Kysymys:
Katso Grand Canyonia helikopterilla - onko se todellista?
VMAtm
2011-06-28 00:46:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aion käydä Yhdysvalloissa ja sen tunnetuissa maantieteellisissä paikoissa, kuten Grand Canyonissa. Onko tämä totta?

Kuinka paljon se maksaa ja mitkä yritykset huomaavat palveluistaan?

Tarvitsenko asiakirjoja tämän kiertueen tekemiseen? Kaikkia tietoja arvostetaan.

Grand Canyon image

Poistettu [tag: mountain] -tunniste, koska se on kanjoni, ei vuoria; poistettu [tag: extreme-tourism] -tunniste, koska se ei ole äärimmäistä.
En tiedä, onko Grand Canyonissa tarjolla retkiä purjelentokoneilla tai mikrovaloilla, mutta jos ne ovat, kannattaa tarkistaa ne, koska ne voivat olla halvempia ja / tai tarjota pidempiä lentoja kuin helikopterilla.
@AnkurBanerjee: Ajatus purjelentokoneesta tai mikrovalosta kanjonissa ei kuulosta minusta hiukan turvalliselta!
@LorenPechtel miksi ei?
Kuusi vastused:
#1
+21
Dori
2011-06-28 05:03:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tein pitkän matkan ajoin noin kymmenen vuotta sitten I-40: n kautta ja päätin tarkistaa kanjonin niin kauan kuin ohitsin.

Vaihdoin osavaltion reitille 64, joka vei minut suoraan Grand Canyon National Park -lentokentälle (GCN), lähellä South Rim. Siellä on 2 tai 3 yritystä, jotka myyvät helikopterilentoja kanjonin yli.

Ei ole erityisiä asiakirjoja tai mitään muuta - maksat rahat, he asettavat sinut alukselle. Tässä on pari operaattoria, jotka löysin pikahaulla:

Näyttää siltä, ​​että lentäminen GCN: stä on halvempaa kuin Las Vegasista, todennäköisesti siksi, että olet jo Grand Canyon (toisin sanoen heidän ei tarvitse lentää sinua sinne ja takaisin).

Kokemukseni: se on hieno tapa nähdä kanjoni lyhyessä ajassa. Näkemykset olivat uskomattomia, ja pystyin saamaan todellisen tunnelman siitä, kuinka valtava se on.

Huomaa, että vaikka näkymä Las Vegasista Grand Canyoniin on loistava, vietät suuren osan lennosta ** kohteeseen ** eikä Grand Canyonin yli. Jos sinulla on mahdollisuus, ota lennot GCN: ltä.
Lentänyt aiemmin http://www.scenic.com/ -sivuston kanssa (vaikkakaan ei heidän helikiertueensa). Hyvä kokemus (mutta oli kauan sitten, ei takuita nykyisestä suorituskyvystä).
#2
+19
Michael Pryor
2011-06-28 02:23:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä, Grand Canyonissa on paljon erilaisia ​​helikopterikierroksia. Useimmat ovat poissa Las Vegasista. Voit arvioida, että hinta on vähintään 300 dollaria per henkilö.

Tässä on näyte näkymästä, kun lennät Grand Canyoniin Las Vegasista:

enter image description here

enter image description here

Bonuksena saat myös nähdä Hooverin padon ja Stripin eri kulmasta.

Huomaa, että lentojen määrää yritetään vähentää vuosittain, koska lentokoneiden aiheuttama melusaaste on vakava ongelma. (Kun olet IN kanjonissa, ja kopterit uppoavat melun kaikuihin molemmilta seiniltä ja tulevat todella ärsyttäviksi.) Tämä tarkoittaa, että hinnat nousevat rutiininomaisesti rajoitetun tarjonnan vuoksi. Vaikka tämä arvio saattaa olla tarkka tänään, tämä vastaus ei todennäköisesti ikäänny hyvin.
@cabbey hyviä vastauksia ovat muokattavat wikit, jotka eivät ole vanhentuneita sisältöpaloja, joita ei voi muuttaa!
Jos olet vapaaehtoinen tarkistamaan hintoja jatkuvasti ja päivittämään niitä ... niin niin. Henkilökohtaisesti mielestäni Dorin vastaus linkkeihin pari palveluntarjoajaa on ylläpitettävämpi. (Siksi hän sai minulta +1.) :)
+1 Hintaan sisältyy. Jos se muuttuu, kuka tahansa, jolla on tarpeeksi edustajaa, voi tiputtaa ja päivittää sen.
Jos pääset Hooverin padolle, muista, että voit ottaa kaikki haluamasi pato-kuvat.Kysy Dam-oppaaltasi, jos sinulla on Dam-kysymyksiä.
@cabbey vuodesta 2018 alkaen hinta on edelleen täsmälleen sama.Voin jopa varata lennon 250 dollaria tällä hetkellä.
#3
+9
Karlson
2012-03-22 07:32:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Alueella on paljon helikopteri- ja muita lentomatkanjärjestäjiä:

Voisin jatkaa, mutta luulen, että se toimii toistaiseksi.

MUUTETTU

Ehdotan puhua tällaisesta kiertueesta, kun saavut hotelliin LV: ssä. Syynä on se, että matkanjärjestäjät saattavat tarjota alennuksia hotellisi vieraille, mutta et tiedä ennen kuin keskustelet concierge-palvelun kanssa. Online-varaus on aina olemassa, mutta alennukset eivät välttämättä ole. :)

#4
+6
Mark Mayo
2012-03-22 07:52:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Wikitravelin Grand Canyon -sivulla mainitaan kaksi yritystä:

Lento- ja helikopterikierroksia tarjoavat tarjoajat eteläisen reunan ulkopuolella Tusayanissa Grand Canyonin lentokentällä ja myös Lasista Vegas. Luonnonkaunis lento ei ole enää sallittua lentää vanteen alle kansallispuistossa. Jotkut helikopterilennot laskeutuvat Havasupain ja Hualapain intialaisiin reservaatteihin Grand Canyonin sisällä (puiston rajojen ulkopuolella).

  • Maverick Aviation Group, ☎ + 1 888-261-4414. Tämä Las Vegasissa toimiva kiertoajelu- ja tilauspalveluyritys tarjoaa joukon retkiä sekä Grand Canyonin länsi- että eteläosaan Maverick Helicoptersin, Maverick Airlinesin ja Mustang Helicoptersin kautta.

  • Serenity Helicopters, ☎ +1888 589 7701. Erilaiset Las Vegas - Grand Canyonin helikopterikierrokset ja yksityiset peruskirjat.

#5
+4
iHaveacomputer
2012-03-23 03:07:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Katselin nopeasti yllä mainittua "Grand Canyon Tour" -sivustoa ja siinä sanotaan, että kiertue menee West Rimille. Olen melko varma, että maisemat ovat samanlaiset, mutta tavalliset kirjoissa ja julisteissa näkyvät Grand Canyonin kuvat otetaan eteläiseltä reunalta, lähellä Grand Canyon Villagea, ja se on noin 150 mailin päässä Lasista. Vegas.

Vain sanomalla tämän, koska lopulta he ajavat sinut lähelle Grand Canyonia linja-autolla ja sitten saat 15 minuutin lennon Grand Canyonin lentokentältä. Kysymyksestään saan lopulta ajatuksen siitä, että etsit täyttä helikopterin edestakaista matkaa Las Vegasista, ja se olisi melko kallista - sinun pitäisi odottaa noin. ~ 10 dollaria per henkilö ja lentaminuutti 6-paikkaiselle helikopterille; mutta lopulta saatat saada hieman paremman hinnan pidemmillä matkoilla.

#6
+1
Nick
2018-04-25 22:03:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Noin 20 vuotta sitten lähetin pari yötä Grand Canyon Villagessa. Lensin Papillonin kanssa Grand Canyonin lentokentältä, kanjonin eteläreunalle, noin 70 mailia luoteeseen Flagstaffista, AZ. Ilmestyin juuri ja varasin heidän työpöydänsä lentokentällä, mutta luulen tekevän sen hyvissä ajoin verkossa näinä päivinä. Se maksoi noin 85 dollaria per henkilö tunnin lennolle (mutta muista, että se oli kauan sitten!). Jaoin helikopterini 3 muun turistin kanssa, joten se oli melko ahdas, ja he punnitsevat sinua ennen kuin jaat sinulle paikan. Oletan, että he voivat saada helikopterin tasapainon oikeassa. Saimme kuulokkeet, joissa on äänikommentit ja vähän musiikkia.

Itse lento vei meidät karkeasti koilliseen juuri pitkin Little Colorado- ja Colorado-jokien kokousta, sitten takaisin kanjoniin muutaman mailin länteen Grand Canyon Villagesta, ennen kuin palaat lentokentälle. Muutama kerta pudotimme hieman kanjonin reunan alle, mutta muistan, että ohjaaja sanoi, ettei hänen sallittu mennä matalammalle johtuen (tuolloin) viimeaikaisista muutoksista turistihelikoptereiden määräyksissä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...