Kysymys:
Voinko maksaa Turkin viisumini saavuttaessani lentokentälle euroina?
hippietrail
2011-06-24 00:10:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen australialainen, lennän huomenna Istanbulin Turkkiin (Atatürkin lentokenttä) ja tiedän viime vuoden matkalta, että minun on maksettava viisumimaksu saapuessani. Mutta viime vuonna ylitin maasta Bulgariasta ja tänä vuonna lennän Koreasta.

En onnistunut vaihtamaan rahaa etukäteen Turkin liiraksi, mutta onnistuin vaihtamaan joitain euroiksi, jotka Toivoin helpottavani muutamia tilanteita, joissa minulla ei olisi oikeaa paikallista valuuttaa.

Tietääkö kukaan, voidaanko tämä maksu maksaa euroina, ja jos on, antavatko he minulle vaihtoa euroina tai liiroina? Onko hinta korkeampi, jos maksetaan muussa valuutassa kuin Lirassa? Jos en voi maksaa euroissa, onko lentoasemalla mahdollisuus käyttää pankkiautomaattia ennen kuin maksu on maksettava?

Mikä lentokenttä? Ja minkä kansalaisuuden olet [maksin Sterlingissä]?
Muistan, että on koppi rahan vaihtamiseen juuri ennen passintarkastusta, mikäli he eivät hyväksy euroja.
Jos et löydä vaihto-osastoa, luulen, että voit myös mennä verovapaaseen, ostaa suklaata, maksaa euroina ja pyytää vaihtamaan Lirasiin. Vaikka he saattavat repiä sinut pois valuuttakurssista.
Kolme vastused:
#1
+12
dbkk
2011-06-24 02:09:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit maksaa euroina tai Yhdysvaltain dollareina (vain käteisellä), hinta-aikataulu on ilmoitettu molemmissa valuutoissa (linkki).

Itse asiassa voit ** maksaa ** vain EUR tai USD! Tulin äskettäin Turkkiin Kreikan maarajan kautta ja minulla oli tarpeeksi TRY, Turkin liira, mutta ei tarpeeksi euroa. He saivat minut vaihtamaan liiraa euroksi, jotta voisin maksaa!
#2
+9
user12778
2014-04-03 20:59:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Viisumit olivat aiemmin 15 € tai 20 $, eikä turkkilaisissa liroissa maksaminen ollut vaihtoehto. Viisumikopin vieressä oli pankkiautomaatti. Tämän vuoden 10. huhtikuuta alkaen viisumeja haetaan ja maksetaan nyt verkossa osoitteessa https://www.evisa.gov.tr/en/. EU: n kansalaiset voivat saada viisumin lentokentän sähköisistä kopeista, mutta sen hankkiminen verkkoon ennen saapumista on halvempaa.

[ulkoministeriön verkkosivuilla] (http://www.mfa.gov.tr/visa-information-for-foreigners.en.mfa) se sanoo 17. huhtikuuta alkaen
#3
+3
Caleb
2011-06-29 04:28:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kokemukseni mukaan he haluavat, että viisumit maksetaan maasi käyttämässä valuutassa. Tiedän, että Yhdysvaltojen viisumit on ostettava dollareina, ei euroina. Olen nähnyt luetteloita eri maille lähetetyistä valuutoista ja niiden viisumikustannuksista / valuutoista, mutta en muista Australian valuuttoja.

* Voi * olla ja * täytyy * olla. Joku saattaa joutua vahvistamaan tämän.
Voin vain sanoa varmasti, että se * käytti *, että voit ostaa Yhdysvaltain viisumit vain dollareina. Se ei tarkoita, että se olisi edelleen sellainen tai että sitä sovelletaan muihin maihin.
Minulle annettiin lentoasemalla mahdollisuus maksaa dollareina tai euroina. Koska pystyin saamaan jonkin verran euroa ystäviltäni kotona ennen matkaa, mutta ei Yhdysvaltain dollareita, maksin euroina. Tällä hetkellä se toimii hieman halvemmalla dollareina.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...