Kysymys:
Voinko ajaa TAI-tilassa CT-ajokortilla?
MoG
2011-06-30 03:03:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on ajokortti CT: ltä (Connecticut) ja ajoneuvo, joka on rekisteröity nimelläni OR (Oregon).

Voinko siis ajaa TAI: lla CT-ajokortillani? Ja kuinka kauan voin ajaa?

Kolme vastused:
Michael Pryor
2011-06-30 04:30:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit ajaa väliaikaisesti missä tahansa Yhdysvaltain osavaltiossa, jolla on ajokortti mistä tahansa muusta Yhdysvaltojen osavaltiosta.

Jos asuinpaikkasi ei ole enää CT: ssä, sinun on hankittava TAI-ajokortti. Voit lukea siirtymisestä OR DOT -sivustolta, mutta periaatteessa siinä sanotaan, että jos muutat asuinpaikkaa, sinun on vaihdettava osoite DMV: llä.

Niin kauan kuin olet OR-tilassa tilapäisesti (väliaikaisesti ei ole hyvää määritelmää, joten se riippuu enimmäkseen sinusta), käytä sitten CT-lisenssiäsi.

Joillakin lainkäyttöalueilla olen huomannut, mitä tietyssä osavaltiossa asuvana oleminen ei ole selvästi määritelty. Australiassa, jossa meillä on vertailukelpoinen järjestelmä, huomasin, että tämä ei riippunut siitä, kuinka paljon aikaa vietit uudessa osavaltiossa, mutta äänestykseen rekisteröityminen teki sinusta uuden valtion asukkaan. Jos aiot viettää pitkän ajan Washingtonissa, saatat haluta nähdä, miten nämä asiat toimivat tällä alueella. Esimerkiksi Australiassa seuraukset voivat sisältää laillisen ajattelun ajamisesta ilman ajokorttia.
vkraemer
2011-06-30 04:52:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit ajaa Oregonissa CT-lisenssillä. Se on helppo osa.

Jos vaihdat asuinvaltioasi, useimmat osavaltiot vaativat sinun vaihtavan ajokorttisi.

Koska olet rekisteröinyt ajoneuvosi Oregoniin etkä CT: hen, Oregonin DMV (ja kaikki poliisit, joita tapaat) saattavat miettiä, oletko todella CT-asukas.

Tästä voi olla hyötyä myös: http://www.oregon.gov/ ODOT / DMV / driverid / residency.shtml

Affable Geek
2012-03-15 10:11:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yhdysvaltojen perustuslain 4 artiklan 1 kohdasta:

Jokaisessa osavaltiossa annetaan täysi usko ja luottamus kaikkien muiden valtioiden yleisölle, asiakirjoille ja oikeudenkäynneille.

Tämä tarkoittaa, että yhdessä valtiossa myönnetyt asiakirjat toimivat kaikissa muissa, mukaan lukien ajokortit. Kuten muut ovat sanoneet, jos muutat, sinun on päivitettävä, mutta tämä on oikeudellinen perustelu sille, miksi ajokortti, passi, tutkintotodistukset, työttömyysetuudet jne. Toimivat kaikki kaikissa unionin osavaltioissa.

Tämä on todella kommentti AffableGeekin vastaukseen, mutta luulen, etten voi lähettää kommenttia tähän, koska se on ensimmäinen vierailuni tällä sivustolla. Vastauksesi on totta, mutta älä ota sitä liian kirjaimellisesti. Yhden valtion asiakirjat ovat voimassa vain toisessa osavaltiossa vain siinä määrin kuin ne ovat paikallisen lain mukaisia, ja joissakin tapauksissa siinä määrin kuin valtioilla on sopimus. Minulla on esimerkiksi lupa kuljettaa piilotettua asetta Michiganissa. Monet muut osavaltiot tunnustavat tämän liceynin, mutta esimerkiksi Maryland ei. Jos minulla olisi piilotettu ase Marylandissa, minut voitaisiin tuomita törkeästä rikoksesta (olettaen, että he syyttävät
@MarkDanielJohansen - muutti vastauksesi kommenttiin, koska se näyttää olevan alkuperäinen tarkoitus.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...