Kysymys:
Lataa iPhone Euroopassa
MrDatabase
2011-06-26 07:19:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lataan iPhonea tällä hetkellä Yhdysvalloissa ostetulla "tavallisella" laturilla. Toimiiko tämä laturi Euroopassa?

Kaksi vastused:
#1
+18
fretje
2011-06-26 17:10:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä, tämä toimii, vaikka tarvitset adapteripistokkeen voidaksesi kytkeä laturin eurooppalaiseen pistorasiaan.

Itse asiassa et todellakaan tarvitse laturiasi tavallisena USB-liitäntänä satama tekee. Joten jos sinulla on kannettava tietokone mukanasi, tarvitset vain kannettavan laturin (johon tarvitset myös sovittimen pistokkeen).

Yleismatkasovitin on jotain, jonka pitäisi olla matkatavaroissasi joka tapauksessa:

enter image description here

Useimmat Internet-kahvilat, Apple-kaupat ja monet muut paikat sopivat myös iPhonen lataamiseen tietokoneen USB-portin kautta.
Huomaa, että jotkut USB-portit eivät tuota paljon virtaa, ja puhelin saattaa ladata niitä hitaammin kuin seinäpistorasiasta.
#2
+11
Art Taylor
2011-09-19 12:15:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Apple myy "World Travel Adapter Kit" http://store.apple.com/us/product/MB974ZM/B useilla erilaisilla latausvaihtoehdoilla.

enter image description here

Se sisältää USB-iPhone-kaapelin, iPhonen / iPadin virtalähteen (osittain hyödytön, mutta luulen, että on aina hyvä varata kotona) ja vaihdettavien pistokkeiden määrä eri maissa.

Tämän vaihtoehdon etuna on, että liukupistokkeet toimivat sekä USB-laturisi että kaikkien Apple-sovittimien kanssa, joissa on liukupistoke. Toisin sanoen voit ladata MacBookin, iPadin, iPhonen, iPodin ja vanhan PowerBookin kaikki samalla sarjalla.

Koska se on pohjimmiltaan USB-laturi / -sovitin, voit ladata myös muita USB-laitteita sillä. , ja se on erittäin kompakti verrattuna joihinkin muihin vaihtoehtoihin.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...