä on yleensä halvimmat lennot Singaporeen. He lentävät Bangkokista, Krabista, Hat Yaiista ja Phuketista - halvimmat lennot ovat yleensä Phuketista.
 • Air Asia Kambodžaan, Malesiaan, Vietnamiin, Singaporeen (vuonna tavallisten lentohintojen järjestys): Tämä Malesian halpalentoyhtiö antaa sinulle ylivoimaisesti eniten numerovaihtoehtoja, ja huipuksi ne palvelevat monia lentokenttiä Thaimaassa. Halvimmat ovat yleensä Phnom Penh - Bangkok -sektori. Tiedä, että tämä lentoyhtiö on erittäin suosittu alueella ja halvemmat liput myydään kuukausia etukäteen.
 • Dragon Air Hongkongiin: Tämä on hieman kalliimpi vaihtoehto lennetyn matkan takia, mutta Hongkong itse on mielenkiintoinen nähtävyyspaikka, ja sen pitäisi tehdä mielenkiintoinen viisumi. Varo tarjouksia.
 • JetStar Singaporeen: Qantasin edullinen tytäryhtiö, se on yleensä kallein kaikista halpalentoyhtiöistä - ellet tee myöhäistä varausta / viime hetken, jolloin Tiger / Air Asia -yhtiön hinnat voivat usein nousta korkealle, JetStarilla saattaa olla vain paremmat hinnat.

Yleensä Tiger Airways on paras vaihtoehto, koska niiden hinnat ovat alhaiset. Air Asia on vaihtoehto, joka kannattaa harkita vain niiden vähemmän käytetyillä aloilla, joilla hinnat ovat alhaisemmat. suosituilla, kuten BKK-KUL tai BKK-SIN, se tulee erittäin kalliiksi. Halvimmat yksisuuntaiset lennot maksavat 40-70 dollaria sisältäen verot ja kaikki maksut ja nousevat sieltä eteenpäin. Ti-to -lennot ovat yleensä halvempia, koska naapurimaiden ihmiset menevät usein viikonloppuisin lyhyiksi lomiksi. Nämä lentoyhtiöt ovat pisteestä pisteeseen -liikenteen harjoittajia, joten et saa alennuksia edestakaisen lennon varaamisesta.

Varausajastasi riippuen saatat löytää lentosi liian kalliiksi. Sillä välin voit harkita maaliikenteen viisumien suorittamista ajoittain odottaessasi lentoja pitempien 30 päivän lentojen saamiseksi. Mihin mennä, riippuu tietysti siitä, mitä tarkistuspistettä olet lähinnä. Suosittuja maa-alueita ovat viisumikierrokset:

 • Poipet / Aranyaprathet (Kambodža): Jos haluat viettää muutaman päivän Kambodžassa, Siem Reap ja sen Angkor Wat -temppelit ovat muutaman tunnin ajomatkan päässä. pois. Huomaa, että tällä rajalla saa viisumin saavuttaa vain ne kansalaisuudet, jotka eivät ole luettelossa maista, joiden on saatava viisumi etukäteen. Saapumisviisumi EI ole käytettävissä Thaimaasta viisumin tarvitseville henkilöille.
 • Vietiane / Udon Thani (Laos)
 • Malesia: Tämä on erittäin suosittu vaihtoehto , itse asiassa. Suosituin vaihtoehto on mennä junalla Penangiin, mutta vähemmän käytetty on junalla Hat Yai Kota Bharu Malesian itärannikolla. (Jälkimmäinen on hyvä vaihtoehto, jos haluat ottaa jonkin aikaa pois tutustua Perhentian-saariin, jota suosittelen erittäin paljon.)
 • Ei maarajaa Vietnamin kanssa

Voit tehdä karkeita laskelmia selvittääkseen, onko sinun kannattavaa hankkia pidempi voimassaoloaika tai tehdä viisumia. Ottaen huomioon ajanjakson, jonka olet viettänyt, löydät todennäköisesti jälkimmäisen paremmin - ja tutustu muutamiin naapurimaihin prosessin aikana.

Singapore ja Malesia ovat parhaat valinnat mennä, koska he eivät veloita viisumeista. Laos, Vietnam ja Kambodža - 20–40 dollaria käsittelymaksuista jne. Riippuen. Erityisesti Kambodža perii lisäksi 25 dollarin ylimääräisen lähtömaksun kansainvälisistä lennoista. Vietnamissa ei ole sinänsä viisumia saapumisen yhteydessä; sinun on haettava verkossa etukäteen valtuutettua toimistoa ja määritettävä päivämäärä, jolloin lennät.

Thaimaassa on myös joitain matkatoimistoja, jotka väittävät voivansa saada sinulle uuden viisumin, luultavasti maksaa joku pois rajavalvontatoimistoissa. Tämä ei ole aina turvallinen vaihtoehto - koska matkatoimistot voivat olla huijareita - mutta henkilökohtaisesti ajattelen matkustajana, että ei ole oikein edistää korruptoituneita käytäntöjä vierailemassasi maassa. Jälleen kerran, muista, että tämä on laitonta, ja sinut voidaan pidättää ja / tai karkottaa, koska olet antanut passi kolmannelle henkilölle viisumin saamiseksi. Thaimaan raja-alueella on joitain todella mielenkiintoisia paikkoja, ja tauko ei ehkä ole ollenkaan paha.

Yksi huomautus Air Asiasta, heidän palveluksestaan ​​ja asenteestaan ​​on perseestä, he lyövät sinulle useita piilotettuja maksuja, joten älä luota ilmoitettuihin hintoihin (esimerkiksi "ylimääräinen" kirjattu matkatavara alkaa yhdestä matkatavarasta, koska matkatavaraa ei ole) . Jos sinulla on valinnanvaraa, ohita ne.
Ilmaisen matkatavaroiden vapauttaminen ei ole vakiomenettely kaikissa halpalentoyhtiöissä ympäri maailmaa. Tämä ei ole mitään erityistä Air Asiasta.
Bangkok Airways on usein halvempi kuin Air Asia, varsinkin jos se ostetaan etukäteen (Internetistä tai jopa klo 7-11 tai pankkiautomaatista). Myös Nok Air (ei koskaan käyttänyt niitä itse). Lentoja voi saada melko edullisesti esimerkiksi Hongkongiin tai Kuala Lumpuriin. Voi silti olla halvempaa tehdä 2 14 päivän viisumijärjestelmää sen sijaan - CM: ltä VIP-bussi saa 450 bahtia (vähemmän X-Xlasille VX: n sijaan - silti on ilmastointi jne.) Plus 500 bahdin Burman viisumivapausmaksu.
@Sylverdrag Kaakkois-Aasian halpalentoyhtiöille olisi parasta lukea matkatavaroiden enimmäismäärä ja muut hienot yksityiskohdat ennen varaamista heidän kanssaan. Bangkokin Subarnabhumi on yleensä lempeämpi, kun taas Singaporen Changi on tiukempi - jälkimmäinen punnitsi käsimatkatavarani, kun kirjauduin sisään lennolleni Vietnamiin.
#3
+4
Jon Grah
2017-03-01 19:38:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lähes kaikki maat, joille on myönnetty pääsy turistiviisumivapautukseen (VE), saavat nyt 30 päivän luvan oleskella maasta tai lentäen; maapallon saapuminen VE: lle on rajoitettu kahteen kalenterivuodessa. Jos käytät molemmat saapuvat maat, tarvitset joko yhden tai useamman maahantulon viisumin (SE / ME) tai tulet lentäen.

On myös mahdollista pidentää VE-maahantuloa 30 maassa päivää paikallisessa maahanmuuttovirastossa 1900 bahtia. Olen epäselvä, voitko tehdä tämän heti vai vain viimeisen 15 päivän kuluessa alkuperäisestä ilmoittautumisesta.

Joten OP: lle, tästä kirjoituksesta lähtien jos haluat pysyä 90 päivää vahva>, se olisi mahdollista:

 • päästä lentäen / maan kautta 30 päivän VE-pääsylle ja sitten pidentää merkintä paikallisessa maahanmuutossa lisätä 30 päivää ja suorittaa rajaajo vielä 30 päivää ; 30 + 30 + 30. - päästä lentoon ** 30 päivän VE-sisäänkäynnille , tee sitten ** raja-ajo lisätäksesi 30 päivää ja tee sitten toinen rajajuoksu vielä 30 päivää ; 30 + 30 + 30.

 • hanki SETV ennen Thaimaahan saapumista. Ilma- tai maarajan kautta SETV antaa sinulle 60 päivää + mahdollisuuden pidentää 30 päivää paikalliseen maahanmuuttoon. 60 + 30. Tällä hetkellä SETV: t ovat ilmaisia ​​elokuuhun 2017 saakka.

Rajaajo on joskus halvempaa tai vähemmän vaivatonta. Joskus haluat ehkä säilyttää maarajamerkinnät. Jos aiot tulla usein Thaimaahan, tavoittele METV: tä tai ME: tä, joka ei ole maahanmuuttaja, jos sinulla on kelpoisuus .... tai saavut lentäen ja sekoita turistiviisumi tai 2.

Toinen temppu SE-viisumin maahantulolle tai VE-maahantulolle on, että jos aiot lähteä Thaimaasta nopeasti ja palaat takaisin ennen kuin viimeisin oleskeluluvan voimassaoloaika päättyy, voit saada S- tai M-paluuluvan (vastaavasti 1000 tai 3800 bahtia) ). Paluuluvan avulla voit palata ja jättää nykyisen luvan pysyä ennallaan ; se EI lisää enää aikaa. ME-viisumin kohdalla tätä tekniikkaa sovelletaan vasta viisumin voimassaolon päättymisen jälkeen (koska voit tehdä rajoittamattomia sisäänpääsyjä vanhentumispäivään saakka).

Tätä viestiä pyydettiin alun perin heinäkuussa 2011. Viisumisäännöt voivat muuttua nopeasti lyhyessä määrässä ajankohdasta riippuen tuolloin vallitsevasta poliittisesta ilmapiiristä. Viisumiin liittyvissä kysymyksissä on parasta käyttää sivustoa, kuten ThaiVisa.com, kun saat ajantasaista tietoa paikan päällä olevilta ihmisiltä ja uutisraportteja. Tai esitä kysymys uudelleen.


Sivukommentti: Joten viisumiin liittyvät kysymykset tarvitsevat ehkä otsikossa olevan päivämäärän tai jotain sellaista kuin heinäkuussa 2011, [kysymys ....]. Ja modien ei pitäisi rangaista kysymyksistä, jotka vastaukset hajoavat säännöllisesti ajan myötä. Tai ehkä yhden vuoden jälkeen tulisi lisätä huomautus, että "täällä olevat vastaukset ovat yli 6/9/12 kuukauden ikäisiä eivätkä välttämättä vastaa nykyisiä viisumivaatimuksia".Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...